Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
220.
Nem nagyon volt még eddig tervben, nem is azért voltak. Egy haversrác vett onnan egy vegyszerezőt. Így akadt meg rajta a szemük. De lebeszélem őket róla.
Köszi az ajánlatot, megfontolandó.
Bár látatlanban nem szeretek dönteni, meg azért nem is vagyok annyira szakember - bár már jó sok vasdarabot láttam -, nem nagyon hozott izgalomba, mikor mondták. Azért is kérdezlek Titeket. Szokták mondani, hogy az ár sok mindent megmond....
Nem tudom a márkát. Annyit tudok róla, hogy lengyel, 4 m-es és 980-ért árulják Tiszavasváriban. Kép nincs, nem láttam, csak a fiúk. Eszük is mint rosta lika, nem jegyezték meg. De nem egy közismert név. Elég erősnek látszik. Csak sztem ennyi pénzért nem lehet túl jó.
Heccikém milyengrubbered mekkora van mivel húzod???
csak nem fergával???
Én nemtudom, hogynehezebb e húzni, megoszlanak a vélemények, valaki azt mondja, hogy a 4.- sorak már túlsok erő nemkell, előtte a 3sor ugye nagyon fellazítja a talajt és elvégzi a munka nagyrészét.
Ebben is van logika.
Aztán azt mondja ár meg nekem valaki, hogy egy keskny mittudomén 8-10centi széles (ha ezegyáltalán keskenynek számít!?!?) szóval egy ilyen késsel szerelt grubbert mennyvel könyebb ugyanolyan mélyen húzni mint egy szárnyasat????
Mert amit én húzta azon valami 40centis szárnyak voltak, összezárva 3méteres vot 20centi mélyen a gép bírta, de szakadtak a nyírócsvarok azért is nem vállt be, aztán szétnyitva pedig 4,6méteres volt, egy jó 10centin 10-15között valahol bírta húzni a traktor de nem túl gyorsan azért.
Heccikém lóerő az van szarásig!!!
figyeed nem találgatok
mondom a kerteket megtéptem ahogy épp lement
és lement 40 alá sőt.....a sima 3 soros grubber 10 centis késsel
még 1 arasz se maradt a vázig
meg a laposokon át is elnyelte .......elnyelte vóna
nem szárnyakkal
zsíros talajon nyugodtan számolhatsz 1 15 lovat 1 kopasz késre ami kinél hogy 10 12 ... mittomén hány centis
ha van ló lehet menni..... gyorsabban is lazább talajon
de ha nincs behalsz
lehet fölhajtogatni a kapákat
a 30as osztás a vn en meg nem vlm. zsír
érett homokra lehet jó de kötöttön szar
osztás legyen 20on x centi
Azért lenne jó egy, mert a rövidtárcsának levenne a válláról, akár tarlóthanntani is lehetne vele, ezen azért közel sem olyan költségesek a kopó ellemek mint a tárcsán, nem hülyeség ez, csak adna végre valaki egy jó demógépet jó időben amikor tudja mutatni a frankót, dehát...
Nem felejtettem el Feco, de nem tudok egy ember véleményére adni, ilyen választ pedig most kapok másodszorra, elsőnek Tőled!
Nincs közelben kulti senkinek akinek van arra rásóztak 180lóerőhöz egy 4,6 méteres kétsoros grubbert széles szárnyakal, tehát nemtudják húzni...
Baldwin! megnéztem és a 4méteres terraflexen 13kapa van, a 3méteres Culton is!
Az 5méteres Flexen 16, a 4méteres Terracult-on meg 17.
Nekem szárnyak nélkül kellene a keskeny késsel, hogy tudnék 20centi mélyen dolgozni vele, bár a munkájára még kéne egy rövidtárcsa szerintem, hogy igenfínom magágyat kapjak.
ezt egyszer már leírtam neked, de úgylátszik sokszor kell hallanod, hogy el is hidd!
A négysoros kultik a szántásnélküli répa termelőknek, és a nagyon sokat repcézőknek kellenek (angolok, franciák, németek).
Normál felhasználáshoz minden gyártó 3 soros gépeket ajánl, mert azzal meg lehet csinálni mindent, amit alapvetően elvárnak egy kultivátortól. A legtöbb gazdaságba pontosan elég!
A művelési mélység, a mélyítő művelés menetszáma, és a keverő hatás is független a sorok számától, sokkal inkább ahhoz van köze, hogy milyen a kapa kialakítása, milyen a munkagép 1 m-ére eső LE, és milyen állapotban van a talaj, amit épp művelsz.
én is inkább egy 3 gerendelyes felé hajlok.
nagyobb a kapaosztása, de szárnyakkal tarlót hántani ez is átfedésben dolgozik, mélyiteni viszont szaporább vele mint egy 4gerendelyessel, 4 m es 4 gerendelyesen van kb annyi kapa mint az 5m es 3 gerendelyesen
Ma felhívtam Vogel-éket, eladták rögtön aTerratop eszközeiket, Terracult van 5méteres dmógép de főd tetejit vakarni nem akarok igazából.
Azt mondta a területi képviselő, hogy nem feltétlen kell ragaszkodni a 4soros Terracult-hoz, ott a Terraflex, nonstop kőbiztosítssal annyi hogy ezen spirálrugós a cult pedig saját anyagában rugózik ugye.
Azt mondta hogy nem lebeszélni akar, de a 4sorosat nehezebb húzni, közben a munkájában pedig alig van különbség.
Munkamélységre mindkettő ugyanazt tudja kb, úgysem lehet egymenetben errefelé lerakni 20centi alá.
Az jött le még a szavaiból, hogy a Terraflex-ből egy 4méteres modellt húzni nem nehezebb mint a Cult-ból a 3métereset, kapák számában nincs is eltérés azthiszem.
Én maxx 30ra tudom leengedni de két éve nyáron a nagy szárazságba 22-25centin járatva a 7késes 3méterest 15-18 körül fogyasztott a ferga. Ha lejjebb engedtem akkor kevés volt a tapadás... úgy rángatott hogy fejelgettem a szélvédőt.
Azért én azt is megnézném hogy ki hogy méri a mélységet. Mer ha már nagyon qrva faszán mélynek tűnik és kever mint az állat akkor megállok és egy lemezdarabbal elhúzom a kapa körül a földet vízszintesre. És kiderül hogy 10-15 centinél járok. Nem azt a földet kell mérni amit a kapa megemel. Hanem hogy a nyers talajba milyen mélyen megy le.
nem fojtod ám belém a szót
akkorse vennék ilyet mégha mondom......
mi a ......nak az 5tonna??????
tuti megoldanám az egész határt 1 függel is.....
és vannak betyáros helyek
ezzel meg reszketve mennék ki a vészhelyzetesekbe......
elülés a köbön.........................
azért az túlzás hogy uazt megcsinálja egy 1500 kg függesztett , mint egy masszív 5 t ás gép. az más kérdés, hogy szükség van-e ilyenre. nem mindenki úgy gondolkozik mint te, mikor ez a gép idejött, csak idén tavasszal már 4et eladtak belőle, és ez csak amit a helyi kereskedő tudott.
a vogel akciós katalógus sok helyről letölthető, szinte ugyanannyi ennek az ára, mint egy 4m es Terracult.
4-5 évvel ezelőtt itt is volt 300valahány lovas nagy ferga 3m terranoval... ha leengedték akkor a ferga egy helyben pattogott mint a kipányvázott kecskebak. :)
Jó gép de nekem kicsit tákolt benyomást kelt. Egy Top down sokkal kiforrottabb, letisztultabb, "egyszerűbb". horsc terreno is jó gép jó munkával és sokkal egyszerűbb mint egy komondor. Árakkal nem vagyok tisztába mert nem vagyok potenciális vevő egyikre se. De ha vennem kellene akkor topdown és a terrano közt gondolkodnák. De ez sokban függ a vetőgéptől is ami utána menne.
Holnap én is telefonálok kettőt, hátha kapok demógépet, amit eddig nem láttam semmiből sem...
Van egy 17hektáros tábla, kb 4hektárt még télen a Framest Reptill-el megcsináltam belőle, de a többi része ottvan hozányúlatlanúl, most pedig kukorica menne bele, amúgy lezúzott napraforgó tarló.
No ha nem kapok semmitsem akkor a rövidtárcsával fogom megcsinálni oszt kész, de jólenne valami jó kultival aládolgozni.
Még ezt a nagy monstrumot is kérném ha kaphatnám, és kipóbálnám mitművel a főddel
Holnap én is telefonálok kettőt, hátha kapok demógépet, amit eddig nem láttam semmiből sem...
Van egy 17hektáros tábla, kb 4hektárt még télen a Framest Reptill-el megcsináltam belőle, de a többi része ottvan hozányúlatlanúl, most pedig kukorica menne bele, amúgy lezúzott napraforgó tarló.
No ha nem kapok semmitsem akkor a rövidtárcsával fogom megcsinálni oszt kész, de jólenne valami jó kultival aládolgozni.
Még ezt a nagy monstrumot is kérném ha kaphatnám, és kipóbálnám mitművel a főddel
Ősszel én vígan poroltam a 3m függesztett gruberral, carierrel. A nagymenő komondor mulcskultisok pedig törték a fejüket hogy húzzák le a gépet a földről aztán kölcsönkérték a carieremet és azután vetettek.
Válasz #1178. hozzászólásra
Vmi ilyesmi volt itt is 2 éve bemutatón a 360 lovas Mf után ,de minden csak tört utána.Igaz , h akkor naon kemény volt a talaj , ahol próbálgatták ,vmikor aug.végén.Amugy pedig tényleg baromi jó cucc ,csak hát az árra is van-ami persze +gondolandó!:))
még nem tudom mi lenne a nyerő, nem biztos hogy egy ilyen nagy nehéz gépre van szükségem, a szántást kiváltani ott van a Terradig, inkább egy univerzálisabb, 3 gerendelyes, ami jobban passzol tarlóhántáshoz, nyáron repcének alapművelésre...
7274 hozzászólás
Válasz #1222. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
nem az ár mond meg sok mindent
hanem mi itten HMpapa és a többiek--------mi sokan..... a jóindulatu parasztkák
ócsón is van jó cucc ám....
Válasz #1221. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
220.
Nem nagyon volt még eddig tervben, nem is azért voltak. Egy haversrác vett onnan egy vegyszerezőt. Így akadt meg rajta a szemük. De lebeszélem őket róla.
Köszi az ajánlatot, megfontolandó.
Válasz #1220. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Bár látatlanban nem szeretek dönteni, meg azért nem is vagyok annyira szakember - bár már jó sok vasdarabot láttam -, nem nagyon hozott izgalomba, mikor mondták. Azért is kérdezlek Titeket. Szokták mondani, hogy az ár sok mindent megmond....
Válasz #1219. hozzászólásra
Hány lovas magnummal????
Az Omikron grubbereit is kérdezzétek meg, azok biztosan erősek, lehet árban sem több!
omikron.hu vagy valami ilyesmi
Válasz #1219. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
ez nemnó
ettül komolyabbra nyisd ki nekik rilexmami a kasszát....
Válasz #1216. hozzászólásra
Tényleg nem is négy, csak 3,8.
A Magnummal húznánk.
Válasz #1216. hozzászólásra
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Kisvuk hozta már helyettem. Hála és köszönet Neki érte!
Közben vacakol a net nálam.
Válasz #1215. hozzászólásra
Rilex ez lesz az.
Válasz #1215. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
ájjájjáájjJ!
4 méterest mivel akarjátok húzni???
Hány kapás? két vagy három gerendelyes??? tehát két vagy három sorban vannak a kapák elhelyezve?
Vasváriban lengyel cuccok vannak meg letákosok.
Neten is rajtavan, agroman vasvári, keress rá anya oszt lökd be ide nékünk
Válasz #1210. hozzászólásra
Annyit tudok róla, hogy lengyel, 4 m-es és 980-ért árulják Tiszavasváriban. Kép nincs, nem láttam, csak a fiúk. Eszük is mint rosta lika, nem jegyezték meg.
De nem egy közismert név. Elég erősnek látszik. Csak sztem ennyi pénzért nem lehet túl jó.![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Nem tudom a márkát.
Válasz #1213. hozzászólásra
még1 paraszt 1000km körzetben aki leengedte volna kapásból úgy mint Te e......![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
az erő veled van
de csak 1 pontig
a beszarásig
nehogy elernyedjetek a maszájjal e......
3m es grubberrel toltam
10centis késsel
0-60ig
naná h. szaggattad a csavarokat
nincs..... mondom nincs.......
Válasz #1207. hozzászólásra
Heccikém milyengrubbered mekkora van mivel húzod???
csak nem fergával???
Én nemtudom, hogynehezebb e húzni, megoszlanak a vélemények, valaki azt mondja, hogy a 4.- sorak már túlsok erő nemkell, előtte a 3sor ugye nagyon fellazítja a talajt és elvégzi a munka nagyrészét.
Ebben is van logika.
Aztán azt mondja ár meg nekem valaki, hogy egy keskny mittudomén 8-10centi széles (ha ezegyáltalán keskenynek számít!?!?) szóval egy ilyen késsel szerelt grubbert mennyvel könyebb ugyanolyan mélyen húzni mint egy szárnyasat????
Mert amit én húzta azon valami 40centis szárnyak voltak, összezárva 3méteres vot 20centi mélyen a gép bírta, de szakadtak a nyírócsvarok azért is nem vállt be, aztán szétnyitva pedig 4,6méteres volt, egy jó 10centin 10-15között valahol bírta húzni a traktor de nem túl gyorsan azért.
Heccikém lóerő az van szarásig!!!
Válasz #1209. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Jólenne már tényleg 1 kép rilexmama.....
Gyártanak ezek 4527562 fajtát....
Itt állunk startra készen h. belekössünk......
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Kép alapján kicsit könnyebb lenne véleményt nyilvánítani....
attól függ milyen márka , mert azért az Unia is lengyel és jó minőség , de a többi az szerintem felejtős
Lengyel gyártmányú grúberről vélemény? Érdemes megvenni, vagy nem ér egy hajítófát sem?
Így szemre elég masszívnak néz ki....![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz #1207. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Idő.. felriadtál..???
Válasz #1198. hozzászólásra
Mé nehezebb húzni valamit ami 4soros mint 1 3 sorost amin uolyan uannyi kés van????
Válasz #1195. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
figyeed nem találgatok
mondom a kerteket megtéptem ahogy épp lement
és lement 40 alá sőt.....a sima 3 soros grubber 10 centis késsel
még 1 arasz se maradt a vázig
meg a laposokon át is elnyelte .......elnyelte vóna
nem szárnyakkal
Válasz #1203. hozzászólásra
zsíros talajon nyugodtan számolhatsz 1 15 lovat 1 kopasz késre ami kinél hogy 10 12 ... mittomén hány centis
ha van ló lehet menni..... gyorsabban is lazább talajon
de ha nincs behalsz
lehet fölhajtogatni a kapákat
a 30as osztás a vn en meg nem vlm. zsír
érett homokra lehet jó de kötöttön szar
osztás legyen 20on x centi
Senki sem akar beszélgetni a kultikról, pedig kapható vagyok most rá![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #1200. hozzászólásra
Egy 4méteres 3gerendelyes gubbernél (pl.: Terraflex) esetemben 54 lóerő jutna 1méterre, meg 26 mázsa vonóerőben.
Elméletileg nem kellene, hogy ellenfél legyen egy ilyen.
Szárnyas kapákkal mennyivel nehezebb húzni mint keskenyekkel????
mittudomén 10-20-30%-al???
Azért lenne jó egy, mert a rövidtárcsának levenne a válláról, akár tarlóthanntani is lehetne vele, ezen azért közel sem olyan költségesek a kopó ellemek mint a tárcsán, nem hülyeség ez, csak adna végre valaki egy jó demógépet jó időben amikor tudja mutatni a frankót, dehát...
Válasz #1200. hozzászólásra
Nem felejtettem el Feco, de nem tudok egy ember véleményére adni, ilyen választ pedig most kapok másodszorra, elsőnek Tőled!
Nincs közelben kulti senkinek akinek van arra rásóztak 180lóerőhöz egy 4,6 méteres kétsoros grubbert széles szárnyakal, tehát nemtudják húzni...
Baldwin! megnéztem és a 4méteres terraflexen 13kapa van, a 3méteres Culton is!
Az 5méteres Flexen 16, a 4méteres Terracult-on meg 17.
Nekem szárnyak nélkül kellene a keskeny késsel, hogy tudnék 20centi mélyen dolgozni vele, bár a munkájára még kéne egy rövidtárcsa szerintem, hogy igenfínom magágyat kapjak.
ezt egyszer már leírtam neked, de úgylátszik sokszor kell hallanod, hogy el is hidd!
A négysoros kultik a szántásnélküli répa termelőknek, és a nagyon sokat repcézőknek kellenek (angolok, franciák, németek).
Normál felhasználáshoz minden gyártó 3 soros gépeket ajánl, mert azzal meg lehet csinálni mindent, amit alapvetően elvárnak egy kultivátortól. A legtöbb gazdaságba pontosan elég!
A művelési mélység, a mélyítő művelés menetszáma, és a keverő hatás is független a sorok számától, sokkal inkább ahhoz van köze, hogy milyen a kapa kialakítása, milyen a munkagép 1 m-ére eső LE, és milyen állapotban van a talaj, amit épp művelsz.
igen, jól mondod.
én is inkább egy 3 gerendelyes felé hajlok.
nagyobb a kapaosztása, de szárnyakkal tarlót hántani ez is átfedésben dolgozik, mélyiteni viszont szaporább vele mint egy 4gerendelyessel, 4 m es 4 gerendelyesen van kb annyi kapa mint az 5m es 3 gerendelyesen
Ma felhívtam Vogel-éket, eladták rögtön aTerratop eszközeiket, Terracult van 5méteres dmógép de főd tetejit vakarni nem akarok igazából.
Azt mondta a területi képviselő, hogy nem feltétlen kell ragaszkodni a 4soros Terracult-hoz, ott a Terraflex, nonstop kőbiztosítssal annyi hogy ezen spirálrugós a cult pedig saját anyagában rugózik ugye.
Azt mondta hogy nem lebeszélni akar, de a 4sorosat nehezebb húzni, közben a munkájában pedig alig van különbség.
Munkamélységre mindkettő ugyanazt tudja kb, úgysem lehet egymenetben errefelé lerakni 20centi alá.
Az jött le még a szavaiból, hogy a Terraflex-ből egy 4méteres modellt húzni nem nehezebb mint a Cult-ból a 3métereset, kapák számában nincs is eltérés azthiszem.
Válasz #1196. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20110411203533_DSCN1165.jpg)
Válasz #1166. hozzászólásra
Én maxx 30ra tudom leengedni de két éve nyáron a nagy szárazságba 22-25centin járatva a 7késes 3méterest 15-18 körül fogyasztott a ferga. Ha lejjebb engedtem akkor kevés volt a tapadás... úgy rángatott hogy fejelgettem a szélvédőt.
Azért én azt is megnézném hogy ki hogy méri a mélységet. Mer ha már nagyon qrva faszán mélynek tűnik és kever mint az állat akkor megállok és egy lemezdarabbal elhúzom a kapa körül a földet vízszintesre. És kiderül hogy 10-15 centinél járok. Nem azt a földet kell mérni amit a kapa megemel. Hanem hogy a nyers talajba milyen mélyen megy le.
Válasz #1193. hozzászólásra
Este majd értekezünk...
Válasz #1163. hozzászólásra
Nekem tudna hozni vajon? Jobb állapotút
Válasz #1191. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile bored](/oldforum/images/smiles/bored.gif)
nem fojtod ám belém a szót
akkorse vennék ilyet mégha mondom......
mi a ......nak az 5tonna??????
tuti megoldanám az egész határt 1 függel is.....
és vannak betyáros helyek
ezzel meg reszketve mennék ki a vészhelyzetesekbe......
elülés a köbön.........................
Válasz #1189. hozzászólásra
azért az túlzás hogy uazt megcsinálja egy 1500 kg függesztett , mint egy masszív 5 t ás gép. az más kérdés, hogy szükség van-e ilyenre. nem mindenki úgy gondolkozik mint te, mikor ez a gép idejött, csak idén tavasszal már 4et eladtak belőle, és ez csak amit a helyi kereskedő tudott.
a vogel akciós katalógus sok helyről letölthető, szinte ugyanannyi ennek az ára, mint egy 4m es Terracult.
kb 27000 euro lehet..
nyilván nem olcsó, de mit tudsz olcsón venni..
Válasz #1189. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Egyetértünk mester.
Válasz #1178. hozzászólásra
nem ízlés.....
minek ölném a pézt ilyenbe mikor ugyanazt megcsinálja a ócsó függesztett is???????
mipéz ez?????
Válasz #1187. hozzászólásra
4-5 évvel ezelőtt itt is volt 300valahány lovas nagy ferga 3m terranoval... ha leengedték akkor a ferga egy helyben pattogott mint a kipányvázott kecskebak. :)
Válasz #1184. hozzászólásra
De ha vennem kellene akkor topdown és a terrano közt gondolkodnák. De ez sokban függ a vetőgéptől is ami utána menne.
Jó gép de nekem kicsit tákolt benyomást kelt. Egy Top down sokkal kiforrottabb, letisztultabb, "egyszerűbb". horsc terreno is jó gép jó munkával és sokkal egyszerűbb mint egy komondor. Árakkal nem vagyok tisztába mert nem vagyok potenciális vevő egyikre se.
Válasz #1183. hozzászólásra
ez a terratop bemutatókörúton van az országban, nem tudom mennyire van lefoglalva, de egy telefont megérhet
Válasz #1179. hozzászólásra
3mes cucc kopaszon húzkálva
szaggatva tépve gyilkolva
de már amit akartam leírtam ám.....
Válasz #1181. hozzászólásra
nem is a szélsőségekre kell gondolni illetve gépet venni, de arra nekem is itt a rövidtárcsa.
Egyébként normál időben mit mutat az a komondor mulcskulti???
Ősszel én vígan poroltam a 3m függesztett gruberral, carierrel. A nagymenő komondor mulcskultisok pedig törték a fejüket hogy húzzák le a gépet a földről aztán kölcsönkérték a carieremet és azután vetettek.
Válasz #1178. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Vmi ilyesmi volt itt is 2 éve bemutatón a 360 lovas Mf után ,de minden csak tört utána.Igaz , h akkor naon kemény volt a talaj , ahol próbálgatták ,vmikor aug.végén.Amugy pedig tényleg baromi jó cucc ,csak hát az árra is van-ami persze +gondolandó!:))
Válasz #1166. hozzászólásra
mit szereztél Hecci?????
mesélj csak!
Válasz #1177. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
még jó hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése...
egyébként tényleg egy nagy dög
Válasz #1167. hozzászólásra
Ez annyira nem ez után való h. az már kiabál.....
Ilyen dööööööggg se jönne a portára.... mégha sok 1000 hektó lenne akkor se.....
Válasz #1173. hozzászólásra
igen 4 m. ennél nagyobbat nem is bírna a gép.
még nem tudom mi lenne a nyerő, nem biztos hogy egy ilyen nagy nehéz gépre van szükségem, a szántást kiváltani ott van a Terradig, inkább egy univerzálisabb, 3 gerendelyes, ami jobban passzol tarlóhántáshoz, nyáron repcének alapművelésre...
de egyébként ez a gép meggyőzött
Válasz #1162. hozzászólásra
még mindig: csak a HORSCH