Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.84 FtUSD388.95 FtCHF440.33 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #7128. hozzászólásáraPont ez a terület az ami igényelné a lazítót.
Alól meglazulna felől jó porhanyós.
A legtökéletesebb talaj!
Nekem nemkell jelenteni!
Eladom a jympát neked, el nemviszed, én meg jól használom.
Jó üzlet lenne!
A guta már megütött volna engem ha nemlenne itthon!
Gondolom van elég dolgod!
Válasz rtamas1976 #7131. hozzászólásáraErre csak annyit tudok mondani, hogy az az mtz is 130 lovas, ami nem különleges, de én láttam azt is, hogy azon a vidéken nagyon értik a márkát, tudnak olyat, amit mi sosem fogunk...
Válasz mtz1221 #7128. hozzászólásáraMatadjuk annyiba beleülnél a zetoromba csak annyit mondanál: GYÁÁÁ
Nemtudnálak belőle kiszedni.
Kajszi kolléga már látta.
Korához képest egész jó vas.
A két mtzédér nemadnám!
Ezzel nemazt mondom a tiéd rossz de ez jobb!
Mert ez zts 12145ös!
Válasz rtamas1976 #7127. hozzászólásáraNe szívvas már te is, ki van fizetve ha haza kerül neked jelentem először. Ő is már rám írt miért nem viszem el. Eddig elfért az udvarja hátsó részébe ledobva, most miért zavarja ??? Nem megyek mert fordulnál egyet az mtz-vel, utána hátulról fejbe vernétek, beleraknátok a zetorodba, és rámgyújtanátok. Mtz meg ott maradna.
Válasz mtz1221 #7122. hozzászólásáraErre mondj inkább valamit. Szója föld, a betonvas nem megy bele 15 centitől lentebb, viszont a tárcsázás brutálisan szép lenne. Legszívesebben megtárcsáznám, és úgy hagynám tavaszig.
Válasz rtamas1976 #7112. hozzászólásáraNekem mindkettő gyerek rák, komolyan mondom az asszony bika létére 100x hülyébb náluk. Én meg szűz létemre 1000x. Nincs ebben semmi valós, annál inkább a névelemzésben.
Válasz kajszi_71823 #7111. hozzászólásáraMajd héten rakok fel egy apróhirdetést egy ursus 1614ről, akinek a gazdája egy hónapja vette meg az ekémet. 1 órát bacakodtunk itt az mtzvel még próbálgattuk, azt mondja azóta nem tud nyugodtan aludni.
Válasz mtz1221 #7088. hozzászólásáraSzarabb?
Az GÉP!
Megkockáztatom saját talajain simán elvinné, ha nem is repülve mint én, de azért itt nem a síkban karistolunk, ide kell az önsúly.
Válasz mtz1221 #7100. hozzászólásáraAzzal nincs baj elvettem, nekem tetszik.
Viszont az biztos, hogy elküld a picsába, de ha nemtudsz viselkedni megis ver!
És nemcsak a szemed kaparja ki, hanem szószerint megver!
Válasz lala #7079. hozzászólásáraHívjad fel a közeledben levő Pöettinger forgalmazót, mindegyiknek van kínálatban. Meglepő, hogy a márkakereskedőnél volt a legolcsóbb.
Válasz rtamas1976 #7091. hozzászólására Iszok akkor még hülyébb leszek. Asszony remélem szép, ha reggel véletlenül rossz ágyban ébredek, nehogy józanon ne tetszen.
Válasz Agroporta #7092. hozzászólásáraVan mégegy másik is. Low disturbance. Jó dolgok de azért nem spanyol viasz. Grúberral is nagyobb munkamélységet lehet velük elérni, kevés keveréssel. Vaderstadban a sokféle kopóelem nagyon jó, csak legyen rá lóvé.
egy másik oldalon olvastam, hogy a vaderstad grubberjének van valami szuper tudású Break Mix kapaorra. valóban olyat tud, amit a többi modern grubber nem?
Válasz mtz1221 #7090. hozzászólásáraJövőre Ti jösztök hozzám!
Sokan azthiszik vetítek.
Már valami ha látszik a határban. Bográcsolunk, megkóstoljátok a göncimet!
Egy határszemle után.
Válasz kajszi_71823 #7084. hozzászólásáraÉn is hasonlót húzok most 11 kapára visszabontva 35+centin. Annyival a zetorja sem lehet szarrab hogy ne vigye el 20+ centin. Remélem.
7134 hozzászólás
Válasz mtz1221 #7128. hozzászólásáraPont ez a terület az ami igényelné a lazítót.
Alól meglazulna felől jó porhanyós.
A legtökéletesebb talaj!
Nekem nemkell jelenteni!
Eladom a jympát neked, el nemviszed, én meg jól használom.
Jó üzlet lenne!
A guta már megütött volna engem ha nemlenne itthon!
Gondolom van elég dolgod!
Válasz Gumóka #7132. hozzászólásáraVanrajta propeller???
Tud repülni?
Akkor az nemtapos.
Válasz rtamas1976 #7131. hozzászólásáraErre csak annyit tudok mondani, hogy az az mtz is 130 lovas, ami nem különleges, de én láttam azt is, hogy azon a vidéken nagyon értik a márkát, tudnak olyat, amit mi sosem fogunk...
Válasz mtz1221 #7128. hozzászólásáraMatadjuk annyiba beleülnél a zetoromba csak annyit mondanál: GYÁÁÁ
Nemtudnálak belőle kiszedni.
Kajszi kolléga már látta.
Korához képest egész jó vas.
A két mtzédér nemadnám!
Ezzel nemazt mondom a tiéd rossz de ez jobb!
Mert ez zts 12145ös!
Válasz Praetor #7129. hozzászólásáraA gazdája.
Válasz mtz1221 #7128. hozzászólásáraMi van abban az mtz-ben, hogy úgy félted?
Válasz rtamas1976 #7127. hozzászólásáraNe szívvas már te is, ki van fizetve ha haza kerül neked jelentem először. Ő is már rám írt miért nem viszem el. Eddig elfért az udvarja hátsó részébe ledobva, most miért zavarja ??? Nem megyek mert fordulnál egyet az mtz-vel, utána hátulról fejbe vernétek, beleraknátok a zetorodba, és rámgyújtanátok. Mtz meg ott maradna.
Válasz mtz1221 #7123. hozzászólásáraMegvan már a lazítód?
Ugorj el odadom a jympát.
Na ezt kellene!
Válasz mtz1221 #7123. hozzászólásáraAkkor mért nem csinálod? Ne agyald túl...
Válasz mtz1221 #7120. hozzászólásáraValamikor régen városi picsából én is tudtam jósolni
Válasz mtz1221 #7123. hozzászólására
Válasz mtz1221 #7122. hozzászólásáraErre mondj inkább valamit. Szója föld, a betonvas nem megy bele 15 centitől lentebb, viszont a tárcsázás brutálisan szép lenne. Legszívesebben megtárcsáznám, és úgy hagynám tavaszig.
Válasz ..,-:) #7121. hozzászólásáraAzért ennyire tán nem érezted rosszul magad velük ???
Válasz mtz1221 #7114. hozzászólásáraJesszussommm.....és Én ilyen harcosokkal ültem 1 asztalnál ???!!!!
Válasz rtamas1976 #7117. hozzászólásáraSzámmisztika, valamikor régen egy városi picsa megmondta belőle a jellememet.
Válasz termelo #7118. hozzászólásáraÉn a pszichiátriai kórlapra gondoltam.
Válasz rtamas1976 #7117. hozzászólásáraVagy központi nyílvántartó
Számmisztika? Tarott?Rúnakő?Tenyérből?Válasz mtz1221 #7116. hozzászólására
Válasz rtamas1976 #7115. hozzászólásáraTe vagy a 8. ?
Válasz mtz1221 #7114. hozzászólásáraJuli4 és 8
Válasz rtamas1976 #7112. hozzászólásáraNekem mindkettő gyerek rák, komolyan mondom az asszony bika létére 100x hülyébb náluk. Én meg szűz létemre 1000x. Nincs ebben semmi valós, annál inkább a névelemzésben.
Válasz kajszi_71823 #7111. hozzászólásáraMajd héten rakok fel egy apróhirdetést egy ursus 1614ről, akinek a gazdája egy hónapja vette meg az ekémet. 1 órát bacakodtunk itt az mtzvel még próbálgattuk, azt mondja azóta nem tud nyugodtan aludni.
Válasz kajszi_71823 #7110. hozzászólásáraMindketten rákok vagyunk!
Keményfejűek vagyunk!
Válasz mtz1221 #7088. hozzászólásáraSzarabb?
Az GÉP!
Megkockáztatom saját talajain simán elvinné, ha nem is repülve mint én, de azért itt nem a síkban karistolunk, ide kell az önsúly.
Válasz rtamas1976 #7102. hozzászólásáraMi a csillagjegyed?
Válasz rtamas1976 #7102. hozzászólásáraVan itt nem messze egy boltos csaj az is így adja elő.
Haver ráment csak mielőtt végzett volna a csaj elverte
de
Van aki így szereti
Válasz mtz1221 #7106. hozzászólásáraVan egy olyan érzésem, ha mi találkozunk , meg leszünk a végére verve.
Válasz lala #7099. hozzászólására45 körül volt darabja talán. Most a még gyengébb forint miatt biztos több.
Válasz rtamas1976 #7102. hozzászólására
Válasz lala #7099. hozzászólásáraCikkszámot nem tudnál adni?
Válasz Sk Laci #7101. hozzászólásáraKözelemben lévők azt mondják nincs keskeny kapahegy.
Válasz lala #7095. hozzászólásáraAgrotec gyári vagy krampos.
Igénytől függően.
Másnapra sokmindent lekérnek.
Hivatalos forgalmazók ők is.
Válasz mtz1221 #7100. hozzászólásáraAzzal nincs baj elvettem, nekem tetszik.
Viszont az biztos, hogy elküld a picsába, de ha nemtudsz viselkedni megis ver!
És nemcsak a szemed kaparja ki, hanem szószerint megver!
Válasz lala #7079. hozzászólásáraHívjad fel a közeledben levő Pöettinger forgalmazót, mindegyiknek van kínálatban. Meglepő, hogy a márkakereskedőnél volt a legolcsóbb.
Válasz rtamas1976 #7091. hozzászólására Iszok akkor még hülyébb leszek. Asszony remélem szép, ha reggel véletlenül rossz ágyban ébredek, nehogy józanon ne tetszen.
Válasz SzikiSzokeveny #7098. hozzászólásáraEsetleg árat írsz?
Válasz lala #7095. hozzászólásáraNincs.Jól működik, 130 hektárt csináltam vele, nem volt olcsó de megérte.
Válasz lala #7075. hozzászólásáraSzia Auditker beszerzi vagy lehet raktáron is van.
Válasz Agroporta #7092. hozzászólásáraVan mégegy másik is. Low disturbance. Jó dolgok de azért nem spanyol viasz. Grúberral is nagyobb munkamélységet lehet velük elérni, kevés keveréssel. Vaderstadban a sokféle kopóelem nagyon jó, csak legyen rá lóvé.
Válasz SzikiSzokeveny #7094. hozzászólásáraVan esetleg fotód róla?Nyakalom én is őket de megpróbálnak lerázni.
Válasz lala #7079. hozzászólásáraAgrotec. Szóltam, hogy kell, 2 nap múlva Szolnokon volt.
Válasz Agroporta #7092. hozzászólására
egy másik oldalon olvastam, hogy a vaderstad grubberjének van valami szuper tudású Break Mix kapaorra. valóban olyat tud, amit a többi modern grubber nem?
Válasz mtz1221 #7090. hozzászólásáraJövőre Ti jösztök hozzám!
Sokan azthiszik vetítek.
Már valami ha látszik a határban. Bográcsolunk, megkóstoljátok a göncimet!
Egy határszemle után.
Válasz rtamas1976 #7089. hozzászólásáraJöhetsz hozzám is, ide csak az egyik utat fogod traktorral megtenni.
Válasz kajszi_71823 #7087. hozzászólásáraEz a bánat menne legalább 40el mennék is.
25el egy örökkévalóság.
Egy műszak oda-vissza.
Válasz kajszi_71823 #7084. hozzászólásáraÉn is hasonlót húzok most 11 kapára visszabontva 35+centin. Annyival a zetorja sem lehet szarrab hogy ne vigye el 20+ centin. Remélem.
Válasz rtamas1976 #7086. hozzászólásáraAkkor megcsinálod az enyémet! De turbót hozz magaddal.
Válasz kajszi_71823 #7085. hozzászólásáraÉn már végeztem vagy 2hete.
A szántást lehet letárcsázom ha lessz olyan időjárás.
Válasz rtamas1976 #7082. hozzászólásáraNem itt, hanem elviszed, és magadnál kipróbálod, ha megtetszik, tudod milyet kell keresned.