Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szabi. #5564. hozzászólásáraNem tudok segíteni, ez nem nálam van. Egy ismerős telephelye, ő vette le a grubbert a teherautóról. Nekem nincs akkora rakodóm.
Válasz envagyok2 #5553. hozzászólásáraAmit Szabi beírt, lehúztam hol van az erődítmény maradványa, és utánna írtám Báránynak, hogy elmentem a földje mellett, mikor felismertem azt az utat amin Keszthelyről kimentem, és foltattam az utat a Balaton déli partja mentén.
Van ott több kép is.
A turkálósdit nem tudom melyikre gondoltad. Meglehet öregszem
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraLaci, nem értetted a poént, írd már be a gugliba amit Szabi írt, kattintás a "képek" fülre, és ott a turkálni való, hahahhahaha
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraÉn sem foglalkozom vele, de amúgy megvannak a "saját", jól megszokott kincskeresőim, akik rendszeresen ott sétálgatnak. Kárt nem csinálnak, ha gödröt ásnak, visszatemetik, a vetésre meg már nem mennek rá.
És volt is már, hogy nekem is jól jött ez a "szimbiózis": az egyik traktorról egyszer elveszett egy nagy acélfedél, ami a biztositékdobozt védi. Elég drága lett volna pótolni, (és még drágább, ha a gumi találja meg) de szerencsére ezek akadtak rá, és még el is hozták házhoz.
Válasz envagyok2 #5534. hozzászólásáraEngemet nem érdekelnek a régészeti leletek.
Meg tudok élni becsületesen a saját munkámból, az ilyen turkálósdira tényleg nincsen szükségem.
Mellékesen még a 90-es évek végén épitészetben is munkálkodtam. Lévai várban az egyik épület felujítása volt a kezem alatt. Ástunk is a várudvarban, majd a falak mögött is a parkban. Sohase érdekelt az, ami a földből előkerült. Szóltam a múzeum alakalmazotjainak, ez vagy az van ott, ahol ásunk, kijöttek megnézni, ha olyan valami volt aznapra esetleg feltartottak.
Válasz Nyomasek Bobo #5541. hozzászólásáraAz is megesik, hogy a kereskedő vesz le ezt-azt egy gépről, mert arra van vevő. Pl. az én vetőgépfüggesztésem is egy másik rövidtárcsával érkezett, aztán, mikor kerestem, leszedték róla és eladták nekem.
Lehet, hogy a tied sem így jött ki a gyárból.
Válasz Bárány #5540. hozzászólásáraNekem a lengyel rtnál ugyanígy van csapszeg sok lik, meg orsó is... Én az orsót használom. Henger nélkül nem sok értelmét látom a dupla megoldásnak. Gondolom sorozatba megy az alkatrész, aztán ki hogy kéri. Azért lehet az enyémen is a dupla állítás.
Válasz Nyomasek Bobo #5529. hozzászólásáraA henger és a tárcsák együtt állíthatók furatokkal és csapszeggel.
Ezen belül a tárcsákat orsóval, a hengert hidraulikával lehet szintezni.
A tárcsák esetében ez egyszerűen csak finombeállítást jelent, a hengernél meg kiemelheted vele a gépet, tehermentesítheted a csapszeget állításkor, meg ilyesmi.
Most is azt mondom, ezt feleslegesen megbonyolították, de majd munka közben meglátjuk. Még az is lehet, hogy van értelme, csak még nem látom.
Válasz mtz1221 #5522. hozzászólásáraHát, ezzel nem értek egyet. Nálam A-B próva alpján a török RT a fasorban se volt a Rolmakohoz.
Itt volt mindkettő, csak a próbán múlt,elyiket veszem.
7274 hozzászólás
Válasz Bobo77 #5572. hozzászólásáraEz se rossz ,,van ebből kétszer ekkora??
Válasz Diesel Tibor #5571. hozzászólásáraSzőke nagymellű
Válasz Szabi. #5565. hozzászólásáraA pénz beszél a Bárány-(ok) hallgatnak
Válasz Bárány #5569. hozzászólásáraÍrjál már egy típust had keressek rá.
Válasz *** HM *** #5568. hozzászólásáraKramer volt. Csak hogy kötekedjek.
Válasz Pilátus" #5566. hozzászólásáraKicsit féltem tőle, de nagyon simán viszi. Jó kis orrnehéz vasdarab ez a Claas.
Válasz Szabi. #5564. hozzászólásáraArrol nem tud jcb vette le ott
Válasz Szabi. #5564. hozzászólásáraNem tudok segíteni, ez nem nálam van. Egy ismerős telephelye, ő vette le a grubbert a teherautóról. Nekem nincs akkora rakodóm.
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraHa-ha-ha ez hanyat vágja ezt a traktort azért nem merted ráakasztani!?
Remélem jó nagy darab vagy és "egyensúlyozod" a fülkében!
Válasz Bobo77 #5563. hozzászólásáraPénz nem hazudik !
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraHű de zsír az a tároló !!!!
Arról is mesélj !!!
Mekkora, mennyi volt , mikor, papírok, miből készült, stb.
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraEz gyors volt!
Válasz Bárány #5557. hozzászólására
Válasz Bárány #5560. hozzászólásáraGratulálok, remélem jó valasztás volt. Képeket kérünk a munkájáról. /"Ez itt a reklám helye"/
Éééés megjött!
(Tudom, tudom, koszos a traktor...)
https://www.agroinform.hu/geppiac/heva-triple-tiller-300-traild/h_1654208?ref=321548ed
He-va triple tiller géppel nincs valakinek esetleg tapasztalata?
Válasz Bobo77 #5555. hozzászólásáraLaci jót nézett, mert felvidéki létére ő tudja, hogy a településneveket nagybetűvel írjuk!
Válasz Nyomasek Bobo #5544. hozzászólásáraja neeem.....akkor te se nézted meg a gogléba,amit Szabi.beírt.i,mint ingyenebéd-vagy l mint lovaskocsi......
Válasz Sk Laci #5554. hozzászólásáraAkkor az nem a Bárány földje volt....
Válasz envagyok2 #5553. hozzászólásáraAmit Szabi beírt, lehúztam hol van az erődítmény maradványa, és utánna írtám Báránynak, hogy elmentem a földje mellett, mikor felismertem azt az utat amin Keszthelyről kimentem, és foltattam az utat a Balaton déli partja mentén.
Van ott több kép is.
A turkálósdit nem tudom melyikre gondoltad. Meglehet öregszem
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraLaci, nem értetted a poént, írd már be a gugliba amit Szabi írt, kattintás a "képek" fülre, és ott a turkálni való, hahahhahaha
Válasz Pilátus" #5547. hozzászólásárakret vagy delta?
Válasz Pilátus" #5547. hozzászólásáraKéső, már aludtam.
Válasz Sk Laci #5549. hozzászólásáraÉn sem foglalkozom vele, de amúgy megvannak a "saját", jól megszokott kincskeresőim, akik rendszeresen ott sétálgatnak. Kárt nem csinálnak, ha gödröt ásnak, visszatemetik, a vetésre meg már nem mennek rá.
És volt is már, hogy nekem is jól jött ez a "szimbiózis": az egyik traktorról egyszer elveszett egy nagy acélfedél, ami a biztositékdobozt védi. Elég drága lett volna pótolni, (és még drágább, ha a gumi találja meg) de szerencsére ezek akadtak rá, és még el is hozták házhoz.
Válasz envagyok2 #5534. hozzászólásáraEngemet nem érdekelnek a régészeti leletek.
Meg tudok élni becsületesen a saját munkámból, az ilyen turkálósdira tényleg nincsen szükségem.
Mellékesen még a 90-es évek végén épitészetben is munkálkodtam. Lévai várban az egyik épület felujítása volt a kezem alatt. Ástunk is a várudvarban, majd a falak mögött is a parkban. Sohase érdekelt az, ami a földből előkerült. Szóltam a múzeum alakalmazotjainak, ez vagy az van ott, ahol ásunk, kijöttek megnézni, ha olyan valami volt aznapra esetleg feltartottak.
Válasz Pilátus" #5547. hozzászólására Ez most mi ez?
A "befútó" közelebbről csakhogy jobban aludjál!
Ilyen munka közben:
Ezt a minőséget tudja:
Válasz Bárány #5528. hozzászólásáraRESPEKT!????
Válasz fexco #5543. hozzászólásáraNem tudtam hogy Grétsy tanár úr is gazdalkodik és irogat ide
Válasz Nyomasek Bobo #5541. hozzászólásárasok lik-----vagy sok iik---i-vel vagy l-el???????
Válasz Nyomasek Bobo #5541. hozzászólásáraAz is megesik, hogy a kereskedő vesz le ezt-azt egy gépről, mert arra van vevő. Pl. az én vetőgépfüggesztésem is egy másik rövidtárcsával érkezett, aztán, mikor kerestem, leszedték róla és eladták nekem.
Lehet, hogy a tied sem így jött ki a gyárból.
Válasz Bárány #5540. hozzászólásáraNekem a lengyel rtnál ugyanígy van csapszeg sok lik, meg orsó is... Én az orsót használom. Henger nélkül nem sok értelmét látom a dupla megoldásnak. Gondolom sorozatba megy az alkatrész, aztán ki hogy kéri. Azért lehet az enyémen is a dupla állítás.
Válasz Nyomasek Bobo #5529. hozzászólásáraKözben látom, hogy ennek több variációja is van.
Válasz Bárány #5538. hozzászólására
Válasz Szabi. #5517. hozzászólásáraBaszki!!!
Nem Lovia, hanem Iovia!!!
"i"-vel, mint ingyenebéd!
Válasz Bárány #5535. hozzászólásáraitt?
"Guugggleeeeee, lovia......képek......
Szépen látszanak a település körvonalai....."
azt mit találnak?
Válasz Bárány #5533. hozzászólásáraLe van írva a 3 lépés.......
Válasz envagyok2 #5534. hozzászólásáraVannak ott kincskeresők rendszeresen.
Válasz Sk Laci #5518. hozzászólásárade ha egyedül lettél volna, akkor nem mentél volna el mellette mi, hanem beletúrtál volna?
Válasz Szabi. #5532. hozzászólásáraHe?
Válasz Bárány #5527. hozzászólásáraUgyan csináld már a “használati utasítás” szerint.....
Válasz Bárány #5530. hozzászólásáraJa, ami a Pilátus alsó képén fekete orsó, az helyett van nekem hidraulika.
Így értettem.
Válasz Nyomasek Bobo #5529. hozzászólásáraA henger és a tárcsák együtt állíthatók furatokkal és csapszeggel.
Ezen belül a tárcsákat orsóval, a hengert hidraulikával lehet szintezni.
A tárcsák esetében ez egyszerűen csak finombeállítást jelent, a hengernél meg kiemelheted vele a gépet, tehermentesítheted a csapszeget állításkor, meg ilyesmi.
Most is azt mondom, ezt feleslegesen megbonyolították, de majd munka közben meglátjuk. Még az is lehet, hogy van értelme, csak még nem látom.
Válasz Pilátus" #5484. hozzászólásáraHogy hasznalandó ez a mélységállítás?
Amúgy eldőlt a dolog. A Pilátus második fotóján alig látszó, 3 gerendelyes nyert.
Válasz Szabi. #5517. hozzászólásáraAz a megműveletlen,nagy téglalap a mi földünkön van.
Válasz mtz1221 #5522. hozzászólásáraHát, ezzel nem értek egyet. Nálam A-B próva alpján a török RT a fasorban se volt a Rolmakohoz.
Itt volt mindkettő, csak a próbán múlt,elyiket veszem.
Válasz Szabi. #5517. hozzászólásáraDe még mennyire!