Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kalászosok műtrágyázása új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Körbálázót, de milyet? új
- Kukorica vetőmagok új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- SPC-6 vetőgépek új
- Műtrágya árak új
- Mivel jobb a 750-es unhz mint az 500-as? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1728 hozzászólás
Három soros, 9 kapás Heger grubbert duplaszív kpákkal elbírja-e a 110 lovas traki? A rögtörő 220 cm-es mögötte és hajlított kések vannak a rögtörő előtt.
Válasz #626. hozzászólásra
Így van, de én mindig igazat szólok, mert nincs értelme a mellébeszélésnek, hiszen oly sokan ismernek.
Ha hibázok általában könnyebb megmondjam, h ezt vagy azt elbaxtam, vagy ha kések nem fogom rá Kiss Pistára, v Nagy Jóskára, h miatta volt, ha tudom, h én nyúztam el az időt.
Válasz #625. hozzászólásra
Nem baj, az a baj, ha v.ki többek mutatja magát, mint, ami.
Válasz #624. hozzászólásra
és az miért baj?
a freeweb egy szolgátató, mint az atw, extra meg isten tudja ki.
hogy miért jelenik meg a szolgáltató neve a filé nevében, nem tudom, majd megkérdem tőlük, h úgy leszek, engem nem zaklat
Válasz #623. hozzászólásra
Tiszta fríveb minden, nem úgy tűnik, mint, ha valami nagy fejlesztő-forgalmazó cég lennél, mint ahogyan beállítod magad!
:DDD
Válasz #617. hozzászólásra
Természetesen igy is müködik:
http://www.freeweb.hu/josey/medium_smdh30_61_M_02.jpg
Válasz #620. hozzászólásra
bocsi, az extrás az nem müxik :-)
Válasz #619. hozzászólásra
megirtam a válaszomat
Válasz #617. hozzászólásra
nem hazudtam, a freewebtől vásároltam a domain-t, bár most interware-nek hivják, van olyan honlapom, ha ez nem müködne, akkor ott is elvok érhető, az ingyenes
http://josey.fw.hu
http://agroporta.extra.hu
elméletileg megtudod nézni a domainunk whois rekordját
http://www.domain.hu/domain/domainsearch/whois.html?domain=agroporta.hu&ekes=agroporta.hu&crypt=06jtzrw0ccdewz9s572tqiehlgmj67bq&printable=&code=ef3v6aq
Válasz #618. hozzászólásra
Miért nem válaszolsz?
Nem tudod, mit hazudj?
Válasz #616. hozzászólásra
Sziasztok!
ez a lényege a rét-legelő müvelésnek, h ne hagyjon tájsebet a gép, a csoroszlya elővág a késnek, h ne repedjen fel a felső rétegrad meg a mezőn., a güttler henger meg szépen visszazárja a felső réteget, nem szárad ki, a csapadék pedig könnyen leszivalkodik, nem ma
Válasz #614. hozzászólásra
Jóska!
Miért hazudtad azt a multkor, hogy a veboldalad nem ingyenes,amikor a képek címe is az????
PL:
http://www.freeweb.hu/agroporta/medium_smdh30_61_M_02.jpg
Válasz #615. hozzászólásra
én is igy gondolom ,de lehet hogy a gyeptalaj karbantartását látjuk.
Válasz #614. hozzászólásra
Szia Josey!
Eza munka a gépet mutatja be ,de agronómiailag az elvégzett meló az semmi! Ezt a tipusú lazitást kellene az iskolákban tanitatani: Igy nem szabad!!!
Válasz #613. hozzászólásra
http://www.opico.co.uk/agmac/grassland-subsoiler/images/sward-lifter-grassland-subsoiler.wmv
film a lazitó munkájáról
ilen a munkája gyepen
Válasz #611. hozzászólásra
Grassland
Válasz #600. hozzászólásra
Vagy crosskill vagy Gütler henger, az is tuti romboló munkát csinál
Válasz #598. hozzászólásra
Szia!
Elméletileg mindegy, ha valódi minőségi bóracélból készült.
Én mások ekealkatrésztermékeit is a legegyszerübben ugy szoktam minősiteni, h egy saját kormánylemez betét sarkával megütöm a másikat.
Nos ilyenkor, ha valami elvérzik... akkor nem szoktam belőle többet rendelni.
Válasz #608. hozzászólásra
Voltam régebben.
Válasz #607. hozzászólásra
Talán igen. Szerintem más nincs is ott. Voltál már nála?
Válasz #606. hozzászólásra
Nem N.J. a monogramja véletlenül?
Válasz #604. hozzászólásra
A Pusztaföldvári srácnál próbálj meg keresni te is ilyet.
Válasz #604. hozzászólásra
Szerintem nem lesz azzal gond. Szerintem keress te is olyan grubbert, amin a szárak csavarozva vannak a vázhoz. Összébb tudod venni, meg tudsz leszerelni kapát. Mi is a 11 kapásból 9-et csináltunk.
Válasz #597. hozzászólásra
Na akkor úgy néz ki, hogy ez a grubberolás nem is lesz olyan egyszerű, mint gondoltam. Főleg nem ilyen lóerő kategóriában.
Válasz #589. hozzászólásra
Nekem is tetszett a grubber is, de a Valtra is. AZ N101-et is próbáltam, mentem 2 kört. Az lenne a nekem való kis gép.
Válasz #601. hozzászólásra
Nem mondtam, én, hogy neked nincs.
Válasz #599. hozzászólásra
Csak nam gondolod hogy nincs tüskés henger van rajt.
Ha nem lenne még a traktor kereke is kitörne!
Válasz #599. hozzászólásra
Pontosan! Egy extra brutál tüskés henger!
Válasz #595. hozzászólásra
Lazítózni is csak úgy kéne, hogy legyen v.mi brutál tömörítőhenger hozzá!
Legalábbis kötött terepen.
Válasz #583. hozzászólásra
Josey, Beszéltünk régebben a boracél boronafogról. Az mindegy hogy német vagy olasz gyártmány?
Válasz #595. hozzászólásra
Igen ezt én pontossan tudom ezért van 3-éve guberom ,de nem tudom használni köttöt foldbe!!!!
Ha visszaolvasol akkor kiderül hogy alazitozást csak a kötött földre irtam!!!
Válasz #594. hozzászólásra
Megy ez ! :)
Válasz #593. hozzászólásra
Épp ezért kell grubberozni, azt sokkal könnyeben el lehet majd munkálni mint a szántást vagy a lazítózást.
Válasz #592. hozzászólásra
Oké :)
Válasz #591. hozzászólásra
De nyáron ha nem esik az esö a szántásnak mehetsz amivel akarsz nem tudsz magágyt csinálni.Idén megszántottuk a repce alá és röktön mentünk a szinkrogermel és elég szar lett a magágy.Ami viszont lazitva lett ott jobban siketült és nem száradt ki ugy mint a szántás.
Válasz #590. hozzászólásra
Úgy válaszolj már légyszíves, hogy ne a hozzászólás gombot, hanem a válasz erre gombot nyomd meg, mert így nem tudjuk, hogy mikor kinek írsz.
Válasz #588. hozzászólásra
A lazítózott földön kész öngyilkosság menni ha nem ázik meg. Rosszabb mint a szántáson.
Én is a használtakat nézegetem. Az újak nekem drágák.
Válasz #586. hozzászólásra
Ott tetszett meg igazán nekem is a grubber. Mentem is egy jó pár kört a géppel. Egyszer szántáson teljesen be is raktam a gép hátulját. :(
Válasz #585. hozzászólásra
A földtöl függ de csak max40-45centi.
Válasz #582. hozzászólásra
Én egy 1025-ös MTZ vel húzom egy kis tuningal.
Válasz #576. hozzászólásra
Ja. Szentesen. Mondjuk ott hozzánk képest liszt földek vannak. De a keverő munkája tetszett. Meg a hátsó tömörítő henger jól összetörte a cuccot.
Válasz #581. hozzászólásra
Milyen mélyen lazítjátok?
Válasz #576. hozzászólásra
Az én guberom 8-éves és ausztriából hoztam 600-ér,de mint amit nem is használtak olyan állapotba,ennyit a magyar kereskedökröl!
Válasz #579. hozzászólásra
szárnyas grubber 7 késes a tuti, a vibroflex 11 késes
100 lovas mtz-hez gondolnám.A talaj kötöttsége az elég vegyes:4-es 5-ös
Válasz #580. hozzászólásra
Ami nagyonn kötött azt lazitozzuk+tácsa
Válasz #579. hozzászólásra
És akkor miben kellene gondolkodni?
Válasz #577. hozzászólásra
110 lo és középkötött.Kötött foldre nem is szabad guberba gondolkozni söt nyáron a nagy azály idején sem megy bele a földbe csakis rögtön a kombáj utánn.