Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.52 FtUSD392.46 FtCHF431.59 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Elvitték helybül.
Tudod már eleve az az élmény megérte nekik, h. kontaktusozhattak velem érted... hehheeeeheheheee
Túl nagy pénzeket szakítottunk...
Ezt követte a depresszioo...
Nemtudtuk már mire elkölteni vágod? heheheehehee
Meg mint mondottam macerás. Az igaz, hogy jobb az ára, de számold ki, hogy elég kevés elsős jön ki azoknak is akik régóta csinálják. Magyarul sok a "selejt"/másodos.
mivel kezditek a gyomírtást???én stompal vetés után,aztán meg kapáljuk...a lazítás nagyon kell a zöldségnek.úgyhogy ha nem is gazos akkor is kapáljuk...
Gyomirtása "nehézkes"! Amúgy fater van benne jobban én csak "besegítek"!
Nem bírja azt a dózist amit a répa.
Amúgy csak az elgazosodás tántorít el minket tőle! Nem akarunk egy busz emberrel dolgozni benne.
itt nem tud az ember okos lenni....én sokat vetettem csak a vihar elintézte a szikleveles zöldséget.jött egy özönvízszerű eső és kimosta 90%át..aztán újra vetettem ami ugyanígy járt...akkor belefáradtam és vetettem egy kisebb darabot de az már nagyon későn sikerült.ha enyhe tél lesz sok pézt kapok belőle..talán nő a télen.
A sárgarépatest kialakulásában mekkora jelentősége van annak, hogy 2,2-2,4 vagy 1,8-2,0 magot vet valaki? Még nem sikerült összehasonlításként megfigyelnem, pedig mi is néha kapunk fajtánként változó magméretet.
Én is ezt hallom! Mindenki azt mondja, hogy nagyon nagy darabok ki vannak szedve. Hát nem tudom. A másik meg az, hogy ha jobb idő lett volna akkor meg eladhatatlan lenne, mert olyan sok lenne az elsős. Ez a piac, majd a végén legyünk okosak.
pontosan...a szegedi rész is panaszkodik holott az egyik legjobb hely a gyökereseknek.már most nincs zöldség,tavaszra iszonyat ára lesz ha addig még lesz belőle...
meg én is csinálok a maistróról....bár az idén nem lett olan szép,kicsit eltrehánykodtam az öntözést és a vége nem tompúlt el igazán..itt kötött a föld és ha száraz kemény nem tud olyan szép formásra kifejlődni a gyökér.
1368 hozzászólás
Válasz #65. hozzászólásra
pont ezt írtam...
Válasz #66. hozzászólásra
Olvasol a gondolatok között.......
Válasz #64. hozzászólásra
Aha...És most elfogyott a tartalék,meg hiányoznak az arcok és megint azon jár az agyad hogy jövő tavaszra bevetsz 2 hekit...
Válasz #63. hozzászólásra
Abba kell hagyni a dolgokat néha...
De csak azért h. újra L lehessen kezdeni...
Komolí filozófia mi?
Válasz #63. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Elvitték helybül.
Tudod már eleve az az élmény megérte nekik, h. kontaktusozhattak velem érted... hehheeeeheheheee
Túl nagy pénzeket szakítottunk...
Ezt követte a depresszioo...
Nemtudtuk már mire elkölteni vágod? heheheehehee
Válasz #62. hozzászólásra
hát ez titok marad...és hova vitted???Nagybani???Mennyi volt???Miért maradt abba???
Válasz #61. hozzászólásra
Na jó látom ma agyilag a zokni szintjén vtok, segítek...
Hosszú, félhosszú....
( jobb lenne offolni )
Válasz #57. hozzászólásra
áá csak szódát ittam vazze....viszont tennap.....hallod!! ceglédi óriás????az nem magyar répa????vagy lehet keverem valamivel
Válasz #59. hozzászólásra
)
Akkor én még kicsi voltam azért nem emlékszem rá.
(Ui.: Amúgy köszi, hogy megnyitottad újra a topicot!
Válasz #56. hozzászólásra
Zőccség vót a Tma mikor beszálltam wázééééééééé!!!!
Válasz #57. hozzászólásra
Bamme? Ba....meg ez milyen fajta?
Válasz #53. hozzászólásra
Ezek a magyarok voltak.
Mármint a fajták BAMME!!!!!!!!
(kéne tőlük szereznem anyagot, rohadtjó minőség lehet, bevannak lőve kegyetlenül........ )
Válasz #54. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Hát én még nem hallottam "életképes" magyar sárgarépafajtát.
Valószínűleg ezért hagytad abba.
Válasz #52. hozzászólásra
Mikor 50 ft volt a gázolaj, meg a napszám!
Válasz #51. hozzászólásra
Nem is mondok semmi többet!
(mondtam má h. a magyarokat! ezek azé nem tudnak semmit soha mer nem figyelnek a másikra semennyit se..... )
Válasz #45. hozzászólásra
na azé csörgedezik az ereimben egy kis sokac vér is......
Válasz #46. hozzászólásra
na de vót ettől má rosszabb is..
Válasz #50. hozzászólásra
Ha te mondod!
És milyen fajtákat csináltál, ha egyáltalán volt, mert idáig nem igen mondtál semmit!
Válasz #47. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Gondolod h. csak a buzibuzával, meg a qrvakukoricával, meg a ártányárpával foglalkoztam világéletben???
NÓNÓ!
Válasz #48. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁ! Szerintem igazat mond!
Egyszer volt a levesébe zöldség, de azt is kidobta, mert nem Berlini volt!
Válasz #44. hozzászólásra
Ő írja a zöldségeket
Válasz #43. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Vóót neked az ap............ .....a
Válasz #42. hozzászólásra
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Ja! 28-30 kg répa most 1800-2000!
Válasz #44. hozzászólásra
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
VÁÁÁÁÁÁ TUDTAM H. RÁHARAPSZ!!!!!!!
Ezek a magyarok...
Válasz #43. hozzászólásra
ződség????na mesélj.....milyen fajta???
Vót nekem is vlm.kor.......
Válasz #41. hozzászólásra
óó de a másodosért is adnak egy rekeszért 1500ftot vagy többet...ha azt nézzük egy láda répáért kapsz annyit...
Válasz #37. hozzászólásra
Meg mint mondottam macerás. Az igaz, hogy jobb az ára, de számold ki, hogy elég kevés elsős jön ki azoknak is akik régóta csinálják. Magyarul sok a "selejt"/másodos.
Válasz #38. hozzászólásra
mivel kezditek a gyomírtást???én stompal vetés után,aztán meg kapáljuk...a lazítás nagyon kell a zöldségnek.úgyhogy ha nem is gazos akkor is kapáljuk...
Válasz #38. hozzászólásra
1 busz ember!
heheehehhehehheheheheeeeeeeee
Válasz #37. hozzászólásra
Gyomirtása "nehézkes"! Amúgy fater van benne jobban én csak "besegítek"!
Nem bírja azt a dózist amit a répa.
Amúgy csak az elgazosodás tántorít el minket tőle! Nem akarunk egy busz emberrel dolgozni benne.
Válasz #34. hozzászólásra
zöldséget miért nem próbálsz???már talán harmadik negyedik éve hogy egész jó az ára...
Válasz #35. hozzászólásra
Akkor azért nem volt akkora különbség!
Válasz #32. hozzászólásra
hát a nagyobb szemnél valamennyivel jobb a kelés...de a répa minősége ugyanaz...sok különbség nincs közte...
Válasz #33. hozzászólásra
Talán!
Nekünk is kicsit megverte a korai répát, ami kicsit ritkásabb is lett.
Válasz #31. hozzászólásra
itt nem tud az ember okos lenni....én sokat vetettem csak a vihar elintézte a szikleveles zöldséget.jött egy özönvízszerű eső és kimosta 90%át..aztán újra vetettem ami ugyanígy járt...akkor belefáradtam és vetettem egy kisebb darabot de az már nagyon későn sikerült.ha enyhe tél lesz sok pézt kapok belőle..talán nő a télen.
A sárgarépatest kialakulásában mekkora jelentősége van annak, hogy 2,2-2,4 vagy 1,8-2,0 magot vet valaki? Még nem sikerült összehasonlításként megfigyelnem, pedig mi is néha kapunk fajtánként változó magméretet.
Válasz #30. hozzászólásra
Én is ezt hallom! Mindenki azt mondja, hogy nagyon nagy darabok ki vannak szedve. Hát nem tudom. A másik meg az, hogy ha jobb idő lett volna akkor meg eladhatatlan lenne, mert olyan sok lenne az elsős. Ez a piac, majd a végén legyünk okosak.
Válasz #27. hozzászólásra
pontosan...a szegedi rész is panaszkodik holott az egyik legjobb hely a gyökereseknek.már most nincs zöldség,tavaszra iszonyat ára lesz ha addig még lesz belőle...
Válasz #28. hozzászólásra
Mi is locsoltunk párszor. A baj az volt, hogy a föld szélére volt kitéve és ott a szélső 4 sor nem az igazi.
Válasz #25. hozzászólásra
meg én is csinálok a maistróról....bár az idén nem lett olan szép,kicsit eltrehánykodtam az öntözést és a vége nem tompúlt el igazán..itt kötött a föld és ha száraz kemény nem tud olyan szép formásra kifejlődni a gyökér.
Válasz #26. hozzászólásra
Na én is ilyet hallottam, akkor azért kerül 3000-be minimum egy kisláda. Az a ZSÉÉÉÉÉÉÉ! Na persze idén panaszkodnak, hogy kevés az elsős!
Válasz #23. hozzászólásra
sokkal kényesebb a berlini,és igeen ízre jobb.ha eszed mint a vaj,nem szálas....
Válasz #24. hozzászólásra
Még nem felejtettem ám el a képeket! Majd ha lesz egy kis pihi akkor csinálok pár képet amiről megígértem!
Válasz #21. hozzászólásra
még nem...november közepe felé szoktuk...Én csak maistrot vetek mindig...bár idén raktam tito-t kicsit korábbi...
Mi nem termelünk petrezselymet, de miért van az, hogy a Berlini többe kerül mint a "szebb" egyéb gyökerek? Talán ez nem olyan fás, vagy más az íze?
Kérdés:
Nem tudnátok olyan sárgarépa fajtát mondani ami jól tárolható és szép termésű? (Maestro f1?)
Válasz #2. hozzászólásra
Ti még nem szedtétek fel a sárgarépát?
Mi nem vártuk meg a jövő heti hideget!
Válasz #19. hozzászólásra
Ja neked kell???Igen az 50x80as necbe kb 30kiló megy....
Válasz #16. hozzászólásra
Olyan 3 q kellene.
Itt olyan 30-33 kg nyomnak egy zsákba.