Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.52 FtUSD392.46 FtCHF431.59 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #15. hozzászólásra
Szia Szabolcs!! Nagyon köszönöm hogy gondolsz rám!! Irtam neked levelet a privát mail cimedre! Ott elég sok kérdésedre választ kapsz kérlek olvasd el azt..
hát a nagybanin igen...csak mi nem járunk nagybanira...heti 3kispiac van és ez folyamatosan.ott adunk el mindent....ha netán van egy kis plusssz akkor megyünk nagybanira...ha nagybani árér kellene termelnem biztos nem csinálnám...
ja csak a krumpli kinn van rakáson...egy fekete foliával takarva...az hamarabb megfagy mint a répa...hogy miért csak most válogatjuk???mert múlt héten szedtem...hogy miért csak múlt héten szedtem???mert nagyon száraz volt a föld és sérűlt a gumó..hogy miért nem öntöztem meg elötte????mert el volt szakadva a dobon a tömlő....
dánke sőn.....na csinált már valaki olyat hogy betúrta a sárgarépáját ha nagyon kin volt a teteje a földből???én most betúrom ne zöldüljön meg nehogy a fagy megfogja...me sajna még két három hét amire odaérek szedni...
1368 hozzászólás
Válasz #14. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
akkor azért vagy kiéhezve a nőkre,állandóan csak zsákolsz meg kilózol nincs időd udvarolni!
Szia Szabolcs!! Nagyon köszönöm hogy gondolsz rám!! Irtam neked levelet a privát mail cimedre! Ott elég sok kérdésedre választ kapsz kérlek olvasd el azt..
Miért kérdezed????
ha akarod bigzsákba is berakhatom...
Válasz #14. hozzászólásra
Nagyobb zsák nincs ????
Válasz #11. hozzászólásra
a ládás az úgy értendő hogy kilózva adjuk ládából,a zsákos pedig 5 és 8kilósokban van...
Válasz #11. hozzászólásra
hát a nagybanin igen...csak mi nem járunk nagybanira...heti 3kispiac van és ez folyamatosan.ott adunk el mindent....ha netán van egy kis plusssz akkor megyünk nagybanira...ha nagybani árér kellene termelnem biztos nem csinálnám...
Válasz #10. hozzászólásra
ezek nagybani,vagy kispiaci árak?
Válasz #10. hozzászólásra
Ne baxd !!!!
Nem rég még 30-40 volt ????
Válasz #9. hozzászólásra
A krumplinak???A ládás 80ft,a zsákos 70ft...
Válasz #8. hozzászólásra
Mi az ár ???????????????????????
Válasz #7. hozzászólásra
ja csak a krumpli kinn van rakáson...egy fekete foliával takarva...az hamarabb megfagy mint a répa...hogy miért csak most válogatjuk???mert múlt héten szedtem...hogy miért csak múlt héten szedtem???mert nagyon száraz volt a föld és sérűlt a gumó..hogy miért nem öntöztem meg elötte????mert el volt szakadva a dobon a tömlő....
Válasz #6. hozzászólásra
Ne izgíccs!
Nem az a fontos h. bemenekítsen az ember kintrül mindent???????
Bent meg ellehet tökölni a nem tökkel is, nem?
Válasz #5. hozzászólásra
sajna még nincs rá idő...500mázsa krumpli kézze ki ke válogatnunk meg a hajmát fe ke még pucolnunk és csak utánna...
Válasz #4. hozzászólásra
De mit szórakozol a turkálással????
Szedd föl oszt csókol anyád Klotild....
Válasz #3. hozzászólásra
Akkor fagy ellen...annyira még nem ződ,mert eddig volt inda.de most hogy a fagy megcsípte kicsit összeesett...
Válasz #2. hozzászólásra
Ha kinn van akkor az má rég ződ...
Válasz #1. hozzászólásra
dánke sőn.....na csinált már valaki olyat hogy betúrta a sárgarépáját ha nagyon kin volt a teteje a földből???én most betúrom ne zöldüljön meg nehogy a fagy megfogja...me sajna még két három hét amire odaérek szedni...