Hirdetés
Fórum
- Direktvetés, no-till. új
- Napraforgó ára új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Vinasz - melasz felhasználás szántóföldi növénytermesztésben új
- Földhasználati jog, lehet csalni? új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- AKG támogatás új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1318 hozzászólás
Válasz #217. hozzászólásra
oké!
Válasz #216. hozzászólásra
Nem -nem ,elisszuk az árát
Válasz #215. hozzászólásra
légszűrőt ne add el.
Válasz #214. hozzászólásra
Hali nézd meg a www.szerszampiac.hu oldalon a láncfűrészeket,ott van már 14900-ért ,és alkatrészt is árul valaki,,
Bal alsó sarokban lévő láncfűrész megér ennyit?Évi kb.2-3 nap használatra.
Az egyik ismerösömnek van egy ilyen kinai gépe,mivel keveset használja elégedett vele
Válasz #206. hozzászólásra
Szia!
Amugy ha nincs szükséged a husqvarna cuccokra,akkor lehet meg tudnánk egyezni,irj egy email léci ide
albert-16@freemail.hu
Válasz #204. hozzászólásra
tudom offolás, de azért mert egykét példa van általában nem ez a szitu. Az van itt,hogy a neten legtöbb ember városi lény aki az atójáról ír. No a benzinesek városba jók, nemkell melegíteni őket, lehet menni egyből, igénytelenek. Errefel a pénzesebbjének meg bmw-je van 120D 320D 530D ráadásúl automata. Ezekre már kell vigyázni, odafigyelni, ráadásúl egy téli reggeli városi menetben szerinted mit érez az automata váltó, amikor még te semtudod mit kéne hogy tegyél??? !
Aztán terepjárót kerestünk barátomnak. Hyundai galloper nagyon jó. Szétnéztünk ,kb 5-6-ot kipróbáltunk. A 2000 utániak is rohadnak, pedig gondos gazdától és nem az olcsókat néztük ki. Féltengelyek kattognak mindegyiken, motorok elmentek, elvileg micubisi van bennük, szerintem nem egészen, mert ugyanilyen pajerók és és föld ahogy mennek illeve ahogy nem kartergázoltak ezek meg szinte mindegyike.
Aztán elmentünk és vett egy 21éves Patros GR-t. Makulátlan, mindene zsír, nemtudod szétverni, ugyanannyiba került és ez még 20 év múlva is autó lesz.
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat! Majd megírom mit sikerült választani.
Válasz #208. hozzászólásra
ok,de egyezzünk meg ha elmegyek a találkozóra,akkor elisszuk az árát!
Válasz #207. hozzászólásra
akkor a tied mindkettő
Válasz #206. hozzászólásra
Luftfilter Husqvarna 61 66 181 266 281 288
ezekre egyforma kell!
Válasz #205. hozzászólásra
cikkszámot tudod? ha stimmel elviszem etyekre vagy Masra
Válasz #203. hozzászólásra
ok.vegyük úgy,hogy a múltkor azért voltam,de ottfelejtettem!
Válasz #188. hozzászólásra
Ez sajnos így van. Van ismerősöm akinek 600ezer volt évekkel ezelőtt a hunday-ába és a mai napig is ezzel jár. Csak már rég beszéltem vele így most nm tudom az aktuális adatokat . Annyi baja van hogy a bordó szinét 3év alatt kiszívta a nap elég erősen. Amúgy meg olaj és fékbetétcsere. Tanyán laknak sokat földuton megy a kocsi.
Válasz #200. hozzászólásra
Ha eljössz érte, grátis
Válasz #201. hozzászólásra
Ugy néztem minden uj,de világosba pontositok
Válasz #198. hozzászólásra
gyujtotekercsek használtakvagy uj?
a levegőszűrő jó a 61-esre?
mit kérsz érte?
?
Látom hogy ezek 281hez valók
Válasz #197. hozzászólásra
itt van ilyen?
nekünk van egy 281Xp-énk,kb 3éve nem használjuk azelött igen hasitott.valamelyik tirisztor hibázik...szervizbe azt mondták 20ezer lenne a javitás,aztán vettünk egy 290es stihlt.de megvan még,majd ha ugy alakul egyszer elkészül..
Válasz #195. hozzászólásra
Légszürő ,kipufogódob,tömitéskészlet,ha erre jársz nézd meg,gyujtotekercsek,kuplungok ,kuplungharangok,tügörgők,csapágyak,gyűrük,lehet stimmel valmi
Válasz #194. hozzászólásra
285 van egy, de gondolom ahoz nem sok minden jó abból
Használ valaki 281xp huskit?maradt két táska apróság,volt 4 a tanyán anno,most stihl39 és 18 van de ezek még a jó fajtábol
no azért kia- hyundai-ban nemláttam még 4-500ezer km-et motorbontás nélkül, a többi felsorolt között pedig rendszeres és hétköznapi mindez.
Nekem csak egy 11éves ford Focus 1,8 Tddi autónk van asszonnyal. 420ezer km van benne. Bár hozzányúltam, mert elsakadt a vezérműszíjj, de ha nem lett volna ilyen akkor is menne a mai napig. Kicsit átdolgoztam, kopó cuccokat szimeringeket tömítéseket cseréltem így mehet még akármennyit is.
N hyundáj nem lesz ilyen, esetleg az L200 motoros kisbusz. Csak azon meg a váltó bomlik meg pl...
nehezebb ügy ez az autó mint a traktorok! még elharapóddzottabb a helyzet.
Nem megsérteni akar itt senki se téged se mást esetleg más a véleménye
a másik banda szintén szomszéd a zenész .... szószerint zenész.
komoly dallamokat tud kicsalni a körfűrészből....
nemtom de kb. 50es fordulaton köszörüli a léceket
vagy 800x beakad neki ......ráharap a cuccra
KRRRRRRRRRR nyekkkk
sőt ilyenből még van minimum 2 akiket csak hallok ahogy szarozok a másik telken.....
szabályosan minden fog üti a lecet olyan brutális a fordulat......
lehet az asszony tekeri kurblival.......
Válasz #164. hozzászólásra
A mi fűrészeink régebbiek, és még volt olom a benyába mikor ezeket tervezték, amikor a nagy megszorult akkor mondta a szaki, hogy olompotlót bele (a másik benzin és benzin közt is van különbség). A husqvárna olaj zöld és én azzal égtem meg, 1/40-él megszorult, és a szine sem az igazi, mert alig látszik, a Stihl az piros színű azzal nincs ilyen gond, azt meg tudom különböztetni a bekeverttől.
Válasz #187. hozzászólásra
A szomszéd kölök----- mindenkit szomszédnak nevezek akinek a portáját látom a portáról heheehe----- akkor vágja a fát az udvaron mikor épp köll dobni a tűzre...
előre nem dolgoznak. hehehe
Vlm. elektromos kínaikutyaszarból hasítottal......
jó hangja van bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
szerintem nem tudnak rólak de ahogy hallom nem viszi nekik .....csak síkálja......
Válasz #184. hozzászólásra
a Kia meg a Hyundai egy cég a hyundai meg a kia ha megnézed a neten a legmegbizhatobb autok személyautóban még a merci meg a bmw sőt még a toyota is alul marad ne mond olyanokat amiről nem tudsz pontos infót!!!!
Akkor mondok én valamit, még elveteműlt tótiában sem láttak illyen csodát!!!
nem messzi a környéken pedig Simson Star önléghűtéses blokkl csináltak láncfűrészt!
Lehet Ermike látta is már, a környéküktáján ólálkodnak vele a fa-szúk!
ultrakönnyű ultraerős ultrahang
Válasz #182. hozzászólásra
A retyezát után vett egy orosz gépet. Az csak fele akkora volt de az se nagyon ment. Egyszer rángatta egy fél orát de nem indult oszt bedobta mérgébe egy szakadékba. A fia meg utána ment hogy mégse hagyják ott. Mikor kirángatta a szakadékból első rántásra indult. Erre az öreg nagyon boldog lett. Aszongya jo, következőben igy kezdjük. Egyszer bedobjuk egy gödörbe és aztán kezdjük berántani. Én már ezeket szerencsére nem fogtam soha a kezembe.
Válasz #180. hozzászólásra
aztazt!
nemlehet,hogy sokan megveszik az ilyen Stihl-t, aztán csak lesnek,hogy megy tönkre az új stíííílfűrészük!?
egy cimbora vett egyet egy ötösért!!!
vett rá igazi stihl lapot-láncot és már 5 köbmétert összevágott vele. Most kicsit horkol, mert állítani kellene a hidegebb levegőhöz,hogy menjen, de nem reagál a CO csavarra faxa...
vegyétekegyétek!!!!
Válasz #183. hozzászólásra
Má bocsi a KIA meg hetet ad az azt jelenti hogy 2,5x jobb mindenkinél
garancia idő is tűkrőzi a minőséget a stihl 1 évet mer vállalni rá a husqvarna meg 2 évet!
Válasz #175. hozzászólásra
Van biza. A Retyezát. A román csoda. Szerencsére kikoptak mára. De a szomszédnak volt és még emlékszem rá. Alig birta szegény ember. Ahogy meglátott egy fenyőt rögtön dadogni kezdett majd megállt. Aztán lehetett nekifogni berántani.
Válasz #178. hozzászólásra
nincs is kétségem a felől hogy nem jó a stihl de csak a régiek voltak jók az újjak egy lomhalmaz! azért az új huqvarna azért ott van még nem ugy mint a stihl!
Válasz #175. hozzászólásra
melyiket azt a hamisított kínaikutyaszarból hasított stílszerűen Stihlszerű láncosfürészt????
nekünk husqvarna van 61FF.
több mint húsz éves,nem kevés fát vágunk vele évente.
Ez még fém vázas,csak a berántó burkolat és a felső burkolat van műanyagból.
1xkellett cserélni a csillagkereket,és 1x a szilenteket.
benzinszűrő,gyertya,lánc csere volt még eddig.
nem tervezem lecserélni amíg megy,de szerintem az újak már nem ilyenek lennének.
Válasz #174. hozzászólásra
Elhiszem cimbora!
a régi 24éveset meg felemelem a berántó madzagon és megáll, nagyon lassan sok percek alatt ereszt egyet-kettőt onnan meg nem is megy lejjebb már.
A hengerfalakon pedig nem króm van, hanem eg úgynevezett nikasil bevonat, melyet valóban szeretnek vékonyra hagyni.
Válasz #168. hozzászólásra
Nekem stil után makitám van. Már az ötödik lapot nyűvi a hozzá tartozó láncokkal együtt. Eddig no problem.
http://members.chello.hu/fluxus/mottest2.html itt a teszt itt megnézheted!
Válasz #173. hozzászólásra
Nekem mondod amikor Husaberg-es vagyok?
nem vitatkozom. Itt a régi jóöreg narancssárga (mint a KTM, és még osztrák is úgyszint) aztán akármikor odaadnám bármelyik erdőgazdaságnak, fakitermelőnek, évekig nyugodt lenne, jó fűrészt kapna!
Van az a jó románféleség láncfűrész!
olyat vegyél hahahaha
Makita is jó mert a Dolmárt vette meg és a dolmár az első benzin motoros láncfűrész és minden tesztet a dolmár nyer ha megnézed a mostani nagy hirnevű stihl-nek nézd meg a hengerének a falát hogy szinte semmi króm nincs rajt aztán nézz meg egy husqvarnat vagy a makita hengerét ég és főld nekem volt stihl-em kihoztam egy 26-ost anno a boltbol bejárattam azt ahogyan illik vágogattam vele gallyakat 1-2 alkalommal kb 10-10 perceket 3 dik alkalommal beakarom inditani aztán simán semmi elenálás nélkűl megbirtam huzni a berántoját vissza vittem kicserélték egy zsir újra az is kihoztam járrattam ahogy kell ezis 3 nap után ugyan ez vissza vittem a szervizes szétt szedte nem volt a hengerfalán króm és a dugattyú fére járt! azota husqvarna-m van azzokkal semmi gondom nem volt velűk!
Válasz #172. hozzászólásra
Vitatkozzunk. Szerintem a husqvárna az husqvárna. Skandináv.
Válasz #170. hozzászólásra
Mi????
ja újonnan vette apám még akkor 87-ben, és a 15év azért van mert utána már kevesebet ment, jött a gázbekötés miegymás. Azóta nem megy túl sokat, de azért folyamatosan van használgatva.
A molekula. Mocorog az atom. Lessz itt valami
Nana alakul