Hirdetés
Fórum
- Poénok új
- Vetőgépek új
- Akkumulátorok új
- Fórumtalálkozó az AGROmashEXPO-n! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Kukorica terményárak új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
- Napraforgó-termesztés új
Cikkajánló
Hirdetés
1318 hozzászólás
Válasz #116. hozzászólásra
ez a csavo nalunk jarkalt ufgy vagy 2 evel ezelot,adot volna egy aramfejlesztot szivatyut meg egy pickamert 1000 euroert egy szarhazi szelhamos ne ugorjatok be neki
Válasz #116. hozzászólásra
mennyiért?
Olasznak kinéző és annak is adja ki magát, még névjegykártyát is ad (Vincenzo De Marchi) Honda gépeket árul, persze nem eredetiek. Szivattyú és áramfejlesztő van náluk, magyar rendszámmal. A szokásos megy a repülőjük dumával és nem tudják magukkal vinni. Katalógusuk is van, meg minden.
Ha valakinek bexart volna a fűrésze....
Válasz #112. hozzászólásra
Rossz arcu emberek alatt az erdő tolvajokat érted?
Válasz #112. hozzászólásra
Kurva szemtelenek.
Úgy köllött kiböknöm....
De a kocsi mögül,10mről még mindig alkudozott velem...
De 1 oldalú volt, mert én már nem alkudoztam vele...
Keményen koncentráltam a feladatomra és nem rá...
Válasz #111. hozzászólásra
Nálunk ezt ugy fojtaták hogy én egy ojan számot mondok amenyiért te ezt ugyse!!! 20 000!!És bizony anyiért is.. Szoval valami elképesztö ami most ezel a motorosfürésznek látszó tárgyal folyik!! De viszont ezel még az is a gond hogy az ára miadt mostmár egyre jobban elérhetövé válik a rosz arcu emmbereknek is akinek a kezébe kibb roszul néz ki a fürész!!
Aszongya h. 50ért már vihetem is...
Mondom húzzá....
blablabla......
40!
Húzzá...
30é is odaaadja...
Húzzá haggyá békén..........
Interneten is árulják ezeket a ,STHIL' hamisítványokat
stihl MS 440 ill. MS 460 típus jelzéssel.
Na máma megállt 1 fíríszes fekete csóka......
én is vettem 1 fűrészt,töltöttük az út szélén a gépet vetőmaggal,megállt 1 olaszos kinézetű 30év elején járható fószer.Láncfűrészt ajánlott 80e ft-ról ide adta 25e-ért, nem volt nehéz alkuotthon az első rönknél leolvadt róla szikszalaggal precízen megcsinált stihl logóvettem rá eredeti láncot és vezetőt még megy a gép..Van 1 cimborám aki vett 2db ot 40e-ért.Közel dolgozott a román határhoz, ment volna már kifele a csávó,adott neki nyalókát is ajándékba tudjuk miért
Válasz #106. hozzászólásra
Borsod Megye...MÁD.
Válasz #104. hozzászólásra
teszek fel holnap pár képet,honnan irsz?
Válasz #94. hozzászólásra
Sajnos nekem is van ijen emberem!!
Válasz #69. hozzászólásra
Hali !
Nekem 280-as om van,most nyáron vettem 30000ft érét...nem tudom,hogy a 281-es mennyiben tér el..? Mert ha csak a dizájn...akkor érdekelne az összes hozzávaló !
Válasz #101. hozzászólásra
Okos kutya! :)
Válasz #99. hozzászólásra
ennyi erővel elmehettek volna az 5 disznóval is
Válasz #96. hozzászólásra
a kutyám teljesen meg van vadulva, mikor megérzi ezeknek a szagát
Válasz #98. hozzászólásra
Azért csinálom neki hogy ad1 abból is lóvé ad 2 ha hasznot termel akkor abból tud fizetni is . Nekem is úgy jött össze hogy befektetés volt a lóvé csak egyszer leléptek a lóvéval és a kishal meg itt maradt és próbál helyrehozni amit tud .
Válasz #98. hozzászólásra
ha úgy vesszük akkor ócsón megúsztad...
Válasz #94. hozzászólásra
nekem azért nincs ekkora kintlévőségem. pedig volt haverom hitelét is fizettem egész évbe, de sikerült behajnom
ezt a 20-ast betudom tanulópénznek. fizettem én már többet is
Válasz #93. hozzászólásra
Haver faterja szokta mondani hogy 3 nap után bármit megeszik a jószág .
Válasz #93. hozzászólásra
Bepuszilnák azok... nem láttad a "Blöff"-öt? :)
Válasz #91. hozzászólásra
nem hibázott csak nem fejezte be amit elkezdett :s
Válasz #91. hozzászólásra
Van egy csávó aki lóg nekem 1.2 millával és közben most kezd gazdálkodni így csinálok neki pár földmunkát de mondtam neki hogy addig nem mozdul a gép míg nincs zsebben az elvégzendő munka ára , és más gyanus illetővel is így csinálom meg azokkal akiknek a faluban híre van hogy nem szeret fizetni .
Válasz #89. hozzászólásra
szerintem a disznó éhendögölne, minthogy megegye
Válasz #90. hozzászólásra
évente 100 db-os szinten adok el és sose volt probléma. pedig időnként volt néhány fura fazon.
Válasz #88. hozzászólásra
voltak ezek nyáron is és nem volt velük probléma
és mondom nem volt előitéletem. vén fejemmel kell rájönnöm, hogy A.Hit..r mekkorát hibázott. ezekkel kellett volna kezdeni
Válasz #87. hozzászólásra
Nálam ha nincs kézbe a lóvé akkor nincs disznó nyakon vágva .
Ebbe beleszaladtál .
Te a disznóval eteted a ....kat????? :s Pedig ezt fordítva kellene!
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:05:53
Te !!! Ha 1000 adna a .... kilójáért nálam akkor is éhen d.gle.e !!!!!!!!!
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 15:39:49
Válasz #84. hozzászólásra
sose volt elöitéletem a ....kal, de ma teljesen fajgyülölő lettem. bexopattak 20 rugóval. ma reggel leszúrtam 5 disznót. bepakolták a furgonba (a csicskák, mert ezek úri....k voltak és nem nyúltak semmihez) aztán fizetéskor elkezdtek alkudozni. adtak 20 rugóval kevesebbet és mondták, hogy most ennyi van és úgyis jönnek még pár darabért januárba és akkor elszámolunk. voltak ezek 1000ren és befogtam a pofámat. de többet nem jön be egy se az udvaromba
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:48:15
Válasz #85. hozzászólásra
Válasz #84. hozzászólásra
Dolgozik vele !!!
Attól tartok, hogy a mamával összekapnak oszt ez lesz a "békítő" eszköz.......
Válasz #82. hozzászólásra
Ha dolgozni is akar vele akkor minden tiszteletem
Válasz #82. hozzászólásra
nézd is el! És még vagy 20évig vegyen minden évben!
Hát öregapám is vett egyett.........89 éves, elnéztem neki..........
Azt mindenkinek tudomásul kell veni hogy SZ . pénzért SZ. adnak!! Ojat még nem halotam ameik egy hétnél tovább birná..
Válasz #77. hozzászólásra
Helyes, nincs is beengedés!
De ez csak ilyen rezerva telek, csupa letákolt dologgal és leépült fílinggel...
Szinte semmi mi szemnek ingere.....
Oda csak hozni lehet. (persze Q. nagy idézőjelben! hehehe )
Válasz #54. hozzászólásra
Az egy műszer, nekem is ilyen van... már több erdőt kivágott vele az előző tulaja de még mindig pöpec! Ezeknél a finom gépeknél az a lényeg hogy csak percízen, gyári alkatrészből szabad javítani. A legkisebb maszatolás is megbosszulja magát.
Válasz #50. hozzászólásra
havernak is van druzsba, az a legmulatságosabb benne hogy 3szögreszelő kell a láncához. :D
Válasz #11. hozzászólásra
Kapu mögé nyema beengedni... arra való a Boni kutya hogy ezt megakadályozza. Ha bejönnek szétnéznek és ha látnak valami fényeset akkor alkalomadtán beugranak érte hogy többé már mi nem látjuk fényleni.
Válasz #14. hozzászólásra
Ez járt nálunk is tavaly. Unoka öcsémmel beszélgetünk az útszélén ez meg kínált mindenféle xir xart. A hondák még igazinak is tűntek aggregátor, zagyszivattyú. De a fűrész önmagáért beszélt... és a hondákért is. :) Ugyanez a kiállításos duma... unokatesó szereti az ilyen pasikat, van hozzájuk türelme... alkudozott vele egy órát pofátlan módon aztán mondta neki hogy nem is kar venni semmit, indulhat tovább.... :) Jó móka volt. Egyik kollégám viszont beszívta, de saját hülyesége a "100e" ftos husqvarnát megvette tőlük 60ezerért és örömébe felhívott mindenkit hogy milyen jó boltot csinált. Mikor megmutatta már 15 méterről lerítt róla hogy valami nagyon gagyi, szigszalaggal volt ráírva hogy husqvarna. :D
stihl motoroskasza,nem kicsi,eredeti,karburátor alján felirat: made in china!!! most akkor mi a hamisítás? minden?
Válasz #73. hozzászólásra
Ja drágább a lánc, mint a gép !
Válasz #72. hozzászólásra
Vazze.
Kell rá 3 méter lánc!!!
Na ez STHIL !
http://www.youtube.com/watch?v=stfaBINDPyk
Válasz #68. hozzászólásra
A mi régi nullás szériás STHIL-jeink sokat bírtak bírnak, van kettő MS szériás új gépünk, hogy mennyit bírnak majd az idő megmondja. Ha a felét kibírják annak amit a régiek kaptak már örülni fogok.
Az az olasz meg római lehetett.
Vagyishogy ez is romai gladiátor volt sztünk... hehehe
Mondjuk is neki, h. bazme te dzsipsi vagy ne etess!
húde megsértődött!!!!
már indult is volna h. ő aztán nem az!
Ne sértegessük.
Ő tisztessséges olasz!
Lengette az útlevelét stb...
Válasz #68. hozzászólásra
Van egy vödörnyi uj alkatrészem Husqvarnahoz,a régi időkböl nem érdekel valakit főleg 281XP ,légszűrő ,gyujtás ,tömités, kuplungharang kuplung