Hirdetés
Fórum
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Akkumulátorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Vetőgépek új
- Poénok új
- Fórumtalálkozó az AGROmashEXPO-n! új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Kukorica terményárak új
Cikkajánló
Hirdetés
1318 hozzászólás
Válasz #150. hozzászólásra
Nekünk van egy 38-as Stihl-ünk, 1987-es évjárat.
Vagy 15évig szolgált nálunk, két nagyszüléknél szuhogon-szendrőben, unokatestvéreknél, cégnél, plusz barátoknál kőcsönbe...
Ez nem 3 láncon van már túl, de ollyan mint az új!
Azért a Stihl az Stihl! Szerintem az újak sem rosszak, és lehet,hogy a műanyagjaikat kínába gyártatják, de maga a motor az nem holmi gagyi, sőt miket is írok, a műanyagok sem azok rajta, mégha kínaiak is.
Semmisem a régi, de jók az új Stihl-ek is nagyon.
Sokat beszélgetek olyanokkal akik fakitermelők, van aki külföldön vállalkozik favágásra. Azt mondja,hogy 5 Husqvarnából 1 nem válik be, viszont a maradék 4 egy évvel tovább bírja mint a Stihl-ek.
Elhiszem Neki, mindkettő jó cucc, ezek a fűrészek a többi csak vakaró....a Makita is cak egy vicc, elektromos szerszámokban nem rossz, de benzinmotoros gépekben kifekszik a másik kettő etalon mellett
Válasz #166. hozzászólásra
Hát persze. Estelg némi skandináv-német kialakulhatna. De különben semmi nézeteltérés.
Azért itt nagyobb az egyetértés, mint a Fergusson-ős, meg Valtra-s topicokban...
milyen adalék tényleg???
ménem hus.ás olajat veszel bele?
Nem jár semmi adalék 95-ös olommentes benzin és hozzá az eredeti zöldszinü Husqvarana XP olaj. Más olajat nem szabad használni ez saját keserü tapasztalat. Nálun jelenleg három van állandó üzemben.
Válasz #159. hozzászólásra
ok
föl is megyek északra kibérelek 1 YETI skodát sk rendszámosat
ezzel a jeti ábrázattal csakis azzal lehet oda megjelenni
ha azok a fatolvajok a dakota és sziu törzshöz tartoznak eléggé levannak gatyásodva felénk ló helyett már teherautóval lopnak lada helyett volvo és bmw van nekik merthát jólbetudják a segélyt osztani valjuk be, esetleg tanithatnák a hétköznapi dolgozó embereknek is
Válasz #159. hozzászólásra
Hiába figyeled Ő szokta a lesi fotókat készíteni, ráadásul milyen jókat. Mint egy paparazzó...
én a multhéten vettem egy vadonatuj stihl MS171 37ezer ft ért egy cimborától ez bolti danaszki és csiszér hivatalos márkakereskedésböl vásárolt számlával jotálással tudnillik személyi hitelt felvenni egyre macerásabb de áruhitelt egy óra alatt adnak ö rendszeresen igy jut pénzhez én pedig ujabb barkácsgépekhez
Válasz #158. hozzászólásra
Azér Etyek környékén figyelni fogom a skodákat. Ha máshogy nem hát műholdról
Válasz #156. hozzászólásra
Nemtom még 1el se futottam össze szembe...
Na jó legyen skoda azt várjátok...
Válasz #153. hozzászólásra
Az első H volt ami most van P, de egyikkel sem volt semmi probléma.
Válasz #155. hozzászólásra
Igen. És milyen autóval? Skodával? Daciaval? Vagy ladával?
Válasz #154. hozzászólásra
A tanyán minden van.
Én meg nem lopom a fát semmivel.....
Aki lopja az fölnyesi oszt autóval.
Válasz #153. hozzászólásra
És mondcsak nállatok miféle erdők vannak. Fenyő? Vagy inkább akác? És milyen géppel lopjátok a fát ? Esetleg LKT?
Válasz #152. hozzászólásra
aha
majdnem azt vettünk akkor
de aztán aszondtauk mi -a tanács- h. kijöttek az új H.k akkor legyen az
rásenéznék más fűrészre
aki teheti vegyen azt
Válasz #149. hozzászólásra
Ennek az olasz licensze a partner sem rossz.Szinte olyan csak olcsóbb.
És ha most belegondolok most is üvölt.
Nyesi az akácot.
Micsoda véletlen......
Itt a tanyán még a koldusnak is Hja van.
Nem is kis kaliber hanem a bőőőő 200 000es fajta.
Zabálni nincs mit de H. az van.
Mellesleg meg fája sincs.
Sekaja sepija selóvé sefa seész.
Ez a kombináció-------
Vannak itt figurák hiába no.....
Válasz #145. hozzászólásra
Ha újban gondolkozol akkor Husquarna, a Stihll-ek Kinába készülnek és már messze nincs mögötte akkora minőség.
Nekünk 3 Husquarna van mind használtan lett véve, egyett kellett komolyabban generálozni, de abban én is bűnös voltam(túl híg kaját kapott), a két kicsivel 4-5 láncon túl vagyunk, és csak gyetyacsere volt bennük. Ami fontos és amit nem tudtam kezdetben, hogy a benya mellé kell adalék, nem elég az olaj, mi OMV-st használunk szinte nem is alig plusz költség és azóta tényleg jól mennek, a másik a stihll olajra hiába irnak 1/50-es arányt én 1/27 el használom és most lesz 3. éve hogy nincs gond egyikkel sem.
Legyen mondjuk a H.
Merthátugyebár CSAKIS A SK-andináv a minőségi portéka..... háháháhá
Midenből mindenkiből????
9év után köllött bele gyertya.
Persze ez nem 200ha erdő fölkuglizása bevallom....
Nálunk erdélyben van egy mondás. Ha a Huskvárnák nem lettek volna az erdők 80 %-a ma is állna. Szóval itt tényleg gyilkolják a láncfürészeket de a huskvárnának nem nagyon van ellenfele. Egyedül talán a Stihl.
Husquarnán és Stihll-en kívül ne is foglalkozz semmivel..
Egyéb szerszámokban nálunk meghallt már Makita, Hitachi és Al-Ko is, bár fűrészünk ilyenek még nem voltak. Ennek nagyon prózai oka van, egy 029-es Stihll van, már kb. 10 éves lehet, de még meg sem pisszent. Láncot cserélünk rajta csak!
Bitang jól bírja, döntöttem már vel 110 éves gesztenyefát is...
a két első a többit felejsd el.
Milyen láncfűrészt ajánlotok?
MTD volt, de két év után megadta magát. A motor kifeküdt. Két láncot koptattam el vele.
Most valami megbízhatóbb kellene.
Gondolom a Husqvarna, Stihl oké. De a többi márkát (Makita, Hitachi, Mc Culloch, AL-KO, Partner) próbálta már valaki?
Milyen láncfűrészt ajánlotok?
MTD volt, de két év után megadta magát. A motor kifeküdt. Két láncot koptattam el vele.
Most valami megbízhatóbb kellene.
Gondolom a Husqvarna, Stihl oké. De a többi márkát (Makita, Hitachi, Mc Culloch, AL-KO, Partner) próbálta már valaki?
Szerintem ez nem is hamisítvány:
http://n1.vatera.hu/photos/4a/7d/53a_1_big.jpg
Akkor lenne hamis, ha Sthil helyett Stihl lenne ráíva, de a Sthil ami a képen is van az egy külön márka.
Ha meg akarjátok venni akkor itt tehetitek:
http://ingatlan.vatera.hu/item/view/index.php?cod=171300772&adult=1
Én is vettem egy kínai fűrészt, Straus néven 45ccm / 2.1 Le idáig 15m fát vágtam vele össze. A benzincsövet lecseréltem husiéra, 2000 ft ért ami benne volt az elreszelte valami a láncot pedig sűrűn kell élezni. A karburátora Xing-Huan Eddig más gondom nem volt vele
és most megmondanád hogy mék az eredeti sthil stihl sthil nem nagy a különbség de aki nem ért hozzá az nem veszi észre
Válasz #139. hozzászólásra
A kutya tényleg nem.
A rossz kutya nem!
A jó kutya érzi 300mről a római szagát.
És jelez h. ez gazda téged bizony átakar baxni ha ideér.
Ez fix. heheehehee
Persze aki TUD OLVASNI az észreveszi a betűelírást....hááááháháhááhááááá
Ez a legjobb módszer .... az olvasni tudás.
nálunk is voltak ilyenek azok stihl fűrészt árultak 2 cigu és el akarták adni kezdte 80 ról de a végén már 15-ért is ide adták volna de nem vettem meg mert a stihl-t könyen lehet hamisitani néhány betüt felcserélnek és a kutya sem veszi észre hogy nem eredeti
Jól olvasom
Hamisított is, meg kínai is
Mielőtt bevonultam melóztam az erdőn, de ilyet még a legderíliumosabb állapotomban sem pipáltam...
Ez már nem semmi. A véleményem az, hogy ha vesz az ember, ne azt nézze, hogy minél előbb nullázza a gép magát, hanem melyik bírja a strapát a hegyekben. Elfogult vagyok Husqvarna 385 XP
Válasz #136. hozzászólásra
Ketten voltak egy vékony arcú meg egy fülbevalós hosszú sötét hajú. öltöny meg minden, de ezek flottás autóval voltak magyar rendszámmal. Azt mondták bérautó, ami lehet hogy valamikor az volt mert a rendszámtartón valami autóflotta közvetítő cég volt. De kamut árultak.
Válasz #123. hozzászólásra
nagyvaradrol,janos
Válasz #132. hozzászólásra
Aztán ha ke hozzá egy gumigyűrű,felér egy vlagyi árával...
Válasz #133. hozzászólásra
Válasz #132. hozzászólásra
Nomeg kikéne mosni magas hőfokon,hogy összemenjen ilyen Vlagyi méretűre.
Máskülömben visz mindent a gyümi sorközben.
Válasz #128. hozzászólásra
Lehetne JD-d csak 30-40 éves azok vannak kedvező árban.
Válasz #130. hozzászólásra
A cimbidnek szerencséje volt vele,hogy bírja.
Aki vett a környéken ebből a csodából,azoknak már meghótt!
Válasz #129. hozzászólásra
Ja hát az mindenkinek szerintem természetes hogy a vlagyi az vlagyi....
Válasz #128. hozzászólásra
OK cimbi!
De a 2 márkát nem lehet 1 lapon említeni,mármint a Vlagyit+ a STIELLT
Én nem tudom mi bajotok ezekkel e gépekkel...Van egy csóringer haver aki 25ezerért vett egy fűrészt és már megcsinálta vele három évi tüzelőjét...Már megérte neki megvenni..sajna sthilre nincs pénze,ezért ilyet vett..Nekem sem telik JDre vagy bármilyen komolyabb trakira..ezért rohangálok vlagyival...De ezzel is megcsinálom a munkámat ugyanúgy..
Válasz #125. hozzászólásra
Nem vagyok én őrült !!!
Az ilyen gépek amiket az ember vész esetére használ csak is leinformálható, garanciális problémák esetén felkereshető hivatalos boltból vesz !!!!!
Válasz #120. hozzászólásra
nálam is volt az olasz egy olasz rendszámú forddal,fekete fényes öltönybe,nagyon be sérült mikor el hajtottam.
Válasz #124. hozzászólásra
nálam is volt ősszel
és megvetted?
Ez az !!!!!
Ez volt nálam is !!!!!
A végén már 400 €-ért adta volna a 3 gépet, mert én marha ezt mondtam neki kapásból, hogy ennyit ér
A duma a régi, ford kombival jár, megy a repülő, kiállítási darab stb,stb.....
Válasz #121. hozzászólásra
Robix te Erdély melyik részéből irsz?
Válasz #121. hozzászólásra
Nálunk egy jókiállású olasznak látszó volt (fordos)
ezek nem olaszok..........nalunk gaboroknak hivjak,bazi nagy kalapjuk van.es nem anyira feketek.befuccsolt a vasas uzlet.ok ereszeket csinaltak ,de anyi embert atbasztak hogy folytassak a jobevalt szelhamosagott.............
Válasz #119. hozzászólásra
Enyire jol nyomja a fazon vagy van eböl több is?? Ugyan az a módszer!!! Amikor valatóra fogtuk a generátort let egy --kis probléma...És soha töbé nem indult el!! Szerintem egy R o m á n C volt Olasznak elöadva egy olasz rendsz. ford fokuszal?? Talán ez is stimel?? Aki épp egy nagy kiálitás egyetlen utolsó prototipusát adná el ???
Válasz #118. hozzászólásra
itt is járt,italtechno márkával,katalógussal