Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Körbálázót, de milyet? új
- Claas Lexion vélemények új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Kukorica vetőmagok új
- Búza gyomirtása új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ orbitosra alakítása új
738 hozzászólás
Én is csináltam egyet.UNHZ munkahenger,a végére tettem egy hasitófejsze fejét,egy utváltó,az MTZ-re rákapcsoltam,de a kapcsolót kikötöttem hogy véletlenül se pattanjon vissza.1 nap alatt megvolt.
valaki nem tud ifa hidraulika szivattyut?
azt halottam hogy ezekhez a hasítogépekhez kevés az mtz szivattyu mert keveset tud szálítani. kéne kb olyan ami tud 20 22 litert/perc szerintetek
??????????
Válasz #15. hozzászólásra
amugy én a nagyobbik balka vagyok :) öcsém a kisbalka
Válasz #33. hozzászólásra
igen megérkeztek köszi szépen! valakinek más véleménye??
ment e-mail képekkel
Válasz #21. hozzászólásra
ez szuper jolvan már azt hittem rosszak az elképzeléseim. mtz cuccok sztem is megfelelöek(olcso beszerezni is)
Válasz #19. hozzászólásra
ahhoz méterfa kell minimum . és igazábol böhönchöz meg kisbütyökhöz férek hozzá meg persze ágfához ezért akarok szallagfürészt is csinálni
Válasz #18. hozzászólásra
persze hogy érdekel ! köszi elöre is ! gengszter2008@citromail.hu
igen zoli fürésztelepet nyitok :) hihi
Válasz #28. hozzászólásra
az viszont jo dolog csak drága mulatság olyanra beruházni munka kel rá!!
Válasz #27. hozzászólásra
Igen.
Válasz #26. hozzászólásra
két oldalas hasitó gépet amin két ember tud dolgozini én olyat látam azal egy fél óra alt egy kamion fát ősze hasitotak vele 25m3!!de gyári volt
Válasz #25. hozzászólásra
Ismered függőleges lengő-hasítógépet? Ez túl gyorsabb.
Válasz #24. hozzászólásra
vagy is fejszével gyorsaban hasitok !!
Válasz #20. hozzászólásra
Hát akkor szerintem nem egyről beszélűnk!! Még halál félelem ohh... hát tudni kel vel dogozni de mind1 110 ezer ért eladó a hasitó gépem ha érdekel valkit!! A hidraulikus fejszével gyorsaban hasitok mint azzal!!
Házilag készült a fahasitógépet.
Ez naponta élezni kell a késet.
Pontosan kell nagy nyomású szivattyút és erősített munkahenger kell is.
Nálunk adtam a UHNZ munkahengert vagy PF munkahengert. (ez hosszú és jó ment!)
Egyszer MTZ munkahengert nem igazán jó, csak néhai.
IH-tárcsa munkahenger jó erőt.
Dunakeszinél ott van lengő- hasítógépet, ez gyorsabb munkavégzés, mint hasítógépet.
Szia!
Ez engem is érdekelne, megköszönném ha nekem is postáznál pár képet róla.
johndeerekukacfreemail.hu a címem.
NATIBALI! Gyűrűshenger lapjaid nincsenek? Irtad hogy gyűrűs keretet használtál? Egyébként jó az mtz munkahengeres megoldás egy nap alatt össze lehet rakni a szerkezetet és kiválóan műköik egy ismerősnek van ilyen házilag épített cucc.
az lehet hogy sokkal nagyobb a teljesítmény de egy életveszély vele dolgozni ,volt szerencsém hozzá,nekem nem jött be,halálfélelmem volt mellette,ehhez képest a hidarulikus abszolút biztonságos,és ha csak otthon akarod használni magadnak meg haveroknak akkor bőven jó,de ez az én véleményem,szerintem jobb a hidraulikus
kupos hasitó, kardán meghajtásu sokal job meg gyorsab megoldás ! csak mondom 70 m3 hasitounk vel naponta!
Válasz #1. hozzászólásra
szia
én saját kezüleg csináltam 1-et, 1,2 m hosszú és kb olyan 80 cm átmérőig fér bele fa,egy rakodógép munkahenger a hidraulika hengere,egy útváltószelep van benne,és a traktor hidraulikájáról megy 3 pont felfüggesztéssel,a váza 2 db gyűrűshenger vaskeret összehegesztve,kimerevítve,napi 2 kocsi fa vágható össze vele kb,a traktor hidraulikájától függő a gyorsasága,nekünk nagyon bevállt.
ha érdekel hogy milyen írj egy emilcímet és holnap délután elküldöm rá a fényképet,meg hogy hogy csináltuk
szerintem ha van hozzá anyagod hegesztőd meg időd akkor meg tudod te is csinálni
Válasz #14. hozzászólásra
10-70 cm er ig lehet vele hasitani termelésbe dolgoztunk vele!
Válasz #14. hozzászólásra
de az 10 cm es átmérőjű fát is ellehet vele hasitani!!
Na mi a helyzet kis Balka? Szalagfűrész, fahasító? Csak nem valami tüzéptelepet akarsz nyitni? :-))
Válasz #5. hozzászólásra
köszi de nekem az nem jo mert kb 50 cm max amit akarok hasítani munkahengeres kéne. gyms megyei vagyok én is esetleg valakinek vélemény? mtz szivattyu meg valami hasonlo munkahenger
Válasz #12. hozzászólásra
Nem oda kel figyelni mint minden gépnél amikor dolgozuik vele az mebvrr meg kel tanulni rajta dolgozni és akkor nincs vele baj!!
Válasz #5. hozzászólásra
Igaz munka közben nem láttam dolgozni,de nem veszélyes az egy kicsit?
Válasz #10. hozzászólásra
Magyarországon nincs távolság mieza az ország Valmeik nap voltunk ara fel!
Válasz #9. hozzászólásra
Köszönöm MTZ-és de én pont az ország másik végében lakom GY-M-S
Válasz #6. hozzászólásra
Én Borsodban vagyok K.barcika és Ózd kőzőt lakok !It van a hasitó gép is!! Nem tom hogy érdekel e valkit !! napi 70 m3 at hasitotunk vel képet tudok kűldeni!!
Eladó wühlmaus 411 -es burgonyabetakarítót keresek! Tel: 06-30-50-30-188 egész nap elérhető vagyok! Köszönöm!
Az expessz.hu hirdettek eggyet,kép is volt róla, azonositó szám:12045203 eladó:CSÁK JÓZSEF 06303170843. Nagyon fain én lefogom koppintani és csinálok majd.
Válasz #5. hozzászólásra
Hali MTZ-és. Merre laksz magyar honban? Mi a kikiáltási ára?Üdv B Peti.
Válasz #4. hozzászólásra
Nah nekem olyan hasitó gépem van hogy nem hidraulikus hanem kardán meghajtású hasitó gép csak méteres fát lehet vele hasitani 70 cm ig hasituk velea fát mtz vel hajtatuk ez ie kupos hasitó gép ha érdekli meg tudunk egyezni !!
jöhetnek az infok! amit a 2 dik hozzászoláshoz hozzáfüznék hogy szerintem azok a gyári kacatok nem jok! ismerem nemrég vettünk havernak 1 et. nagyobb fát nem visz el( 1 oldalon van a kés és csak felét hasítja akkor meg kell fordítani és onnan is bevágni h elhasadjon. komolyabb fába nem megy . kb 40 cm az ideális neki
Válasz #1. hozzászólásra
Űdvőzletem nekm van egy eladó hasitógépem ha érdekli!!
Válasz #1. hozzászólásra
Láttam ilyet, meg lehet csinálni de nem lesz az igazi. 115ezerért lehet venni gyárit. Házilag se hozod ki olcsóbban és akkor még nem lesz az igazi. Nehézkes, böszme, nehezen mozgatható a házi. Persze biztos vannak kivételek.
szetintetek az mtz munkahjenger +szivattyu jo e? van egy 3 as tömböm amiröl menne a le-fel irányítás