Hirdetés
Fórum
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Automata öntözés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Monosem NG új
114 hozzászólás
Válasz #13. hozzászólásra
Milyen árba és milyen felszereltséggel van ?
Hali
vegyél Berthoudot szerintem nagyon jo
Válasz #10. hozzászólásra
Nekem a Malupe agro vegyszerezővel semmi gond igaz csak 600/12-es , de ha sikerül a pályakezdő támogatás akkor jön tőlük a 2200/18-a hidraulikus keret nyitással és számítógépes irányítással . Januárban 2,7+fát mondtak rá . Bár azóta gondolkodtam hogy egy önbeálló keret se ártana rá
Válasz #10. hozzászólásraHARDI NK 400
Válasz #9. hozzászólásra
Milyen Hardit sikerült szerezni. Én is az eggyik legjobnak tartom a hardit de az IKR pofátlanul megemelte az árát.
Válasz #7. hozzászólásra Barát a RAu tipus jó,de a HARDI sokkal jobb. Most a közel múltban cseréltem a kapacitás miatt kényszerből!,-féltem de sokkal jobban sült el acsere mint gondoltam.-Lehet hogy ki fogtam,kéthetet vártam rá mig behozták németből!
Válasz #4. hozzászólásra
Biztos lehet kapn olcsóbb nem márkás gépet dei csak pl a keretet 2 év múlva dobhatom el mert mindenhol szakad törik
Válasz #4. hozzászólásra
Újat biztos hogy nem. az olyan 4 millió körül kezdődik ezt már végig jártam. Rau 6.5 millió Caffini 5.4 millió Hardi Ranger 5,9 millió, Hardi commander 6,2 millió Kertitox 5,9 millió
Válasz #4. hozzászólásra
Ennyiért újat nem, 3,5 misi körül kezdődnek kézi nyitású kerettel, + az elektronika kb 500e.
Válasz #4. hozzászólásra Kisem kell menni a területre ennyiért, be prógramozod GPS-t kivezeti magát és megcsinálja a feledatot!
Válasz #3. hozzászólásra
Ennyiér újat kapsz
Válasz #2. hozzászólásra
Hello. Olyan 2,5 3 millió körül 2800 vagy 3200 literes tartály 18 m-es kerettel. Elektronika kell hogy legyen (sebességfüggő kijutatás)
SZia SAF Mennyit szánsz permetezöre,és mekkorát akarsz venni."
szeretnénk vásárolni lehet külföldről is ki tud ebbe segíteni?