Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Robotkormány új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Szőlő felvásárlási árak új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ 1221 traktor új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
433 hozzászólás
Válasz #81. hozzászólásra
Benzint ne hagyj benne ...
Ne szorítsd, ne ejtsd le ...
Szóval kíméld. :-)
Válasz #81. hozzászólásra
Betyár 1 figura vagy! :-)))))))
Remélem már 1 hónapja és csak szivattál. :-DDD
Válasz #80. hozzászólásra
mindegy. vettem egy agrimotrot.....
Válasz #79. hozzászólásra
Még azis lehet!!!!!!
3WF-3 mind a 2!!!!!
Na????
Nem tudjatok az Agrimotor ugyanaz mint a kinai suptec?
Válasz #76. hozzászólásra
Akkor ezek is csak rétestésztából vannak.
Beigazolódnak a félelmeink lassan...
Válasz #75. hozzászólásra
A Japán permetező típusa.Amúgy a Kawasaki terméke,azt meg bemutatni nem nagyon kell.
Válasz #74. hozzászólásra
A permetező témához némi tapasztalat.Kb 20 évig használtam egy szoló juniort.Kordonos uborkában folia sátrakban.Tavalyelőtt a paradicsomos sátrakban felütötte a fejét a fitiftóra .aSoló menetközben meghalt várni nem lehetett a gazdaboltban SzuperakciósKINAIPERMETEZŐ megvesz permetez nemisrosz,egyre indul ok.tEgy év mulva előveszem nem indul,szétszedem láss csodát a tankban maradt benzin feloldotta a tank műanyagját az egész tiszta trutyi volt. Azóta KINAIT NE.
Válasz #74. hozzászólásra
Mik ezek az MD-k?
Én nem javasolnám a Kínait,még akkor sem,ha keveset kell!Nem megy sokáig,nincs hozzá alkatrész.Persze a kereskedő mást állít,de hidd el,17éve kisgépeket javítok!Vegyél egy használt MD-150-est vagy MD-140es japánt,az a csúcs,na meg a Stihl.Az Olasz portékákat sem javasolom,gyujtása gyenge,egy tekercs 24000ft.Jó még a Solo Port nagyon,esetleg a kis Sóló a 4010-es.A ventillátoros nagy előnye,hogy megforgatja a leveleket,igy hatékonyabb a permetezés,na meg gyorsabb is.
Nem teljesen háti, de permetező téma....
Egyik topicban valaki emlegette, hogy van egy még dobozban lévő csehszlovák permetezője, csak időközben az a topic megszűnt lézezni.
Ha esetleg olvassa ezt, kérem jelentkezzen.
Válasz #71. hozzászólásra
Aha, ezeket a műanyag részeket néztem a képeken én is...
Bizonyám, h. van benne vlm.!
Gyanúsak.
Ha csak vlm. gyönge minőség akkor pattan, málik, roppan...
Na én is beleokoskodok a motoros permetezőbe. Volt nekem török gyártmány, műanyag alkatrészek törtek le róla vegyszercsap, benzinsapka eleje a fúvócsőnek, havernak meg tank repedt meg(Ezek elég drága cuccok hozzá tank 18 ezer volt rá).Na ezt egy réz lakat kíséretében ellopták a garázsból, talán a ventilátorház volt alumínium.Most egy olasz ciffarelit nyúzok( 4 éves) ennek sokkal jobb minőségűek a műanyag alkatrészei talán a motor is nagyobb rajta.Ha teletöltik ezeknek is van súlya plusz a benzin, füst és hanghatás, ezt elkel viselni.
Válasz #69. hozzászólásra
Én se fűrészelek kézzel,de a motorfűrészt -az enyémet,mert az még anyagból van kb 25 éves Partner és 80 centis fát simán kivágok vele-nem szeretem a füstje,meg a súlya miatt.Ja!Meg aforgács,na az egy külön történet.De sok fát ki-és összevágtam már.....
Válasz #68. hozzászólásra
Én meg úgy vok. vele h. fűrészeljen kézzel a bánatos Jeremiás.
Se időm, se energiám már ilyen kézi baxakodásokra.
Gépesítés! Ez 1 kedvenc jelszavam.
Válasz #67. hozzászólásra
Én egy hajnalban kinyomtam 360 litert is(18 tank)96-97-98-ban.Este meg ment a többi.Van ez ismeg az is és ha sokat kell,akkor itt a szántóföldi.
Én azért ágállok a motoros ellen,mert még azt is útálom,amikor motorfűrésszel kell dolgozni.(benzinfüst)
Válasz #66. hozzászólásra
Ez az, h. nem mind1 mire, meg mennyire kell...
Köböket ki cufli-cuflizni a kézivel nem 1 álom.
Azért jó ha van mind a 2. :-))
Ha van 1 rakás fám... ott a motoros, mert az való rá...
Ha meg ilyen gyomírtózgatásra, ... kell elővenni akkor fogja az ember a kézit aztán start...
Válasz #64. hozzászólásra
Nekem kb 30éves kézi permetezőm van 15l-es és újat akartam venni 20 000ft,és ugyan úgy kézi és mikor a kézivel kipermetezel 200l-ert egy kicsit fárasztó és inkább vettem motorost,remélem beválik.
Válasz #59. hozzászólásra
Szerintem kinai de már kinai minden.
Válasz #63. hozzászólásra
Na permetezzünk 1 kicsit...
Idáig megfelelt a kézi?
Látod már le is szólták ezeket, megveszed aztán csak szivatni fog...
Mégiscsak elég lenne a normál???????
Válasz #60. hozzászólásra
Az AGRIMOTOR gyar
Válasz #61. hozzászólásra
Köszi. nagyon jó.
Válasz #60. hozzászólásra
Szevasz
Válasz #58. hozzászólásra
Szia!
Mi van Gyarmaton?
Válasz #52. hozzászólásra
milyen gep az agrimotor?
Válasz #57. hozzászólásra
Dragabb itt, mint nalatok. En is vagy Or-bol, vagy Gyarmatrol fogom venni a magot...
Válasz #46. hozzászólásra
Szabi!
Mennyi nálatok a tengerimag?Tudsz valahol boltot Szatmárnémetiben,vagy Károlyban ?
Mi a jellemző magyar magot árulnak,vagy van olcsóbb mag is?
Válasz #55. hozzászólásra
http://www.agroman.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=173&Itemid=50
Válasz #54. hozzászólásra
A nagy magasságba permetezéshez mondom a szántóföldi harmadik csonkját.Egy 300 literes 8-10 méteres kerettel,ami használható sokféleképpen alig kerül többe,mint egy ilyen Stihl gép és kényelmesen lehet vele cipekedés nélkül dolgozni.
http://www.agroman.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=33
http://www.agroman.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=31
Nekem egy 400 lteres van és mindent meg tudok vele csinálni.Valami pitiáner összegbe került.(talán 170 körül+ÁFA 2 éve)
Hali hali.Valóban mérlegelni kell ki mire és mennyit akarja használni a gépet.Ha csak a ház körüli gyümifákat szeretnéd kezelni vedd meg a 20ezer forintos motorost.Ha 3 év után tönkremegy is tudsz 6db-ot venni 1 új STIHL árához képest.Nekem is van 1 pumpás 18literes magyar permetezőm ami baromi 1xű,és minden gazdaboltban kapható hozzá alkatrész.De a magas lombkoronába pláne tavaszi lemosóval nem lehet vele hatékonyan dolgozni,ezért vettem 1 STIHL340-es motoros gépet.4 éve 120ezer ft volt.1-2 köböt már elporlasztott problémamentesen.Üdv B Peti.
Válasz #52. hozzászólásra
Ki fogja azt cipelni?Vettél hozzá lovat is?:o))
Válasz #50. hozzászólásra
Én is vettem AGRI MOTOR felirattal 3WF-3A ez milyen permetező a coraba vettem 19980-ért.26l tartálya van.
Nekem csak sima Vegyépszeres kézi működtetésű van és én is akarok venni,de csak ugyanilyet.19900 FT.Több,mint 20 éves és az elődje is olyan volt.A meggyfákat is ezzel permetezem 2 méteres alu cső toldattal.A fóliába meg érdekes lenne motoros permetezővel fuldokolni,utána a fincsi benzingőzös pl paprikát csócsálni.Ezzel a permetezőmmel permeteztem anno 9 HEKTÁR PAPRIKAKÁPOSZTAUBORKÁT és volt olyan hajnal,amikor 18 tankot nyomtam ki úgy,hogy palántánként puffantottam egyet ki tudja ,hány kilométert sétálva.
Nem kell bele benzin,nem büdös,nem romlik el.
Ha meg sokat,vagy nagyon magasra kell pisztolyozni,akkor a nagy traktoros szántóföldi harmadik kivezetésére ráteszem a magasnyomású tömlőt és már nyomatom is.
Én is akarok venni még 3.-at és elvittem a szerelőhöz eladni egy SOLO -t mert az meg kicsi nekem és mondta hogy ez ami van az OBI-ba meg a tescoba ez szar!Gyújtáshibásak meg még mondott rá pár hibát.
Viszont nekem a másik kettő permetezőm az ami marad az egyik egy régi Kínai hát az elég kemény de még ennél is keményebb azt 3 éve vettem egy Olasz gyártmányú CIFARELLI-t hát az csúcs egy gép 5Le motorja van és semmi baja nem volt még. Szerintem olyan 8-10 métert elszór és szép a szórásképe is :) Hát igy kb ennyi
Válasz #46. hozzászólásra
Inkább az Agri.
Mo-n gyártják, ha bexarik vlm. olcsó, van hozzá ...
Támogassuk a hazait!
Amaz nemtom miféle...
Válasz #47. hozzászólásra
Biztos a válság miatt beragadt!
Válasz #45. hozzászólásra
Bakker az marha olcsó.
Mért ilyen olcsó?
Csak ez a 2 van?
Másmilyenekkel nem szemeztél?
Válasz #44. hozzászólásra
Viszont Gyarmaton van a gyar, es az tolem 40 km... lehet elugrok megnezni.
Mire kell ezeknel odafigyelni?
Válasz #44. hozzászólásra
a 3WF3 tipusu az OBI-ban 30ezer ft
Válasz #43. hozzászólásra
Ezek mennyiért?
Válasz #42. hozzászólásra
http://www.agrimotor.hu/kat08.html
Válasz #40. hozzászólásra
www.agromotor.hu
Válasz #36. hozzászólásra
Majd holnap meg nézem ,még ma látam először de különöseb figyelmet nem szenteltem rá hisszen nem traktor.
Válasz #39. hozzászólásra
Ez a 35-öt nem az?
Hol van kép meg adat róla?
Csak ne az obisra küldj mert....!!!
Válasz #38. hozzászólásra
nem tudom hogyan kell
:(
Válasz #37. hozzászólásra
Ez az obis oldal 1 nagy ló......!
Linkelj be képet.
Válasz #33. hozzászólásra
Azt irja rajta, hogy Agrimotor