Hirdetés
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
758 hozzászólás
Válasz #145. hozzászólásra
Csak itt ha szó szerint vesszük akkor a Valtra a kópia :)
Válasz #149. hozzászólásra
Nem találom, majd akkor telefonon kérdezem, de jó lett volna valami képes infó.
Válasz #155. hozzászólásra
Aki rossz időben használta..
Válasz #153. hozzászólásra
Lehet, de akkor is szétrohadt!!!
Válasz #150. hozzászólásra
A törökök meg akkor csinálták a Muratot, az a Fiat volt.. a Renauktból meg..?? nem ugrik be, majd később...
De ha újra otthon összerakták akkor bírta..
Válasz #149. hozzászólásra
Rögtön ránézek, köszönöm az infót.
Mi a haverral hoztunk 1 szegedről neki 1990-ben zsír új volt, a telepen átnéztünk vagy 200db mire egyet találtunk ami valamennyire hibátlan volt!!
a dáciára se írták rá annó, hogy renault. és messze is volt a minősége
Czanik Sanyinak:
Van most az IH-nál (Vektor) valami 90 LE körüli 28.500 euróért.
Pár darabos készlet, talán jó lehet.
Válasz #147. hozzászólásra
TUDOD AMI NEM KÍNAI,AZ MINDEN HAMISÍTVÁNY!!!!
TUDOD AMI NEM KÍNAI, AZ MINDEN HAMISTVÁNY!!!!!
Válasz #142. hozzászólásra
Ócsó munkaerőt, ócsó energiát, kevés adót!!! Ebbe fog az eu beledögleni mindent máshol gyártattnak, és nagy profittal akarják eladni azoknak kik kicsi pénzt keresnek, vagy csak segélyen vannak mert nekik nincs munkájuk!!! Már én is azzal kelek és fekszem mint az egyik filmben az amerikai befektető, hogy mikor lesz már vége az eu-nak!!!
M amár alig szinte bármit veszel, valamilyen ázsiai, esetleg csóróbb európai országban készül. A foci VB Adidas labdái is kínában gyártódtak. Az adott cég neve azért biztosíték a minőségre, mert a minőség ellenőrzési rendszert is visz magával, ezért, ha pl. egy Bosch fúróra rá van írva, hogy made in Korea, az attól még Bosch minőség.
A Valtránál sem gond, ha Törökországban készül, a minősége ettől még Valtra, ugyanakkor, mivel ott alacsonyabbak a költségek, olcsóbban lehet előállítani, mint mondjuk Finnországban.
A kérdés az, hogy bár ez a Hattat állítólag nagyrészt Valtra, a gyártás, összeszerelés és a nem Valtra alkartészek minősége és az általános minőség biztosítás szintje mennyire közelíti meg a húzó márkáét.
És a kópiáknál ez nem szokott stimmelni.
pénzt
olcsó munkaerőt.
Van valami amit nem értek.
A Valtra ugye egy jó hírű márka, már az 1950-es évek óta gyártanak traktorokat folyamatosan fejlődött fejlesztett nem pedig össze vissza másolgatott. Bevált gépeket fejlesztettek időtálló és megbizgató konstrukciókkal rukkoltak elő mindig sok más gyártó másolgatta őket.
Árban is jók meg állítólag veszik is rendesen.
Akkor ezek után mi a lóf@szt keresnek Törökországban?
Egy kicsit belemásztam a témába ! Gyakorlatilag ez is nyugati ! Mivel más gyártóknak is beszállít ! Nos ha betartják a receptet és nem Kínaí mintára nappal gyártjuk a prémiumot és éjjel a gagyit. Akkor lehet benne fantázia ! De ezt vevő válogatja ! Másrészt találhatunk a piacon Ukrán nemzeti színre festett Claas Megát Vagy Rosztlemas színekben Lexiont A tény hogy nálunk más az uralkodó szín összetétel ! Ezért is nehezen fogadunk be mást. De ki AGCO terméket vásárol az már egyre inkább a neki tetsző színt favorizálja. Mivel a beltartalom egyre inkább össze mosódik ! Mint amikor mindenki a MOL-tól veszi a benzint csak beleönti a saját ételszínezőjét !Mely vagy javít vagy csak vakít !
Válasz #139. hozzászólásra
Úgy értettem, hogy a 100 pacit nem biztos hogy jól viseli a traki többi része.
Válasz #137. hozzászólásra
A kiállításon azt mondta az értékesítő csak a legkisebbikbe van más motor ,a többibe egyforma van csak a lóerővel játszadoznak legalább is ezt mondta!
Válasz #136. hozzászólásra
A videón elég nagy gyárnak látszik csak nem!
Válasz #135. hozzászólásra
A 100 lovasoknál lesznek esetleg gyenge pontok ha az A szériába tették ezeket a motorokat.
Válasz #133. hozzászólásra
mire meg már kell alkatrész, addig már forgalmazó se lesz
Válasz #134. hozzászólásra
Ez az a barétomnak is valtrája van kuplungon kívül nem cserélt semmit pedig üti ám rendesen 8000 üzemóra van benne!
Válasz #131. hozzászólásra
aztmongyák ,hogy a motoron kívül minden valtra ,ahoz meg van cucc állítólag,nem tudhatom mert nekem csak szűrők kellettek
Válasz #131. hozzászólásra
Hát egy pár évig csak nem kell hozzá nyúlni ,csak új!
Válasz #127. hozzászólásra
Aranyárban mint bármelyik nyugatihoz. Nem kell attól félni, hogy ez majd sokkal olcsóbb lesz.
Válasz #128. hozzászólásra
na jo de komolyan!
vagy annyira jo gépek hogy még alkatrészt se gyártanak hozzá mert sose kell ?
Hát ez igaz ,de aki meg tudja fizetni az bátran megveszi például gondolom az YTO -hoz sem olcsó a cucc mégis van belőle!
Hátránya, hogy kell hozzá gazdagon.
Sztambulban fillérekért
az mtz nek előnye hogy filléres dolog az alkatrész!!
ennek hattat nak ki tudja milyen árba vannak az alkatrészei? csak ugy viszonyítás képpen?
Válasz #123. hozzászólásra
igy értettem,ezért is ugy fogalmaztam,mennek és kész
Válasz #118. hozzászólásra
Nos a konkurencia valójában, azok mi vagyunk a vevők, hisz a mi zsebünkből kell ki énekelni a lét
Válasz #120. hozzászólásra
De ez a Hattat is, ha idővel mégis beválik, nyugati árra fog felmenni. Ha meg mégse bizonyul olyan jónak, süllyesztő. De MTZ ára sosem lesz.
Válasz #114. hozzászólásra
ha úgy érted, hogy a thália nincs rosszabbul összerakva, mint a clio, akkor így egyetértek, dehogy 5 nagyságrenddel fostalicskább autó, abból nem nagyon engednék...
sztem kevés mocskosabb, roszindulatúbb, vezethetetlenebb autó van, mint a thália, és ha emellé teszem, hogy egy új thália árán kapsz egy kétéves focust, akkor nem is értem, hogy egyáltalán hogy a retekbe tudnak egyek is eladni... de ez erősen nem idevaló, ellenben jól mutatja, hogy egy alapjaiban jó vázra (clio) is lehet szar autót felépíteni, és ehhez elég csak pár ponton belenyúlni (futómű, egyensúly) a gépezetbe...
Nem ismerem sem a Tháliát sem a Hatatot így nem is ítélem lehet, hogy ott is vannak csodák.
Nekem rotációs kaszám volt török, valami ÖZKAN vagy mi de nagyon gagyi minőség volt nem kopott hanem egyszerűen fogyott a vas a forgó erőátviteli részeken,kezelésnek mikor szét bontottuk kiderült minden sima vas hő kezelésnek se híre se hamva.
A cégnél több istállót szereltünk fel török gépekkel fejőgépek, trágya tolók meg ilyenek de JAAAAAJ!!!!!!!!!!!
Mi kínlódás volt, keserűen de megtapasztaltam, hogy a töröknek nem minden INOX ami fényes pedig annak volt eladva.
Mé az A Valtra mire jó?
Megmondaná vlk?
Csakhogy pezsegjetenek a dogok itt........tehát az agroebek.
Válasz #118. hozzászólásra
Az Mtz-t kellene kinyomni egy ütőképes, megbízható, olcsóbb márkával
Válasz #117. hozzászólásra
Persze, volt szerencsém belátni a kulisszák mögé még amikor a kereskedő cégnél dolgoztam !
Válasz #116. hozzászólásra
Csak működjön már egy! Az eddigi "előbukkanó" új típusok eddig nem nagyon hagytak maradandó nyomot. Ezért a szkepticizmus. Pedig mindenki örülne egy jó új mmárkának. (Na jó, a konkurencia nem annyira.)
Válasz #116. hozzászólásra
Én ugy értelmeztem,hogy te nem rosszindulatbol irtad,de HTT ur valahogy rossz néven vette
Ezért mondtam ha nincs belebuherálva akkor egy olcsóbb de működő képes alternatíva lehet. Az hogy van hasonlóság az nem lehetetlen, hisz egy globális világban élünk ! És ugyan olyan alapokra épülő géppel, más köntösben már máshol is találkoztunk. Ez nem baj,mondom ha működik akkor hajrá !
Válasz #113. hozzászólásra
milyen gépek miylen tapasztalat?
Válasz #113. hozzászólásra
Rönó Thália nem rosszabb mint a Clió,Temsa buszok gond nélkül futkoznak
Én is körbe sasoltam egy Hattat traktort elsőre minden oké.
Mondtam a havernak akinek 2003-as T-szériás Valtrája van, hogy a Törökök nagyban nyomják a Valtra mire ő lekiabált, hogy képtelenség meg lehetetlen, majd félnapig bámulta a netet utána meg elnézést kért.
Nekem sajnos csak nagyon rossz tapasztalataim vannak a Török mezőgazdasági és állattenyésztési gépekről.
Válasz #110. hozzászólásra
Az csak bevezető ár volt szerintem mézesmadzaghoz hasonló Meg lehet hogy az első pár darabot olcsóbban is kapták a gyártól
Válasz #110. hozzászólásra
különben ez engem is érdekelne, mert amikor a kiállított példányokat behozták olyan 300-310Ft volt 1 euro, most meg 290 alatt van, és a mostani rendelési ár meg olyan 800eFT-tal magasabb.
Válasz #109. hozzászólásra
Hogyhogy drágább lett?
A kiállítás óta erősödött a forint,nem is keveset.
Mi az oka az emelésnek,mit mondanak??
Válasz #107. hozzászólásra
Igazából nekem elég lenne egy 75-80 lovas gép, kevés a területem, elsősorban kertészkedek, de ha lenne gépem akkor 25ha-on tudnék szántóföldit is termelni.
Ezért kaptam fel a fejem a Hattatra, de ahogy emelkedik az ára, úgy kerül egyre távolabb ez is.
Én úgy gondolkodom, ha meg tudnék egyszer venni egy zsír új traktort, arra nagyon vigyáznék és addig tartanám meg, ameddig el nem kopik.