Hirdetés
Fórum
Házasodna a gazda! - Az RTL Klub valóságshowja
Létrehozta: Gribek Dani , 2012-04-20 21:09:40
Kedvencekhez
Segítség
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Haszonbérleti szerződés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- New Holland traktorok új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
2199 hozzászólás
Válasz #1648. hozzászólásra
Te Anti, ha már így egyetértünk.. nem akarsz véletlenül házasodni?
Válasz #1635. hozzászólásra
Baratsagból szerelem? 2. rész.
2. Menj biztosra!
Most már kezded elfogadni a tényt, hogy esetleg nem csak haver lehet az illető - de vajon ő hogy áll ezzel? Kínos a szitu, ha van barátnője, olyankor igazán nem illik megzavarni egy őszinte vallomással. Valószínűleg nem sok az esélyed, ha a legkisebb erőfeszítést sem teszi, hogy jó véleménnyel legyél róla, vagy ha történetesen tudod, hogy milyen típusra bukik, és te annak pont az ellenkezője vagy (ez persze nem kizáró tényező).
Ha azonban az alábbi jeleket tapasztalod, akkor biztos, hogy érdemes megpróbálkozni a dologgal: amikor közelebb ülsz hozzá, talán zavarba jön, de nem húzódik el; felhív egy borzasztóan sikerült randija után; tökéletes születésnapi ajándékkal lep meg, és állítja, hogy ez igazán semmiség; vagy a többiek cukkolják néha veled - lehet, hogy ők tudnak valamit, amit te nem. És amilyen érdekes a hímnem, még az is lehet, hogy ha állandóan piszkál, viccesnek szánt cikizésekkel kínoz, akkor ezzel próbálja palástolni a zavarát, a vonzalmát.
Ez sajnos szinte korfüggetlen, kinőhetetlen tulajdonság bizonyos férfiak esetében. Ha végképp nem tudod eldönteni, érdemes informálódni egy közös ismerősnél, aki diszkrét, elfogulatlan és objektív a témában. Akár meg is kérheted, hogy kutakodjon egy kicsit az érdekedben.
3. Kapcsolj nagyobb fokozatra!
Most, hogy tudod, van esélye a dolognak - és amilyen egy nő, mostanra már egész bezsongtál az ötlettől -, lépned kell. Kissé trükkös dolog egy régebb óta havernak minősülő illetőt hirtelen rávenni egy randira, de megéri a kockázatot. Viszont számíts arra, hogy a finom utalásaid, a szempillarezegtetés vagy a szexibb külső legfeljebb a többi lánynak fog feltűnni a társaságban, emberednek biztos nem. Ráadásul nem valószínű, hogy ebben a helyzetben ő fog kezdeményezni, a férfiak mindig jobban szeretik az egyszerű megoldásokat - magyarul rád hárul a neheze. És mivel egészen egyértelműnek kell lenned, mondhatod neki például, hogy „Figyelj, szerintem jó ideje nézegetjük egymást...”
Mi lenne, ha holnap este elmennénk valahova, randinak hívnánk, és a végén megpróbálnál megcsókolni?" Ez egy viszonylag félreérthetetlen megközelítés...
Válasz #1642. hozzászólásra
Majd csinálnak egy műsort,a kiesett csajok férjet keresnek .Mint a Benkő csaja.
A telefonszámával, vagy másával?
Válasz #1643. hozzászólásra
Igazán kedve tőled!! Kb eddig én is el jutottam..
Próbáltam kinyomozni, de nem eddig még nem sikerült....
Válasz #1641. hozzászólásra
Ha már itt tartunk Én a Dorci-éval is ki egyeznék!!
viktóriának megadhatná valaki a címét és a telefonszámát.........
Válasz #1637. hozzászólásra
Én nem érzem magam öregnek (éppen hogy csak 40), de a lányom lassan 20 éves lesz. Innen nézve a 20év az soknak tűnik. Persze ismerek néhány lúzert aki 40 évesen is még a nyeretlen 20-asok között keresgél...
normális ez a műsor?
Válasz #1628. hozzászólásra
A nérnökök például elöszeretettel használják az " Aki olvasni tud, az fözni is tud." mondást.
Válasz #1636. hozzászólásra
minden nézőpont kérdése.
A mi korunkban 20 év korkülonbség sem olyan sok. Igazam van Sanyi bácsi?
Szerdán láttam belőle egy keveset. (szunyókáltam kőzben).
Ki kivel van????
Ha Szilveszternek volna esze Viktóriát választánal. Nem tudom mit várhatna egy 13 évvel fiatalabb csajtól (Réka) ezzel a köpcös testalkattal?
Szóval.. mit láthatunk szerdánként a retekklubbon?
Néhány színesre mázolt szürke egér típusú lelakott libát, néhány vagyonos agyi impotens pasit a 'nyáladzás' határán.. mindez romantikának álcázva Házasodna a gazda fedőnéven..tele fizetett hirdetésekkel (csak úgy véletlenszerűen)
Szóval unalmas nagy kalap xar.. már nem is a szórakoztató, hanem a szánalmas kategóriában.. a görög-isten-alekosz miért nincs a legíínyek között? talán úgy elérhetné a műsor a legalja kategóriát is...
..szerintem...
Válasz #1626. hozzászólásra
Sült húst?
Nem elég neki egy bihari mocskos vagy egy debreceni páros?
Válasz #1630. hozzászólásra
Az meglátszik..Ki mosogat Zsófi?
Nem mondod, közös ismerősünk van?.............Mindjárt jönnek a lányok..no de sanyi bácsi..
Válasz #1606. hozzászólásra
Hogy Te milyen mindentudó vagy, de igazad van.
esélytelen lennék,a konyhába csak enni járok......
szöget áhhh én jó hasznát veszem most és mindörökké , ilyen libákat meg hagyok másnak.
áááááááááááá
sült húst nem tudok
Elhozhatnád a hölgy ismerösödet egy fórum- találkozóra!! Sok sok számára ideális pasival tudna találkozni
Válasz #1616. hozzászólásra
erről jut eszembe a héten hölgy ismerősöm megosztotta azt a pár tulajdonságot amit ha teljesít egy férfi nála már sínen van
- igenis sok gyumolcsot eszik,hogy ne legyen rossz izu a spermaja.
- toleralja a nehezebb napok okozta hiszterikus kirohanosokat.
- szoget lehet vele a falba verni,olyan kemeny a farka.
- tud sult hust csinalni.
A Bence gazdával valami nagyon nem stimmel vagy szűz, vagy impotens.
Válasz #1623. hozzászólásra
nem is tudtam, h ezt nálunk vették föl!!!!!
hogy miket kell megtudnom!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xvu_lUd93G0
Válasz #1620. hozzászólásra
ha gyalogoltak volna, hamarabb megtalálják-----
Válasz #1619. hozzászólásra
Szájukat meg kérdezésre nem tudják használni, mert máshoz szokott.
nehéz volt a térképen eligazodni:)
Szilveszter gazda is jól beválasztott,elé kéne szaladni valami alkatrészért Kecskemétre,nem tudom mikor érnének vissza a csajok:)
Mert télen érnek rá a párosodásra, amikor már kifagynak a földekről .
ezt a topicot lassan át kell nevezni "Párosodna a gazda"-ra
Válasz #1614. hozzászólásra
Igen a Kemény- vidéki az stimmel csak az élet- és a szinvonal hiányzik
Válasz #1610. hozzászólásra
sosem lehet tudni!!!!!!!
Lehet hogy tetszene neki a kemény vidéki élet!!!!!
Én még enyit se nézek ki belölle!! Amikor egy pasinak egy ilyen nö tesz egy félre érthetetlen ajánlatot akkor nehogymár a palacsintát piszkálgassa a tányérjába amit a drága még szóvá is tett!!!! Válasz #1611. hozzászólásra
Válasz #1610. hozzászólásra
Beosztotta volna a 2012-es TERA pénzedet
Az biztos hogy 1 perc, de vagy hússzor aznap éjjel. A gyerek inkább azt mondta, hogy ő már kezd berúgni a kólától és hogy milyen jól főznek itt.
Bence lába remegett volna másnap a forgatáson, ha egyáltalán fel tudott volna állni.
Válasz #1608. hozzászólásra
Tudod atól félek a valós vidéki élet nem lenne számára elég vonzóMert amit én ajánlani tudok az a szó szerinti való világ és nem egy föl túrbózott só műsor sok sok millióból megvalósítva!
Válasz #1604. hozzászólásra
Persze sokan jól megvigasztalnánk, sőt egyszerre többen is. Én is tele vagyok , mint a kóbor kutya, úgyhogy üzenem a fekete démonnak ha valaki ismeri, hogy a telefonszámom 0670...
Komolyra fordítva a szót, egyik sem erre az életre született ( bele sem kóstoltak ebbe az életbe mióta ott vannak, a télről, hóról, esőről, sárról már nem is beszélve stb..), vagy csak sajnálja hogy nem ő nyert, vagy nem voltak még elutasítva sosem, vagy ciki a tv-ben ennyi ember előtt veszteni.
Fene tudja, de Bencus gazda reggelre fogyott volna vagy 3 kg-ot.
Ezt jól eltolta.
Válasz #1607. hozzászólásra
lehet
na megkeresed Dorcit????
Iletve lehet hogy csupán 1 percig tartot volna a boldogság is...
Válasz #1605. hozzászólásra
Tény, h neki egy érettebb FÉRFI lenne a megfelelő...
Bencét felfalta volna egy perc alatt
Ez tényleg igy van!! És szerintem a leg nagyobb nyeremény az hogy megszabadult attól a szerencsétlentől Válasz #1604. hozzászólásra
Dorina csak nyert ezzel az egésszel.....
igaz, h Bence nem őt választotta, de azt hiszem, h most férfiak százai szeretnék megvigasztalni......jó alaposan!!!!
Abból pedig már csak tud magának választani
Válasz #1600. hozzászólásra
Én még mindig érzek magamban annyit hogy megbirkózzak a Fekete démonnal is.. De ez a szituáció mutatta meg isméz mekkora nagy Lúzerek ezek a GAZDA- ként bemutatot egyének.. És még ök nevezik magukat pusztai embernek ugyanmár!! Ott kemény az élet manapság is ezek nemhogy ott de még egy roskadásig telerakot ABC áruházban is éhen halnának nemhogy a puszában Aki egy enyire beindúlt növel nem tud mit kezdeni az mit akarna egy tanyás gazdálkodásban..
Válasz #1599. hozzászólásra
Én azt hittem ezt a müsort már nem lehet tovább fokozni de tévedtem Ez a TOMI gyerek meg a szülök amit elöadnak.. Az már tényleg szórakoztató!!
Válasz #1593. hozzászólásra
Én azt hittem hogy vág egy pár vagonyi kukoricát is az emberünk a poén kedvéért!! És megtanítja a csajokat is legalább adig tudjanak vele menni mig ö ebédel..Ehejett csak le lett fotózva hogy ilyenis van nekik vagy mégsem??
Bencus megijedt a fekete démontól hogy kifacsarja, én hagytam volna magam. Persze másnap meg elzavarom és gerincre vágom a kis 21 évest.
2 in 1
Azt meg mocskosul nem értem, hogy mi a francért kérik ki a szülők és barátok véleményét ezek a pöcsök??
Mint mikor megkérdezik az embert, hogy:
-Te, milyen az asszony az ágyban?
A válasz:
-Valaki dícséri.
Vaze