Hirdetés
Fórum
Házasodna a gazda! - Az RTL Klub valóságshowja
Létrehozta: Gribek Dani , 2012-04-20 21:09:40
Kedvencekhez
Segítség
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
- S.O.S. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Poénok új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Hegesztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Napraforgó gyomirtás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
Cikkajánló

Vermonti gazdák: Mindenki pisil, miért hagynánk veszni?
Fenntarthatóság a javából: van, ahol vizelettel trágyázzák a földeket.
2199 hozzászólás
Válasz #48. hozzászólásra

hát akinek felesége, családja van, az csaj javítgasson
Válasz #46. hozzászólásra

Ja egész nap javítottam!!!!
Válasz #46. hozzászólásra

Amolyan gyerekcsináló időnek aposztrofálták még anno a kolhozban az öreg szakik. Én pedig mindenben adtam a szavukra, szóval biztos nagy igazságot mondtak.
Válasz #45. hozzászólásra

az esős nap sok dologra jó
Válasz #41. hozzászólásra

A sok munka mellett nem sok idő jut a csajozásra
Meg aztán nem sok mai bige viseli ám el ezt a fajta életvitelt. Se ünnep, se hétvége, csak esős nap
Válasz #32. hozzászólásra

Az is 1 asszonyt próbáló meló, na aki azt kimossa annak "minden" jár a pasitól utána!!
Válasz #31. hozzászólásra

Nagyon sirály!!!!!! Hát azt megnézném, a kis festett pofikájukat!!!
Válasz #41. hozzászólásra

rajta ! próba cseresznye !
lehet az lenne a leg látogatottabb !
hááát, csak pillázok.. fene se gondolta volna, hogy ennyi magányos szív dobog a nickek mögött

..kezdem azt hinni, érdemes lenne egy társkeresős topikot is nyitni itt a fórumon..
Olyant nem lehet 1.et próbára azután lehet a szerva ott, a csere meg itt.

Szegény nehéz sorsú parasztokból is bohócot csinálnak,viszont egy jóasszony......sokat érne!
Válasz #37. hozzászólásra
Aki borúkötélen van az csak ne ácsingózzon!
Hát így köztünk szólva most nekem se!

Az biztos hogy először meg kell nézni ezt magunknak, mi is ez.

De az is biztos hogy egy lányka nem ártana
Válasz #33. hozzászólásra

De nem hinném hogy egy ilyen Tv-ben elő adott szemfény vesztésben találnám meg.. Egyáltalán van még aki mind ezt elhiszi?? Azon sem csodálkoznék ha az RTL szépen suttyomban elkezdene farmokat tanyákat és majorságokat bérelni a produkció részére és mint ahogy a többi műsort amatőr szinészekkel forgatókönyv szerint eljátszanák!! a sok buta ember meg izgulna a TV előtt hogy mi fog történni..

Ha már itt tartunk nekem tényleg szükségem lenne egy príma kis csajra...
Válasz #33. hozzászólásra

Erről lecsúsztunk,de jól jött volna az a havi 4-5 ha föld ára.
Gyerünk srácok! itt lehet jelentkezni:
Házasodna a gazda show műsor regisztráció
Nagyon fog tetszeni,a disznó vágás .....bélmosás...stb.
Válasz #17. hozzászólásra

Legalább éjfél után lehetne nézni a másik csatornán hogyan rókáznak a joghurthoz szokott gyomrú lánykák a szagtól
Válasz #29. hozzászólásra

Ezt az anyós gondolatra érttem!!
Válasz #28. hozzászólásra

Válasz #23. hozzászólásra

3 gyerek????? 

henmmegmontttam, hogy nem megyek sehova?? anyóóós?? jááááj..olyanom már volt, nem szeretnék többet
..hát azt hiszem, nem lesz itt kézfogó
..egyébként 240km
Válasz #25. hozzászólásra

Azért mert sportos alkat, de amit írtál az is lehet!!
Amúgy meg, egy műdolog lesz ez a műsor, mint ahogy az összes, amit a média előad. Szemfényvesztés.
Válasz #20. hozzászólásra
Egy párkapcsolatnál miért fontos az, hogy valaki karatézik?
Ha nem bújik magától az ágyba akkor egy jól irányzott Tobi Ushiro Geri-vel leteríti a kjokusin sensei?
De ne utazzon a kiválasztott.
http://www.hir24.hu/kulfold/2012/04/21/karteritest-kaphat-a-szexbalesetert/
Dupla élvezet.

Válasz #21. hozzászólásra
Ezt azért ne mond!! De ha mégis menne mennyire kellene mennie???????? Van jobb ötletem te jössz ide hozzá anyós meg megy a te házadba, és belphetsz hozzánk a pártba is!!!
Tudod 3 gyerek 50 hektár föld, demográfiai földprogram!!!
Válasz #9. hozzászólásra

És ha jó kis tartalom is látható benne nem is fizetnek érte rosszúl!!
Pedig mostanság nagy divat a házi videó kiszivárogtatása..
Válasz #20. hozzászólásra
mert én innen nem megyek sehova 
ha költözni is hajlandó, legyen
Válasz #15. hozzászólásra
Mondom neked kiscsillag, műsoron kívül összehozlak a haverral!!!! DÓGOS CSÁVÓ MEG KARATÉZIK IS, JÓ LESZ???????????????
Válasz #17. hozzászólásra

még csak 6 hetesek a pipikéim.. még sosem pucoltam tyúkot, de gondolom ezt is megoldom majd. A nyuszit is kigombolom a ruhájából 10 percen belül.. erre meg azt mondják, gyilkos vagyok.. hát igazodjál ki az embereken
Válasz #16. hozzászólásra

na, ahhoz nekem sem időm, sem kedvem ..faragjon az, akinek nincs más választása
Válasz #9. hozzászólásra

Hát én szívesen néznék ebben a műsorban ahogy a csajszika leforrázza a csirkét és utána meg lekapja róla a tollat, tudod az a jó forrázott toll szaga!!!!
Válasz #15. hozzászólásra

faragj belülük minősigi himet
Válasz #14. hozzászólásra
ha meg mégis sikerülne képet készítenem, belejajdulna az optika a látványba 
magas a kerítés, nem tudok kikönyökölni
Válasz #13. hozzászólásra

unalomból könyökölj ki keritésen és fotózd üköt
megnizzük ám szivesen
Válasz #12. hozzászólásra

..azért van egy minimálszint..
jajmááá, hát nem írnál ilyent, ha látnád, milyen a 'felhozatal'
Válasz #11. hozzászólásra

minden nap ránts be vlkit a járdáról
Válasz #10. hozzászólásra

egyelőre nincs kivel bekamerázni
Válasz #9. hozzászólásra

de bekameráztok majd pár nap után
persze a magatok örömire-------
Hááát, nem tudom, milyen gazdák fognak jelentkezni.. és kit válogat be a retekklub... mert ugye nem mindenki kameraképes (azaz nem celebtípus)
.. igaz nálam nincs bekamerázva..

Nem gond, most megteremtik kis hazánkban a kirakat-gazdát, akit majd lehet körbehurcolni, hogy ugye-ugye, milyen fáin ember a magyar paraszt.. gondolom a rúzsasándor fíííling sem fog hiányozni.
A másik oldalról meg a nők... háááát gondolom igazatok lehet a szeplőtelen múlttal kapcsolatban... aztán kíváncsi vagyok, mi alapján dől el, hogy melyik csaj lesz jó gazdasszony: mondjuk hogy ül a traktoron, hogy pucol az állatok után vagy hogy főz, esetleg a hetyke-bajszú-magyar-lovas-paraszt nyergébe hogy ül fel?..
..hát van kérdés a fejemben-biztos nézni fogom .. legalábbis eleinte..
Egyébként meg szóljon az a fórumos-férfiforma-paraszt, akit érdekel egy parasztszingli
Válasz #6. hozzászólásra

---- a vad pénztelenségbe--- AKKOR SEEEEEEEEEE 

eridjetek hásazonni tvben
nincs az a péz amenyiért aláznám magam a tvbe
mégha kecskefejő remete lennék 50 éve a kietlen dombok között, 1 elhagyatott völgybe, a tölgyek között ............ámbár sajna nem a hölgyek között
hihetetlen... mivel veszik rá ezeket ilyenre??????
ez 1 külön emberfajta aki szereti magát mutogatni meg lejáratni
kiváncsi vagyok rá miféle tagokat szednek rá
szeginy hülyék...........
Válasz #4. hozzászólásra
csajokról meg szép sorban kiderül egyik része Svájcban a másik araboknál k.rválkodott a maradékot meg a tékák hátsó részén található filmekben alázták.
Válasz #4. hozzászólásra
Az átlag tévénéző meg azt veszi le, hogy milyen f.sza magyar gazdának lenni, és minek tüntetnek ezek, meg minek nekik támogatás, meg mit rinyálnak mindig a hírekben, meg stb., stb., stb......
Mindig akad akit elcsábit a média világa.. És tucatjával lesznek olyanok akik -SAJÁT és STABIL- egzisztenciával fognak rendelkezni...

Mert ugye ez is kitétel.. Vagyis újkori milliomos csemeték kerestetnek egy kis vidéki stilusal a hátérben..

Senkinek ne legyenek iluziói nem a környék egyik leg jobb képü RÁBA STEIGER kezelöjére lesznek kiváncsiak az RTL-esek.. A másik meg az ki fog rá érni és bohóckodni nyáron és pláne ősszel a legg több munka kellös közepén napokat egy TV stábal..

én simán mennék
bár arra kívánics vagyok hogy olyan gazdákat hol szednek össze akiket látni a külföldi előzetesbe???? loval járkálnak a farmon és nem olajos a kezük soha és milliomosak is! Magyarba?
Válasz #1. hozzászólásra

Gyorsan reagáltál, én is az előbb láttam a reklámját !
Hamarosan indul az RTL Klub új valóságshow-ja Házasodna a gazda! címmel, amelyet Lilu fog vezetni. Mi a véleménye a leendő műsorról?
Bővebben:
http://www.agroinform.com/aktualis/Bulvar-Hazasodna-a-gazda-cimmel-uj-valosagshow-t-indit-az-RTL-Klub-+Video/20120420-19382/