Hirdetés
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agro+Mash Expo és Agrárgép Show új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Napraforgó ára új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- SAXONIA vetőgépek kezelési útmutatók új
- GPS területmérés új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
776 hozzászólás
Válasz Gumóka #773. hozzászólásáraVegyél egy t25 motort felcsavarozod előre orrsúj helyet!
Válasz Gumóka #773. hozzászólásárahttps://autoline.hu/-/eladas/motorok/teherauto/IVECO/8060-45B--18021409093183311200
Válasz mtz1221 #771. hozzászólásáraVagy idén téli projektben veszek egy 80-as motort, kettévágom, aztán hozzáhegesztem ehhez
Válasz Gumóka #770. hozzászólásáraÜzeni a nagyobb gyerek számítógépen nézd meg rendes hangszórókkal, meg utánna keress egy 250 lovas nyuszi hangot is.
Válasz Gumóka #770. hozzászólásáraNem adja vissza a videó, de kisebbik gyerek nem traktoros azt mondta beszarás, mercedest csináltam belőle. 20 centivel magasabb kereken a fülketetőtől, ennyi kell a hangnak, halkabb így mint a gyárival. De olyan de olyan hangja lett, hogy ki kell próbálnod 1x.
Válasz mtz1221 #767. hozzászólásáraJó már nem égig ér a kipuffantód
De, hogy egyszer veszek 3gy ilyen hathengerest, az is biztos...
Válasz Gumóka #768. hozzászólására
Válasz mtz1221 #766. hozzászólásáraAwival hegesztettem most saválló pálcával a traktor hidraulikacsöveire közcsavart, mert megszüntettem a tartály oldalán a kiállásokat, hát kb. Az is ilyen lett, pedig az a hegesztési eljárás, ami nagyon nehezemre esik....
Nem stabil a kezem...
Válasz mtz1221 #766. hozzászólásárahttps://drive.google.com/file/d/1DffKyPT2gydS0RpELTrIgfsmKYY4xA6d/view?usp=drivesdk
Miért nem tanítják sehol, hogy kezdőknek inox pálcával kell kezdeni ??? Ezt odaadtam a 10 éves gyereknek is.
Válasz mtz1221 #763. hozzászólásáraNem hiszem, mert a szállítási cím alapján számol, hiába, lehet nekem svájci számlám is...
Mindenképp áfával engedi be az országba.
Ez pont olyan, hogy termékeknél a pénznem sem mindegy, ezért van nálam dollár, azért küld mindent, forint, euróval már van, amit nem postázna.
Válasz Gumóka #762. hozzászólásáraPróbálj nézelődni inkognitó módban, Szerbiából, és magyar nyelven. Ja automatikusan fordítja magyar nyelvre, gyerek állította be valahogy.
Válasz Gumóka #761. hozzászólásáraItt nem is számol áfát csak 150 euró felett, küldik a vámra. Azért mondom egy szerbiai számlával, te is ezeken az árakon megkapnád az ottani címedre. Annyi hogy lenne havi 2-3 euró számlakezelési díjad.
Válasz mtz1221 #760. hozzászólásáraMondjuk nekem hogy nincs magyar nyelv??
Neked meg van.
Válasz mtz1221 #760. hozzászólásáraAjróba is 3.62, de nekem benne van az áfa, neked meg ott írja, hogy adózás előtt. Innen az eltérés.
Viszont euróba már nem is postázná ide.
Mondjuk nem is kell
Az Ali minden országhoz számolja a plusz költséget, itt jelen esetben az áfát, nekem minden áfás árral van.
Nálatok meg olyan nincs.
150€ felett van vámeljárás, annak a díját nem tudja, azt az ország hajtja be. Mondjuk arra figyelek, hogy úgy rendelek, hogyha egy csomagként is jön, még véletlen se legyen felette.
Válasz Gumóka #738. hozzászólásáraKéne neked nyitni itt egy számlát, kézbesítési cim meg lehetne az ottani. Kényszeres Alivásárló vagy, nagy öszegekről lenne szó.
Válasz Sylva #754. hozzászólásáraMilyen rendszám milyen hatósági vizsga ??? Mi itt dilgozunk a traktorral, nem diszkóba lagzibs járunk vele.
Válasz rtamas76 #755. hozzászólásáramifelénk (legalábbis anno) lazának hívták
Válasz rtamas76 #756. hozzászólásáraOtt van dikkölő is!? Tudod mi?
Válasz rtamas76 #755. hozzászólásáraSzögeden nálunk veresbor
Válasz ND #752. hozzászólásáraVeresboros kóla
Válasz envagyok2 #753. hozzászólásáraBocsánat a téma offért...Rendőr megállit,kinyittatja motorteret,kiszerelteti a tulajjal,vagy bevilágit a foncsorba máris látni... Onnantól a kocsiról rendszám ugrik,trélerrel mehet tovább,feljelent,majd Nkh hatósági vizsgán kapja vissza a rendszámot,ahova feljelentés megy engedély nélküli átalakításért a rendőrségtől fotókkal,stb. Ez kb két hónap,vagy három,amíg nincs autón rendszám,plusz a szigorított hatósági vizsgán mindenbe belekötnek. másba is. Ha mindezt közuti nkh ellenőr veszi észre,ő bele is nyulhat a kocsiba,ki is szerelheti.
Ez így a bírsággal együtt 50 és 300ezer közt áll meg valahol. Ilyen utólagos xenon,led és társai amit halogénre szánt foncsorba lehet berakni ennyit azért nem érnek.
Válasz kajszi_71823 #748. hozzászólásáraépp azért nem közlekedhetsz vele, mert terít, és nem vetít. mindenfelé okádja a vakító fehér fényt, a szembejövőre is, nem lefelé az útra vetít, hanem mindenfelé terít. menj szembe egy utólagos ledesítettel, messziről vakít. mint ahogy ezek a picsa rolleresek is, akiknek is mindenfelé okádja a fényt a ledjük. nem lehet, kifejezetten zavaró a szembejövőnek, nem hiába villogtatnak. a halogén izzókra vannak kitalálva a foncsorok, a kettő együtt úgy vetíti a fényt, hogy ahova kell, ott legyen, ahova nem kell, ott ne legyen.
Válasz VMisi #745. hozzászólásáralaza a vörösboros kóla
Válasz rtamas76 #750. hozzászólására?
Válasz kajszi_71823 #746. hozzászólásáraJa, meg elmennek faér.
Bélaéknál
Válasz Gumóka #719. hozzászólásáraNem bántja.
Válasz mtz1221 #716. hozzászólásáraGondolod! Én sima fényszóróba vettem ilyet, távolságival is közlekedhetsz nyugodtan az úton, mivelhogy terít és nem egy pontra világít. Mondjuk éjszaka jobb a H4-től, de félsötétnél halál.
Válasz mtz1221 #744. hozzászólásáraÁlok elébe!
Ritkán szoktam de akkor kurvasokat.
Válasz Gandhy #729. hozzászólásáraRozsnyón a gömöriek beszélnek hasonlóan: eger, ütte, bakó, rocska, burgundia. A sógrom a csitári hegyek alatt lakik, na azt elsőre kegyetlen volt hallgatni: A asszony, A ablak.
Válasz rtamas76 #726. hozzászólásáraVan ott még hasonló, pl jösztök, rica, makuka, meg a vörösboros kólának volt valami a neve, de az nem ugrik be. Itt az vbk, de ott ezt nem ismerték.
Válasz rtamas76 #743. hozzászólásáraAzért lennénk szarban, mert 3munkat kiinna.
Válasz Gumóka #741. hozzászólásáraMiért te nemjönnél?
Válasz rtamas76 #734. hozzászólására
Válasz rtamas76 #735. hozzászólásáraEnni csak módjával, inni vödörből.
Szarba lennétek
Válasz Gumóka #737. hozzászólásáraViszont a csángókat nemtudja senki űberelni!
Válasz Gumóka #738. hozzászólásáraMondjuk most nézem, ez csomagba van, így már oké...
Válasz mtz1221 #727. hozzászólására
Válasz Gandhy #730. hozzászólásáraVazsvár
Dolgoztam én is az ország minden területén, sokszor csak néztem én is, hogy mit mondott?
Válasz mtz1221 #727. hozzászólásáraÉn dollározok, jobban váltja, mintha forintban adnám meg. Meg vannak termékek, amiket csak dollárral küldi ide, forintban nem.
Így biztos más az árazás akkor hozzátok.képest.
Egyébbként jóvolna egy bográcsolással összekötött ivászatot tartani!
Egy aránylag mindenkinek elérhető helyen.
Gönci barackot és a tokajit viszem.
Válasz mtz1221 #728. hozzászólásáraÖrülök neki, hogy őzrzöd a anyanyelvünket.
Igazságot magyarországnak!
VESSZEN TRIANON!
Válasz mtz1221 #731. hozzászólásáraA cigány az autóversenyző mondta:" a legszebb magyarszó az ingyen
a2. az akciós a3.a pina!"
Válasz Gandhy #730. hozzászólásáraPestiesen add oda!
Kinek?
Nekem add oda!
Válasz Gandhy #729. hozzászólásáraEzek nem is beléjük köthető problémák. Az a lényeg hogy a pina szót minden magyar felismeri, és helyesen írja.
Válasz Gandhy #729. hozzászólásárahelyesbítek, az nálunk Vazs-megye
Válasz rtamas76 #726. hozzászólásáraAzért a vasiak sem piskóták: buzváró, hüttő, tüz, viz, stb.
Válasz rtamas76 #726. hozzászólásáraItt minden luk. Nőknek is van kettő az egérnek is meg fúrunk is belőle. Sőt még a kút is abból áll. Ne szivass te is borsodi vagy, nem tudtam.
Válasz Gumóka #725. hozzászólásáraNe szívvas. Nálam 0.70 és 1.60 euró a 2 darab. Más az országonkénti árazás ???