Hirdetés
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Adagoló új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Eke minden mennyiségben új
- Poénok új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
Cikkajánló

Milliószámra pusztították a kártevő rágcsálókat ezek a madarak
Természetes kártevőirtóként ingyen dolgoznak a mezőgazdaságnak!
Hirdetés

867 hozzászólás
Válasz Gumóka #515. hozzászólásáraItt nézz körül.
Sziasztok! Hegesztéshez milyen eszközöket ajánlanátok? A https://www.mastroweld.hu/ úgy tűnik, hogy elég széles a kínálat. Van valakinek valamilyen tapasztalata velük? Mastroweld bevontelektródás invertert keresek elsősorban.
Válasz Maszek Zs #514. hozzászólásáraEzt már eladta, de van neki 205-ös, 10A-val kissebb, 190-es, meg abba csak az 5 kilós dob megy, az 110e.
A mostani pici 135, ezzel is sok mindent összeraktam, nem rossz, inverterrel a 190 szerintem elég lesz nekem, ha eddig a 135 is megoldotta
Válasz Gumóka #513. hozzászólásáraÉs megvetted?
Válasz Gumóka #512. hozzászólásáraEzleszaz.
Hegesztő
Válasz Maszek Zs #511. hozzászólásáraCsak a co lényeg, TIG/MMA inverter van külön gép. Csak azért ez a két gép jött szóba, mert közel vannak most eladók, jó árban.
Válasz Gumóka #510. hozzászólásáraLe mész Szekszárdra ott van egy hegesztős bolt és ott mindenre válaszolnak. Nem néznek hülyének,ha amatörséget kérdezel. De persze előte járd körbe a témát. Koppintóst ne vegyél.
Válasz hegesztocsabi #509. hozzászólásáraKöszönöm!
Neten utánakutaodtam én is, de nem igazán találtam jó leírást hozzájuk.
Mondjuk MMA/TIG gép van külön ez nem lényeg, csak a kis güde trafós helyett kéne valami jobb Co.
Válasz Gumóka #508. hozzászólásáraHát szerintem,de nem biztos,az egyiken van awihoz nagyfreki,a másikkal meg csak koppintos pisztolyal lehet awizni.
Az egyiken te állitod be a huzaltolást,a másikon az amperhez igazodik az előtolás.
A 225 az az automata előtolásos.
Válasz hegesztocsabi #507. hozzászólásáraCsabi!
Te jobban otthon vagy ebben, lecserélném a kis comat egy nagyobbra, kilátásban van két iweld, egy gorilla 215xl és egy gorilla 225 synergic, melyik lenne jobb?
Synergic miben tud többet, a kijelzőt leszámítva?
Válasz racsdani #506. hozzászólásáraMiért fontos ,hogy jó legyen?
Én a fülemre szoktam hagyatkozni,és jó szokott lenne.
Sziasztok, reduktorunk órája fennakadt.Szerintetek,hogy lehet orvosolni,tisztítás,egyéb vagy csere?
Válasz Gumóka #503. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz hegesztocsabi #501. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz endypapa_20120 #502. hozzászólásáraMegtalálod, leveszeda burkolatot, keresed a gázcsövet.
Válasz hegesztocsabi #501. hozzászólásáraAz merre található benne?
Válasz endypapa_20120 #500. hozzászólásáraMágnesszelepet kivenni ,szétszedni,kifuvatni,homok van benne.
Co gép. Hiba, folyamatosan jön a gáz. Mit kell átnézni hozzá, házilag orvosolható e az ilyen jellegű probléma, vagy szervíz?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok,
Aki csőhegesztéssel, vagy csőmegmunkálással foglalkozik azoknak figyelmébe ajánlom a TAG termékeit.
Csőbakok 3+1 akcióban, csőközpontosítók mennyiségi kedvezménnyel, formázó kamrák akcióban.
Ezek a segédeszközök rendkívül megkönnyítik a hegesztő munkáját. Mint mindannyian tudjuk a hegesztés minősége főleg az előkészített cső minőségétől függ.
De nem is szaporítom tovább a szót itt megtaláljátok az akciót: https://tag.antprofitools.hu/akcios-termekek-2100
Szép napot mindenkinek!
Válasz Erdőjaro #497. hozzászólásáraSzia! Linde és messer teljesen betart egymásnak, egymás palackjait nem cserélik. Egyébként teljesen monopolhelyzetet csináltak maguknak. Bérelheted tőlük a palackot,de csak a sajátjukat cserélik.
Van palack töltés,de a nyomáspróba árát külön kell fizetni.Átveszik a lejárt palackot is,hiszen sok lejár úgy hogy nem figyelgeti a használó,pláne aki nem cserélgeti hetente,hanem csak mühely célra van egy apparátja. Vannak ezzel foglalkozó cégek,nézz körül a neten,aztán írd meg mire jutottál,mert a linde lerakatokban elhajtottak pár éve bennünket ilyennel, meg kellett kínálni egy kis bankóval valakit,hogy egyáltalán kicseréljék.
Üdv !
Saját tulajdonú ,lejárt nyomáspróbájú acetilén,oxigén palackok cseréjét meg lehet még oldani? Persze nem illegal,hanem teljesen legálisan,természetesen plusz pénzért (régen legalábbis így ment)
Linde lerakatoknál elfogadják pl?
Válasz jamo #488. hozzászólásáraKipróbáltad végül?
Tapasztalat?
Válasz jamo #488. hozzászólásáraTapasztalat nincs,
de itt a leírás hozzá
http://www.hyundaiwelding.com/data/file/consumables/ttr/SC-600HM.pdf
Ha jól látom ez egy porbeles huzal, amit 80%argon-20%co-val kel hegeszteni, az anyagot előkel melegíteni 150C°-ra, + ha jól értem hőn kell tartani (interpas temp)?
a lényeg ha minden eljárást betartasz, amit írnak akkor kb 60 HRc keménységű a felrakás.
http://www.hyundaiwelding.com/eng/hdw/product/weldMaterialDetail?cate=5&cate2=31
Válasz jamo #493. hozzászólásáraMég nem volt ilyenem, de én is kipróbálom! Sokszor jó lenne felhegeszteni dolgokat, az ára sem annyira "veszélyes".
Válasz Ares 826 #490. hozzászólására240amperes 3fazis.
?
Keres az az, hogy mennyire kopasálló
Tapasztalat valakinek?
Válasz Ares 826 #490. hozzászólására240amperes 3fazis.
?
Keres az az, hogy mennyire kopasálló
Tapasztalat valakinek?
Válasz jamo #489. hozzászólásáraEzzel sokat fel lehet hegeszteni, mekkora géped van?????
Válasz jamo #489. hozzászólásáraEzzel sokat fel lehet hegeszteni, mekkora géped van?????
Válasz jamo #488. hozzászólásáraEree gondolok.
Üdv!
Axinál kapható élfelrakós co hegesztő huzallal van valakinek tapasztalata, megéri az árát?
Esetleg ha valakit érdekelne.

Eladnám a BLM IMIG 250A, Hegesztő gépemet.
Csak 1 szer volt kipróbálva, Természetesen még garis gép minden tartozékával,+ corgon palack és reduktor.
Azért vettem mert fel akartam újítani 2 pótkocsit,de közben eladtam őket,
amit meg hegeszteni kell azt megcsinálom bevont elektródás géppel.
Esetleg cserébe érdekelhet nsn pótkocsi,de csak papíros.
Helyileg Szabolcs megye
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
Válasz mtz1221 #478. hozzászólásáraMég 1 pont a Jasicnak, amióta meg van mindent hegesztek mindennel.
Válasz Bárány #483. hozzászólásáraAz én rilonomat is.
Válasz mtz1221 #482. hozzászólásáraEzek is dicsérik a gépemet.
Aki szeret olvasni, itt mindent megtalál.
Válasz sulla #475. hozzászólásáraÉn tök kezdő vagyok a hegesztésben, nincs is összehasonlítási alapom. Kezdésnek egy Premiumweld DELTA-160-at vettem, mégpedig azért, mert van egy lakatos ismerősöm, akinek a franc tudja hány hegesztője van, de mégis nagyon gyakran ezt használja, és nekem is ő ajánlotta. Azt mondta, kisebb, általános munkákra ennél jobb nem kell. Pláne, ezen az áron. (35-ért vettem. Ebben csak az MMA szett van.)
Válasz sulla #475. hozzászólásáraIWELD GORIILA SUPER FORCEIGBT 230A
Én ezt használom...tudja a dolgát..
Iweldet ajánlanám én is.
Válasz sulla #475. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?q=jasic+hegeszt%C5%91g%C3%A9p&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&biw=1397&bih=649
Válasz shazi #476. hozzászólásáraiweld gorilla 190 van. nekem tetszik nagyon,mint amatőrnek.
Válasz sulla #475. hozzászólásáraSzia!
Van több mint tíz éve egy tm1600 semmi baj nem volt vele felhasználás vegyes, van mikor többet megy van h kevesebbet. Ez mellett van egy 200 as kombinált imig200 as típus co, bevont elektróda, baja nem volt még én szeretem de co része inkább 3 4 mm vastagságig használom felette inkább bevont elektróda ez a gép kb 5 éves de taláb 3 db 5 kg os huzalt használtam csak el, talán 4. Lényeg a lényegben nálam tökéletesen beváltak de valaki itt már panaszkodott rájuk. Így utólag ugyan nincs baj velük de lehet inkább iweld irányba mennék de azokkal nincs semmi tapasztalatom csak egy két embertől de nekik tetszik.
BLM hegesztőkről vélemény? Ismeri valaki?
Tetszetős paraméterek mellett elfogadható árakat írnak.
Hobby és kisipari felhasználás között keresek CO/MMA kombi hegesztőt.
http://blm.hu/blm-migmag.html
Válasz Nyomasek Bobo #469. hozzászólásáraNo ja meg még a segge lyukát is összehúzza mikor nyomja a CO gombot!

Válasz vén cigány #470. hozzászólásáraEzt hívják természetes kiválasztódásnak...őszintén sajnálom!!!
Fogalma sincs mivel játszik...kihasználják..
Válasz vén cigány #470. hozzászólásáraUgyan már mit számít egy a másfél milliárdból! Ki a faszt érdekli hogy megvakul fél éven belül még akkor is marad több mint egymilliárd!

Válasz vén cigány #470. hozzászólásáraNéha én is rápróbálok pajzs nélkül, mert ó, csak pár heft, vagy épp nem férek oda, éjjel meg még a cigit is úgy szívom, mint a katonák a lövészárokba, az arcom meg nyeli a testápolót, meg 2 hétig hámlik az arcom
Válasz Nyomasek Bobo #469. hozzászólásáraNem hunyorít!!!!

Ívhegesztést ilyen szemüveggel, a kurva anyjukat...
Válasz vén cigány #467. hozzászólásáraLehet az UV szűrés meg a hunyorítas lég....
Válasz vén cigány #467. hozzászólásárahttps://youtu.be/KmGnnBjHU3E?t=298