Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
We are producer for dryer systems in Turkey. For so long time we are studing about a system. Then our production and improvments are finished. Please check the link below and contact with us for any kind of question and inquiry.
mérlegelési problémám volt , levitt magot lemérlegelték persze ugye egy 100 éves Tsz es mérlegen ami 1,5 tonnán csal 60 kg -ot és akár hogy nézzük az már nem kevés pénz ennyit itthon nem mérek el mert ez másfél zsák lett volna , a rosszabbik az volt ,hogy majd másnap lemérik egy másik mérlegen az ország másik végébe és ott meg még kevesebbet mértek ,na most egy normális mérleg sincs? vagy mennyit huznak le a gazdákról ha ilyen kis tételnél ennyit csalnak a mérlegek?
Válasz Mf-es #2552. hozzászólásáraNeked a szárító asztalon hanyas lyukú perforált lemez van?Most lenne 5-ös olcsón.Olyat szeretnék csinálni,amin ha kell naprát vagy kukit is tudnék szárítani.
Válasz Mf-es #2550. hozzászólásáraIgazad van, csak nem tudom, hogy az én gyenge 4-5 AK-s földjeimen érdemes-e vele foglalkozni hosszútávon. A 7 ha-os darab most a legjobb, 8 AK-s földemben van, a másik a gyenge homokon, azon egész nyáron még virág se volt. Aug. 20-án ázott először rendesen meg, ami tök van rajta, mind akkor kötött. Jövőre megint csak ilyen gyenge földbe tudnám tenni... Hígtrágyával meghordtam, 3x sorközművelőztem, 2x kapáltuk, sóval vetettem + kapott még kézzel minden bokor. Azt gondolom megadtam neki mindent, amit kell, de gyenge a föld...
Sziasztok!
Ha tudtok, segítsetek már nekem, Újfehértó környékén nem tudtok valakit, aki bérbe dolgozik tökroppantóval?
11 Ha van, többé, kevésbé jó is, de aki ígérte, hogy megcsinálja, most kezd variálni, hogy nem jó a gép, meg stb. Tegnap soroltunk össze 7 ha-t, a másik négy még nagyon nyers, úgyhogy azzal várnánk még egy kicsit.
Ha tudtok valakit, írjatok már, vagy a tel számom: 70/454-7980. Köszönöm előre is.
Válasz Mf-es #2530. hozzászólásáraKapáltatni nem tudom... Osztrákba sem hiszem, hogy csinálják... Köszönöm az infót. Nagyvadak sem szeretik? Villanypásztor halottnak a csók, ha be akarnak menni...
Szedés előtt leszárad annyira a szára, hogy nem kell vele csinálni semmit? Deszikkálásra gondolok...
Válasz Mf-es #2528. hozzászólásáraHali!
Szóval nálunk egy intenzív kukorica napraforgó kb. minimum 270e HUF bruttó...
Fácán, nyúl, varjú kisebb gond... Disznó, szarvas, őz a nagyobb...
Tehát a 300-350kg/ha a nullás év...
Jól számoltam?
Válasz apuci #2526. hozzászólásáraKöltsége,mint egy intenzív kukorica,vagy napraforgónak.Betakarítás,40000/ha ,szárítás 100 ft/kg Betakarítás,ki mennyiért,az egy közép ár.
Komoly gond a tisztán tartás,pozitív,nem szereti a fácán,nyúl,varjú.
Srácok!
Itt megy valakihez osztrák, vagy Győr-Sopron megyei tökkombájn szedni? Milyen áron megy a kombájnolás? Infokra lenne szükségem. A vadak mennyire szeretik? Itt állítja egy osztrák alkalmazottja, hogy nem eszik, mert keserű???
3117 hozzászólás
Válasz jólaci #1. hozzászólásáraDear Sirs,
We are producer for dryer systems in Turkey. For so long time we are studing about a system. Then our production and improvments are finished. Please check the link below and contact with us for any kind of question and inquiry.
https://www.youtube.com/watch?v=cfmXTTgPhjo
export@ozsu.com.tr
Válasz Janasystem #2565. hozzászólásáraÉs ki az a felvásárló??
Válasz Mf-es #2564. hozzászólására
Én nem vezettem félre senkit, én netto 1120 huf-ot kaptam érte ! végülis ma tisztázódott minden !
Válasz Mf-es #2563. hozzászólásáraEzért nem érdemes,itt félrevezetni az árakkal másokat.
Válasz Janasystem #2562. hozzászólásáraJó mérlegen,nem fizet ennyit,abba biztos lehetsz.
Válasz Mf-es #2561. hozzászólására
mérlegelési problémám volt , levitt magot lemérlegelték persze ugye egy 100 éves Tsz es mérlegen ami 1,5 tonnán csal 60 kg -ot és akár hogy nézzük az már nem kevés pénz ennyit itthon nem mérek el mert ez másfél zsák lett volna , a rosszabbik az volt ,hogy majd másnap lemérik egy másik mérlegen az ország másik végébe és ott meg még kevesebbet mértek ,na most egy normális mérleg sincs? vagy mennyit huznak le a gazdákról ha ilyen kis tételnél ennyit csalnak a mérlegek?
Válasz Janasystem #2559. hozzászólásáraAkkor miért akarsz felvásárlót cserélni?Senki nem fizet ennyit.
köszönöm szépen a válaszokat!
Válasz Mf-es #2558. hozzászólásáraNem ,nem !
Netto 1120 huf
Válasz Janasystem #2557. hozzászólásáraBruttó.
Válasz Kovacsa #2556. hozzászólásáraSzia!
1120 huf/ Kg
sziasztok! érdeklődnék mennyi most a héjnélküli mag felvásárlási ára?
Sziasztok!
Tökmag felvásárlással van/ volt gondunk ,igy jövőre keresünk normális korrekt felvásárlót aki a kisebb tételeket is átveszi !
ha esetleg valaki tud valami kérem jeleze!
üdv: Jana
Válasz zt tomi #2553. hozzászólásáraFejből nem tudom.Nekem a paprika mag se megy át rajta.
Válasz Mf-es #2552. hozzászólásáraNeked a szárító asztalon hanyas lyukú perforált lemez van?Most lenne 5-ös olcsón.Olyat szeretnék csinálni,amin ha kell naprát vagy kukit is tudnék szárítani.
Válasz Mf-es #2550. hozzászólásáraIgazad van, csak nem tudom, hogy az én gyenge 4-5 AK-s földjeimen érdemes-e vele foglalkozni hosszútávon. A 7 ha-os darab most a legjobb, 8 AK-s földemben van, a másik a gyenge homokon, azon egész nyáron még virág se volt. Aug. 20-án ázott először rendesen meg, ami tök van rajta, mind akkor kötött. Jövőre megint csak ilyen gyenge földbe tudnám tenni... Hígtrágyával meghordtam, 3x sorközművelőztem, 2x kapáltuk, sóval vetettem + kapott még kézzel minden bokor. Azt gondolom megadtam neki mindent, amit kell, de gyenge a föld...
Válasz Tamás1977 #2549. hozzászólásáraBérmunka árán,vegyél egy szedőt.
Sziasztok!
Ha tudtok, segítsetek már nekem, Újfehértó környékén nem tudtok valakit, aki bérbe dolgozik tökroppantóval?
11 Ha van, többé, kevésbé jó is, de aki ígérte, hogy megcsinálja, most kezd variálni, hogy nem jó a gép, meg stb. Tegnap soroltunk össze 7 ha-t, a másik négy még nagyon nyers, úgyhogy azzal várnánk még egy kicsit.
Ha tudtok valakit, írjatok már, vagy a tel számom: 70/454-7980. Köszönöm előre is.
Válasz Bell@ #2547. hozzászólásáraAz idén 70 körül.De aki csak a támogatásért vet,az keserű szájízzel fog zárni.
Válasz Mf-es #2542. hozzászólásáraDe körülbelül mennyi?
Válasz Mf-es #2544. hozzászólásáraMi lenne ha a tiédet inkább???????
Nincs ám mindenkinek 80000 eurós Moty óra, szaros pár sor tökre marad a kézimunkázás...
Válasz Mf-es #2544. hozzászólására
Válasz *** HM *** #2543. hozzászólásáraKérdezd a csajodat.
Mi a leggyorsabb magkiszedési módszer kézimunkázós üzemmódban?
Válasz Peti1230 #2541. hozzászólásáraTerületfüggő.Minden évben változik.
Mennyi támogatás jár az olajtökre?
Válasz Mf-es #2539. hozzászólására
Köszi Szépen ! :(
üdv Jana
Válasz Janasystem #2538. hozzászólásáraElkeltek.
Sziasztok!
Egy kis segitség kellene Heves megyében Árultak 3 db Moty gépet de lejárt a hirdetés valaki nem ismeri esetleg őket ?
volt egy 1800-as és két 1500-as az egyig kicsi hiányos volt
előre is kösz az infót
üdv Jana
Sziasztok. Mennyi a támogatás egy olajtökkel bevetett földre?
Hali!
Van köztünk valaki, aki még Vas megyében (környékén) termel olajtököt? Privátban megkereshetne. Köszönöm.
Válasz Janasystem #2534. hozzászólására3 helyet hívtam fel, mindenhol 900 Ft/ kg + ÁFA.
Válasz Gabee0978 #2533. hozzászólásáraSzia! mennyit kináltak neked érte?
mi fél uton vagyunk !
0,4 Ha 212kg
0,5 Ha 236kg
1,1 Ha 503Kg
Eddig igy alakulnak nálunk
Mi is végeztünk! Idén próbáltuk ki először fél ha-on. A vége 260 kg mag lett (szárítva). De a felvásárlási árral nem vagyok nagyon megelégedve.
Válasz csoppika #2531. hozzászólásáraMéhek járják, ha virágzik? Vagy hogy megy a porzás?
Válasz Mf-es #2530. hozzászólásáraKapáltatni nem tudom... Osztrákba sem hiszem, hogy csinálják... Köszönöm az infót. Nagyvadak sem szeretik? Villanypásztor halottnak a csók, ha be akarnak menni...
Szedés előtt leszárad annyira a szára, hogy nem kell vele csinálni semmit? Deszikkálásra gondolok...
Válasz csoppika #2529. hozzászólására3 mázsa őszi,3 mázsa tavaszi műtrágya+lombtrágya 3 x,akkor megadtál neki mindent.Egy gyomirtó,ha tudod kapáltatod,de ezen vannak viták,megéri,vagy nem.3 sorművelés.
Válasz Mf-es #2528. hozzászólásáraHali!
Szóval nálunk egy intenzív kukorica napraforgó kb. minimum 270e HUF bruttó...
Fácán, nyúl, varjú kisebb gond... Disznó, szarvas, őz a nagyobb...
Tehát a 300-350kg/ha a nullás év...
Jól számoltam?
Válasz apuci #2526. hozzászólásáraKöltsége,mint egy intenzív kukorica,vagy napraforgónak.Betakarítás,40000/ha ,szárítás 100 ft/kg Betakarítás,ki mennyiért,az egy közép ár.
Komoly gond a tisztán tartás,pozitív,nem szereti a fácán,nyúl,varjú.
Válasz apuci #2526. hozzászólásáraRemélem válaszol, mert engem is érdekel...
Válasz Mf-es #2523. hozzászólásáraSzia Laci.
Le írnád nekem a költségeket vetőmag,betakarítás feldolgozás?
Előre is köszi!
Válasz csoppika #2524. hozzászólásáraItt mindenki csak "tököl"???
Srácok!
Itt megy valakihez osztrák, vagy Győr-Sopron megyei tökkombájn szedni? Milyen áron megy a kombájnolás? Infokra lenne szükségem. A vadak mennyire szeretik? Itt állítja egy osztrák alkalmazottja, hogy nem eszik, mert keserű???
Válasz csöpi #2521. hozzászólásáraÉs mennyi??Milyen technológiával??Tápanyag,mikor mennyit?Itt van tök rengeteg,de nincs benne kellő mag.Ezt kellene megoldani.
Válasz Mf-es #2515. hozzászólásáraA 10 mázsát én is elértem de nem minden év egyforma.
Válasz Mf-es #2513. hozzászólásáraIgen és változó termés van
Üdv!
Mi is befejeztük a szárítást. 99 kg mag lett kb. 2000 négyzetméteren. Tavaly ugyanezen a területen 52 kg volt.
Meg vagyok elégedve vele. Se szerves, se műtrágyát nem kapott.
Üdv!
Mi is befejeztük a szárítást. 99 kg mag lett kb. 2000 négyzetméteren. Tavaly ugyanezen a területen 52 kg volt.
Üdv!