Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Terjed és embereket fertőz a madárinfluenza – a szakértők aggódnak
A magas patogenitású A(H5N1) madárinfluenza-vírus fertőzése súlyos emberi...
Sajtóközlemény
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
264 hozzászólás
Válasz #13. hozzászólásra
A nyomócsőről a tartály felsőrésze is meg van táplálva, hogy nyomja lefelé a homokot.így a tartályba is van nyomás
Válasz #11. hozzászólásra
Miért kell lezárni a tartályt? Hisz onnan csak kiszívja a homokot. Az egy vödörből is kiszívná.
Válasz #10. hozzászólásra
Az avatarban a traki mögött van
Válasz #10. hozzászólásra
A tartály függőlegesen áll!föntről lehet tölteni utána lezárni!a tartály alján van 1 cső kivezetés amin van 1 golyóscsap. a csap után 'T' elágazás az egyik oldalrol kapja a levegőt a másik oldalra nyomja a homokkal együtt a levegőt . a kompresszor 1 m3/perc
Válasz #8. hozzászólásra
Bővebben?
Válasz #7. hozzászólásra
Persze hogy érdekel.
Válasz #1. hozzászólásra
Sziasztok!A haver kölcsönadta az Övét!Brutál!
A tartálya régi boiler tartály
Sziasztok!Egyik ismerösöm csinált egyet,az alsó tartályos festékszóró pisztolyból!Nem tudok semmi konkrétat,de annyit tudok,h a tartályban lévő csövet kivették!Majd megkérdezem valamenyik nap ha valakit érdekel!
Válasz #5. hozzászólásra
Szerintem kevés lenne a 8 bar.
lehet h hülyeség de van a fuvatopisztolyok közt brigéciol fujo ( tartály van rajt a levegö meg kiszippantja belöle ) ebbe tegyél száraz homokot 8 bár és meget is .( csinálj 1 zárhato fém ládát amibe bevezeted ezeket tegyél rá 1 plexit meg 2 luk a kezednek és a homokot is össze tod szedni.
Válasz #1. hozzászólásra
Nem házi készítésű, de hátha segít.
A sima hidegvizes magasnyomású mosóhoz lehet kapni homokfúvó fejet. Van egy gumicső belecsatlakoztatva a fejhez, amin keresztül a kiáramló víz felszívja a homokot.
Nem rossz, de mindig az volt a gond, hogy a víz benedvesítette a homokot a csatlakozónál és aztán már nem szívta. Ki kellett takarítani gyorsan aztán mehet tovább.
V1etek originált.
(Ne akarjátok, h. én adjak 5leteket mert abból homokfúvó nem lesz. :-)))))))) )
Ez engem is érdekelne :)
Valami ötlet?