Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- New Holland traktorok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ traktor átlagfogyasztás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica terményárak új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Vadkártérítés új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
582 hozzászólás
Válasz lala1 #380. hozzászólásáraHello, osztom a véleményedet.
Kár lenne érte, sokszor olyan jókat nevetek a hozzászólásain.:)
Válasz lala1 #380. hozzászólásáraEgyet értek
Válasz belorus #379. hozzászólásáraHecc az jógyerek,csak heccnek kell venni!!! Kár lenne kitiltani. Elsők közt lennék aki követelné vissza!!!!
hogy hol vannak a regi forumozok????????????minden bizonnyal meguntak a hecc alpar kotozkodeseit es azt is hogy soha senki nem tiltotta ki ezt a semihez se erto ambar kotozkodo embert(::(:(
Válasz Mf-es #377. hozzászólásáraÉl és virul, csak hanyagolja a fórumot.
Claastra??
Vót egy "Kék villám" is zala megyéből, elég faxa gyerek volt, tud róla valaki valamit??? Hova lett?????
Válasz #374. hozzászólásra
Virúlás 1000el mint mindig.
Válasz #373. hozzászólásra
Volt egy Paldoo is, arról valami hír????
volt 1 csődtermelő nevű koma
vett traktort is de eltűnt
csaknem kitermelte a csődöt e ...
Válasz #366. hozzászólásra
hát én meg nemigen érek rá, májusi hold óta azt sem tudom milyen az amikor kiül az ember fia, előtte eccer áprilisban, azelőtt meg csak télen vótam.....
Válasz #370. hozzászólásra
Üdv Pilátus. Végre hogy itt vagy.
Az egyik fórumon olvastam ezt rólad, de hála az égnek hogy élsz.
Válasz #360. hozzászólásra
"Feltámadtam"...(pedig sokan szívesen temetnének...de majd "dobok rájuk" egy-két hantot ugy is mindegyik a "hantjaimat"szeretné...lesz majd időm rájuk...egyenként...)Köszönöm az baráti aggódást és érdeklődést...VISZONT... Néha az ember a számára fontos embereknek úgy is megszűnhet "létezni" hogy közben élve marad...ez a legfájdalmasabb
Valószínű,hogy megvan itt mindenki. Én is minden nap végigolvasom a fórumot, kíváncsi vagyok, hogy mi történik körülöttetek, de az idén egy kicsit le kellett eresztenem a tevékenységből, ezért kevesebb az esemény is meg a kérdés is.
A másik pedig az, hogy ha értelmesebbet nem tudok mondani mint az előttem szólók, akkor minek ismételgessek, a semmit meg nem tartom értelmesnek ragozni.
Legfeljebb annyi, hogy rákényszerített a helyzet, hogy "parasztiskolát" végezzek. Nem volt elég egy élet tapasztalata, "íróasztalparasztnak" kell, hogy papírt adjon róla, hogy tudom a földet túrni. Ez ám a nagy előre lépés!
Válasz #365. hozzászólásra
Helyben vagyok. Szerintem most mindenki húzza az igát, de azért néha néha benézünk
Élek és virulok, (mint mindig)nem könnyű az év,de lesz majd a másik jobb, gondolj az LGT Nem adom fel című számára.
Néha vagyok,de újabban vadászgatok ha ráérek.
Nyomjunk 1 heccet.....
Ha van kedv ha nincs adjatok életjelet e ebben a sivár szikkadt júniusban magatokról .........
Kezdem, élünk .......de nem mindig virulunk , ...... szorongatós az év.......
Válasz #363. hozzászólásra
Olyannyira eltűnt ,hogy ha beütöd a keresőbe a nevét o találat van!!
Válasz #361. hozzászólásra
Valószínüleg nevet váltott ,mert erős politikai affinitásról tett tanúbizonyságot és benne maradt a slamóban a véleményével!
Válasz #361. hozzászólásra
Pont őt akartam kérdezni én is. Nagyon eltűnt.
A csődtermelő sem nagyon írogat!
Tud valaki valamit Pilátusról ?
Azt hallottam hogy elhunyt ? Igaz lenne ?
Válasz #358. hozzászólásra
Szia Feri Báttya! Remelem a kiállításon Te is jársz felénk egyik nap.
:) na de melyik nap?
Válasz #349. hozzászólásra
Értettem! Sanyi Bácsi!
Feri honvéd, jelentkezem!!!!
az számit réginek ak,i ismerte kertészt
Belátom,hogy a fiataloknak egészen más az élet szemléletük!Kevés olyan téma van amihez az én korommal(63 év) hozzá tudok szólni! El ment felettem az idő !
Egy kérdés, ki számít réginek??
én is vgyok!!
Jelen.
Sziasztok ! én is figyelem a fórumot a háttérből
Válasz #350. hozzászólásra
Válasz #349. hozzászólásra
Jó reggelt mindenkinek. Itt vagyok :)
Sokan nem, van egyáltalán nem írnak, de azért gondolom olvasnak. .Sorakozó! Létszámellenőrzés!
Válasz #347. hozzászólásra
Csak, hogy ne felejtődjön el a most már örök hiányzó: JaniX
Válasz #343. hozzászólásra
59317 regisztrélt felhasználóból
Most 710-en vannak fent az oldalon.
Ebből 10 tag.
Hogy a fórumot hányan nézzük az ????
Válasz #342. hozzászólásra
Szerintem sok van. Nem azért mert már kiírták magukból a lényeget, hanem amit egyszer elmondtak, azt már nem ismétlik.
A másik pedig az, hogy dologidőben kevesebbet "szórakozik" itt az ember az irkálással, legfeljebb ha valakinek segíteni kell, vagy kérdez.
Nem kell feltétlenül tépni az embernek a száját, ill. a billentyűzetet, attól ő nem lesz több, legfeljebb mosolyognak rajta.
Én minden nap (reggel!!!!) végigolvasom a fórumot, és ha értelmesebbet írtak mint én tudok, akkor okulok, ha meg nem akkor Ludas Matyinak fogom fel.
Válasz #343. hozzászólásra
Másodpercenként változik.
Válasz #341. hozzászólásra
Jól pörög az oldal még most is 690-en, vannak abból 6 tag de csak 3 látható a nyilvánosság számára.
Válasz #341. hozzászólásra
Szerinted mennyi lehet az a régi fórumos aki csak olvas, de nem ír..?? Ismerőseim között vannak ilyenek, s néha szembesítenek a fórum írásokkal, igaz a jó oldalról megközelítve.
Válasz #340. hozzászólásra
Annyira túrják a talajt, belevannak merülve, h. a vakand smafu dupla nulla........
Nekem most jutott eszembe rég járt erre Alesi, Málna ,Maszek
Válasz #333. hozzászólásra
Jó újra látni.
S jó lenne, ha Gazda is jelentkezne kicsit legalább....
Válasz #337. hozzászólásra
Már szárítja a haját.
Válasz #336. hozzászólásra
Meg csal ???
Válasz #334. hozzászólásra
Na Ő viszont most is a rábá-ban(son) ül.
Válasz #331. hozzászólásra
Hogyne!!!!
Válasz #331. hozzászólásra
És Hella???
Engem nem hiányolt senki, de még élek és jól vagyok. Sokat dolgozom, sokkal kevesebb pénzért a kertészetemben, mint eddig bármelyik évben.
De szabad vagyok és ez néha sokkal többet ér mint bármi, mint amit pénzért meg lehet venni.