Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kramer homlokrakodó vagy hozzá hasonló szerkezet hidrodinamikus erőátviteli rendszerét látta már valaki belülről? Mennyire javítható? Mi tud ezekbe elromlani? Anyagilag mennyire fáj a javítás? Le lehet bele gyártatni a dolgokat vagy csak a gyárit lehet beletenni?
A tiszaigari rakodó egy rakás szar. Nekem is van egy. A váz igengyenge. A munkahengerek bírják, de az nem az ő kezemunkáját dicséri. Garanciális javításról, meg ne is álmodj.
amit te használsz az is valami maszek gyártmány,esetleg valahol kép van róla?ha meg szabad kérdezni mennyiért és hol vetted?régebben a nagykörösi vásárba is láttam akkor asszem 360 000 ft-ért árulta az is a traki derekán volt de neki se találtam elérhetőségét.
eddig bevalt a cucc, tobbnyire balat pakolunk vele, neha bigpack-es zsakot, munkaeszkozoket is.
Arra figyelj, hogy a munkahengerek ne valami gagyik legyenek, aminek orran-szajan jon a olaj.
Valamint a trakira valo felfuggesztes minel kozelebb legyen a traki derekahoz. Ugyanis ha nagyon elol van akkor nagyobb sulynal nehezebb lesz a kormanyzas is, valamint a gepet is jobban mozgatja.
Ezt a tipust nem annyira ajanlom:
sziasztok
Lajosmizsén a vásárba szoktak árulni egy mtz-t homlokrakodóval de külön gyárt homlokrakodót is a gazdája,esetleg nem tudja valaki az elérhetőségét?
Válasz #143. hozzászólásra
egyenlőre csak a zárt szelvény vázon emelek de ha megtalálom a 2 tonnás kampót amit kb 1 éve találtame gy darab kötélel akkor kampó lesz rajta 20-as csaron lelógatva
MTz-hez van konzol,a jd hez csinálni kellene, vagy átalakítani.Meg attól függ milyen széles a jd,el-e fér a motorház tető a rakodó közt.mtz 50re tervezték de nekem 820.1-en van, annak is jóval szélesebb a motorháza de elfér simán.
Én még mindig azt mondom, hogy 3-400 eFt is többet ér ennél, mert ha megveszed bálára, akkor úgyis akarsz majd vele kis trágyát is rakni, de akkor már műtrágyát is jó volna, stb..............
Szerintem mindenképp érdemesebb vásárolni, de előtte tisztázd le magadban, hogy mire kellene, mert van több árkategória:
1. relatíve olcsó magángyártmányok - kisebb gazdaságba bálát rakni, kisebb BigBag zsákhoz elég lehet, nem nagy villával még trágyát is lehet
2. olcsóbb import vagy magyar gyártás (Blackbull) - ezek már közelítik, elérik a nagy márkák minőségét tartósságát, sajnos már ezek sem olcsók, de mindképp tartósak
3. nyugati profi rakodók - ez volna a legtutibb, de az áruk is komoly
2317 hozzászólás
Válasz #163. hozzászólásra
egyébként a blackbullok megbízhatóak, bírják a strapát?
akinek van mit gondol róla?
egy 1.4 izgatja a fantáziámat.
Mtz homlokrakodóját rá lehet szerelni egy JD-re?
(4040)esre?
Kramer homlokrakodó vagy hozzá hasonló szerkezet hidrodinamikus erőátviteli rendszerét látta már valaki belülről? Mennyire javítható? Mi tud ezekbe elromlani? Anyagilag mennyire fáj a javítás? Le lehet bele gyártatni a dolgokat vagy csak a gyárit lehet beletenni?
A tiszaigari rakodó egy rakás szar. Nekem is van egy. A váz igengyenge. A munkahengerek bírják, de az nem az ő kezemunkáját dicséri. Garanciális javításról, meg ne is álmodj.
Válasz #161. hozzászólásra
Tiszaigar. 400-ért ilyet adnak. Inkább vettem volna egy 1.4-es BlackBull-t...
Válasz #159. hozzászólásra
level ment
Válasz #160. hozzászólásra
Helyileg hol gyártják?
Válasz #154. hozzászólásra
Nekünk is ilyen van az MTZ-én és törik meg hajlik minden fele, pedig sokat nem használjuk...
Válasz #157. hozzászólásra
email:
balazoooo@citromail.hu
Válasz #149. hozzászólásra
Küldtem
Válasz #155. hozzászólásra
Szia!
Nekem is eladó lesz a rakódóm, van hozzá bálatüske, kanál, krokodilos trágyavilla, ha gondolod dobj egy mail címet és akkor tudunk egyeztetni.
Válasz #155. hozzászólásra
kerhetek egy email cimet, akkor kuldok kepeket es tobb infot is
Válasz #154. hozzászólásra
amit te használsz az is valami maszek gyártmány,esetleg valahol kép van róla?ha meg szabad kérdezni mennyiért és hol vetted?régebben a nagykörösi vásárba is láttam akkor asszem 360 000 ft-ért árulta az is a traki derekán volt de neki se találtam elérhetőségét.
Válasz #153. hozzászólásra
udv,
nekunk hasonlo fajta van:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/103571/homlokrakodo.html
eddig bevalt a cucc, tobbnyire balat pakolunk vele, neha bigpack-es zsakot, munkaeszkozoket is.
Arra figyelj, hogy a munkahengerek ne valami gagyik legyenek, aminek orran-szajan jon a olaj.
Valamint a trakira valo felfuggesztes minel kozelebb legyen a traki derekahoz. Ugyanis ha nagyon elol van akkor nagyobb sulynal nehezebb lesz a kormanyzas is, valamint a gepet is jobban mozgatja.
Ezt a tipust nem annyira ajanlom:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1908820/Homlokrakodok-es-tartozekaik.html#
robi
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1908820/Homlokrakodok-es-tartozekaik.html#
bocs az első nem lett jó
ez lenne az:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/103571/homlokrakodo.html
szerintetek melyik lenne a "legjobb" vétel (nem sok munkára kell főlleg bálapakolásra)?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/103571/homlokrakodo.htmlhttp://
http://www.expressz.hu/gep-szerszam/emelo-anyagmozgato/hirdetes-29784762/
Válasz #150. hozzászólásra
köszi
Válasz #147. hozzászólásra
nem 100% hogy Ő az de lajosmizsei homlokrakodós néven van a telefonomban:
vodafone41harmincegy027
Válasz #148. hozzászólásra
Nem tudom megnézni a képeket! Valamiért nem tudom kicsomagolni.
Válasz #139. hozzászólásra
E-mail ment!
sziasztok
Lajosmizsén a vásárba szoktak árulni egy mtz-t homlokrakodóval de külön gyárt homlokrakodót is a gazdája,esetleg nem tudja valaki az elérhetőségét?
Válasz #133. hozzászólásra
Igen elég gyenge, én úgy tervezem, hogy sokkal erősebb és a szurony hidr ágyúval mozgatható legyen.
Válasz #144. hozzászólásra
Az az,enyém is 2 vagy 3t-ás,de azzal nincs baj.
Válasz #143. hozzászólásra
egyenlőre csak a zárt szelvény vázon emelek de ha megtalálom a 2 tonnás kampót amit kb 1 éve találtame gy darab kötélel akkor kampó lesz rajta 20-as csaron lelógatva
Válasz #141. hozzászólásra
Zsák emelőnek legjobb a kampó,nem vágja el a zsák fülét mint a villa,ha megcsúszik rajta.
Válasz #139. hozzászólásra
OK,holnap délután
Válasz #140. hozzászólásra
ja így már könnyű
mi is most alakítjuk a gabona kanalat trágya kanállá meg nem rég csináltunk egy big zsák emelőt a rakodóra
Válasz #137. hozzászólásra
NH 120-as homlokrakodós 1.5 kanál,trágyavilla.Így az mtz-ét eladom,bár még nem hirdettem sehol.
Válasz #135. hozzászólásra
vtamastatoj@gmail.com
Válasz #137. hozzászólásra
Van, azzal vettem.
Válasz #136. hozzászólásra
Veszel a nyuszira egy rakodót ?
Válasz #134. hozzászólásra
Bács megye
Válasz #134. hozzászólásra
Dobsz egy e-mail címet és holnap küldöm.
Válasz #132. hozzászólásra
Akkor várom a képeket! Helyileg hol van?
Válasz #122. hozzászólásra
Elég hitványnak tűnik. Ha hasonlót akarsz csinálni, akkor legalább arra ügyelj, hogy a szurony szöge állítható legyen!
Válasz #131. hozzászólásra
Holnap csinálok képet,650 az ára,lefestve, felújítva 2éve lett azóta 2-3napot dolgoztam vele.
Válasz #121. hozzászólásra
Engem lehet érdekel. Tudsz róla képet feltenni? Mi az ára?
Válasz #129. hozzászólásra
MTz-hez van konzol,a jd hez csinálni kellene, vagy átalakítani.Meg attól függ milyen széles a jd,el-e fér a motorház tető a rakodó közt.mtz 50re tervezték de nekem 820.1-en van, annak is jóval szélesebb a motorháza de elfér simán.
Válasz #128. hozzászólásra
JD-re, sajnos nem hiszem, hogy jó rá de nem biztos.
Válasz #125. hozzászólásra
Milyen gépre kellene?Mtz-re van eladom, csak felkel tenni.
Válasz #126. hozzászólásra
Csinálni gondoltam akkor olyan lesz ami elbír 1tonnát simán. Van is hozzá anyag.
Válasz #125. hozzászólásra
Én még mindig azt mondom, hogy 3-400 eFt is többet ér ennél, mert ha megveszed bálára, akkor úgyis akarsz majd vele kis trágyát is rakni, de akkor már műtrágyát is jó volna, stb..............
Válasz #123. hozzászólásra
Csak arra kéne de sokkal erősebbre gondoltam, csak elvben néztem ezt ki. Van ennek egy hátra szerelhető változata is de azt nem nagyon dicsérik.
akkor már inkább a 3-500eFt-os otthon gyártott gépek
ha csak bálapakolásra kell akkor megteszi bár megnézném egy 4-500kg os bálával mit hajlik a rúdja!!!
Ilyet, vagy hasonlót használ valaki?
http://youtu.be/38rbQ-_QEnE
KHR-1500 lenne nekem eladó földkanál, bálatüske, raklap villa jár vele,ha valakit érdekel.
Válasz #119. hozzászólásra
Szerintem mindenképp érdemesebb vásárolni, de előtte tisztázd le magadban, hogy mire kellene, mert van több árkategória:
1. relatíve olcsó magángyártmányok - kisebb gazdaságba bálát rakni, kisebb BigBag zsákhoz elég lehet, nem nagy villával még trágyát is lehet
2. olcsóbb import vagy magyar gyártás (Blackbull) - ezek már közelítik, elérik a nagy márkák minőségét tartósságát, sajnos már ezek sem olcsók, de mindképp tartósak
3. nyugati profi rakodók - ez volna a legtutibb, de az áruk is komoly
1. hozzászólás, pokk küldte be 2012-01-15 18:50:06-kor Azt szeretném meg kérdezni érdemes homlokrakodót csinálni vagy vegyek !
Válasz #54. hozzászólásra
Üdvözlöm. A homlokrakodó megvan még? Ha esetleg igen akkor helyileg hol lehet megnézni? Válaszát előre is köszönöm.