Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megtudná nekem valaki mondani, hogy mennyi a fiatal bika átvételi ára?
Pest környékén hova lehetne leadni?
Egy 2 mázsás holsteinről lenne szó.
A válaszokat előre is köszönöm.
azért van mert elvetél szerintem kaja lehet a dologban esetleg penészes vagy rossz takarmány toxinos is lehet egyszerre több tehén nem csinál ilyet csak ha ugyanazt eszik és ugyanaz a hatás van rajtuk akár más fertőzés is lehet ...
Sziasztok van pár tehenem amelyik szorakozik velünk hozzá értő informáciot kérek ha
Inszeminálás után 2-3 nap múlva kivérzik a tehén vagy az űszö akkor az még vemhesülhet attol még ?????
Vagy ez mért van ????,
Üdv!
Van 2 db MT bikám eladó, az egyik 6 hetes itatós, a másik leválasztott 4 hónapos. Mindkettő eszik szilárdat is. Papírjaik még nincsenek rendezve. Van ugyan elképzelésem árral kapcsolatban, de szerintetek mit érhetnek? Nem takarmány-hiány és nem is helyhiány miatt eladók, tehát nem minden áron (elpazarolni nem fogom). Mit kérhetek értük?
kötöttet nem visznek a nem kötöttet válogatják nekem a kötöttre ha vinnék is 530 plusz komp ot mondtak de hát nem kell nekem meg itt van ....ez ilyen .....
nekem a karámban az itatonál van egy kis pocsoja mert oda ne mrakok szalmát ne oda feküdjenek de napközben csak ott vannak ahol ez a pocsoja most a melegben szeretik nagyon valamiért és nekem is most sokkal több szalma megy el mint szokott ....
Válasz #7038. hozzászólásra
Köszönöm, ez megnyugtat!
Megy a szalma alájuk, szerencsére van bőven.
Van ugyan tetőszellőző, de megpróbálkozok egy ventilátorral, épp most szerelek össze egy mobil szerkezetet.
Sziasztok!
Van kilenc 5-6 mázsa körüli hízóbikánk Szabad tartásban egy kb. 60m/2-ez területen ebből 20 fedett a többi karám/kifutó. eddig nem volt semmi gond velük cirka két hetenként kellett ganézni és tiszták voltak. Úgy egy hónapja rákaptak, hogy belefetrengenek a saját mocskukba akár mennyik ganézunk almozunk nyakig szarosak.
Eddig kötött tartásban hizlaltunk ez a z első szabad tartásos csapat így semmi tapasztalatunk nincs.
Mi a fene van velük, melegük lenne?
12728 hozzászólás
Válasz #7077. hozzászólásra
A napokban láttam egy kabai szürkemarhás hirdetett több darabot valahol az olx-en vagy a jófogáson. Szürke X Charolais növendékeket.
sziasztok!! Nem tud valaki véletlen Szürkemarha x charolé Üsző bocikat??
Vagy Szürke x Blondot ??? 10db 4-6 hónapos érdekelne??
Válasz #7072. hozzászólásra
Kösz márlefújtam :) a papírja szerint nem lehet... Kínozták csórikáimat a bolhák.
Válasz #7074. hozzászólásra
Ahogy nézem az interneten, inkább túlkínálat van ezen a téren, de próbálj meg egy hirdetést feladni a portálunkon az Apróhirdetés rovatban.
Moderálta: agroinformhelp (88255) 2014-08-22 19:10:07
Tudtok olyan céget, aki bértartásra/bérhízlalásra helyez ki szarvasmarhát? Jöhet privátban is.
Szép napot Mindenkinek
Lenne egy szép magyartarka üszőm eladó,már nem tejes.
Ha valakit érdekelne itt a link.
Üsző
Válasz #7068. hozzászólásra
Nyugodtan.
Válasz #7068. hozzászólásra
Nyugodtan.
Üdv Urak.
Megtudná nekem valaki mondani, hogy mennyi a fiatal bika átvételi ára?
Pest környékén hova lehetne leadni?
Egy 2 mázsás holsteinről lenne szó.
A válaszokat előre is köszönöm.
Moderálási elveink miatt törölve.
agroinformhelp (88255)
2014-08-20 20:49:49
Neostomosannal le lehet permetezni két hónapos borjakat?
Válasz #7066. hozzászólásra
Csak ezt a májusi infot találtam. 6. oldalon ebben a topicban. Majd holnap próbálok még vmit érdeklődni.
válasz erre >> | #6767. hozzászólás, Aly küldte be 2014-05-14 18:44:57-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Tud valaki olyan felvásárlót akit érdekel 80 db Charolais húshasznú bika borjú?
A borjak súlya: 200 - 300kg.
Ár: 2,80 - 3,20 Euro/kg
Válasz #7065. hozzászólásra
Köszi az infót,de azok üszők és csak 200 kilósak.
Válasz #7064. hozzászólásra
A 7030-as hozzászólásban árul Farmerlány 150000/db.
Sziasztok! Kis súlyú bika árakat tudtok mostanában? Charolais 300 kg-ig érdekelne.
Válasz #7061. hozzászólásra
k-roy90!
küldtem üzenetet, várom a hívásod!
Válasz #7058. hozzászólásra
Talán a linkre kattintva talál valamilyen segítséget:
link
Válasz #7054. hozzászólásra
Egy elérhetőséget kérhetnék?
Válasz #7058. hozzászólásra
azért van mert elvetél szerintem kaja lehet a dologban esetleg penészes vagy rossz takarmány toxinos is lehet egyszerre több tehén nem csinál ilyet csak ha ugyanazt eszik és ugyanaz a hatás van rajtuk akár más fertőzés is lehet ...
Másodvetésű kölest szénának vetett már valaki? Nekem már derékig ér, szerintem le is csapom, felesleges várni vele, nem ?
Sziasztok van pár tehenem amelyik szorakozik velünk hozzá értő informáciot kérek ha
Inszeminálás után 2-3 nap múlva kivérzik a tehén vagy az űszö akkor az még vemhesülhet attol még ?????
Vagy ez mért van ????,
Válasz #7030. hozzászólásra
Szia!
Engem érdekelnének, hol vagytok helyileg?
sziasztok.hol tudok venni borsodban Blonde d'Aquitaine fel eves bikaborjut es aki szlovakba is eladja?koszi elore is
Sziasztok!
Mit lehet kérni 2 éves MT-CH üszökért, 6-7 hónapos és félidős vemhes, kb. 430, 500 kg-k, valamint 9-11 hónapos kb. 250-280kg-os?
Üdv!
Van 2 db MT bikám eladó, az egyik 6 hetes itatós, a másik leválasztott 4 hónapos. Mindkettő eszik szilárdat is. Papírjaik még nincsenek rendezve. Van ugyan elképzelésem árral kapcsolatban, de szerintetek mit érhetnek? Nem takarmány-hiány és nem is helyhiány miatt eladók, tehát nem minden áron (elpazarolni nem fogom). Mit kérhetek értük?
Az angust előbb is belehet.
Válasz #7051. hozzászólásra
És ez a minimum
Válasz #7050. hozzászólásra
18-20 hónap és legyen 4q
üdv szűz űszőt menyi idősen lehet rakni
Válasz #7048. hozzászólásra
Ezenés ezen a linken elérhető információ.
Üdv! Hajdú-Biharban nem tud valaki eladó bikát? kb.10db
Válasz #7042. hozzászólásra
Hello!
Küldtem mailt!!!
Válasz #7045. hozzászólásra
Helló!
Sáránszki Miklós(20-háromszázhuszonhét-8448) Sajóvelezden van limo törzs tenyészete.
Tud-e valaki tiszta vérvonalú Limousine húsmarha tenyészetet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vagy Borsod megyében ?
Vennék 10 db kb 200kg-s üszőt.
Válasz #7043. hozzászólásra
és viszik is vagy csak mondják ? telszám lehet hogy érdekel mert ha viszik én oda adom csak vigyék ....... emailom nevem alatt van ha gondolod .....
Hello!
Köszi a választ! Itt 560+kompot mondtak, az az érdekes hogy a kötött és a szabados is ennyi...
Válasz #7035. hozzászólásra
kötöttet nem visznek a nem kötöttet válogatják nekem a kötöttre ha vinnék is 530 plusz komp ot mondtak de hát nem kell nekem meg itt van ....ez ilyen .....
Válasz #7037. hozzászólásra
nekem a karámban az itatonál van egy kis pocsoja mert oda ne mrakok szalmát ne oda feküdjenek de napközben csak ott vannak ahol ez a pocsoja most a melegben szeretik nagyon valamiért és nekem is most sokkal több szalma megy el mint szokott ....
Válasz #7038. hozzászólásra
Köszönöm, ez megnyugtat!
Megy a szalma alájuk, szerencsére van bőven.
Van ugyan tetőszellőző, de megpróbálkozok egy ventilátorral, épp most szerelek össze egy mobil szerkezetet.
Nagyon meleg van és még a lég is csípi.
semmi bajuk.ebben a moslék időben 3x-annyi szalma kell alájuk mint általába....
Sziasztok!
Van kilenc 5-6 mázsa körüli hízóbikánk Szabad tartásban egy kb. 60m/2-ez területen ebből 20 fedett a többi karám/kifutó. eddig nem volt semmi gond velük cirka két hetenként kellett ganézni és tiszták voltak. Úgy egy hónapja rákaptak, hogy belefetrengenek a saját mocskukba akár mennyik ganézunk almozunk nyakig szarosak.
Eddig kötött tartásban hizlaltunk ez a z első szabad tartásos csapat így semmi tapasztalatunk nincs.
Mi a fene van velük, melegük lenne?
Vagy bivaly spermája volt az inszeminátornak?!
Kazaltakarót mi a Mixió Kft.-től vesszük. (az a zöld színű) Beíród a keresőbe, kihozza az elérhetőséget. Nekünk bevált.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki milyen nagysúlyú Mt árakat hallott?
Üdv, Attila!
Válasz #7033. hozzászólásra
Azt nem láttam, meg szénát se előttük hehe.
Válasz #7032. hozzászólásra
Még mindig szteroidozzák őket?
Ma vótunk Takácsiba bikatelepen, úgyérzem le vagyunk maradva hehe.
Válasz #7030. hozzászólásra
Lenne pár (15-20 db) 200 kg-os charolais üszőborjam eladó. Nem érdekel esetleg valakit? 150.000,-/db
ezt én sem tudtam, hogy nem lehet etetni, és most megjegyeztem...Erre jó ez a fórum..