Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
"Drágulhat a hús nyártól
Meredeken emelkednek a húsárak Amerikában, a marha kilójáért legutóbb 27 évvel ezelőtt kérhettek el 2600 forintnyi dollárt a nagykereskedők – írja a Népszabadság. Januárhoz képest 25 százalékos volt a drágulás. A takarmányárak emelkedése az állomány csökkentéséhez vezetett, és a kínai kereslet is folyamatosan hajtja felfelé az árakat."
Haszon Agrár hírlevél
Akár, mint a politikusok................mondtál egy nagy semmit és ezt akár napokig tudnád is mondani................
Boccs, de ettől nem lettem okosabb !
Az a jó az egészben, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy mindig akkor, ott és Ő kapja meg a legjobb, legnagyobb árat, éppen azért, amit eladott....................
Válasz #6690. hozzászólásra
a 6687-es válaszom a TE hozzászolásodra is.most jelenleg 3 hajot pakolnak,a kicsi országunkba és a poén,hogy 4-5 darabos gazdákkal le se állnak.most a sláger az,hogy csak is egy boxbol kell a bika. árat nem irok. a jo bikákat megfüzetik...
üdvözöllek TIBIKE!képzeld,ma voltak itt hizokat nézni,meghivott az emberke a tanyájukra minket,feléd van!t.csege után,megemlitettelek Téged,hogy 1 nagyon jo barátom gazdálkodik arra,igaz,hogy még sajnos személyesen nem találkoztunk,de itt a neten 1 nagyon segitőkész embernek ismertelek meg!a szombatigábor tanyájára hivtak meg... Téged ismer. azt mondja érdemes benézni hozzájuk!!1000 bikát hizlalnak...ismered ezeket???
állítólag betömörítik a földet a fa körül és megfullad a fa. ezért is nem lehet legeltetni az erdőkben
legalábbis nekem ezt mondta az erdész mikor megkérdeztem kiengedhetem-e a marhákat az erdejébe
12713 hozzászólás
Válasz #6711. hozzászólásra
igen
"Drágulhat a hús nyártól
Meredeken emelkednek a húsárak Amerikában, a marha kilójáért legutóbb 27 évvel ezelőtt kérhettek el 2600 forintnyi dollárt a nagykereskedők – írja a Népszabadság. Januárhoz képest 25 százalékos volt a drágulás. A takarmányárak emelkedése az állomány csökkentéséhez vezetett, és a kínai kereslet is folyamatosan hajtja felfelé az árakat."
Haszon Agrár hírlevél
Válasz #6704. hozzászólásra
670 kompenzációval?
Válasz #6709. hozzászólásra
Ez még egy hirdetés,,, telefon szám nuku.
Válasz #6707. hozzászólásra
Eladó a képen látható 7 éves Angus tenyészbika illetve 12 darab Angus keresztezett vemhes tehén!
Feladó adatai
Név: Kaszás Csaba
Helység: Litke
Válasz #6707. hozzászólásra
Most nem tudok kapásból egyet sem viszont a 3-on van horog
Válasz #6706. hozzászólásra
Tudsz ????
Mondjuk ne 4-500 km-re, mert a 3-assal hozod el.................
Válasz #6703. hozzászólásra
Limuzin vagy angusz ,,ne ,hogy saroléval kezdjél.
Válasz #6704. hozzászólásra
"Abroszfejű".....................
Ez nagy !!!
8-10 db mehetne bár merre csak már mennének !!
Moderálta: Szabi. (11018) 2014-04-10 21:25:00
Válasz #6697. hozzászólásra
az biztos feb. végén abroszfejű brigád 670-ért vitte. Gonvában hajózták be aztán irány Jordánia
Válasz #6702. hozzászólásra
Nálam akad, eddig 1 volt évente de most van 7 !! és semmi lemaradás nincs élettanilag. Bika is a régi, de kellene 24 üszőre valami tenyész bika !!!!
Válasz #6698. hozzászólásra
HmmLassan leellett az összes tehén egy db ikres sem volt.
Válasz #6700. hozzászólásra
1000-1500................és lehetőleg egypetéjű iker legyen mind............................
Kb ez fog jönni majd
Válasz #6692. hozzászólásra
Hány darabtól állnak szóba a gazdával komolyabban?
Válasz #6696. hozzászólásra
Moderálta: Szabi. (11018) 2014-04-10 21:14:08
Válasz #6696. hozzászólásra
Potyognak a borjúk, van sok iker, bevált az egy éve váltott takarmányozás, (szerintem).........és még mindig egyedül ellenek !!!!
Akár, mint a politikusok................mondtál egy nagy semmit és ezt akár napokig tudnád is mondani................
Boccs, de ettől nem lettem okosabb !
Az a jó az egészben, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy mindig akkor, ott és Ő kapja meg a legjobb, legnagyobb árat, éppen azért, amit eladott....................
Válasz #6695. hozzászólásra
Akkor csak nem adtad még fel ezt a boci biznizt.
Válasz #6691. hozzászólásra
+ 1 !!!!!!!!
Szerénység FEXSZCO, szerénység.
Majd kell ott a négy öt darab is
Egész jól informált vagy.
a 6687-es válaszom a TE hozzászolásodra is.most jelenleg 3 hajot pakolnak,a kicsi országunkba és a poén,hogy 4-5 darabos gazdákkal le se állnak.most a sláger az,hogy csak is egy boxbol kell a bika. árat nem irok. a jo bikákat megfüzetik...
Van még állat a tanyán???
Válasz #6687. hozzászólásra
A 6676-os írásra mégsem reagáltál.....................
Válasz #6688. hozzászólásra
A 6q-s magyar tarka bikámért 520Ft/kg-ot ajánlottak!Dabasra vinnék!!
Válasz #6687. hozzászólásra
650 kiló körüli magyartarka bikák milyen árba lehet eladni körülbelül? 580+áfa?
Válasz #6685. hozzászólásra
most jelenleg minnél nagyobb,annál jobb az ára.az ár függ a minőség,fajta,mennyiség,ismeretség stb...konkrét árat ezért nem irok.
Válasz #6684. hozzászólásra
itt mindenki ismer mindenkit.....ez az ország télleg nagyon kicsi....
Válasz #6683. hozzászólásra
Miért javaslod a nagy súlyra hizlalást, a 600-700 kilósoknak most mennyi a felvásárlási ára?
Kösz.
Válasz #6682. hozzászólásra
Szomszéd tanya
Válasz #6681. hozzászólásra
ha rám halgacc,tovább hizlalod 650-700-ra öket,akkor kapsz rájuk akár tiszteséges ajánlatot is....
üdvözöllek TIBIKE!képzeld,ma voltak itt hizokat nézni,meghivott az emberke a tanyájukra minket,feléd van!t.csege után,megemlitettelek Téged,hogy 1 nagyon jo barátom gazdálkodik arra,igaz,hogy még sajnos személyesen nem találkoztunk,de itt a neten 1 nagyon segitőkész embernek ismertelek meg!a szombatigábor tanyájára hivtak meg... Téged ismer. azt mondja érdemes benézni hozzájuk!!1000 bikát hizlalnak...ismered ezeket???
Szeretnék érdeklődni, hogy jelenleg milyen áron lehet eladni a kb.350-450kg súlyú Charolais, Limousin bikákat?
Előre is köszönöm.
Üdv.
Válasz #6679. hozzászólásra
Tört szemet most nem igen fogsz találni. Majd egy fél év múlva aratáskor...
üdv! Törtszem kukoricát szeretnék valahonnan venni hajdú- bihar megyében , ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! Üdv!
Válasz #6677. hozzászólásra
Az biztos, be se értünk a vásárba, már elmentek a kis bikák, különösebb alku nélkül. A kupecek meg majdnem összeverekedtek rajtunk.
Válasz #6675. hozzászólásra
személyesen nem voltam csak hallomásból tudom hogy rohantak a kupecek a futók után és vettek mindent
6-7 q-s Charolais és Limousin bikákat mennyiért lehet eladni ?????????
Zsoltikám
Légy szíves tájékoztass már hogy mi volt kőrősön a vásárban.
510 komp-al a nagy fekete.Agrota
Válasz #6672. hozzászólásra
állítólag betömörítik a földet a fa körül és megfullad a fa. ezért is nem lehet legeltetni az erdőkben
legalábbis nekem ezt mondta az erdész mikor megkérdeztem kiengedhetem-e a marhákat az erdejébe
Válasz #6670. hozzászólásra
Én is így kezdtem ,hogy a fák közt voltak ,,csak aztán kiszáradtak a fák.
Válasz #6670. hozzászólásra
Válasz #6668. hozzászólásra
Tegnap szállitotam feketéket 400tol 700kg ig voltak 520 brutoba
nagysulyu bikára milyen ár létezik;vas megyebe 600 brutto 750-800kilosak
Válasz #6665. hozzászólásra
adhatnál címet telszámot ahol húshasznú bikát lehetne venni ennyiért
Sziasztok! Négy mázsás körüli HF-esekre tudnátok valami árakat mennyiért mennek?? Előre is köszi!!!!
Igazad van Jámbor, jelenleg 680Ft/kg körüli áron viszik a 250-300 kilós borjúkat.
Válasz #6663. hozzászólásra
szia!
céget írtam én is csak ennyit hallottam
egyébként milyenek vannak és hány darab