Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fúú, hogy magot fogj, ahhoz várni kell bugahányás végéig az tuti, de akkor már ehetetlen kemény lesz, meg mivel ezt évi 3X lehet kaszálni, sokat vesztenél vele szerintem, annyit nem ér meg.
Érdekelne, néhány dolog a szudáni fűröl. Ha magot akarok fogni, akkor mikor és mivel érdemes aratni és akkor fel tudom-e használni a szénáját takarmányozasra, vagy annyira kemény lesz, hogy csak aljazásra lehet használni?
Éppen mi is most beszéltük a férjemmel, hogy az idei borjakat szarvtalanítani kéne, de nagyon félek a pasztától. Próbálkozzunk vele, vagy van valami más módszer esetleg?
Válasz #4810. hozzászólásra
Szerintem csak tejpor + 6-8ml antibiotikum +10-15 ml vitamin a tej adakot visszavenni ez a leggyorsabb módszer,ha ettől még nem lessz tökéletes 2-3 nap mulva ismétlés!
Az is lehet a probléma hogy új hely új baktérium vírusok fertőzések,erre át kell állnia a szervezetüknek.
Sok sikert hozzá!!!!!
Nemrég vettem 2db magyar tarka bikát 4heteset érdeklődi szeretnék tőletek mennyi ideig kell adni neki a borjútápot és milyen idösen lehet áttérni a hizótápra?
válszokat köszönöm előre is.
Tallózás, feltölt, majd mikor megjelenik alul a fölrakni kívánt kép, a bal oldalán ott lesz, beilleszt arra rákatt, majd a mehet. Légy ügyes! Mert kíváncsi vagyok...
voltam dunaföldváron a vásárban én is azt akartam venni 2darabot de végül nem vettem mert a kicsikért is elkérték a 110-120-at ami meg már 230-250kg volt azért 190-200at! hát inkább veszek majd charolint vagy blondeot enyiért!
mi a fosást kamilla teával szoktuk orvosolni és ez mindig bejön,legjobb akkor mikor már kezded látni rajtuk és nem akkor amikor már több napja tart mert akkor jobban megviseli a kicsiket...mondjuk az is igaz hogy mi nem adunk neki tejport,csak nyers tejet,a tejpor nem tudom mennyire befolyásolja
Sziasztok tudna valaki segiteni Bács kiskun Megyében keresek jó Szarvasmarha Inszeminátort tud valaki segiteni vagy tudja valaki a TEHENÉSZ telefonszámát aki szokott írni ide a forumba néha mert ugynéztem ő is Inszeminátor Bács kiskun megyében .
12713 hozzászólás
A mostani szállítással akkor nem vagy teljesen elégedett.
Válasz #4861. hozzászólásra
ÉN eladtam 21db kicsit 6db nagyot.Túl vagyok minden problémán,következő szállításom 1hónap múlva,addigra minden helyre áll,,legalább is remélem.
Ez kicsit hosszúra sikeredett.
Bocsi
Kerestek téged is nagy bika iránt
Kerestek téged is nagy súlyú bika ügyében?
Kerestek téged is nagy súlyú bika ügyében?
Szerintem valami megmozdult.
Ma legalább 7 telefon volt és mindenki nagy bikát akart venni.
Válasz #4858. hozzászólásra
Milyen telefonokra gondolsz???
Tibor bátyám hol vagy?
Voltak -e telefonok?
Rezgést érzek az erőben!
Helló!
Megtudnátok mondani,hogy 1 hektár lucernáról mennyi szenázs bála várható egy évben?
Sziasztok!
Egy 300kg-os marhából mennyi hús jönn le ha levágják?
Válasz #4854. hozzászólásra
Fúú, hogy magot fogj, ahhoz várni kell bugahányás végéig az tuti, de akkor már ehetetlen kemény lesz, meg mivel ezt évi 3X lehet kaszálni, sokat vesztenél vele szerintem, annyit nem ér meg.
Válasz #4836. hozzászólásra
Szia
Érdekelne, néhány dolog a szudáni fűröl. Ha magot akarok fogni, akkor mikor és mivel érdemes aratni és akkor fel tudom-e használni a szénáját takarmányozasra, vagy annyira kemény lesz, hogy csak aljazásra lehet használni?
Elöre is köszönöm
colizoli
Válasz #4852. hozzászólásra
Köszi, nagyon tetszik ez a megoldás, csak nem tudom meddig tudjuk úgy megfogni a bocikat, ahogy a képen mutatja.
Válasz #4850. hozzászólásra
pl. elektromos
https://www.delifarm.hu/45-szarvtalanitas
Válasz #4850. hozzászólásra
Flex bár egy állat se szereti úgy hogy azzal inkább még se , bár a röfit pörzsölés után gyorsan le tisztítja.
Válasz #4840. hozzászólásra
Éppen mi is most beszéltük a férjemmel, hogy az idei borjakat szarvtalanítani kéne, de nagyon félek a pasztától. Próbálkozzunk vele, vagy van valami más módszer esetleg?
Válasz #4847. hozzászólásra
ok-ok csak mennyiért szedték mert az a lényeg.
kamion kimaradt
Sziasztok!
Tegnap este 2 kamion sz.marhával tele lépte át a magyar határt Ukrajna felé.Szép kis jószágok voltak.
Üdv!
Ha valakit érdekelne fémzárolt, csávázott KWS silócirok vetőmag, jó árban, írjon rám.
Szevasz TEHENES 55 ! Inszeminátort keresel
Az elérhetőségem Bács Kiskun Csongrád Megyében járok Termékenyiteni : 06305252671 .
Válasz #4829. hozzászólásra
KÖSZÖNÖM A SEGÍTŐ VÁLASZOKAT!
Kamilla tea+ kakaspor kombó bizonyult a legjobb megoldásnak.Kezd helyreállni a rend.
Válasz #4819. hozzászólásra
Az inszeminátort nem ismerem ,de a címét igen, Sükösd INTERBOS KFT 06-79-564-095. ÜDV. SOK BOCIT
Válasz #4832. hozzászólásra
Farmerlány, szépek a bocijaid és a tehenek is. Nálam a szarvtalanok jöttek be jobban, nem bántják egymást,
szeretnek vasarolni 10 db üszőt,2-3mazsa között,kilora vagy mazsara, adjatok arinfot.előre kösz.
Válasz #4835. hozzászólásra
Köszönöm a választ
Ha valakit érdekelne fémzárolt GK Csaba szudanifű vetőmag, jó árban, írjon rám.
Válasz #4833. hozzászólásra
Én úgy tudom hogy borjú tápot 200kg-ig kell etetni.
Szerintem csak tejpor + 6-8ml antibiotikum +10-15 ml vitamin a tej adakot visszavenni ez a leggyorsabb módszer,ha ettől még nem lessz tökéletes 2-3 nap mulva ismétlés!
Az is lehet a probléma hogy új hely új baktérium vírusok fertőzések,erre át kell állnia a szervezetüknek.
Sok sikert hozzá!!!!!
Sziasztok!
Nemrég vettem 2db magyar tarka bikát 4heteset érdeklődi szeretnék tőletek mennyi ideig kell adni neki a borjútápot és milyen idösen lehet áttérni a hizótápra?
válszokat köszönöm előre is.
Válasz #4830. hozzászólásra
A feltöltés ment, csak a beilleszt gombot nem találtam, de aztán meglett.
Ügyes vagy!
Gratula! Szépek, jók a bocik!
Válasz #4827. hozzászólásra
Tallózás, feltölt, majd mikor megjelenik alul a fölrakni kívánt kép, a bal oldalán ott lesz, beilleszt arra rákatt, majd a mehet. Légy ügyes! Mert kíváncsi vagyok...
Válasz #4826. hozzászólásra
nem sikerül a képet feltennem. Hogy csináltad??
Válasz #4824. hozzászólásra
Az előbb nem sikerült a képeket feltenni, talán most sikerül.
A melegfrontra megindult az ellés. Tegnap 5 boci született egyszerre. Pár kép, hogy jó kedvetek legyen. Én nagyon örülök nekik.
Válasz #4821. hozzászólásra
voltam dunaföldváron a vásárban én is azt akartam venni 2darabot de végül nem vettem mert a kicsikért is elkérték a 110-120-at ami meg már 230-250kg volt azért 190-200at! hát inkább veszek majd charolint vagy blondeot enyiért!
mi a fosást kamilla teával szoktuk orvosolni és ez mindig bejön,legjobb akkor mikor már kezded látni rajtuk és nem akkor amikor már több napja tart mert akkor jobban megviseli a kicsiket...mondjuk az is igaz hogy mi nem adunk neki tejport,csak nyers tejet,a tejpor nem tudom mennyire befolyásolja
Udv!Mtüsző aktuális árrat,ki mit tud?
Válasz #4819. hozzászólásra
Gazi István Ő tiszaugi
hetven45harmincöt42öt
szabóné Szappanos Andrea Jakabszállás 20kilenctizenhárom2543
Sziasztok tudna valaki segiteni Bács kiskun Megyében keresek jó Szarvasmarha Inszeminátort tud valaki segiteni vagy tudja valaki a TEHENÉSZ telefonszámát aki szokott írni ide a forumba néha mert ugynéztem ő is Inszeminátor Bács kiskun megyében .
Válasz #4813. hozzászólásra
Külső belső élősködök ellen van ,,az árat nem tudom.
takarmány váltás miatt fosnak de ha kapnak mellé mást mint pl abrakot vagy lucernát akkor vedd vissza tölük mert az volt nekik a sok.....
nem tom jo e ha kevered a sima tejet a porossal..... de fosásra figyelj mert abbol vannak bajok rendsen...
Válasz #4814. hozzászólásra
Köszi de forintba nemtudod megmondani kb?
Válasz #4812. hozzászólásra
Nekünk is holnapra ígérték a szállítást.Árat még nem mondott,de szerintem 440 körül lesz (komp.felárral együtt)