Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Úgy látom te is szereted Julkót!Minket is átvert tavaly tavasszal.Levetette a vért mondat hogy értejön nem jött vigyük át ladányba oda se jött egy hétig volt itt a vér aztán mink vittük be és mi csináltunk mindent.Még az átvételen is variált mindíg.Na tőlünk se fogja elvinni ez a Gyökér 355ft ér akkor inkább levágom.
63% !!???
Mennyit vágtál már ????
Azért egy ilyen kicsi vágóhídnál is van ám költség rendesen de az tény, hogy az export ár bármikor sokkal kifizetődőbb, mint itthon levágni.
Ki mondta ezt az árat?Elek Gyula vagy Gál Gyula??Ők szedik itt a környéken de Elek Gyula Gulácsinak szedi.Vagy van még a Karcagi nő Julika még az szedi most hívtuk fel csak annyit mondott hogy csütörtökön keressem.Kíváncsi leszek mit mond.Bajomba vitték volna 400 ért.
nem tudok tel számot,ö hiv ha kell neki ,asztán ha tudunk valakinál elmegyünk venni.vas és györsopron zala megyebe maszkátunk eddig,küld el a számod medvefoka78@freemail.hu cimre meg hol laksz,mennyi és milyen fajta van ,SEGITEK HA TUDOK
Válasz #4219. hozzászólásra
Furcsa ilyet olvasni, nálunk nincsenek ilyen gyűjtőpontok, hozzánk jön a kamion , meg a felvásárló, mérlegen le van mérve és megy fel. Pedig közel sem kamion tételeket adunk el, pár darabot csak.
Baluska!NYUGATON VAS MEGYEBE.:600FT+KOMPENZÁCIO A MAGYAR BIKA,AHF.NEM IS KÖ NEKI.itt is játszotta ezt a török hogy nem jott 4szer megcsináta,5dikre jött de akkor meg en nem mentem,mifelénk azt csináljuk,hogyha mejött a kamion a pénzesfiuval eggyüt,esha még mindig tartja az árat -akkor megrakodunk.
arrol nem beszélve hogy amit meg mozgattak bikát lead pár kilogrammot egy kis stressz is éri öket visszaesik, megfázitják a joszágot és még sorolhatnám...
Olvasgatom itt,hogy milyen felvásárlási árakat írtok(520Ft+ÁFA,650Ft+ÁFA,750FT+ÁFA),és nem tudom,hogy ez milyen bikákra értendő.HF,MT,Limusin vagy milyenre.
Nálunk(Hajdú-Bihar)ma volt cirkusz a TETŰ felvásárlóval.Nemtudom ki,hogy van vele,nekem a tököm tele van minddel(akinek nem inge nem veszi magára).Történt ugyanis,hogy az említett ÚRIEMBERmára intézett szállítást.Többen vittünk marhát.Tegnap fölhívott a fullajtára mindenkit,hogy ma reggel 8-ra vigyük ki az állatokat a mérlegházhoz.Ma reggel fél nyolckor telefonált megint miszerint módosult az időpont 9-re.Fél kilenckor mindenki kint volt,fasza időt fogtunk ki,kurva hideg,havas esővel.
Meg is jött a TETŰ negyed tizenegykorrendben.
Na akkor most jön a java.
Azt mondja a TETŰ,hogy nem tudja adni az állatokért a telefonon megbeszélt 420Ft+ÁFA árat(bruttó 533Ft) ,csak az alapár+kompenzáció(bruttó 450Ft).Ezzel tud nekünk számlát csinálni.Vagyis a marháért nettó 354Ft-ot.Vagyis egy 17 hónapos HF-ért a zsebben marad 212400Ft. Nagy üzlet.
Ezt a TETŰ még ma reggel sem mondta a telefonba,hanem kivitette az állatokat,gondolta ha már kivittük úgy is odaadjuk,ha már amúgy is sokat vártunk a hidegben.
Hát a büdösédes annyát azt adjuk oda.
Mindenki hazavitte az állatokat.
Így utólag örüljön a TETŰ,hogy nem volt bennünk pár
sör.
Szóval ezért nem tudjuk,hogy hol vannak ezek a nagy fölvásárlási árak.
Nálunk keleten így mennek a dolgok.
Egy kicsit hosszúra sikeredett az írás,de hát ez van.
Azért árdeklödök mert nyáron akarok venni 5 borjut.A frizt is úgy viszi a török mint a húshasznút kissúlyban?Azt tudnék venni a közelbe van két nagy friz telep.Viszont az eladó húszhasznú igen ritka mifelénk.
500ft ot mondtak utoljára meg 520 ft ot nagysulyra kicsit nem tudok mert abban nem vagyok érintett! de volt aki azt mondja nem visznek most bikát van aki azt mondja viszik összevissza mondanak mindent de akitöl vittek már aki odaadta az mind 500ft körül van jelenleg ha változik itt mindig elovashatod.... ha tudok ujat mindig beirom aki jobb árat tud azt is beirja aztán mindkei arra hallgat akire akar!
kissulyra utoljára 1000 pár ft ot mondtak de ne mtudom él e még ezaz ár és hogy kis mennyiésgben is megkapod e érte vagy csak telepkröl viszik majd ha tud valaki irja
12713 hozzászólás
Válasz #4261. hozzászólásra
Azt értem ,hogy le pacsiztak ,de mire döntöttek és ez mennyire fog fájni nekünk???Van-e valami hírforrás a tárgyalás kimeneteléről??
Válasz #4260. hozzászólásra
Ma reggel nyilatkozta szijarto az m1-en,70edbmarha ment ki a töröknek tavaj,ezt a mennyiseget 2015- megduplazzak,ezt targyaltak.meglatas.
Válasz #4260. hozzászólásra
Itt volt a Török miniszterelnök Orbánnál!
Úgyhogy kamion számra viszik majd a bikákat!
Válasz #4259. hozzászólásra
És ez mit jelent???
Most mar meglehet nyugodni itvot a szultan a kiralynal.
julko az gyökeres julika lene a karcagi
Válasz #4246. hozzászólásra
Úgy látom te is szereted Julkót!Minket is átvert tavaly tavasszal.Levetette a vért mondat hogy értejön nem jött vigyük át ladányba oda se jött egy hétig volt itt a vér aztán mink vittük be és mi csináltunk mindent.Még az átvételen is variált mindíg.Na tőlünk se fogja elvinni ez a Gyökér 355ft ér akkor inkább levágom.
Válasz #4255. hozzászólásra
Én megnéztem őket személyesen is,gyönyörűek...
Válasz #4254. hozzászólásra
erre gondoltam.a neten néztem a hirdetést.ezt nem ismerem amugy.de ezek nekem tárgytalanok...amúgy köszi!!
Válasz #4253. hozzászólásra
Feketék mint az ében,mert Galoway...
Válasz #4252. hozzászólásra
milyenek,mekkorák,hol???
Válasz #4251. hozzászólásra
Én is arról beszéltem...
Válasz #4249. hozzászólásra
hushasznu érdekelne!??
hali TIBIKE!felhivhatlak!
Válasz #4248. hozzászólásra
Igen, tudok..."feketéket"
üdv mindenkinek!egyszinü borgyukat tud valaki eladot nagy tételbe?választási az már jo lenne.(hizlalni kéne)
Álitollag ma tárgyalták a török exportot is, nem tud rolla valaki valamit?
Válasz #4236. hozzászólásra
Julkó szervezte 355-ért Bajomban.
Válasz #4236. hozzászólásra
Ez egy hajdu megyei vágohidra ment volna. Kb 8éve szállitunk oda,de itt Békésbe 460-470ért viszik.
Válasz #4242. hozzászólásra
Éppen csak addig !!!
Válasz #4233. hozzászólásra
irtam mailt.
Válasz #4241. hozzászólásra
TE oszt vissza olvastál.
Válasz #4154. hozzászólásra
63% !!???
Mennyit vágtál már ????
Azért egy ilyen kicsi vágóhídnál is van ám költség rendesen de az tény, hogy az export ár bármikor sokkal kifizetődőbb, mint itthon levágni.
Válasz #4239. hozzászólásra
Csak azért csörget , mert nincs a kártyáján pénz........pfff, komoly kis felvásárló/felhajtó az ilyen.he-he
Ilyet még a portára se engedj be!!!
Engem a Akhmed minden este megcsörget,és azt várja hívjam vissza!!! Tiszta vicc!!
Julika is beszél össze vissza.Tavaly miatta buktam 250e ft-ot.Valamelyik este azzal hívott,hogy másnap jön megnézni a bikáimat.Azóta is jön.Pffff
Gyöker(es)Julika nem hazudott valami árat?
Válasz #4235. hozzászólásra
Ki mondta ezt az árat?Elek Gyula vagy Gál Gyula??Ők szedik itt a környéken de Elek Gyula Gulácsinak szedi.Vagy van még a Karcagi nő Julika még az szedi most hívtuk fel csak annyit mondott hogy csütörtökön keressem.Kíváncsi leszek mit mond.Bajomba vitték volna 400 ért.
Válasz #4234. hozzászólásra
Ezek elég fura dolgok!Minket multhéten hivtak hajdu bihar megyéből keresték a fekete bikát 440 ért mindennel, és békésmegyei vagyok.
Üdv.Ez hol volt helyileg??Én is hajdú-ba vagyok nekünk is van 3db nagysúlyú bika.nekem 400ft ot mondtak de várni kell 3 hetet belföldre.
nem tudok tel számot,ö hiv ha kell neki ,asztán ha tudunk valakinál elmegyünk venni.vas és györsopron zala megyebe maszkátunk eddig,küld el a számod medvefoka78@freemail.hu cimre meg hol laksz,mennyi és milyen fajta van ,SEGITEK HA TUDOK
Válasz #4230. hozzászólásra
most pénteken vette?
nevet, telefonszámot írsz?
exportra vete mert hf it nemetmontak mt meg 650kg utan 600fizetöt pentekre volt volna bebi mt is igerve deseminemletbelöle mereit hajduba
hf 600kilo felett kell neki 470 er +kp mt bika 600forint +kp heten vette penteken,ott voltam vele,a szar állat nem kö neki ingyen se.
en is hajdu vagyok ki az a tetü felvasárlo tegnap it csak 420 fizetek
Válasz #4227. hozzászólásra
A 600 az a kilo
Válasz #4222. hozzászólásra
Ki ad Vas megyében 600+kompot a nagy MT-ra?
Nekem azzal van bajom,hogy a TETŰ le akar húzni,és ezért már kezeltem le szarházit.
Válasz #4222. hozzászólásra
ennyit mondanak vagy ennyiért el is visszik?
Furcsa ilyet olvasni, nálunk nincsenek ilyen gyűjtőpontok, hozzánk jön a kamion , meg a felvásárló, mérlegen le van mérve és megy fel. Pedig közel sem kamion tételeket adunk el, pár darabot csak.
most hivtak a hf bika 600kilo felett 470+kp.AUSTRIÁBA vágják
Baluska!NYUGATON VAS MEGYEBE.:600FT+KOMPENZÁCIO A MAGYAR BIKA,AHF.NEM IS KÖ NEKI.itt is játszotta ezt a török hogy nem jott 4szer megcsináta,5dikre jött de akkor meg en nem mentem,mifelénk azt csináljuk,hogyha mejött a kamion a pénzesfiuval eggyüt,esha még mindig tartja az árat -akkor megrakodunk.
arrol nem beszélve hogy amit meg mozgattak bikát lead pár kilogrammot egy kis stressz is éri öket visszaesik, megfázitják a joszágot és még sorolhatnám...
Válasz #4216. hozzászólásra
500-600ft/kg lehetett akkor szerintem.
Sziasztok.
Olvasgatom itt,hogy milyen felvásárlási árakat írtok(520Ft+ÁFA,650Ft+ÁFA,750FT+ÁFA),és nem tudom,hogy ez milyen bikákra értendő.HF,MT,Limusin vagy milyenre.
Nálunk(Hajdú-Bihar)ma volt cirkusz a TETŰ felvásárlóval.Nemtudom ki,hogy van vele,nekem a tököm tele van minddel(akinek nem inge nem veszi magára).Történt ugyanis,hogy az említett ÚRIEMBERmára intézett szállítást.Többen vittünk marhát.Tegnap fölhívott a fullajtára mindenkit,hogy ma reggel 8-ra vigyük ki az állatokat a mérlegházhoz.Ma reggel fél nyolckor telefonált megint miszerint módosult az időpont 9-re.Fél kilenckor mindenki kint volt,fasza időt fogtunk ki,kurva hideg,havas esővel.
Meg is jött a TETŰ negyed tizenegykorrendben.
Na akkor most jön a java.
Azt mondja a TETŰ,hogy nem tudja adni az állatokért a telefonon megbeszélt 420Ft+ÁFA árat(bruttó 533Ft) ,csak az alapár+kompenzáció(bruttó 450Ft).Ezzel tud nekünk számlát csinálni.Vagyis a marháért nettó 354Ft-ot.Vagyis egy 17 hónapos HF-ért a zsebben marad 212400Ft. Nagy üzlet.
Ezt a TETŰ még ma reggel sem mondta a telefonba,hanem kivitette az állatokat,gondolta ha már kivittük úgy is odaadjuk,ha már amúgy is sokat vártunk a hidegben.
Hát a büdösédes annyát azt adjuk oda.
Mindenki hazavitte az állatokat.
Így utólag örüljön a TETŰ,hogy nem volt bennünk pár
sör.
Szóval ezért nem tudjuk,hogy hol vannak ezek a nagy fölvásárlási árak.
Nálunk keleten így mennek a dolgok.
Egy kicsit hosszúra sikeredett az írás,de hát ez van.
Üdv.
Válasz #4214. hozzászólásra
Hunlandosoknak nem is kell a kicsi, el se viszik. Viszont osztálytársamék elvileg adnak el, már levették a vért, törökbe viszik azt mondta, 950ft.
Válasz #4214. hozzászólásra
Azért árdeklödök mert nyáron akarok venni 5 borjut.A frizt is úgy viszi a török mint a húshasznút kissúlyban?Azt tudnék venni a közelbe van két nagy friz telep.Viszont az eladó húszhasznú igen ritka mifelénk.
Válasz #4215. hozzászólásra
Már csak az akkori kg/árat nem tudom.
Válasz #4213. hozzászólásra
625kg átlag súllyal számoltam.
Válasz #4212. hozzászólásra
500ft ot mondtak utoljára meg 520 ft ot nagysulyra kicsit nem tudok mert abban nem vagyok érintett! de volt aki azt mondja nem visznek most bikát van aki azt mondja viszik összevissza mondanak mindent de akitöl vittek már aki odaadta az mind 500ft körül van jelenleg ha változik itt mindig elovashatod.... ha tudok ujat mindig beirom aki jobb árat tud azt is beirja aztán mindkei arra hallgat akire akar!
kissulyra utoljára 1000 pár ft ot mondtak de ne mtudom él e még ezaz ár és hogy kis mennyiésgben is megkapod e érte vagy csak telepkröl viszik majd ha tud valaki irja