Silóhoz jászol kell, meg kiosztó kocsi, meg kövesút mindenhol ,ÉN meg nemzeti park területén garázdálkodom és bizony nem vennék jó néven ha most neki látnék lebetonozni a tanyában az utakat,,úgy hogy csak szálast esznek.
Válasz #4110. hozzászólásra
A másik hirdetőről azért kérdezek itt mert amikkor beirtam a számát kiderűlt már megvolt,lo felvásárlást is hirdettet a nyáron igy a bizalom nincs meg!
Most beszéltem akhmeddel :D, azt mondta 420 a fekete 500 a magyar tarka..... Mondtam neki, további jó vásárlást....ennyiért inkább kivéreztetem a ganyédombon!!!
sziasztok érdeklődnék hogy valaki hallót e már eről a felvásárolrol http://www.jofogas.hu/bekes/Keresek__Bika_felvasarlas_8002850.htm
élöre is köszönöm
Hát ezt a cikket olvasva nekem is kedvem támadna bikát hizlalni, csak egy a baj, hogy én is ezzel foglalkozom. Tapasztalatom az, hogy az említett cégnek és a többi konkurensnek is vannak kitűnő termékei, melyeket előszeretettel venne a gazda, ha a képen látható bikák ára nem 550 Ft nettó lenne. Valami ebben az országban nagyon szarul megy sajnos. Nagyszüleim elmondása alapján az átkosban felhizlaltak 2-3 bikát és elkezdtek házat építeni a gyereknek, ma hol tartunk ehhez képest. Eladtam 15 db-ot, de szerint egy ház alapját nem tudnám megcsinálni a teljes bevételből (nem a haszonból). Ha az ember mindent kiszámol, jobb ha eladja a terményt ősszel és él, mint hal a vízben, nem kínlódik másfél éven keresztül a bikákkal. Ilyen árakkal nehéz lesz talpra állítani a magyar állattartást!
hali TIBIKE!elmentek ma a bikák!nehezen adtuk őket oda,a bikák is nagyon-nagyon nehezen mentek kiaz istálloból.nem fáztunk ma.a bikák minőségiek voltak...675-ös átlag.
Válasz #4069. hozzászólásra
Ez elég meredek. Annyit hozzátennék, h ez akkor van, ha az eladó és a vevő is bankszámlavezetésre kötelezett. Nekem legalábbis a könyvelőnk ezt mondta, kérdezzetek rá azért ti is, ha aktuális.
12825 hozzászólás
Válasz #4114. hozzászólásra
nyertem?

427,
Válasz #4123. hozzászólásra

Közben eladtam 14db bikát és 3tehenet,de született is 22db.
,így én pontosan tudom 422db...
Múlkor" jól megnéztem "őket
Válasz #4120. hozzászólásra
Az nem kevés.... :)

260-an.
Válasz #4119. hozzászólásra

Előtte áll,,,,de kb.a súlyuk 1-2%-át
Válasz #4118. hozzászólásra
A bikák abrakot mennyit kapnak?
Válasz #4117. hozzászólásra

A lucernát csak kigurítva tudjuk oda adni,hogy ne törjék egymást,azért vannak így együtt .

Tetszetősek így együtt
Válasz #4115. hozzászólásra

Silóhoz jászol kell, meg kiosztó kocsi, meg kövesút mindenhol ,ÉN meg nemzeti park területén garázdálkodom és bizony nem vennék jó néven ha most neki látnék lebetonozni a tanyában az utakat,,úgy hogy csak szálast esznek.
Látom van egy pár!Kukoricasilót nem is kapnak?Csak a 8000bálát eszik?
Hozzám el sem jöttek megnézni pedig hétfőre ígérkeztek. :-) Szánalmas banda a felvásárlók 80%a.Na mindegy fel a fejjel csak megmozdul végre valami.
A másik hirdetőről azért kérdezek itt mert amikkor beirtam a számát kiderűlt már megvolt,lo felvásárlást is hirdettet a nyáron igy a bizalom nincs meg!
Nem, az már nem is hirdeti magát..azzal valami gubanc lehetett.
Válasz #4109. hozzászólásra
A másik hirdetővel is beszéltél?
Válasz #4108. hozzászólásra

Jaja...felesleges..
Válasz #4107. hozzászólásra
A GYULAI hirdettővel beszéltél? Mert akkor nem kell felhivnom!!!
Most beszéltem akhmeddel :D, azt mondta 420 a fekete 500 a magyar tarka..... Mondtam neki, további jó vásárlást....ennyiért inkább kivéreztetem a ganyédombon!!!

Válasz #4104. hozzászólásra
Ha jó a minősége, akkor 1 közepes minőségű réti szénánál többet ér ! A fehérje tartalma is nagyobb annál, hiszen a borsó is pillangós.
Válasz #4104. hozzászólásra

De.
Válasz #4102. hozzászólásra
Szárítva lenne most, nem penészes, bálázva. Fehérjében jó lehet, nem?
BÉKÉS megyeieknek tudok telefonszámot (török), aki minden féle marhát felvásárolna, és főleg ezen megyéből! Írjon privátba, ha valakit érdekel.
Válasz #4101. hozzászólásra

Nagyon kevés marad a kombájn után,nem éri meg össze kapirgálni,de amúgy príma anyag lehet becsomagolva.
Borsószalma takarmánynak, mint olyan, kinek mi a véleménye?????
Köszönöm a válaszokat,idén kipróbálom.
Még csak annyit,hogy kaszálás után beszántom és kész vagy gyomírtani kell.
Válasz #4088. hozzászólásra
üdv.
érdeklődnék, hogy mennyit mertek adni a bikákért.
Válasz #4095. hozzászólásra

csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz nagyon jó anyag

Jó

Üdv. mi is vetetünk másodvetésbe és meg is nött és az álatok is szeretik piszkosul..
Szevazstok!
Muhart szereti a marha,érdemes vele foglakozni?
(Másodvetésként búza után.)
sziasztok érdeklődnék hogy valaki hallót e már eről a felvásárolrol http://www.jofogas.hu/bekes/Keresek__Bika_felvasarlas_8002850.htm
élöre is köszönöm
Válasz #4083. hozzászólásra
nagyon szép bikákat hizlaltál csak az a baj nem fizeték meg
Válasz #4091. hozzászólásra
Osztrákba vitték őket?
Válasz #4090. hozzászólásra
reméjjük majd csiszolódnak a dolgok....

Majd legközelebb reméljük, hogy újra meg fognak fizetni...
Helló!
Mennyi takarmányt kell neki adni mirre kisbikából ilyen derék jószág lesz?
Válasz #4087. hozzászólásra
köszi!megszokták fizetni a minőséget,de most nem volt jellemző.egy kicsit elment a kedvünk...
Válasz #4083. hozzászólásra

Szép kerek bikáid voltak.
Válasz #4085. hozzászólásra

Oké kössz.
Válasz #4081. hozzászólásra
emil ment!??
Válasz #4073. hozzászólásra
Hát ezt a cikket olvasva nekem is kedvem támadna bikát hizlalni, csak egy a baj, hogy én is ezzel foglalkozom. Tapasztalatom az, hogy az említett cégnek és a többi konkurensnek is vannak kitűnő termékei, melyeket előszeretettel venne a gazda, ha a képen látható bikák ára nem 550 Ft nettó lenne. Valami ebben az országban nagyon szarul megy sajnos. Nagyszüleim elmondása alapján az átkosban felhizlaltak 2-3 bikát és elkezdtek házat építeni a gyereknek, ma hol tartunk ehhez képest. Eladtam 15 db-ot, de szerint egy ház alapját nem tudnám megcsinálni a teljes bevételből (nem a haszonból). Ha az ember mindent kiszámol, jobb ha eladja a terményt ősszel és él, mint hal a vízben, nem kínlódik másfél éven keresztül a bikákkal. Ilyen árakkal nehéz lesz talpra állítani a magyar állattartást!
hali TIBIKE!elmentek ma a bikák!nehezen adtuk őket oda,a bikák is nagyon-nagyon nehezen mentek kiaz istálloból.nem fáztunk ma.

a bikák minőségiek voltak...675-ös átlag.
280 forintért mit ad neki,jó levegőt? az 5kiló dara már 300forint
Válasz #4080. hozzászólásra

Email ment.
a bikák 1osztályuak,de ami a szövegbe van az nem nagy szám... menyiér tudja eladni öket most?(ha van most kész bikája)
Válasz #4076. hozzászólásra

Vicc vagy nem vicc, az bizony annyi.
Éljen és virágozzék a mindenható liberális piacgazdaság!!!
Válasz #4069. hozzászólásra
Ez elég meredek. Annyit hozzátennék, h ez akkor van, ha az eladó és a vevő is bankszámlavezetésre kötelezett. Nekem legalábbis a könyvelőnk ezt mondta, kérdezzetek rá azért ti is, ha aktuális.

No hali.Tőlem nemrég vittek feketét 410+ÁFA. VICC