Valóban ki tud valami biztosat szállításról, nagysúlyú Ht.hízómarha, két évesek lesznek február végén szerintetek kockáztassak még egy hónapot vagy ha tudom adjam piti pénzért oda. Ez a török piac olyan hol volt hol nem volt, senki nem tud konkrétat mondani.
Pici! Ha a tehén 2,5-3hónapra nem ivarzik, a borjút naponta csak félórára engedjük alá. A tehenek fele két hétre, valamennyi még 3-4 hétre szokott ivarozni, de nem mind.
egy limuzintol meg egy sarolintol is megkapja akár jobban is a genetikát plusz még meg is szinezi vagy legalábbis joban egy szinű lesz... de ez csak az én véleményem amugy kiváncsi vagyok ezekért a bikákért magyar vagy fekete árat kapsz ....
Hamarosan meg fog indulni, február 5-én jön magyarországra a török államfő. Az alábbi iparágakat fogják tárgyalni: az energetika, az egészségipar, a járműgyártás, az állattenyésztés, az információs és kommunikációs technológia, valamint a környezetvédelmi ipar.
ma volt itt egy inszeminátor aki tiszacsegén rakott limuzin üszöket 70 akárhány darabot de elfelejtettem megkérdezni ismeri e Tibi bátyánkat
persze rossz hirt hozott mert üres a tehén 9hetes hasasnak kellett volna lenni mellette a bikák és egyik se jelzett de azt mondta teljesen inaktiv a szoptatás miatt szoval aki tud valami bevált dolgot az érdekelne! vitamin bombát beszéltük mert sárgatest nem volt neki meg hormon .....
De keresi,csak mivel nagyvalószínűséggel császározni kell,ezért nem igen van elterjedve tiszta vérben.ha meg keresztezve van és üsző születik annál is nehéz lehet az ellés ezért hizlalják és vágják.pont most született a szomszédba egy kék belga üsző
Tibi,nem lesz eladó limuzin bikád.??? Engem érdekelne 1darab bika mert az idén ellenek az én bikám lányai amit nem szerencsés vemhesiteni a saját apjával. Vagy ha valaki tud eladót vagy esetleg csere is érdekelne.
Hát én is megszivtam mert 2009-ben 8db-ra adtam be a kérelmet,,termeléshez kötött anyatehén"támogatásra meg is kaptam,2010-ben 18db-ra adtam be a kérelmet és 8db-ra kaptam meg a támogatást,2011-ben 35db-ra adtam be és 35db felelt meg a támogatásra de csak 8db-ra kaptam pénzt 2012-ben46db-ra adtam be kérelmet de kiváncsi vagyok hogy mennyi pénzt kapok majd, de ha csak 8db-ra kapok támogatást akkor lehet hogy felrobbanok.AKI TÁMOGATÁSRA ALAPOZVA AKAR BELEFOGNI A MARHATARTÁSBA AZ IGEN NAGY MARHA
12825 hozzászólás
Valóban ki tud valami biztosat szállításról, nagysúlyú Ht.hízómarha, két évesek lesznek február végén szerintetek kockáztassak még egy hónapot vagy ha tudom adjam piti pénzért oda. Ez a török piac olyan hol volt hol nem volt, senki nem tud konkrétat mondani.
na hogy áll a hizomarha ára?
Válasz #4005. hozzászólásra

Van ebben más is.
Válasz #4015. hozzászólásra
sok szerencsét az elléshez.
Pici! Ha a tehén 2,5-3hónapra nem ivarzik, a borjút naponta csak félórára engedjük alá. A tehenek fele két hétre, valamennyi még 3-4 hétre szokott ivarozni, de nem mind.
Válasz #4019. hozzászólásra

megértem én ugyis 
elég egyszer is leirni
Pici! Adj neki naponta 2-3 sárgarépát! Akkor lesz sárgatest..:)
Öt elő hasú üsző és három tehén blondal lett rakva, magyar tarkák kíváncsi leszek az utódokra nekünk még nem volt.
Válasz #4013. hozzászólásra

sok szerencsét!
Válasz #4011. hozzászólásra

meg probáljuk mondjuk tegnap odébb lettek kötve eggyel de az nem nagy hely változás de most hogy belenyúltak hátha
http://nemakft.com/vagomarha.html
A kedvenc fajtám húsmarhába: blonde d’aquitane
Pici csinálj neki hely változást.
És ami örök vessző paripám búzakorpa+zeolit.
Válasz #4008. hozzászólásra
Az..... azt modnta takarmány nem elég neki kéne neki abrak meg valami vitaminos cucc ugyhogy most vitamint fogja kapni és majd meglátjuk....
Válasz #4004. hozzászólásra
MT árat eddíg meg kaptam érte,R1-2 őn nemörökít a limó sh sem ennyit,
Tiszta vérű?
Válasz #4006. hozzászólásra
limuzin
Pici milyen fajta az a tehén ami nem indul?
Válasz #3997. hozzászólásra
Ez meg a testvére, fekete angusz+limuzin.
Válasz #4002. hozzászólásra
amugy kiváncsi vagyok ezekért a bikákért magyar vagy fekete árat kapsz ....
egy limuzintol meg egy sarolintol is megkapja akár jobban is a genetikát plusz még meg is szinezi vagy legalábbis joban egy szinű lesz... de ez csak az én véleményem
Válasz #4000. hozzászólásra

ugy tudom rakott nem emlitette hogy embriozott volna
Válasz #3998. hozzászólásra
"ha nem fajtatiszta akkor nem igen látszik rajta az a plusz genetika!"
ezeknek az "apja"F 1 es vagyi is 50% kék belga vonalat tartalmaz, és azt mondod nem látszik a plusz, .......
Válasz #3999. hozzászólásra

Hamarosan meg fog indulni, február 5-én jön magyarországra a török államfő. Az alábbi iparágakat fogják tárgyalni: az energetika, az egészségipar, a járműgyártás, az állattenyésztés, az információs és kommunikációs technológia, valamint a környezetvédelmi ipar.
Válasz #3991. hozzászólásra

Rakott vagy embriózott????
Válasz #3995. hozzászólásra
és ezt ne terjeszd .
Rosszul tudod,,
Válasz #3997. hozzászólásra

mármint a fajtiszta kékbelgára
a segge sehol sincsen még.........
ez még fele annyira sem hasonlit a kékbelgára
Válasz #3990. hozzászólásra

Ez egy F1 bika borjai ,még hogy nem hozza a formát
http://youtu.be/TijQu7i8P7A
Azt halottam hogy török szállítás kis súly február közepe környéke és nagy súlyt esetleg csak március közepétől lesz
Ki más tud az írjon
Hello! Tud valaki valami hírt a bika felvásárlásokról?Viszik, nem viszik?
Válasz #3991. hozzászólásra
ha most belenyúlt azért az szokta hozni az eredményt ill mint írtad a vitamint meg zeolit aztán többet nem igen tehetsz.
Valaki még tudna válaszolni a 3937-es hozzászólásomra.Elôre is köszönöm.
ma volt itt egy inszeminátor aki tiszacsegén rakott limuzin üszöket 70 akárhány darabot de elfelejtettem megkérdezni ismeri e Tibi bátyánkat
persze rossz hirt hozott mert üres a tehén 9hetes hasasnak kellett volna lenni mellette a bikák és egyik se jelzett de azt mondta teljesen inaktiv a szoptatás miatt szoval aki tud valami bevált dolgot az érdekelne! vitamin bombát beszéltük mert sárgatest nem volt neki meg hormon .....
Válasz #3987. hozzászólásra
meg a szine sem tetszik nekik és ha nem fajtatiszta akkor nem igen látszik rajta az a plusz genetika!
Válasz #3988. hozzászólásra
Szia!
Nekünk van egy magyartarka x kék belga tehenünk, már kétszer ellett, másodjára ikreket, és semmi probléma nem volt!
Válasz #3987. hozzászólásra

De keresi,csak mivel nagyvalószínűséggel császározni kell,ezért nem igen van elterjedve tiszta vérben.ha meg keresztezve van és üsző születik annál is nehéz lehet az ellés ezért hizlalják és vágják.pont most született a szomszédba egy kék belga üsző
A kék belgát nem keresi a török? Vagy az miért nem olyan kapós??
Válasz #3984. hozzászólásra
az ám hála a jó Istennek
Válasz #3981. hozzászólásra

Szép boci,gratula!

bika lett legalább?
Válasz #3982. hozzászólásra
most már kezd blonde színe lenni. mondjuk ennek a tehénnek mindig érdekes színű bocói vannak
Szép piros lett!!!!!
a beilleszt lemaradt

végülis mind1 van támogatás esetleg csak nem minden darabra ha jön a boci akkor menni kell
mint ehhez:
Válasz #3970. hozzászólásra
Tibi,nem lesz eladó limuzin bikád.??? Engem érdekelne 1darab bika mert az idén ellenek az én bikám lányai amit nem szerencsés vemhesiteni a saját apjával. Vagy ha valaki tud eladót vagy esetleg csere is érdekelne.
Válasz #3966. hozzászólásra

2012-ben46db-ra adtam be kérelmet de kiváncsi vagyok hogy mennyi pénzt kapok majd, de ha csak 8db-ra kapok támogatást akkor lehet hogy felrobbanok.

AKI TÁMOGATÁSRA ALAPOZVA AKAR BELEFOGNI A MARHATARTÁSBA AZ IGEN NAGY MARHA 

Hát én is megszivtam mert 2009-ben 8db-ra adtam be a kérelmet,,termeléshez kötött anyatehén"támogatásra meg is kaptam,2010-ben 18db-ra adtam be a kérelmet és 8db-ra kaptam meg a támogatást,2011-ben 35db-ra adtam be és 35db felelt meg a támogatásra de csak 8db-ra kaptam pénzt
szép estét mindenkinek ki tudja a hizomarha támogatás menyi lesz idén?
link, ahonnan bemásoltam, egy pdf fájl:
www.charolais.hu/aktualis_es_2013-ban_varhato_tamogatasok _1127.pdf
Jogosultság megnevezése
fajlagos érték euróban
korrigált fajlagos érték forint
(2012.09.28. EKB árfolyamon 284,89)
anyatehén szerkezetátalakítási jogosultság (ATSzJ)
180,19Euro kb. 51 000Ft
hízottbika szerkezetátalakítási jogosultság (HbSzJ):
79,28Euro kb.22 500
szarvasmarha extenzifikációs többletjogosultság (SzETj)
63,07 Euro 18 000Ft