Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
tegnap voltak hasas üszöket nézni és azt mondták a szomszéd tsz ben több száz marha van bent ragadva és most megint áll a piac....... legalábbis ezt mondták
Ki kell tartani, ennyi.... ha most a 600-valamennyisre igent mond mindenki, sose fog felmenni az ára..nekem is van 30 vegyes fekete+húshasznú nagysúlyú most, de szarért huggyért nem adom, inkább kivéreztetem :)
Válasz #3885. hozzászólásra
Nálunk is ma volt a felhajtóember. Havernak a 600+-os fekete és fekete-kék belga keverékekre 450-et mondott(osztrák ár). Nekem 550-re saccolta a Hf-eket, 420, mert csak belföldre mehet... Az árak tokkal-vonóval értendők...
Tudják, hogy úsznak a kínálatban...
Helló! Én csak azon gondolkodnék,hogy melyik pillanatban adjam oda az állatokat .Ugyanis Nekem 420 Ft-ot mondott a kereskedő aki itt szokott szállítani.BRUTTO-ba
lengyel csomagoloval meg vagy elégedve? mert gondolkozok hogy egy uj lengyel 500e ft körül van egy használt komolyabb márka küülföldröl meg kicsit olcsobb és talán többet tud ....
Ezer alatt? Hát nekünk azzal nem lenne gondunk, mi hunlandos kereskedőt hívtuk, nem is vinné el őket egyáltalán. Mondjuk az egyik már 340 kg, utána következő 305 kg. Talán átlag 300 lenne de azt úgy már nem veszik meg gondolom. Te mindíg tudsz eladási lehetőséget, bár gondolom ez azért van mert neked kamionnyi tételeid vannak
Válasz #3866. hozzászólásra
Kicsire nem tudsz árat? Ilyen a mi szerencsénk, pedig csak pár darab van, először vannak kicsik akkor nem viszik Bár kicsit ki is futottak a súlyból az a mi hibánk is, meg hogy nem mentek el az előző nagyok időben. Csak érdekelne a kicsikkel mi a helyzet az elvileg áll.
ÁÁÁ dehogy csak nem számolok ki mindent fillérre ...Ha kiszámoltam volna egyszer is akkor már rég nem tartanák egyet sem.Ma kaptam nagy súlyra árat ami most 620+fa.
12713 hozzászólás
Válasz #3911. hozzászólásra
Nálunk is kerestek hasas üszőket....
Válasz #3911. hozzászólásra
A hasas üsző milyen fajta és milyen ára van most?
tegnap voltak hasas üszöket nézni és azt mondták a szomszéd tsz ben több száz marha van bent ragadva és most megint áll a piac....... legalábbis ezt mondták
és ez csak egy kistermelő
Válasz #3909. hozzászólásra
oké
Válasz #3908. hozzászólásra
jovan TIBIKE akkor majd holnap zörgök!!!
Válasz #3906. hozzászólásra
Nem késik az holnap sem.
Válasz #3905. hozzászólásra
Ja ,csak írja ki a számot mert ha nincs szám akkor nem szoktam felvenni.
Válasz #3904. hozzászólásra
most zavarnálak már gondolom...
Válasz #3901. hozzászólásra
jovan,igy megtaláltam!felirtam biztos helyre.holnap bármikor?
Válasz #3900. hozzászólásra
Írj egy email címet.
Válasz #3902. hozzászólásra
Hmm.pedig még az apróba is berakta.
Válasz #3901. hozzászólásra
Sajnos az Ön által keresett hirdetést törölték vagy lejárt az érvényessége. Hasonló ajánlatok megtekintéséhez nézzen szét ezen az oldalon.
Válasz #3900. hozzászólásra
Hát pedig fenn van ,,,apró negyedik óldal
Válasz #3899. hozzászólásra
nincs!!
Válasz #3898. hozzászólásra
Hogy hogy??? de a szám az meg van??
Válasz #3895. hozzászólásra
nem jo a hirdetésed!!
Válasz #3896. hozzászólásra
Ki kell tartani, ennyi.... ha most a 600-valamennyisre igent mond mindenki, sose fog felmenni az ára..nekem is van 30 vegyes fekete+húshasznú nagysúlyú most, de szarért huggyért nem adom, inkább kivéreztetem :)
Válasz #3885. hozzászólásra
Nálunk is ma volt a felhajtóember. Havernak a 600+-os fekete és fekete-kék belga keverékekre 450-et mondott(osztrák ár). Nekem 550-re saccolta a Hf-eket, 420, mert csak belföldre mehet... Az árak tokkal-vonóval értendők...
Tudják, hogy úsznak a kínálatban...
Válasz #3894. hozzászólásra
Kat a nevemre.
Válasz #3893. hozzászólásra
hu hirtelen nemtalálom,pedig valahova felirtam még a nyáron...eltudod nekem küldeni??
Válasz #3892. hozzászólásra
Fel ,tel szám van?,
Válasz #3890. hozzászólásra26.holnap felhivhatlak ebben a témában?
Válasz #3889. hozzászólásra
Megkaptam!Köszi szépen!
Válasz #3886. hozzászólásra
Szerintem meg.Mennyi db lenne??
Szabó Zoltánnak, elkűldtem a számot ha nem ért oda szólj!
Nekem ma magyar tarka nagy súlyra 600ft ot mondtak.
De elküldtem a jó édesbe
Válasz #3884. hozzászólásra
Akkor már neked tőbbett mondtak,fog ez alakulni csak győzzűk kivárni!
hali TIBIKE!620+kompenzáciot megadná a vevőd nekem??
Válasz #3884. hozzászólásra
Helló! Én csak azon gondolkodnék,hogy melyik pillanatban adjam oda az állatokat .Ugyanis Nekem 420 Ft-ot mondott a kereskedő aki itt szokott szállítani.BRUTTO-ba
Nekem 465 plusz komp-ot adnának nagysúlyú feketéért.Gondolkozom mert takarmány van de a szálas nagyon fogyóban...
Válasz #3881. hozzászólásra
Az nagyon jó ár ,,had menjen.
Válasz #3878. hozzászólásra
Köszönöm szépen!Azért nem adjuk bizony!
Sziasztok van egy 750-800kg os szuper vágótehenem 400ft nál járunk.
Szerintetek harcoljak még vagy hagy menjen?
Semmi sem muszály.
Ja és magyar tarka.
Válasz #3879. hozzászólásra
De bizony.
Válasz #3874. hozzászólásra
Na az jó! De gondolom nem a töröknek
Válasz #3863. hozzászólásra
Az még 460 van igy még nem adjuk.
Válasz #3876. hozzászólásra
Tökéletes ,,csak jót lehet elmondani róla.
Válasz #3875. hozzászólásra
lengyel csomagoloval meg vagy elégedve? mert gondolkozok hogy egy uj lengyel 500e ft körül van egy használt komolyabb márka küülföldröl meg kicsit olcsobb és talán többet tud ....
Válasz #3874. hozzászólásra
most per pillanat 35db van a hizlalóban 2-2.80kg közt,most kapták meg a csomagolt lucernát.
Válasz #3873. hozzászólásra
300kg a max,ha ráérnek nálam is egyesével mérik.De ÉN havonta pakolok,,legutóbb dec 17-én szállított.
Válasz #3872. hozzászólásra
Ezer alatt? Hát nekünk azzal nem lenne gondunk, mi hunlandos kereskedőt hívtuk, nem is vinné el őket egyáltalán. Mondjuk az egyik már 340 kg, utána következő 305 kg. Talán átlag 300 lenne de azt úgy már nem veszik meg gondolom. Te mindíg tudsz eladási lehetőséget, bár gondolom ez azért van mert neked kamionnyi tételeid vannak
Válasz #3871. hozzászólásra
Most ezer alatt van,,,,sajnos de lesz ez még jobb is.
Válasz #3866. hozzászólásra
Kicsire nem tudsz árat? Ilyen a mi szerencsénk, pedig csak pár darab van, először vannak kicsik akkor nem viszik Bár kicsit ki is futottak a súlyból az a mi hibánk is, meg hogy nem mentek el az előző nagyok időben. Csak érdekelne a kicsikkel mi a helyzet az elvileg áll.
azt elhiszem....
Válasz #3867. hozzászólásra
két hónapos bikámat 150ért azonnal vihetné bárki
Válasz #3867. hozzászólásra
Itt a borjú hirdetések közt is vannak érdekességek .
Helló! kis érdekesség!?:
Tegnap nállunk a vásárba (csongrád megye) 170-190-ezerért árulták a mt választási bikaborjukat. De csak árulták......
Válasz #3865. hozzászólásra
Igen ez így van,,de még sincs így.
Válasz #3862. hozzászólásra
Tibi jó helyen van, jó adottságokkal !!
(Mellesleg ha eladná a pár ezer báláját jobban járna............)
Válasz #3862. hozzászólásra
ÁÁÁ dehogy csak nem számolok ki mindent fillérre ...Ha kiszámoltam volna egyszer is akkor már rég nem tartanák egyet sem.Ma kaptam nagy súlyra árat ami most 620+fa.