Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR414.59 FtUSD403.23 FtCHF442.87 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nézesd meg mégegyszer ........lehet még fiatal hasas volt amikor nézetted de 2 honap elteltével akkor már mikor nézték 7 honap körüli hasasnak kellenne lenni hogyha most duzzad a tögye azt meg csak nem nézi el a doki mert akkor a borju kitapinthato....... és 50 napos hasasan már megmondják hogy hogy hasas vagy nem
Dokival lenyúlattam,azt mondta nem vemhes.Ez volt kb 2 hónapja.Most meg látom,hogy nyúlik a cicje és a tövében tölcsérszerűen kezd duzzadni.Tavaly nem kapott bocit.
míg nem jött a török 200 volt de idén nyáron 300at adtak jó vázú magyar pottyanós üszőért.
most gondolom ez is lejjebb ment de holnaptól produkálni kell az állatlétszámot az állami földekre így csak mozdul felfelé
valaki tud vagy halott olyat aki adott el hasas üszöket közelellösen? milyen árat adnak érte mert hogy nekem mennyit ér azt tudom csak mennyiért megyeget???
Az antibiotikum oltás nem mindig a legjobb magoldás, sajnos van amikor nagyobb bajt csinál, mint ha nem kapott volna. Sokszor a borjú életébe kerül(sajnos saját tapasztalat). Vannak nagyon jó készítmények, de ezek a népi babonás, hókuszpók, meg sárkányfű stb, csak a vak szerencsén múlik.
Válasz #3367. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítséget.Meg fogadom őket,de közbe segítettek onnan ahonnan hoztuk őket,adtak rá gyógyszert nekik.Még egyszer köszönöm mindenkinek! Üdv:Fiatal gazda-asszony:Szilvia
Itatós borjuknak hasmenés esetére én a Glutellac-ot ajánlom, nekem mindig bejött. Volt amikor 1 ampullányi egyből megoldotta a dolgot.
http://www.felelosallattartas.hu/haszonallat.php?fid=1&aid=40
Gondolom tejporozod még!?!
Ha nem áll el akkor szólni kell állatorvosnak ad neki szurit, nekem 7hetes bika volt így akkor állítottuk át szárazra aztán ez az egy nem csípte eleinte de megjavult egykettőre.
Csak sietni kell mert hamar kiszárad ám
Jó napot! Egy kis segitséget szeretnék kérni,tavaly óta foglalkozok marhákkal,most van 2 db 2 hetes kisbikám.Az egyiknek megy a hasa ,már ittatam vele kamilla teát de nem egy etetésre,és már meg se issza és nem tudom mivvel tudnám még neki meg állitani.Ha van valakinek ötlette szívesen elfogadom a tanácsot.További szép napot!Köszönöm. Szilvia
12713 hozzászólás
Válasz #3408. hozzászólásra
Tudtommal nem teljesen egyszínű a hereford, a környéken van kb 1300db és mind igy nézk, mint a képen.
Válasz #3411. hozzászólásra
Lehet a trófea miatt vágták le.
miért???
miért tehették?
[link1]
miért tehették?
Válasz #3389. hozzászólásra
A hereford az egyszínű piros ,viszont hófehér a feje teljesen.
Válasz #3388. hozzászólásra
Na ja ,már kapizsgálom
Válasz #3405. hozzászólásra
én ezért szoktam ultrahangoztatni ott nem tévednek
A múlt héten kétszer is láttam 3-4 nap eltérésel,hogy kb 10-15 cm hosszú nyálka folyt a pérájából.
Válasz #3403. hozzászólásra
nézesd meg mégegyszer ........lehet még fiatal hasas volt amikor nézetted de 2 honap elteltével akkor már mikor nézték 7 honap körüli hasasnak kellenne lenni hogyha most duzzad a tögye azt meg csak nem nézi el a doki mert akkor a borju kitapinthato....... és 50 napos hasasan már megmondják hogy hogy hasas vagy nem
Válasz #3396. hozzászólásra
Dokival lenyúlattam,azt mondta nem vemhes.Ez volt kb 2 hónapja.Most meg látom,hogy nyúlik a cicje és a tövében tölcsérszerűen kezd duzzadni.Tavaly nem kapott bocit.
Oké közvetítem
Válasz #3399. hozzászólásra
hirdetésemet kell megmutatni neki benne van a telszámom is igy a levegöbe én nem alkudoznék.........
boldog ujévet kivánok minden gazdának!!!
Árba mit kérsz értűk egyben.
Egyik ismerősöm január végén selejtez teheneket, helyette keres vemhes üszőket.
Válasz #3397. hozzászólásra
már leirtam egyszer
mind limuzinnal van rakva van egy magyartarka van egy feketeangus meg egy hf és limokeverék üszö és február elején ellenek!
Pici az üszőid milyen fajtájúak és mivel vannak termékenyítve, mikor ellenek?
Válasz #3395. hozzászólásra
legelsö az hogy nem ivarzik 3 hetente
utána meg hogy bevizsgáltatod az inszeminátorral..
Sziasztok! B.Ú.É.K Mindenkinek.Megtudnátok mondani,hogy mik a jelei az álvemhességnek egy üszőn és mennyi idő után produkálja?
Válasz #3393. hozzászólásra
ilyeneket akartam hallani
Egyik ismerősöm most adott el 2db hf üszőt épp hogy nem elletek meg nála és 300 ba vitték darabját el.
Válasz #3390. hozzászólásra
míg nem jött a török 200 volt de idén nyáron 300at adtak jó vázú magyar pottyanós üszőért.
most gondolom ez is lejjebb ment de holnaptól produkálni kell az állatlétszámot az állami földekre így csak mozdul felfelé
280-320 ezer között láttam legutóbb.
valaki tud vagy halott olyat aki adott el hasas üszöket közelellösen? milyen árat adnak érte mert hogy nekem mennyit ér azt tudom csak mennyiért megyeget???
Válasz #3381. hozzászólásra
Hereford????
Válasz #3387. hozzászólásra
kezdesz belejönni a marhatartásba!
pedig idén korántsem voltak jók a körülmények gondolom arra is korán kisült a legelő
Válasz #3386. hozzászólásra
Hihetetlen,, de fúl erőben van az egész állomány,még sohasem volt ennyire egyöntetűen tökéletes kondícióban .
Válasz #3383. hozzászólásra
akkor volt program
nagyon jó kondiban van a tehén Tibi
Válasz #3380. hozzászólásra
Szimentáli
Boldog új évet kívánok mindenkinek
és sikeres gazdálkodást
Ezeket hozta a jézuska karácsonyra
Válasz #3381. hozzászólásra
Hegyi tarka osztrák???
Válasz #3380. hozzászólásra
Ki mit tippelne ezen jószágok ősei melyik fajtához tartozhatnak?????????????
Boldog Új évet Mindenkinek!
És a jövő évre kívánok magas felvásárlási árakat!
Milyen árban viszik most a nagysúlyú bikákat??
És mennyi lehetne kérni 3 4 hetes bikaborjakért?
Válasz #3369. hozzászólásra
Na és mit adtak?n
Válasz #3374. hozzászólásra
Szarér-huggyér...
Válasz #3368. hozzászólásra
sotapen........ ez szinte erre lett kitalálva nekem bevállt
Az MT hónapos bikák most hogy kelnek?
Válasz #3370. hozzászólásra
akkor persze hogy megdöglik ha olyan antibiotikumot adsz neki ami pusztítja a kérődzéshez szükséges baktériumokat is. pl LincoSpectin
Válasz #3371. hozzászólásra
én is enroxillal kezdek mindig 10ből 8 alkalommal be is válik
Válasz #3364. hozzászólásra
Cofacoli az oldat formájában, colisultrix por, vagy ami a tuti az az Enroxil injekció. Ezek a tuti bevált cuccok.
Válasz #3368. hozzászólásra
Az antibiotikum oltás nem mindig a legjobb magoldás, sajnos van amikor nagyobb bajt csinál, mint ha nem kapott volna. Sokszor a borjú életébe kerül(sajnos saját tapasztalat). Vannak nagyon jó készítmények, de ezek a népi babonás, hókuszpók, meg sárkányfű stb, csak a vak szerencsén múlik.
Válasz #3367. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítséget.Meg fogadom őket,de közbe segítettek onnan ahonnan hoztuk őket,adtak rá gyógyszert nekik.Még egyszer köszönöm mindenkinek! Üdv:Fiatal gazda-asszony:Szilvia
antibiotikum oltás minden más lepkefing
Itatós borjuknak hasmenés esetére én a Glutellac-ot ajánlom, nekem mindig bejött. Volt amikor 1 ampullányi egyből megoldotta a dolgot.
http://www.felelosallattartas.hu/haszonallat.php?fid=1&aid=40
Ma reggel tőlünlk is a panziósok elvittek egy 630kg-os Sárólé bikát 700ft/kg és 30kg mínusz.
Este vágják holnap már főfogásként tálalják.
Gondolom tejporozod még!?!
Ha nem áll el akkor szólni kell állatorvosnak ad neki szurit, nekem 7hetes bika volt így akkor állítottuk át szárazra aztán ez az egy nem csípte eleinte de megjavult egykettőre.
Csak sietni kell mert hamar kiszárad ám
Jó napot! Egy kis segitséget szeretnék kérni,tavaly óta foglalkozok marhákkal,most van 2 db 2 hetes kisbikám.Az egyiknek megy a hasa ,már ittatam vele kamilla teát de nem egy etetésre,és már meg se issza és nem tudom mivvel tudnám még neki meg állitani.Ha van valakinek ötlette szívesen elfogadom a tanácsot.További szép napot!Köszönöm. Szilvia