Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
mindenki aki most telszámot kéreget.....fogja magát felmegy a HUNLAND oldalára megyénként fel van tüntetve a felvásárlok elérhetösége felhivja szépen és tájékoztatva is lesz!
jah 600 plusz komp és ha november végén meg állnak akkor szivás mert nem viszik el 2 év után aki ráér tartsa de én nem fogom marad még itthon 7 bika .....
Én is szívesen látnék baranyában egy kamiont, de azon belül az istállónknál.... Méghozzá úgy szeretném látni hogy elviszik a limuzin és mt bikáinkat, de ez már 1,5 hónapja egy álom
jövöhétre szednek össze egy husmarha kamiont friz nem hiszem hogy mehet bele de a többi igen 642 Ft ot mondtak ....... fekete is 500 plusz komp........
Olvastad a néplapban a keresést, az egy Gyomaendrődi felvásárló.
Egyszer kicsit átvert.
Megeggyeztünk a tehénre kivittem időre, nem jött délig este telefonált őssze tőrt a kamion ajtaja nem tudja mikor ér ide.
A szomszédommal ugyanezt eljátszotta három fekete bikával.
Nekem akkor a HUNLANDOS Bognár István segített.
Én ővele akkor ismerkedtem meg mikor még az olasznak szedte a lovat.
Gondolkoztam rajta fell kéne hívni.
4-5.... de jövöhéten mennek elfele hunland on keresztül valoszinu családi okok is meg már alig férnek amit lesiloztunk kukoricát már kb 1 hétre valo marad 4-500 mázsa silot betoltak 3-4 honap alatt......
feléd Kecskemét felé a Retkes Tamás ék viszik de ök 600ft ot mondtak a nagysulyra MT re én meg majdnem kinevettem mert mindenki 650 meg 640 et ad érte nem tom mekkora forgalmuk lehet......
Válasz #2876. hozzászólásra
csá Tibike!néztem a képeid aződről...mi is ugyanigy nyomtuk...te az mtz-id hogy járattad?vagy erről az egész járatásrol mi a véleményed??
én nem értek semmit se ezekhez a legelő állatkákhoz, csak figyelgetem a témát. itt a környéken mindenki fekete bocit vesz, csak kicsit nem értem, hogy miért nem színeset. logikusan gondolkodva kevesebb takarmány kell a húshasznúhoz és a drágább borjúárat kompenzálja a magasabb felvásárlási ár
én nem hizlalok csak akik tőlem viszik a növendéket velük szoktam beszélgetni
egyik sem etet tápot de száraz CGF-et ill feltárt szóját szoktak ill. lucernát lucernával nyomják de réti szénát köles szalmát esetleg szárat csak csemegének.
Mézga ilyenről pontos adatot nem tudok de mikor kezdtem és nem voltam tisztában a fülszám ill marhaleveles dolgokkal két üszővel bevittek az erdőbe így kénytelen voltam őket kimérni
külsőre a fekete üsző 20-25 centivel magasabb ill legalább ennyivel hosszabb is volt legalább 50kilóval többnek gondoltam mint a kisebb limo üszőt aztán mikor szétkaptuk őket a kis limoból 20kilóval több hús jött ki. mai napig nem értem hol rejtegette a kis vörös
nyilván ha limuzint fejném akkor meg a fekete röhögné körbe egyszerűen másra lettek kitalálva
Ezt az eredményt,magyartarka,limuzin esetén mivel érted el?Saját tapasztalat szerinte,ehhez minőségi hízó táp is kell,(szilász,száraz lucerna,dara,siló nem elég ehhez), ha jól gondolom.
12713 hozzászólás
Válasz #2904. hozzászólásra
mindenki aki most telszámot kéreget.....fogja magát felmegy a HUNLAND oldalára megyénként fel van tüntetve a felvásárlok elérhetösége felhivja szépen és tájékoztatva is lesz!
Válasz #2902. hozzászólásra
jah 600 plusz komp és ha november végén meg állnak akkor szivás mert nem viszik el 2 év után aki ráér tartsa de én nem fogom marad még itthon 7 bika .....
Válasz #2910. hozzászólásra
adj már valami elérhetőséget
250 kg-ig a török most vitt el 1100Ft/ka-ba 25 db jószágot.
Decemberben a Hunland Pest megye Pilis városban egy gazdától 16db bikát visz el!
Válasz #2906. hozzászólásra
Én is szívesen látnék baranyában egy kamiont, de azon belül az istállónknál.... Méghozzá úgy szeretném látni hogy elviszik a limuzin és mt bikáinkat, de ez már 1,5 hónapja egy álom
Válasz #2896. hozzászólásra
Ma délelőtt láttam Baranya megyében egy hunlados kamiont, fekete nagysúlyú bikákkal volt megpakolva.
Válasz #2902. hozzászólásra
nagyon gyanús az a 642-es ár.
az pontosan 600 + a 7 % kompenzáció
nagyon karcsú ár.
Válasz #2901. hozzászólásra
Köszi a választ nekem javában charolais van.Megadnád annak a számát aki 642-ért viszi?
pici,
hol pakolják azt a kamiont?
642+ komp
Vagy 642 és kész ?
Válasz #2900. hozzászólásra
jövöhétre szednek össze egy husmarha kamiont friz nem hiszem hogy mehet bele de a többi igen 642 Ft ot mondtak ....... fekete is 500 plusz komp........
Megköszönöm.
Árat mondtak valamit.
A szomszédomnál is van két fríz bika.
Sziasztok!Marhazsírt keresek!Hol vehetnék?Kérem ha tudtok,segítsetek!
Mail:ij2005@freemail.hu
Köszönöm!
Válasz #2897. hozzászólásra
van erre közelebbi hunlandos is ha jönnek megnézni át küldjem?
Olvastad a néplapban a keresést, az egy Gyomaendrődi felvásárló.
Egyszer kicsit átvert.
Megeggyeztünk a tehénre kivittem időre, nem jött délig este telefonált őssze tőrt a kamion ajtaja nem tudja mikor ér ide.
A szomszédommal ugyanezt eljátszotta három fekete bikával.
Nekem akkor a HUNLANDOS Bognár István segített.
Én ővele akkor ismerkedtem meg mikor még az olasznak szedte a lovat.
Gondolkoztam rajta fell kéne hívni.
Válasz #2893. hozzászólásra
retkes tamás meg kornél az egy geci
Válasz #2894. hozzászólásra
4-5.... de jövöhéten mennek elfele hunland on keresztül valoszinu családi okok is meg már alig férnek amit lesiloztunk kukoricát már kb 1 hétre valo marad 4-500 mázsa silot betoltak 3-4 honap alatt......
Mire eljutottál Retkesékhez hány felvásárlót hívtál fel?
Válasz #2890. hozzászólásra
feléd Kecskemét felé a Retkes Tamás ék viszik de ök 600ft ot mondtak a nagysulyra MT re én meg majdnem kinevettem mert mindenki 650 meg 640 et ad érte nem tom mekkora forgalmuk lehet......
Válasz #2890. hozzászólásra
hunland
Válasz #2889. hozzászólásra
nem kérdeztem
Tud valaki valamit nagysúlyú bikák felvásárlásáról?Nem tudnátok adni egy telefonszámot?
Válasz #2888. hozzászólásra
Mennyit mondott nagy súlyra??
Válasz #2884. hozzászólásra
nekem azt mondta az itteni hogy csak nagy súlyt vesznek töled melyik vitte
Válasz #2882. hozzászólásra
Milyen mtz ?
Mennyiért ?
Kitől ?
Mi volt rajta/hozzá ?
Válasz #2848. hozzászólásra
Lógni fognak, megy a biznicc.
Válasz #2883. hozzászólásra
gzoli3713@ovi.com
Válasz #2880. hozzászólásra
Hmm,,,passz ,nekem csak limuzinok ez kereszteződései.
Válasz #2880. hozzászólásra
Adj egy e-mail címet küldöm a számot.
Válasz #2879. hozzászólásra
Az első 50órát azt könnyebbre vesszük(tehát nem szánt) bármi mást csinálhat csak nem szabad üldözni ,akkor szerviz
és mehet bármilyen munkába.
Válasz #2873. hozzászólásra
fríz telep minden városban van sokkal könnyebb hozzájutni de 20-30db színest összeszedni nem kis munka török óta meg csoda
Válasz #2878. hozzászólásra
fekete is érdekli vagy az nem kell nekik
csá Tibike!néztem a képeid aződről...mi is ugyanigy nyomtuk...te az mtz-id hogy járattad?vagy erről az egész járatásrol mi a véleményed??
Válasz #2877. hozzászólásra
5-10db már biztos érdekli őket.
kb hányért jönnek
Válasz #2875. hozzászólásra
Országosan veszik,, de egy db-ért nem fognak házhoz menni ez hót zihher.
Válasz #2874. hozzászólásra
hát csongrád megyében is veszik szerinted
Válasz #2871. hozzászólásra
Mire is gondolsz most??,
Válasz #2870. hozzászólásra
én nem értek semmit se ezekhez a legelő állatkákhoz, csak figyelgetem a témát. itt a környéken mindenki fekete bocit vesz, csak kicsit nem értem, hogy miért nem színeset. logikusan gondolkodva kevesebb takarmány kell a húshasznúhoz és a drágább borjúárat kompenzálja a magasabb felvásárlási ár
Hozzám holnap jönnek megnézni a feketéimet és megbeszélni a részleteket.Nagysúly és 520+komp-nál tartunk.
Válasz #2866. hozzászólásra
és ezt minden hunlandos szedi
Válasz #2869. hozzászólásra
én nem hizlalok csak akik tőlem viszik a növendéket velük szoktam beszélgetni
egyik sem etet tápot de száraz CGF-et ill feltárt szóját szoktak ill. lucernát lucernával nyomják de réti szénát köles szalmát esetleg szárat csak csemegének.
Mézga ilyenről pontos adatot nem tudok de mikor kezdtem és nem voltam tisztában a fülszám ill marhaleveles dolgokkal két üszővel bevittek az erdőbe így kénytelen voltam őket kimérni
külsőre a fekete üsző 20-25 centivel magasabb ill legalább ennyivel hosszabb is volt legalább 50kilóval többnek gondoltam mint a kisebb limo üszőt aztán mikor szétkaptuk őket a kis limoból 20kilóval több hús jött ki. mai napig nem értem hol rejtegette a kis vörös
nyilván ha limuzint fejném akkor meg a fekete röhögné körbe egyszerűen másra lettek kitalálva
Válasz #2862. hozzászólásra
Ezt az eredményt,magyartarka,limuzin esetén mivel érted el?Saját tapasztalat szerinte,ehhez minőségi hízó táp is kell,(szilász,száraz lucerna,dara,siló nem elég ehhez), ha jól gondolom.
Válasz #2865. hozzászólásra
Hunland
Válasz #2862. hozzászólásra
a feketének mennyivel rosszabb a takarmányértékesítése?
Válasz #2865. hozzászólásra
Beírod a gogliba ,hogy Hunland és kiírja neked.
Válasz #2864. hozzászólásra
valami elérhetőség
Válasz #2863. hozzászólásra
Hunland