Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szép Jóestét Mindenkinek.
Segitségeteket szeretném kérni, légyszi ha valaki tudja árulja el nekem, milye ősszeget lehetne kérni, kapni egy 10 hetes magyar fülszámos mt x limuzin üszőért. Köszönettel
markovicedit@freemail.hu, vagy 20/4778646
Válasz #805. hozzászólásra
Igen, nagyon bosszantó a dolog!!!!!És most 3tehén áll üresen!!!Remélem, már nem, de van, amelyiknek már a 4. hónapban kellene lennie!!!! Azért nem mindegy, szerintem!!!!
Én is anno meguntam ezt a mesterséges ba..ást.
Meg is jegyeztem, hogy ha bele köpnék is nagyobb siker lenni, mint amit csinált sorozatban 10ezrekért......
Anya állatnak jók a magyar tarkák ,szinte tökéletesek,és ezekből van mindig eladó,viszont ha megjelenik a hirdetésen jó az elsők közt megjelenni a portán.Ha érdekel Lengyel országból tudok sarolé keresztezett üszőket 40db-ot ha igaz 650ft/kg+áfa de semmi mást nem tudok róluk a kereskedőm ajánlotta fel nekem ,de ÉN nemet mondtam ,mivel nekem van.
Annyira nem rossz, mert ez van már jó ideje..........csak hát azt hittem, hogy ez a lufi kidurrant már...............
Kérek akkor ötletet, hogy merre induljak, milyen fajtát ?
Ez akkor most rossz hír neked .Nekem is folyamatban van ilyen ügyem és ÉN ezért meghagytam 70db üszőt ,a héten kapok választ ,hogy megyen-e a gyep biznic .Amennyiben megy ÉN rögtön letudom fedni.Egy haver most számolta fel a juhokat és 205000ft-ért vett magyar fiatal teheneket ,vagy 20db-említett.ÉN is inkább tehenet javaslok.
Hol tartanak a húsmarha árak most és van-e esetleg valami közeljövőbeli kép/infó az árról ??
Hús tehén vagy vemhes.
Hús üsző vagy vemhes.
Hús borjú 100-150-200-250 kg-s kategóriában.
ősszel már 900ért vitte a török a jó bikát és 65-75ezer között lehetett venni szopós húshasznút.
a török -tudtommal- nem emelt de 90 a bocó.
így nem olyan jó bolt.
minél több van annál könnyebb értékesíteni.
1-2 darabért nem nagyon mennek a kereskedők de ha 15-20 van akkor már kamionnal is odamehetnek és az kényelmes nekik.
12766 hozzászólás
Válasz #797. hozzászólásra
Ő az!
Szép Jóestét Mindenkinek.
Segitségeteket szeretném kérni, légyszi ha valaki tudja árulja el nekem, milye ősszeget lehetne kérni, kapni egy 10 hetes magyar fülszámos mt x limuzin üszőért. Köszönettel
markovicedit@freemail.hu, vagy 20/4778646
Válasz #803. hozzászólásra
Sokat
Válasz #802. hozzászólásra
A jobb szélsőt most vettem alkalmi vétel volt.A bálázó már itt van.
Válasz #811. hozzászólásra
Hát nem.
Még "dolgozni" nem láttam de mindig van borjú !
Válasz #809. hozzászólásra
Mondjad a "bikának", hogy ha már ilyen drága legalább öltözzön fel rendesen, hogy a hölgyek is élvezék a dolgot. Vagy nem a ruha teszi a bikát?
Válasz #809. hozzászólásra
Szerinted?????
Válasz #808. hozzászólásra
A pénzes részét én.......
A "hölgyek" nem tudom hogy élték meg a bika megjöttét..........
Te untad meg vagy a hölgyek(tehénkék)?
Igen, nagyon bosszantó a dolog!!!!!És most 3tehén áll üresen!!!Remélem, már nem, de van, amelyiknek már a 4. hónapban kellene lennie!!!! Azért nem mindegy, szerintem!!!!
Válasz #804. hozzászólásra
Válasz #792. hozzászólásra
Én is anno meguntam ezt a mesterséges ba..ást.
Meg is jegyeztem, hogy ha bele köpnék is nagyobb siker lenni, mint amit csinált sorozatban 10ezrekért......
Válasz #794. hozzászólásra
Nem is a tehenekre gondolt.......
Válasz #791. hozzászólásra
Tibi bácsi neked aztán jó kaszád van. Hány hektárt vágsz évente?
ezek is új kaszák ??? a bálázó? ment már??
Válasz #799. hozzászólásra
Pont valamelyik nap mesélte apu is ezt a viccet....
Válasz #799. hozzászólásra
Jó lenne...
Válasz #798. hozzászólásra
A többi meg a hegy tetőn várakozik.
Válasz #797. hozzászólásra
Van egy MT, (majd csinálok róla képet), a többi HF. Azzal rakatunk, ami éppen van.
nekem végre kiindult a tehenem (5 hónapra) ma reggel volt az inszeminátor 6ért rakta.
milyen bikátok van?
Válasz #795. hozzászólásra
Hát igen....
Válasz #794. hozzászólásra
Egy jóképű bikának sokkal nagyobb az esélye ,mint egy rossz képű inszeminátornak.
Válasz #793. hozzászólásra
Azzal sem mennénk sokra....már mint a tehenek!
Remélem, h fogtak!
Majdnem mondtam valamit ,hogy annyiért ÉN is .............
A héten vittük ki a lányokat a bikákhoz, egyszerre jött rájuk a folyatás....
Az inszeminátort már nem hívjuk, eddig egy tehenünk sem fogott, amit berakott...
Egy rakás 7000 Ft...
Válasz #790. hozzászólásra
Most csak egy öreg bika van köztük,hogy lássam van-e folyatós köztük ,de e hónap végén megyen ki még 3db bika közéjük.Felkészítve a kaszálásra.
Válasz #788. hozzászólásra
Szép a legelő is nagyon!
A bikát is köztük tartod?
Válasz #786. hozzászólásra
FAZA ,olasz, 9csillag kerekes.
Válasz #784. hozzászólásra
Válasz #785. hozzászólásra
Anya állatnak jók a magyar tarkák ,szinte tökéletesek,és ezekből van mindig eladó,viszont ha megjelenik a hirdetésen jó az elsők közt megjelenni a portán.Ha érdekel Lengyel országból tudok sarolé keresztezett üszőket 40db-ot ha igaz 650ft/kg+áfa de semmi mást nem tudok róluk a kereskedőm ajánlotta fel nekem ,de ÉN nemet mondtam ,mivel nekem van.
Válasz #783. hozzászólásra
Sodró talán Tonutti ?
Válasz #782. hozzászólásra
Annyira nem rossz, mert ez van már jó ideje..........csak hát azt hittem, hogy ez a lufi kidurrant már...............
Kérek akkor ötletet, hogy merre induljak, milyen fajtát ?
Válasz #783. hozzászólásra
Nagyon szépek!!!!
Válasz #782. hozzászólásra
Tegnapi fotó ,felálltam a sodróra onnan lőttem.
Válasz #781. hozzászólásra
Ez akkor most rossz hír neked .Nekem is folyamatban van ilyen ügyem és ÉN ezért meghagytam 70db üszőt ,a héten kapok választ ,hogy megyen-e a gyep biznic .Amennyiben megy ÉN rögtön letudom fedni.Egy haver most számolta fel a juhokat és 205000ft-ért vett magyar fiatal teheneket ,vagy 20db-említett.ÉN is inkább tehenet javaslok.
Válasz #780. hozzászólásra
Sasoltam és válaszoltam.....
Válasz #778. hozzászólásra
Nézd meg az email-edet.
Válasz #778. hozzászólásra
jó kérdés
Hol tartanak a húsmarha árak most és van-e esetleg valami közeljövőbeli kép/infó az árról ??
Hús tehén vagy vemhes.
Hús üsző vagy vemhes.
Hús borjú 100-150-200-250 kg-s kategóriában.
Válasz #776. hozzászólásra
ősszel már 900ért vitte a török a jó bikát és 65-75ezer között lehetett venni szopós húshasznút.
a török -tudtommal- nem emelt de 90 a bocó.
így nem olyan jó bolt.
Válasz #775. hozzászólásra
Hát igen...
De akkor is hatalmas az árkülönbség. Vagy csak szerintem?
Válasz #774. hozzászólásra
de gondolom nem 4 hetes jószágot hanem 5q felettit
Válasz #772. hozzászólásra
Na azért már ez se semmi...
Mi ma adtunk le bikákat (HF), 420 és 470 Ft+fa...és így is húzta a száját.
Válasz #771. hozzászólásra
annyit, hogy nem nagyon fizetik.
Válasz #770. hozzászólásra
én úgy Nagyszombaton lesz a Szent György napi.
egyébként ma vettem 4 hetes HF bikát bruttó 875/kg áron.
nem fogok 90-et adni húshasznúért
Sziasztok!
Nem tud valaki közeli infót az anyatehén kötött tartás kérelem kifizetéséről?!
Válasz #769. hozzászólásra
Szia Zsolti!
Voltál vásárban a hétvégén? Milyen boci árak vannak?
Válasz #766. hozzászólásra
minél több van annál könnyebb értékesíteni.
1-2 darabért nem nagyon mennek a kereskedők de ha 15-20 van akkor már kamionnal is odamehetnek és az kényelmes nekik.
Ha nincs ismeretség(biztos piac)
szerintem nem érdemes.....Csak hobby miatt
Ez is, a Tango kérése...