Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv. Kösz az infót.
Nálunk a 7 Magyar tehénből egy sem fogott, pedig van amelyik 3x lett rakva.De többet nem lessz olyan hogy ne legyen nagy Magyartarka vagy Limuzin bika az udvarban.Azért arra kiváncsi lennék MIKORI anyaggal raknak másfele mert a 10éves anyag az szerintem régi!
Üdv. Véleményekre lennék kiváncsi.
Kifizettem egy jó kis összeget már az inszeminátornak és a tehenek még mindig visszafolyatnak.A sperma amit használ Magyartarka 2002-es, Limuzin 1998-as. Szerintem régiek, szerinte jók! Eddig ritka volt nálam az, hogy 2x kellett rakni egy jószágot, de azért előfordult.Már ott tartok, hogy beugrasztom őket bikával, csak az a bibi, hogy csak Frízem van ami nagy bika, sajna a húsmarhákat elküldtem világot látni. Kiváncsi lennék kinél hanyadik rakásra van borjú és igaz-e hogy csak ilyen régi sperma létezik.Nálunk 6000 egy rakás.
Kedves petsudo.Én még csak kezdő vagyok az állattartásban és nem tudom mennyiért adjam oda a bikákat.Mert van 2 darab fekete bika 1 évesek voltak most olyan 5 mázsásak.Sokan azt mondják hogy nagyon jó bikák.Ezért nem szeretném elpotyázni őket.Köszönöm a válaszodat..
Viszont ha beoltottátok hormonnal a tehenkét ,arra a szerre rá van írva ,hogy mennyi napon belül folyat és ha folyat vagy nem,, akkor is be kell rakatni.
Szelénes só,,, és ami nekem bevált azt a sót a lovaknak árulják kifejezetten ,de ÉN a tehenkéknek adom .10kg-os piros, a közepén van egy lyuk a neve most nem jut eszembe .Van benne vagy 10féle vitamin köztük a szelénnel.
bikát ráengeded az tudja ne félj!!! nekem is volt dajka tehén egyszer a mellette levő üsző folyt, és jött az inszeminátor azt mondom nézze már meg mi van ezzel az öreg tehénnel( soha nem láttuk rajta az ivarzás egyik jelét se) belenyúl azt kihuzott félliter váladékot!! rejtett ivarzása volt de szinte folyamatosan, tiszta ivarzása alig akkor berakta és egyből vemhes lett azóta sincs tehén
Aki tőlem szállítani szokta a bocókat ,annak sem a fő foglalkozása,,,, van neki közel 1000heki földje azt csinálja fő munka időben ,akkor erről ennyit.És ne haragudj.
Mért nem??
Mert tán,nem az a pár alkatrész a fő tevékenységi köröm.
Amúgy a felvásárlókat,meg úgy ismerem,h röviden tömören elszokták dönteni,h érdekli-e az üzlet,vagy nem.
Látom hirdetel alkatrészeket,MIÉRT nem írod ki ,hogy milyen falu, utca ,házszám????????Valami oka csak van ....Na ez az oka ennek a teló szám meg nem adásnak is.ÉN tudom,hogy meddig szedi a felvásárlóm a bocókat,már helyileg értve ,felesleges telefon köröket leírni ebben az ügyben .Ha itt lennél 100km-es körben akkor rákérdeznék az üggyel kapcsolatban.
mihelyst beszéltem a felvásárlóval megadom a számát de én addig nem! ugyanis én is ezt várnám el, ha van számod akkor nyugodtan oszd meg mindenkivel
a helységről pedig annyit hogy aki nagyban csinálja még az se nagyon megy el 5 meg 10 db borjuért az ország másik felére min egy kamion tétel amiért talán elmennek a kisebbek akik kb megyékbe járkálnak azok meg aztán végképp nem mennek el!! multkor 30 db borjuért huzták itt a szájukat az emberek mert külön kocsit kell akkor szerválniuk hogy elvigyék inkább itt hagyták! majd elviszi a közelebbi!
Olvasgatomm utolsó hozzászolásaitokat,és számomra érdekes.
Volt dolgom már'pár felvásárlóval,üzletkötövelegyiköjük tel.számára sem emlékszem,h titkositva lett volna
Tevékenységi körében szám továbbadásért,megint csak érdekes számomra,h neheztelt volna---sőt
Országunkban"messze",mikor több országon is keresztül utaztatják állatainkat.
12713 hozzászólás
Válasz #761. hozzászólásra
Engem érdekel ,mennyi idős ,szarvas vagy szarvatlan?hol található ,melyik megye,mennyi a lóvé.Tegyél fel egy két fotót.
Előzőhöz:
A bika TENYÉSZBIKA lajstromszámmal (Hajós Goofy)
Helo mindenkinek,
vérfrissítés miatt eladásra,vagy cserére érett egy jól teljesítő fiatal LIMOUSIN BIKÁM.
Szabó-Bátor Tamás
70/330 54 27
Válasz #758. hozzászólásra
Üdv. Kösz az infót.
Nálunk a 7 Magyar tehénből egy sem fogott, pedig van amelyik 3x lett rakva.De többet nem lessz olyan hogy ne legyen nagy Magyartarka vagy Limuzin bika az udvarban.Azért arra kiváncsi lennék MIKORI anyaggal raknak másfele mert a 10éves anyag az szerintem régi!
Nem tudja véletlenül valaki menyi a nagy súlyú fekete bika felvásárlási ára?
Válasz #757. hozzászólásra
9 db magyartarka tehenem van van ami ötödikre fogott de kb 4 egyből a többi 2-szer lett rakva amúgy 4500 pénz békésmegye Sarkadkeresztúr
Üdv. Véleményekre lennék kiváncsi.
Kifizettem egy jó kis összeget már az inszeminátornak és a tehenek még mindig visszafolyatnak.A sperma amit használ Magyartarka 2002-es, Limuzin 1998-as. Szerintem régiek, szerinte jók! Eddig ritka volt nálam az, hogy 2x kellett rakni egy jószágot, de azért előfordult.Már ott tartok, hogy beugrasztom őket bikával, csak az a bibi, hogy csak Frízem van ami nagy bika, sajna a húsmarhákat elküldtem világot látni. Kiváncsi lennék kinél hanyadik rakásra van borjú és igaz-e hogy csak ilyen régi sperma létezik.Nálunk 6000 egy rakás.
Válasz #755. hozzászólásra
Hát igen, nem vagy egyedül...
Válasz #754. hozzászólásra
azt én is szeretnék jó sokat és lehetőleg ingyen is!!!..............
Üdvözlet a jelenlévőknek. Húshasznú vágómarha bikaborjakat szeretnék vásárolni, lehetőleg sokat jó áron
Válasz #752. hozzászólásra
Köszönöm
Válasz #750. hozzászólásra
ha annyit mondanak akkor annyi kb az még jó ár is értük mert 400 szokott lenni meg 430
Válasz #749. hozzászólásra
hát az nem olyan nevetséges a magyartarkáéhoz képest!!!
sziasztok
Érdeklődni szeretnék 6q-ás magyartarka üszöknek mi az áruk felétek itt Csongrád megyébe 450ft/kg kínálnak értük ez sok vagy kevés?
Ma beszéltünk egy pár itthoni felvásárlóval és ők 420+kompenzációs árat mondtak a nagy fekete bikára!Nevetséges!
Válasz #747. hozzászólásra
Kedves petsudo.Én még csak kezdő vagyok az állattartásban és nem tudom mennyiért adjam oda a bikákat.Mert van 2 darab fekete bika 1 évesek voltak most olyan 5 mázsásak.Sokan azt mondják hogy nagyon jó bikák.Ezért nem szeretném elpotyázni őket.Köszönöm a válaszodat..
Szia!A török 14-én jön vissza akkor majd tudok pontosat mondani de azt mondta elviszi 600ft/kg,ha nem csapott be!
Válasz #745. hozzászólásra
én már csak 400ft okat halottam és lefelé megy!
Sziasztok.Tudom nem ide tartozik érdeklődni szeretnék nagysúlyú fekete bika árakról.Válaszokat nagyon szépen köszönöm.
Válasz #742. hozzászólásra
Akkor meg nagyon kövér ,kutyáztasd meg minden nap egy fél órácskát.
Válasz #742. hozzászólásra
Akkor biztos nem lesz gond! Remélem!
Válasz #741. hozzászólásra
2 éves
Válasz #740. hozzászólásra
Valamit csak lehet vele csinálni! Öreg már?
Válasz #739. hozzászólásra
doki az mondta 10 nap múlva ismét hormon és ha semmi akkor vágóhíd.
Válasz #738. hozzászólásra
Viszont ha beoltottátok hormonnal a tehenkét ,arra a szerre rá van írva ,hogy mennyi napon belül folyat és ha folyat vagy nem,, akkor is be kell rakatni.
Válasz #737. hozzászólásra
nem volt tavaly.
Charolais Blonde Kék-belga Galloway Angus
másra nem emlékszem. MT-sem volt.
Válasz #734. hozzászólásra
Vérmesebbet vigyél LIMUZIN.
Válasz #734. hozzászólásra
Válasz #731. hozzászólásra
Válasz #730. hozzászólásra
egy hónap múlva Hódmezőről majd a csomagtartóban hazahozok egy Blonde-t a Babócsaiaktól!
Válasz #729. hozzászólásra
Hoppá,, akkor ez kivan lőve,akkor csak hívj egyet társaságnak egy pár napra.
Válasz #730. hozzászólásra
Tenyészbikát!!!Hányszor mondjam még?
Válasz #729. hozzászólásra
Nekünk is!
Válasz #727. hozzászólásra
Akkor szerezz be egy jóképű BIKÁT,és meg van oldva a dolog.
Válasz #728. hozzászólásra
4
Válasz #727. hozzászólásra
Hány tehénkéd van?Ha szabad ilyet...
Válasz #726. hozzászólásra
csak éjszakára vannak fedett helyen
Válasz #725. hozzászólásra
Engedd ki a napra az is jó,
Válasz #723. hozzászólásra
szelénest kapnak ezek is nyár óta.
meg zeolitot is.
Válasz #722. hozzászólásra
gondolom a többi tehén érezné rajta és ugrálnák.
legalább is eddig így volt
Válasz #721. hozzászólásra
Szelénes só,,, és ami nekem bevált azt a sót a lovaknak árulják kifejezetten ,de ÉN a tehenkéknek adom .10kg-os piros, a közepén van egy lyuk a neve most nem jut eszembe .Van benne vagy 10féle vitamin köztük a szelénnel.
Válasz #721. hozzászólásra
bikát ráengeded az tudja ne félj!!! nekem is volt dajka tehén egyszer a mellette levő üsző folyt, és jött az inszeminátor azt mondom nézze már meg mi van ezzel az öreg tehénnel( soha nem láttuk rajta az ivarzás egyik jelét se) belenyúl azt kihuzott félliter váladékot!! rejtett ivarzása volt de szinte folyamatosan, tiszta ivarzása alig akkor berakta és egyből vemhes lett azóta sincs tehén
van vkinek vmi csodaszere ha nem folyat a tehén?
maszirozás gyógynövényes kezelés megvolt.
1 hete megkapta a hormont de eddig semmi.
ötlet?
Válasz #719. hozzászólásra
Dehogy haragszom és Te sem tedd
Válasz #718. hozzászólásra
Aki tőlem szállítani szokta a bocókat ,annak sem a fő foglalkozása,,,, van neki közel 1000heki földje azt csinálja fő munka időben ,akkor erről ennyit.És ne haragudj.
Válasz #717. hozzászólásra
Mért nem??
Mert tán,nem az a pár alkatrész a fő tevékenységi köröm.
Amúgy a felvásárlókat,meg úgy ismerem,h röviden tömören elszokták dönteni,h érdekli-e az üzlet,vagy nem.
Válasz #714. hozzászólásra
Látom hirdetel alkatrészeket,MIÉRT nem írod ki ,hogy milyen falu, utca ,házszám????????Valami oka csak van ....Na ez az oka ennek a teló szám meg nem adásnak is.ÉN tudom,hogy meddig szedi a felvásárlóm a bocókat,már helyileg értve ,felesleges telefon köröket leírni ebben az ügyben .Ha itt lennél 100km-es körben akkor rákérdeznék az üggyel kapcsolatban.
Válasz #714. hozzászólásra
mihelyst beszéltem a felvásárlóval megadom a számát de én addig nem! ugyanis én is ezt várnám el, ha van számod akkor nyugodtan oszd meg mindenkivel
a helységről pedig annyit hogy aki nagyban csinálja még az se nagyon megy el 5 meg 10 db borjuért az ország másik felére min egy kamion tétel amiért talán elmennek a kisebbek akik kb megyékbe járkálnak azok meg aztán végképp nem mennek el!! multkor 30 db borjuért huzták itt a szájukat az emberek mert külön kocsit kell akkor szerválniuk hogy elvigyék inkább itt hagyták! majd elviszi a közelebbi!
Válasz #709. hozzászólásra
Teljesen egyetértek!
Üdv Mindenkinek!
Olvasgatomm utolsó hozzászolásaitokat,és számomra érdekes.
Volt dolgom már'pár felvásárlóval,üzletkötövelegyiköjük tel.számára sem emlékszem,h titkositva lett volna
Tevékenységi körében szám továbbadásért,megint csak érdekes számomra,h neheztelt volna---sőt
Országunkban"messze",mikor több országon is keresztül utaztatják állatainkat.