Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz tamaskinga #10154. hozzászólásáraSemmi extra, név, cím, stb, tenyészetkód, fülszámok, ár, vérvétel, oltás blablabla és kikötjük a legkésőbbi szállítási időt, módját és ha addig nem viszi el, akkor ugrik az előleg(darabonként kb 50ezres, attól függ mit kér)
Válasz .Feco. #10158. hozzászólásáraÉn is nyakkendőt szeretnék rá tenni
Ha egy jóképű képet tudnál dobni, azt megköszönném,meg egy elérhetőséget privátba
Válasz broll79 #10153. hozzászólásáraKicsit kisebb, nem megunt, és nem is teljesen a mienk, csak nálunk van udvarolni a lányoknak... de a gazdájának van másik mellette, kérdezd meg hogy eladná-e, ha végzett a hölgyeknél...
Válasz broll79 #10152. hozzászólásáraKezdők naivitása... (butasága). Esetleg nem küldenél nekem egy ilyen szerződés mintát vagy elérhetőséget, ahol meg tudom nézni? Sokszor átb---tak már, dehát a remény hal meg utoljára...
Diesel Tibibá, .Feco ha olvasgatjátok a fórumot,nincs véletlenül egy megunt 6 mázsa körüli limó bikátok? Lehetőleg tiszta vérben, szarvatlan és jó nagy heréjű kellene
Válasz tamaskinga #10150. hozzászólásáraPont az ilyenek miatt szoktunk darabonként 50 ezer előleget kérni és szerződésben kikötni, hogy meddig szállítja el. Ha nem, akkor nincs biznyic
Válasz Bán Zsolt #10149. hozzászólásáraSzia, köszi. Hunland nekem szerintem nem viszi el, már kétszer vettünk vért tőlük, mindkétszer itt hagyta a kereskedő - bár nem tőlük jött. Egyik Mészáros Zsolt volt asszem, a másik a Lóga Zoltán Baranyából. Eljött, megnézte, vegyünk vért és viszi, azóta még telefon sem.
Válasz Bán Zsolt #10144. hozzászólásáraSzia. Melyikre gondolsz konkrétan? A bikák súlyát kupec saccolta 450 kiló körülre, de vele nem érdemes bótolni, az üszőket nem tudom, neki meg sem mutattam.
Szakmáron vagyunk, Bács-Kiskun megye.
Egyébként van mindenféle, minden méretben, az össz állomány jelenleg 22 marha. Szeretném levinni a létszámot 15 körülire.
Válasz mtarka #10145. hozzászólásáraSzia. Nincs kikérve törzskönyv, de gondolom lehet rájuk, a származásuk az enar-ból lett lekérve. Nem tudom, milyen árat lehet kérni ilyen borjúra, az egyesületnél vemhes üsző árról volt szó, az 650e+fa/db volt ősszel. Ők még jóval kisebbek. A nagyobbikat vettem 180-ért, a kisebbet cumisan 120e-ért a télen.
Csak azért írom ide, mert nem tudom hogy kell privátban válaszolni.
MT üszőm nekem is van, 97% vérhányad, osztrák anya, Irgó apa, szeptemberi, és van egy 89%, apa: Máriakálnoki Oszmán , anyai nagyapa: bonyhádi Cimbora, októberi. Mindkettő 'A'-s.
Helyhiány miatt lennének eladók, ha kapnék elfogadható ajánlatot. Sajna/vagy inkább szerencsére elutasított lett a fiatal gazda, így nem vagyok senkinek kötelezve, nincs szükségem növekedni, a teheneket meg képtelenség eladni... Sok ez így
MT hízó bikák esetleg érdekelnének valakit? Olyan 450-es átlag, de mérve még nem voltak. Már nagyon kezdenek keménykedni, számomra ez a méret már ijesztő, mikor a teheneket engedem ki-be fejésre mellettük. Szabadon vannak karámban, 96-98 % vérhányadosak, szarvtalanok, akár tehenek közé folyattatni is alkalmasak lennének. Ja, 3 db van.
Válasz Bán Zsolt #10129. hozzászólásáraTelefonon hívd őket. A 21. században nem olvas egyik cég sem mailt (még az sem aki telefonon mondja, hogy küldj egy ajénlatkérő mailt), tisztelet a kivételnek.
Ádám és Társa kihagyható, több kört futottam velük személyesen, írásban, telefonon, mindig ígértek valamit amiből semmi nem lett betartva.
Válasz Bán Zsolt #10122. hozzászólásáraKeresték ,csak eladtam közben egy hazai továbbtartónak , de 1000,1050-ftot emlegetett a felhajtó úr( zárójel márciusban is keresett de meg se nézte, úgyhogy örülök ,hogy pénz a számlán meg nem kellett vérezni férgezni 3x megfogni)!
Válasz csontii #10121. hozzászólására
mikor a felhajtót felhívja az ember mivel lenne eladó jószág és azt a választ kapja hogy küldjön képet róluk akkor már lehet sejteni nem lesz biznisz.
két hete jönnek nézni
májustól feloldották az állami monopóliumot a törököknél de nem tudok nagy felvásárlási lázról
Ha esetleg valakit (mondjuk egy nyertes fiatal gazdát) érdekel, ismerősömnek van egy eladó jól felszerelt tanyája Debrecen közelében, állattartási célra ideális. Kapcsolódó 40 hektár legelő, illetve picit távolabb további 30-40 hektár kaszáló több darabban.
Húshasznú szarvasmarhatartásra ideális tetterős fiatal házaspárnak...
További információ magánban.
Válasz Sötét Paraszt #10115. hozzászólására2018-tól a gümőkór-, brucellózis- és leukózismentességére vonatkozó igazolást nem kell csatolnia a kérelméhez, azt a 9/2015. (III. 13.) FM rendelet 13. § (5) bekezdése szerint a Kincstár szerzi be az illetékes megyei kormányhivataltól.
12763 hozzászólás
Válasz tamaskinga #10154. hozzászólásáraSemmi extra, név, cím, stb, tenyészetkód, fülszámok, ár, vérvétel, oltás blablabla és kikötjük a legkésőbbi szállítási időt, módját és ha addig nem viszi el, akkor ugrik az előleg(darabonként kb 50ezres, attól függ mit kér)
Válasz Bán Zsolt #10161. hozzászólására16 hónapos. De mire megjön a sperma...
Válasz tamaskinga #10160. hozzászólásárafiatal még nem?
Sziasztok. Egy Gerjen lányzó. Ki mit javasolna beletenni?
Válasz .Feco. #10158. hozzászólásáraÉn is nyakkendőt szeretnék rá tenni
Ha egy jóképű képet tudnál dobni, azt megköszönném,meg egy elérhetőséget privátba
Válasz broll79 #10153. hozzászólásáraKicsit kisebb, nem megunt, és nem is teljesen a mienk, csak nálunk van udvarolni a lányoknak... de a gazdájának van másik mellette, kérdezd meg hogy eladná-e, ha végzett a hölgyeknél...
Válasz tamaskinga #10154. hozzászólásáraNormàlis felvàsàrlónàl van ilyen nyomtatvány, bàr nem sokan vannak normàlisak.
Egy Csipet lány:
Fejni trükkös, de a borjút imádja (pedig nem is sajátja, az bika volt, de jó piaca van...)
A bikák.
Válasz broll79 #10152. hozzászólásáraKezdők naivitása... (butasága). Esetleg nem küldenél nekem egy ilyen szerződés mintát vagy elérhetőséget, ahol meg tudom nézni? Sokszor átb---tak már, dehát a remény hal meg utoljára...
Diesel Tibibá, .Feco ha olvasgatjátok a fórumot,nincs véletlenül egy megunt 6 mázsa körüli limó bikátok? Lehetőleg tiszta vérben, szarvatlan és jó nagy heréjű kellene
Válasz tamaskinga #10150. hozzászólásáraPont az ilyenek miatt szoktunk darabonként 50 ezer előleget kérni és szerződésben kikötni, hogy meddig szállítja el. Ha nem, akkor nincs biznyic
Válasz Selvin #10148. hozzászólásáraHolnap kattintok párat.
Válasz Bán Zsolt #10149. hozzászólásáraSzia, köszi. Hunland nekem szerintem nem viszi el, már kétszer vettünk vért tőlük, mindkétszer itt hagyta a kereskedő - bár nem tőlük jött. Egyik Mészáros Zsolt volt asszem, a másik a Lóga Zoltán Baranyából. Eljött, megnézte, vegyünk vért és viszi, azóta még telefon sem.
Válasz tamaskinga #10147. hozzászólásárabikák miatt hívd fel a hunland központi számát majd ők megmondják ki a területeden az emberük.
Válasz tamaskinga #10147. hozzászólásáraSzia! Képeket tudnál küldeni az üszőkről és a bikákról? Köszi
Válasz Bán Zsolt #10144. hozzászólásáraSzia. Melyikre gondolsz konkrétan? A bikák súlyát kupec saccolta 450 kiló körülre, de vele nem érdemes bótolni, az üszőket nem tudom, neki meg sem mutattam.
Szakmáron vagyunk, Bács-Kiskun megye.
Egyébként van mindenféle, minden méretben, az össz állomány jelenleg 22 marha. Szeretném levinni a létszámot 15 körülire.
Van fain kékbelgám is vágásra...
Válasz mtarka #10145. hozzászólásáraSzia. Nincs kikérve törzskönyv, de gondolom lehet rájuk, a származásuk az enar-ból lett lekérve. Nem tudom, milyen árat lehet kérni ilyen borjúra, az egyesületnél vemhes üsző árról volt szó, az 650e+fa/db volt ősszel. Ők még jóval kisebbek. A nagyobbikat vettem 180-ért, a kisebbet cumisan 120e-ért a télen.
Csak azért írom ide, mert nem tudom hogy kell privátban válaszolni.
Válasz tamaskinga #10143. hozzászólásáraSzia!
Küldtem levelet. A két üsző érdekelne.
Válasz tamaskinga #10143. hozzászólásáraszia!
mekkorák és hol lennének?
MT üszőm nekem is van, 97% vérhányad, osztrák anya, Irgó apa, szeptemberi, és van egy 89%, apa: Máriakálnoki Oszmán , anyai nagyapa: bonyhádi Cimbora, októberi. Mindkettő 'A'-s.
Helyhiány miatt lennének eladók, ha kapnék elfogadható ajánlatot. Sajna/vagy inkább szerencsére elutasított lett a fiatal gazda, így nem vagyok senkinek kötelezve, nincs szükségem növekedni, a teheneket meg képtelenség eladni... Sok ez így
MT hízó bikák esetleg érdekelnének valakit? Olyan 450-es átlag, de mérve még nem voltak. Már nagyon kezdenek keménykedni, számomra ez a méret már ijesztő, mikor a teheneket engedem ki-be fejésre mellettük. Szabadon vannak karámban, 96-98 % vérhányadosak, szarvtalanok, akár tehenek közé folyattatni is alkalmasak lennének. Ja, 3 db van.
http://www.kazaltakarok.hu/
toptex takaró
Nekem ez nagyon bejött, tavalyi lucerna olyan mint a saláta, könnyű rögzíteni, nem szedi le a szél ...
Sziasztok!
Mt és limusin kisüszőt nem tudja valaki hogy mennyiért megy? És ha megy kinek? Török, Hunland, stb.
köszi!
Válasz Bán Zsolt #10138. hozzászólásáraNincs mit örülök, hogy tudtam segíteni.
Válasz balazoooo #10136. hozzászólásáraNagyon jó tanács volt köszi!
Subtex-et árulnak. rákerestem a neten és van aki helybe is hozza 107ért
Meg egyszer köszönöm
Válasz balazoooo #10136. hozzászólásáraAz nincs messze reggel hívom. Köszönöm
Válasz Bán Zsolt #10129. hozzászólásáralink
Ha nincs túl messze Kiskunmajsa akkor itt tudsz venni és szokott lenni raktáron is bruttó 100 körül van 25x9.5
Válasz Bán Zsolt #10132. hozzászólásáraNemtudom de az biztos, hogy nem tizenezer.
Telefonba megmongyák, meg a számlát is később kűdték aszem póstán.
Válasz Bán Zsolt #10132. hozzászólásáraMindenhogyan drága lesz a kiszállítás, kivéve ha a cég körjáratban ki tudja vinni. Nehéz és nagy is.
Válasz ..MZ/X.. #10131. hozzászólásáraAz lesz a vége
Válasz Sötét Paraszt #10130. hozzászólásáraMennyi volt a futár? Mert aki visszaírt 12e/db áron küldené de én nem mehetek el érte
Válasz Bán Zsolt #10129. hozzászólásáraTelefonon hívd őket. A 21. században nem olvas egyik cég sem mailt (még az sem aki telefonon mondja, hogy küldj egy ajénlatkérő mailt), tisztelet a kivételnek.
Ádám és Társa kihagyható, több kört futottam velük személyesen, írásban, telefonon, mindig ígértek valamit amiből semmi nem lett betartva.
Válasz Bán Zsolt #10129. hozzászólásáraagromol investő szoktam telefonon rendeni, eddig mindig kűdték
toptex kazaltakarót honnan a legolcsóbb venni?
amit a neten találtam írtam mindenek de 1 cég válaszolt csak.
Tudja valaki mennyiért megy most a nagy súly belföldön hunlandon kívül?
Válasz colizoli #10126. hozzászólásáraIgen.
Válasz csontii #10125. hozzászólásáraKis súly lett volna?
Válasz Bán Zsolt #10122. hozzászólásáraIgen. Ezret kínáltak kilojáért.
Válasz kulakman #10123. hozzászólásáraaz akkor jól sikerült
Válasz Bán Zsolt #10122. hozzászólásáraKeresték ,csak eladtam közben egy hazai továbbtartónak , de 1000,1050-ftot emlegetett a felhajtó úr( zárójel márciusban is keresett de meg se nézte, úgyhogy örülök ,hogy pénz a számlán meg nem kellett vérezni férgezni 3x megfogni)!
Válasz csontii #10121. hozzászólására
mikor a felhajtót felhívja az ember mivel lenne eladó jószág és azt a választ kapja hogy küldjön képet róluk akkor már lehet sejteni nem lesz biznisz.
két hete jönnek nézni
májustól feloldották az állami monopóliumot a törököknél de nem tudok nagy felvásárlási lázról
nálad keresték 300kg-ig?
Válasz Bán Zsolt #10120. hozzászólásáraA borjút néha keresik azért.
valaki szállított mostanában?
elég nagy a pangás errefelé
Ha esetleg valakit (mondjuk egy nyertes fiatal gazdát) érdekel, ismerősömnek van egy eladó jól felszerelt tanyája Debrecen közelében, állattartási célra ideális. Kapcsolódó 40 hektár legelő, illetve picit távolabb további 30-40 hektár kaszáló több darabban.
Húshasznú szarvasmarhatartásra ideális tetterős fiatal házaspárnak...
További információ magánban.
Válasz Sötét Paraszt #10115. hozzászólására2018-tól a gümőkór-, brucellózis- és leukózismentességére vonatkozó igazolást nem kell csatolnia a kérelméhez, azt a 9/2015. (III. 13.) FM rendelet 13. § (5) bekezdése szerint a Kincstár szerzi be az illetékes megyei kormányhivataltól.
Hizó bikára ki menyi takarmányt számol kb
És hogy jobb ettetni ha csak reggel este kap vagy legyen elötte folyamatosan
Válasz Sötét Paraszt #10115. hozzászólásáraMostmár látom a kérelembe is írgya.
Termeléshez kötött anyatehén támhoz már tényleg nem kell a k0785?
Válasz Jago #10113. hozzászólásáraez engem is érdekelne