Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz balazoooo #9568. hozzászólásáraÉn Félegyházi vagyok a gazda boltot ismerem csak nem vagyok benne biztos hogy árulnak e ilyet de holnap majd meg nézem Csak azért érdeklődtem hogy volna egyszerűbb hozzájutni megrendelni vagy ha kapnék a környéken akkor az még jobb volna Na majd valamit összes hozok holnap Köszönöm mégegyszer mindkettőtöknek
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraCsak óvatosan
Főleg ha mostanában nem voltak legelőn. Nehogy fosás legyen belőle.
Reggel etesd meg őket szárazzal, utána GO.
Válasz antoni.antonek #9558. hozzászólásáraÉn eddig azt gondoltam,hogy ismerem az összes parasztot a kis falumban,a Kisparasztot úgy gondolom tudom ki,rólad még mindig nem dereng semmi,látom a fényképet a nevedet ,és ennek ellenére sem.
Sziasztok vettem 4 mt tehenet és az lenne a kérdésem kiengedhetném még őket legelni persze ugy értem déleoött kiengedni este meg be olyan szépen megssarjadt a fü lelegelhetnék
Válasz Diesel Tibor #9545. hozzászólásáraTibi bácsi! Ebből a makiból te nem húzol ki semmit! Olyan mint a zs..ó: kérdésre kérdéssel felel! Megkönnyítem a dolgodat: Tisza U. 29.
Válasz Diesel Tibor #9537. hozzászólásáraAkkor ez rendben is van, mert, ha nem lenne sáros, akkor nem mennék oda mosni. Egy másik szanyi visszaírta a gyermeke ellenőrzőjébe a tanár beírására, azt írta a tanár "a gyerek nem tud olvasni" visszaírta neki, "ha tudna nem járatnám iskolába". Na vajon ki lehetett? Tehát ha nem lenne sáros járművem, sosem mennék oda lemosni
Válasz Diesel Tibor #9533. hozzászólásáraIsmerös keresztezi itt öket nekem elég meggyőző eredménnyel szépek a bocik a bika is de az üsző is jól izmolt meg állìtása szerint kisebb a borjú feje születéskor könnyebben ellik a tehén A színt tekintve kicsit fakkóbb meg nèhol apró fehér folt is van de csak egy kettő kicsi
Válasz Kisparaszt #9525. hozzászólásáraBelépek ügyfélkapuval ebbe az ÜPR sz@rba. Aztán rányomok az ügyintézés menüben az egységes blabla... Ilyenkor vagy teker fél órán keresztül és nem történik semmi, vagy belép az enar menübe, de nem enged semmit mert azt írja, hogy be kell jelenzkezni. Felül ki szokta írni, hogy milyen néven vagyok bejelentkezve, most semmi.
Most írtam az okosoknak, hogy csináljanak vele valamit.
12673 hozzászólás
Üdv! 180-200 kg-s húshasznú borjak hogy mennek most? Bikákat adnék, üszőket meg vennék.
Válasz pluto86 #9571. hozzászólásáracharolais kft lajosmizse
Szarvatlan charolais tenyészbikát keresek! Tudna-e ebben segíteni vki?
Válasz balazoooo #9568. hozzászólásáraÉn Félegyházi vagyok a gazda boltot ismerem csak nem vagyok benne biztos hogy árulnak e ilyet de holnap majd meg nézem Csak azért érdeklődtem hogy volna egyszerűbb hozzájutni megrendelni vagy ha kapnék a környéken akkor az még jobb volna Na majd valamit összes hozok holnap Köszönöm mégegyszer mindkettőtöknek
Válasz Bán Zsolt #9567. hozzászólásáraKöszönöm a tippet
Válasz Szalai A P #9566. hozzászólásáraFélegyházán esetleg itt:
http://integralzrt.hu/kapcsolat
De nem biztos, egy telefont megér.
Ha nem sürgős akkor innen tudsz rendelni:
https://www.delifarm.hu/24-itatok?n=50&id_category=24
Válasz Szalai A P #9566. hozzászólásáraanivet, medivitál (akadémia állatorvosi rendelő)
Üdv urak hol tudnék Kiskunfélegyháza Kecskemét körül cumis borjú itató vödröt vagy
Válasz Maximus08 #9497. hozzászólásáraSzia! Én is dunántúli vagyok,megmondanád ki vitte el?Köszi!
Válasz antoni.antonek #9563. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz Diesel Tibor #9560. hozzászólásáraFogadd részvétem!
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraJóllakatva menjenek ki, ahogy a kolléga mondja. Különben fosnak mint a pelikán.
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraCsak óvatosan
Főleg ha mostanában nem voltak legelőn. Nehogy fosás legyen belőle.
Reggel etesd meg őket szárazzal, utána GO.
Válasz antoni.antonek #9558. hozzászólásáraÉn eddig azt gondoltam,hogy ismerem az összes parasztot a kis falumban,a Kisparasztot úgy gondolom tudom ki,rólad még mindig nem dereng semmi,látom a fényképet a nevedet ,és ennek ellenére sem.
Válasz Kisparaszt #9557. hozzászólásáraAz két "l" ...kókám
Válasz Kisparaszt #9555. hozzászólásáraNeked Kisparaszt, vagy Tibibácsinak válaszoljak?
Válasz Claastra. #9556. hozzászólásáraAntal József rokona?
Válasz Kisparaszt #9555. hozzászólásáraAntal Tamás
Válasz antoni.antonek #9553. hozzászólásáraB+ Gandalf arra még mindíg nem válaszoltál hogy te ki vagy...
Válasz antoni.antonek #9552. hozzászólásáraNe vedd magadra
Válasz Diesel Tibor #9549. hozzászólásáraTiltakozom Tibibácsi!
Kisparaszt önmagával azonos, azon túl meg a fszom tudja, hogy ki a köszvény ő
Válasz Kisparaszt #9551. hozzászólásáraNe légy olyan sértődékeny kismicsoda!
Válasz Diesel Tibor #9549. hozzászólásáraNe sértegess!
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraNaná!
Válasz Kisparaszt #9547. hozzászólásáraEltudom azt is képzelni ,hogy mind a kettő maki te vagy Miki.
Sziasztok vettem 4 mt tehenet és az lenne a kérdésem kiengedhetném még őket legelni persze ugy értem déleoött kiengedni este meg be olyan szépen megssarjadt a fü lelegelhetnék
Válasz Diesel Tibor #9545. hozzászólásáraTibi bácsi! Ebből a makiból te nem húzol ki semmit! Olyan mint a zs..ó: kérdésre kérdéssel felel! Megkönnyítem a dolgodat: Tisza U. 29.
Válasz Diesel Tibor #9544. hozzászólására
Válasz antoni.antonek #9542. hozzászólásáraHol lakol milyen utca hány szám mert még mindíg nem vagyok képben ,te meg jól ismersz.
Válasz antoni.antonek #9542. hozzászólásáraA hugomé,de jó szemed van.
Válasz antoni.antonek #9541. hozzászólásáraJa tuskó, csak nem akartam így leírni,
Válasz antoni.antonek #9539. hozzászólásáraA 0-24 mellett melyik Audi van a kettő közül
Válasz Diesel Tibor #9540. hozzászólásáraMelyik Bana? Tuskó?
Ja Ő lehetett, mert számolni igencsak tudhatott a gyereke már akkoriban is...
Válasz antoni.antonek #9539. hozzászólásáraBana Jocó a sofőr ,de hogy kié a kamionAz idézet nem tudom ,hogy kié ,,,,,,,,,talán Pista bátyám lehetett?
Válasz Diesel Tibor #9501. hozzászólásáraKié a kamion ott?
Válasz Diesel Tibor #9537. hozzászólásáraAkkor ez rendben is van, mert, ha nem lenne sáros, akkor nem mennék oda mosni. Egy másik szanyi visszaírta a gyermeke ellenőrzőjébe a tanár beírására, azt írta a tanár "a gyerek nem tud olvasni" visszaírta neki, "ha tudna nem járatnám iskolába". Na vajon ki lehetett? Tehát ha nem lenne sáros járművem, sosem mennék oda lemosni
Válasz antoni.antonek #9535. hozzászólásáraigen
Válasz ..MZ/X.. #9527. hozzászólásáraSajnálattal közlöm veled, nem a rendszer a hülye...
Válasz Diesel Tibor #9501. hozzászólásáraBármennyire sáros traktor, pótkocsi mosható ott Tibibács?
Válasz Diesel Tibor #9533. hozzászólásáraIsmerös keresztezi itt öket nekem elég meggyőző eredménnyel szépek a bocik a bika is de az üsző is jól izmolt meg állìtása szerint kisebb a borjú feje születéskor könnyebben ellik a tehén A színt tekintve kicsit fakkóbb meg nèhol apró fehér folt is van de csak egy kettő kicsi
Válasz Szalai A P #9531. hozzászólásáraJó lesz,,,,,,viszont fakulni fog a piros szín.
Válasz Diesel Tibor #9530. hozzászólásáraNálad több a tapasztalat én még ilyent nem próbáltam köszönöm a tanácsot
Válasz Diesel Tibor #9522. hozzászólásáraA magyartarka x blond párosìtásrol mi a vèlemènyed?
Válasz Szalai A P #9529. hozzászólásáraAmi most fekete az piros lesz
Válasz Diesel Tibor #9522. hozzászólásáraKöszönöm a jó tanácsot megpróbálom limòval ha jobban fed
Tisztelt kollégák.!
Valaki használ bendőmágnest, mi a vélemény róla, milyen korban kell beadni?
Válasz Kisparaszt #9525. hozzászólásáraBelépek ügyfélkapuval ebbe az ÜPR sz@rba. Aztán rányomok az ügyintézés menüben az egységes blabla... Ilyenkor vagy teker fél órán keresztül és nem történik semmi, vagy belép az enar menübe, de nem enged semmit mert azt írja, hogy be kell jelenzkezni. Felül ki szokta írni, hogy milyen néven vagyok bejelentkezve, most semmi.
Most írtam az okosoknak, hogy csináljanak vele valamit.
Válasz Jucus86 #9511. hozzászólásáralevél ment.
Válasz ..MZ/X.. #9524. hozzászólásáraha be voltál jelentkezve ügyfélkapuval máshova akkor onnan jelentkezz ki. Én is szívtam vele, úgy sikerült
Urak!
Ez a trágyadomb enar másnak sem elérhető, vagy csak engem szívat? Már több napja kínlódok vele, nem akar belépni.