Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz balazoooo #9568. hozzászólásáraÉn Félegyházi vagyok a gazda boltot ismerem csak nem vagyok benne biztos hogy árulnak e ilyet de holnap majd meg nézem Csak azért érdeklődtem hogy volna egyszerűbb hozzájutni megrendelni vagy ha kapnék a környéken akkor az még jobb volna Na majd valamit összes hozok holnap Köszönöm mégegyszer mindkettőtöknek
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraCsak óvatosan
Főleg ha mostanában nem voltak legelőn. Nehogy fosás legyen belőle.
Reggel etesd meg őket szárazzal, utána GO.
Válasz antoni.antonek #9558. hozzászólásáraÉn eddig azt gondoltam,hogy ismerem az összes parasztot a kis falumban,a Kisparasztot úgy gondolom tudom ki,rólad még mindig nem dereng semmi,látom a fényképet a nevedet ,és ennek ellenére sem.
Sziasztok vettem 4 mt tehenet és az lenne a kérdésem kiengedhetném még őket legelni persze ugy értem déleoött kiengedni este meg be olyan szépen megssarjadt a fü lelegelhetnék
Válasz Diesel Tibor #9545. hozzászólásáraTibi bácsi! Ebből a makiból te nem húzol ki semmit! Olyan mint a zs..ó: kérdésre kérdéssel felel! Megkönnyítem a dolgodat: Tisza U. 29.
Válasz Diesel Tibor #9537. hozzászólásáraAkkor ez rendben is van, mert, ha nem lenne sáros, akkor nem mennék oda mosni. Egy másik szanyi visszaírta a gyermeke ellenőrzőjébe a tanár beírására, azt írta a tanár "a gyerek nem tud olvasni" visszaírta neki, "ha tudna nem járatnám iskolába". Na vajon ki lehetett? Tehát ha nem lenne sáros járművem, sosem mennék oda lemosni
Válasz Diesel Tibor #9533. hozzászólásáraIsmerös keresztezi itt öket nekem elég meggyőző eredménnyel szépek a bocik a bika is de az üsző is jól izmolt meg állìtása szerint kisebb a borjú feje születéskor könnyebben ellik a tehén A színt tekintve kicsit fakkóbb meg nèhol apró fehér folt is van de csak egy kettő kicsi
12679 hozzászólás
Válasz antoni.antonek #9576. hozzászólásáraAkkor elestél egy jó biznisztől
Válasz Gazdász35 #9574. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Bán Zsolt #9572. hozzászólásáraMarcibácsi Lajosmizse
Válasz Diesel Tibor #9575. hozzászólásáraSzőrér szőrt? Úgy én is adok üszőket bikákért
Válasz Kisparaszt #9573. hozzászólásáraCserélünk, egy az egybe?
Válasz Kisparaszt #9573. hozzászólására800-900ft/kg továbbtartásra, exportba 100ft-tal több úgy tudom.
Üdv! 180-200 kg-s húshasznú borjak hogy mennek most? Bikákat adnék, üszőket meg vennék.
Válasz pluto86 #9571. hozzászólásáracharolais kft lajosmizse
Szarvatlan charolais tenyészbikát keresek! Tudna-e ebben segíteni vki?
Válasz balazoooo #9568. hozzászólásáraÉn Félegyházi vagyok a gazda boltot ismerem csak nem vagyok benne biztos hogy árulnak e ilyet de holnap majd meg nézem Csak azért érdeklődtem hogy volna egyszerűbb hozzájutni megrendelni vagy ha kapnék a környéken akkor az még jobb volna Na majd valamit összes hozok holnap Köszönöm mégegyszer mindkettőtöknek
Válasz Bán Zsolt #9567. hozzászólásáraKöszönöm a tippet
Válasz Szalai A P #9566. hozzászólásáraFélegyházán esetleg itt:
http://integralzrt.hu/kapcsolat
De nem biztos, egy telefont megér.
Ha nem sürgős akkor innen tudsz rendelni:
https://www.delifarm.hu/24-itatok?n=50&id_category=24
Válasz Szalai A P #9566. hozzászólásáraanivet, medivitál (akadémia állatorvosi rendelő)
Üdv urak hol tudnék Kiskunfélegyháza Kecskemét körül cumis borjú itató vödröt vagy
Válasz Maximus08 #9497. hozzászólásáraSzia! Én is dunántúli vagyok,megmondanád ki vitte el?Köszi!
Válasz antoni.antonek #9563. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz Diesel Tibor #9560. hozzászólásáraFogadd részvétem!
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraJóllakatva menjenek ki, ahogy a kolléga mondja. Különben fosnak mint a pelikán.
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraCsak óvatosan
Főleg ha mostanában nem voltak legelőn. Nehogy fosás legyen belőle.
Reggel etesd meg őket szárazzal, utána GO.
Válasz antoni.antonek #9558. hozzászólásáraÉn eddig azt gondoltam,hogy ismerem az összes parasztot a kis falumban,a Kisparasztot úgy gondolom tudom ki,rólad még mindig nem dereng semmi,látom a fényképet a nevedet ,és ennek ellenére sem.
Válasz Kisparaszt #9557. hozzászólásáraAz két "l" ...kókám
Válasz Kisparaszt #9555. hozzászólásáraNeked Kisparaszt, vagy Tibibácsinak válaszoljak?
Válasz Claastra. #9556. hozzászólásáraAntal József rokona?
Válasz Kisparaszt #9555. hozzászólásáraAntal Tamás
Válasz antoni.antonek #9553. hozzászólásáraB+ Gandalf arra még mindíg nem válaszoltál hogy te ki vagy...
Válasz antoni.antonek #9552. hozzászólásáraNe vedd magadra
Válasz Diesel Tibor #9549. hozzászólásáraTiltakozom Tibibácsi!
Kisparaszt önmagával azonos, azon túl meg a fszom tudja, hogy ki a köszvény ő
Válasz Kisparaszt #9551. hozzászólásáraNe légy olyan sértődékeny kismicsoda!
Válasz Diesel Tibor #9549. hozzászólásáraNe sértegess!
Válasz gabika82 #9548. hozzászólásáraNaná!
Válasz Kisparaszt #9547. hozzászólásáraEltudom azt is képzelni ,hogy mind a kettő maki te vagy Miki.
Sziasztok vettem 4 mt tehenet és az lenne a kérdésem kiengedhetném még őket legelni persze ugy értem déleoött kiengedni este meg be olyan szépen megssarjadt a fü lelegelhetnék
Válasz Diesel Tibor #9545. hozzászólásáraTibi bácsi! Ebből a makiból te nem húzol ki semmit! Olyan mint a zs..ó: kérdésre kérdéssel felel! Megkönnyítem a dolgodat: Tisza U. 29.
Válasz Diesel Tibor #9544. hozzászólására
Válasz antoni.antonek #9542. hozzászólásáraHol lakol milyen utca hány szám mert még mindíg nem vagyok képben ,te meg jól ismersz.
Válasz antoni.antonek #9542. hozzászólásáraA hugomé,de jó szemed van.
Válasz antoni.antonek #9541. hozzászólásáraJa tuskó, csak nem akartam így leírni,
Válasz antoni.antonek #9539. hozzászólásáraA 0-24 mellett melyik Audi van a kettő közül
Válasz Diesel Tibor #9540. hozzászólásáraMelyik Bana? Tuskó?
Ja Ő lehetett, mert számolni igencsak tudhatott a gyereke már akkoriban is...
Válasz antoni.antonek #9539. hozzászólásáraBana Jocó a sofőr ,de hogy kié a kamionAz idézet nem tudom ,hogy kié ,,,,,,,,,talán Pista bátyám lehetett?
Válasz Diesel Tibor #9501. hozzászólásáraKié a kamion ott?
Válasz Diesel Tibor #9537. hozzászólásáraAkkor ez rendben is van, mert, ha nem lenne sáros, akkor nem mennék oda mosni. Egy másik szanyi visszaírta a gyermeke ellenőrzőjébe a tanár beírására, azt írta a tanár "a gyerek nem tud olvasni" visszaírta neki, "ha tudna nem járatnám iskolába". Na vajon ki lehetett? Tehát ha nem lenne sáros járművem, sosem mennék oda lemosni
Válasz antoni.antonek #9535. hozzászólásáraigen
Válasz ..MZ/X.. #9527. hozzászólásáraSajnálattal közlöm veled, nem a rendszer a hülye...
Válasz Diesel Tibor #9501. hozzászólásáraBármennyire sáros traktor, pótkocsi mosható ott Tibibács?
Válasz Diesel Tibor #9533. hozzászólásáraIsmerös keresztezi itt öket nekem elég meggyőző eredménnyel szépek a bocik a bika is de az üsző is jól izmolt meg állìtása szerint kisebb a borjú feje születéskor könnyebben ellik a tehén A színt tekintve kicsit fakkóbb meg nèhol apró fehér folt is van de csak egy kettő kicsi
Válasz Szalai A P #9531. hozzászólásáraJó lesz,,,,,,viszont fakulni fog a piros szín.
Válasz Diesel Tibor #9530. hozzászólásáraNálad több a tapasztalat én még ilyent nem próbáltam köszönöm a tanácsot
Válasz Diesel Tibor #9522. hozzászólásáraA magyartarka x blond párosìtásrol mi a vèlemènyed?
Válasz Szalai A P #9529. hozzászólásáraAmi most fekete az piros lesz