Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD395.57 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ..MZ/X.. #9476. hozzászólásáraHát sajnálom!
Én nem négyesmentesítek, mert nem látom az üzleti hasznát.
Szerintem - vagyis én - nem kapok többet értük, ha négyesmentes, mint ha csak hármas. Az oltás viszont drága.
Veszprém megyében van 2 db eladó MTxCharolais bikám 5 hónapos, 1 db MT 6 hós 300 kg-os üszőm, és egy 5 hós MTxCharolais üszőm eladó.
Hátha érdekel valakit.
Válasz Selvin #9452. hozzászólásáraFekete helyett zsemletarka van írva vagy mi? Ha nem durva az eltérés a kutyát nem érdekli. Ha meg reklamál valaki mond meg, hogy színvak volt aki csinálta a passzust.
Válasz Jucus86 #9451. hozzászólásáraÉn is ezt találtam, tehát elvileg lehet módosítani. Csak azt nem tudom, hogy kell-e ezzel foglalkozni így utólag. Persze a neme az elég fontos, de nálam csak a színe rossz.
Célszerű az állatorvosodat megkérdezni. Nálunk ő intézkedett amikor elírták a marhalevélen az egyed nemét.
De az enar.hu-n ezt találtam:
“A tévesen bejelentett adatok a 2011-es űrlap felhasználásával módosíthatók, amennyiben a bejelentést a rendszer elfogadta és regisztrálta az egyedet, de kiderül, hogy ez nem a helyes adatokkal történt (pl. az egyed nemét tévesen jelölték be). A módosítás a NÉBIH Portál 3111-es képernyőjén is jelenthető, de csak akkor, ha nincs szükség felelősség vállalóra.
Módosításkor a leggyakoribb eset az, amikor a módosítást az az állattartó kezdeményezi, akinek a tenyészetében az egyedet megjelölték, bejelentették. Az önálló tenyészet ENAR felelőse az egyed valamennyi módosítható adatát korlátozás nélkül módosíthatja addig, amíg az állat a tenyészetben van.”
Sziasztok! Mi van akkor, ha magyartarka esetében nem jó szín szerepel a marhalevélen? Lehet-e módosítani utólag? Mondjuk mivel vettem őket, az előző helyen csak szólt volna érte az állatorvos. Köszi!
Válasz amino #9435. hozzászólására08.11.- én adtam le. 760kg/db átlaggal. 650+kompenzácioval. 2 évnél fiatalabbakat. Limo, mt,ch, meg ezek keresztezését. Utalással fizettek. A török is eljött megnézni mert nem adtam oda 625+kompenzácioba. Tbc-s igazolás meg a pre export kellett csak. Semmi más.
üdv
egy kis friss felvilágosításra lenne szűkségem török szarvasmarha exportal kapcsolatban.Valaki aki mostanában adott el pár szóval összegezze hány kiló ig megy ?mennyiért?mik a követelmények? mert sok mindent hallanni.köszi
Válasz Maximus08 #9433. hozzászólásáraKeleti részen hegyre halomra veszi az üszőket, bikát egyelőre nem visz, mi nem oltottunk, megcsinálták maguknak.
Jerke toklyót akarnak még pár ezer darabot, főleg merinó x il de france kellene nekik
Válasz Sötét Paraszt #9429. hozzászólásáraKöszönöm akkor az pedig hunland lesz ha lacháza
ebből élnek próbálkoznak ha 10 extra forintja marad az is 7-8ezer és 4-5 kamionnál. . .
Tőlünk most vittek kis súlyú MT üszőket br 1000 forintért, levonás nélkül. Bár ezért kicsit üvöltözni és káromkodni kellett, de sikerült. Azt mondtál este 6-ra legyenek szállításra készen, pótkocsira raktuk, hogy visszük a mérleghez, és nem ért ide a kamion, csak hitegettek, hogy elindult, meg úton van, meg nemsokára, aztán 11 köről sikerült elérni az egyik törököt, aki azt mondta, hogy a kamion nem is jön csak reggel, mert ki vette a pihenőt. Na erre volt ott sok minden, főleg választékos magyar szócsavarás. Közöltük, ha nem jönnek érte akkor leengedem a borjukat és ugrik az előleg, nem lesz szállítás. Egyből tudtak indítani egy kis teherautót, amibe úgy mentünk bele, ha 1 óráig ide ér pakolunk, de nincs 8 % levonás. Bele mentek.
Csak azért írtam le, hogy lássátok, lehet ezekkel alkudozni, csak nem szabad hagyni, hogy ők irányítsanak. A felvásárlási árat 700Ft ról kezdték, az asszony meg gyorsan megmutatta nekik a kaput, hogy lehet indulni vissza, ahonnan jöttek. Fél óra alatt eljutottunk a nettó 950 ig, a vérvételt mi álltuk, meg egy féreghajtózást, a többit ők.
12679 hozzászólás
Válasz ..MZ/X.. #9476. hozzászólásáraHát sajnálom!
Én nem négyesmentesítek, mert nem látom az üzleti hasznát.
Szerintem - vagyis én - nem kapok többet értük, ha négyesmentes, mint ha csak hármas. Az oltás viszont drága.
Válasz Diesel Tibor #9477. hozzászólására
Válasz fexco #9473. hozzászólására
Válasz Maximus08 #9474. hozzászólásáraKár, ha 4-es lenne a zsemle üsző érdekelt volna, egy nagyobbacska köpésre vagyunk egymástól.
Válasz ..MZ/X.. #9470. hozzászólására:-)
Válasz ..MZ/X.. #9469. hozzászólásáraHármas mentesek
Válasz petsudo #9471. hozzászólásárahonnan tudod,hogy én nem török vagyok?????
Válasz ..MZ/X.. #9470. hozzászólásáraköszi barátom!!tegnap este beszéltünk vele!
Válasz Maximus08 #9467. hozzászólásáraAdd a töröknek többet kapsz értük!!!
Válasz fexco #9468. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/allat/szarvasmarha/2-db-5-honapos-charolais-bika-borju-elado/h_6804695
Válasz Maximus08 #9467. hozzászólásáraHányas mentesek?
Válasz Maximus08 #9467. hozzászólásáraa két bikáé mit kérsz???
Veszprém megyében van 2 db eladó MTxCharolais bikám 5 hónapos, 1 db MT 6 hós 300 kg-os üszőm, és egy 5 hós MTxCharolais üszőm eladó.
Hátha érdekel valakit.
Válasz antoni.antonek #9465. hozzászólásáraKilóra gondoltam. Koszi
Válasz Maximus08 #9463. hozzászólásáraKilóra, vagy darabra kérded?
Válasz Diesel Tibor #9443. hozzászólásáraTibibácsi! Maha! Nincs itt mindenkinek 400 mahája...
Sziasztok!
Nem turkálnék senki zsebében, de 5-6 hónapos MTxcharolais üszők és charolais bikák mennyiért mennek?
Akár törökbe, akár aki adott el továbbtartásra.
Köszi!
Válasz ..MZ/X.. #9460. hozzászólásáraüdv!!igen el.magánszemélyhez továbbtartásra.
Válasz kovacsmih1972 #9457. hozzászólásáraSzia! Beszélj a hunlandal
Válasz fexco #9455. hozzászólására
Üszők elmentek?
Válasz Selvin #9456. hozzászólásáraAkkor az sötét zsemletarka.
Válasz Selvin #9456. hozzászólásáraa ZSEMLE TARKÁBA NAGYON SOKMINDEN BELEFÉR
Sziasztok,
tudtok-e valakit aki megbízható jó áron elviszi törökre a borjút?
Mert a vér mindárt lejár és el sem érem őket.
Üdv
Misi
Válasz ..MZ/X.. #9454. hozzászólásáraAkkor emiatt nem aggódók. Egyébként vorostarka helyett zsemletarka van a papirjan.
Koszi!
Válasz ..MZ/X.. #9454. hozzászólásáraennyi a történet...(kutyát macskát nem érdekli mi a szine)
Válasz Selvin #9452. hozzászólásáraFekete helyett zsemletarka van írva vagy mi? Ha nem durva az eltérés a kutyát nem érdekli. Ha meg reklamál valaki mond meg, hogy színvak volt aki csinálta a passzust.
Válasz Selvin #9452. hozzászólásáraAzt tudom, hogy leadásnál még egyik vevő sem nézte, hogy a szín egyezik-e a marhalevélen szereplővel.
Válasz Jucus86 #9451. hozzászólásáraÉn is ezt találtam, tehát elvileg lehet módosítani. Csak azt nem tudom, hogy kell-e ezzel foglalkozni így utólag. Persze a neme az elég fontos, de nálam csak a színe rossz.
Válasz Selvin #9450. hozzászólásáraSzia!
Célszerű az állatorvosodat megkérdezni. Nálunk ő intézkedett amikor elírták a marhalevélen az egyed nemét.
De az enar.hu-n ezt találtam:
“A tévesen bejelentett adatok a 2011-es űrlap felhasználásával módosíthatók, amennyiben a bejelentést a rendszer elfogadta és regisztrálta az egyedet, de kiderül, hogy ez nem a helyes adatokkal történt (pl. az egyed nemét tévesen jelölték be). A módosítás a NÉBIH Portál 3111-es képernyőjén is jelenthető, de csak akkor, ha nincs szükség felelősség vállalóra.
Módosításkor a leggyakoribb eset az, amikor a módosítást az az állattartó kezdeményezi, akinek a tenyészetében az egyedet megjelölték, bejelentették. Az önálló tenyészet ENAR felelőse az egyed valamennyi módosítható adatát korlátozás nélkül módosíthatja addig, amíg az állat a tenyészetben van.”
Sziasztok! Mi van akkor, ha magyartarka esetében nem jó szín szerepel a marhalevélen? Lehet-e módosítani utólag? Mondjuk mivel vettem őket, az előző helyen csak szólt volna érte az állatorvos. Köszi!
Szia! Ha még viszik őket akkor tudnál telefonszámot adni? E-mail: 2286judit@gmail.com. És ez melyik országrész? Előre is köszönöm!
Válasz szogibeka #9447. hozzászólásáraKüldtem.
Válasz csontii #9446. hozzászólásáratudsz telefonszámot adni???
Válasz szogibeka #9445. hozzászólásáraÜszőt most vennének 850Ft-ért,bikát 900-ért.
ki mit tud lesz török export???
Igen, de úgy néz ki megoldódott. :)
Válasz k-roy90 #9442. hozzászólásáraKamion kel????
Tud valaki olyan embert ajánlani aki élőállat szállítással foglalkozik? (hajdú-bihar előny)
Kis súlyú limusin bika árat tud valaki lenne 27 db, előre is köszönöm.
Telefonszámot kérhetnék privátba?
Válasz k-roy90 #9437. hozzászólásáraHa ma váltak le az ér mert akkor van 4
Válasz k-roy90 #9437. hozzászólásáraNekem van 17 db
Hajdú-Bihar és környékén tud valaki eladó választott bikát? (kb.20-30db) Előre is köszönöm! :)
Válasz amino #9435. hozzászólására08.11.- én adtam le. 760kg/db átlaggal. 650+kompenzácioval. 2 évnél fiatalabbakat. Limo, mt,ch, meg ezek keresztezését. Utalással fizettek. A török is eljött megnézni mert nem adtam oda 625+kompenzácioba. Tbc-s igazolás meg a pre export kellett csak. Semmi más.
üdv
egy kis friss felvilágosításra lenne szűkségem török szarvasmarha exportal kapcsolatban.Valaki aki mostanában adott el pár szóval összegezze hány kiló ig megy ?mennyiért?mik a követelmények? mert sok mindent hallanni.köszi
Válasz Maximus08 #9433. hozzászólásáraKeleti részen hegyre halomra veszi az üszőket, bikát egyelőre nem visz, mi nem oltottunk, megcsinálták maguknak.
Jerke toklyót akarnak még pár ezer darabot, főleg merinó x il de france kellene nekik
Válasz broll79 #9430. hozzászólásáraÚjra beindult a török? Az üszőket is kell kéknyelv ellen oltani? Az oltás + a vérvétel ugyanúgy kb. 15000/állat?
Köszi,
Max
Válasz broll79 #9430. hozzászólásáraaz jó csak mi a kis súly? 250ig vagy 400ig
Válasz Sötét Paraszt #9429. hozzászólásáraKöszönöm akkor az pedig hunland lesz ha lacháza
ebből élnek próbálkoznak ha 10 extra forintja marad az is 7-8ezer és 4-5 kamionnál. . .
Tőlünk most vittek kis súlyú MT üszőket br 1000 forintért, levonás nélkül. Bár ezért kicsit üvöltözni és káromkodni kellett, de sikerült. Azt mondtál este 6-ra legyenek szállításra készen, pótkocsira raktuk, hogy visszük a mérleghez, és nem ért ide a kamion, csak hitegettek, hogy elindult, meg úton van, meg nemsokára, aztán 11 köről sikerült elérni az egyik törököt, aki azt mondta, hogy a kamion nem is jön csak reggel, mert ki vette a pihenőt. Na erre volt ott sok minden, főleg választékos magyar szócsavarás. Közöltük, ha nem jönnek érte akkor leengedem a borjukat és ugrik az előleg, nem lesz szállítás. Egyből tudtak indítani egy kis teherautót, amibe úgy mentünk bele, ha 1 óráig ide ér pakolunk, de nincs 8 % levonás. Bele mentek.
Csak azért írtam le, hogy lássátok, lehet ezekkel alkudozni, csak nem szabad hagyni, hogy ők irányítsanak. A felvásárlási árat 700Ft ról kezdték, az asszony meg gyorsan megmutatta nekik a kaput, hogy lehet indulni vissza, ahonnan jöttek. Fél óra alatt eljutottunk a nettó 950 ig, a vérvételt mi álltuk, meg egy féreghajtózást, a többit ők.