Válasz csontii #8476. hozzászólására a multheti kiállításon, Charollesban a kategóriáját megnyerte :) Egyébkén márciusban lesz 2 éves, és 848 kg volt... az itthon kapható tenyészbikák árában kell gondolkodni kb..
Válasz kis jani #8472. hozzászólásáraA gatyád is rámegy hehe. Amiko utoljára vettem 5000 bruttó körő vót egy zsák (25 kg) kis tételbe (1 mázsa per hét).
Válasz Diesel Tibor #8450. hozzászólásáraEzt tudom,ezért nem is tudok majd szerezni,meg nem is kell ezt erőltetni.Az a baj 660 kilós bikáért se sokkal több jár,mint egy 300kilós bikáért nincs értelme felhizlalni.
Válasz ppal #8465. hozzászólásárakoszonom valaszod,milyen araba sikerult eladni,jonnek erte vagy te szallitod el?viszonteladonak vagy direkt a kulfoldi felvassarlonak adod?telen mennyi szenat etetsz? 1,5 ha/1 anyaállat + 1 db 200 kg-ig tartott borjú ez az egesz evben eleg?van 20ha legelom egy daraban mit javasolsz ha elkezdenem anyaallatot vegyek vagy vemhes uszot esetleg borjut(uszo)mennyibe kerul egy tehen vagy elos uszo?
Válasz kezdo #8464. hozzászólásáraKötetlenül vannak tartva szabad ki- és bejárással egy mélyalmos istálló és a körbekerített legelő között. Nem hizlalom őket. A takarmányigény kb. 1,5 ha/1 anyaállat + 1 db 200 kg-ig tartott borjú. Táp nincs. A piac változó, de eddig még mindig sikerült a szaporulatot 300 kg alattiban eladni
Válasz ppal #8463. hozzászólásáraszia.nekem is a red angus tetszik jobban,tudnal valamit mondani rola,hogy tartod a teheneket?ha hizlalod oket mit adsz nekik?mennyi ideig?mennyi a takarmanyigenye?tapozod oket?van piaca a husmarhanak?
nem leszek konkurenciad mert en a hatar masik oldalan vagyok.koszi a valaszod
Válasz broll79 #8452. hozzászólására1260-at is adott volna a török csak ez nem szállít rendszeresen,így én elálltam a biznisztől.de volt aki adott neki,úgy,hogy ez nem kamu.
Válasz heves1980 #8453. hozzászólásáraNekem is vannak kb ekkorák vagy egy kicsit nagyobbak de sajnos az áruk nem a legjobb 400-440 ft/kg között van felvásárlótól függően.
Válasz rozsa95viktor95 #8454. hozzászólásáraÜdv!
Én lehet tudok valakit ajánlani az egyik falubelitől két hete vitte el a Magyar tarkákat. Anyi hogy én Győr Moson Sopron megyei vagyok de egy próbát megér, előfordulhat hogy ez a kereskedő arra is jár.
A felvásárló telefonszáma: Fixli József 30 9463614
Magyar tarka 6-7 mázsás bikákat ( 5 db) már két hónapja nem tudok eladni, mindig csak hitegetnek, valaki tud ajánlani felvásárlót Békés megyében előre is megköszönöm.
Válasz Diesel Tibor #8450. hozzászólásáraNekem csak 1060at igértek nettóba, török exportra, csak a vérvételezést nem tudtuk már megcsinálni, mert letiltották a megyéből a szállitást
Válasz fecee #8449. hozzászólásáraAki most elad neked 20db húsjellegű bikát 150-200kg-osat az egy nagy ökör,,,1200ft/kg most és kereslet van nem túl kínálat.
15-20Db 150-200kg körüli egységes állományból ,hús típusú bikát vennék Csemő-Lajosmizse 100km-es körzetében. Akinek van vagy tud keressen egy két darab nem érdekel lehetőleg egy helyről.
Válasz Jago #8428. hozzászólásárapicinek igaza van.vemhesnek vette majd túladott rajta mikor rájött hogy nem az vagy még rosszabb.a kor nem számít attól nem rendesebb egy ember hogy megélt 70 évet sőt.
Válasz Bán Zsolt #8435. hozzászólására
Ilyen kellene nekem, de sajnos felénk nem cukorrépázik már senki.
Ahol meg elfekvő készlet van ott a helyiek elkapkodják mire odaérnék.
Válasz ..MZ/X.. #8434. hozzászólásáraitt a mangalicás most vett 200q cukorrépát 10Ft-ért mert nem bírják eladni aztán a prizmát meg le kell takarítani a földekről
Válasz endypapa #8431. hozzászólásáraLegroszabb esetben kimérem, ami megmarad ahoz meg vágok 1 hizot aztán lesz szalámi! De a jo viszonyt nem akarom elrontani, nem ismerheti a volt tulaj sem, mert agusztus végén vette. Ez igazábol az az eset amikor az ember elgondolkodik hogy melyik ujját harapja meg. De egy idősebb embert nem fogok megbántani, főlleg ugy nem hogy hajlamosságot mutat a kártéritésre, ez volt az életem első kétes üzlete! De az utolsó is, mert én nem fogok tőbbet ilyen helyzetbe kerülni, sajnálom őt is mert ugy érzi mintha a becsületét vesztette volna! De nem nyelhetem csak ugy be! Igy valami járható utat keresek!
Válasz Jago #8430. hozzászólásáraPicinek van igaza. Ezek szerint a volt tulaj sem ismeri az állatot. Vagy igen ismeri, ehet nem is fog el, azért adott túl rajta.
Válasz Pici #8429. hozzászólásáraIgazad van! Csak sajnos egy halom költség az ut, vérvétel, stb! Meg ő inkább kárpotolna valahogyan de nem akarja a tehenet vissza. Arra gondoltam hogy hoznék tőlle gy borjut ugy h kifizetem a rakatást, fülszámot, meg max 15000ft. Szerinted ez igy reális? Persze kicsiről beszélek, mert nekem a jo viszony sokat számit! Ugy gondolom hogy ebben az esetben a kecske is jol lakik, meg a káposzta is megmarad. Persze egyikőnk sem lehet elégedett de sajna ilyen a sors!
12829 hozzászólás
Válasz Cs.Tomi #8477. hozzászólásáraMivel hoztad haza? Mit vársz tőle? Miben fog tudni többet,mint a hazai bikák?
Válasz fecee #8469. hozzászólásáraamig 300 kg-os bikákért 1300 ft/kg körül adnak addig ne is hízlald meg.
Válasz csontii #8476. hozzászólására a multheti kiállításon, Charollesban a kategóriáját megnyerte :) Egyébkén márciusban lesz 2 éves, és 848 kg volt... az itthon kapható tenyészbikák árában kell gondolkodni kb..

Válasz Cs.Tomi #8475. hozzászólásáraSzármazásáról mit lehet tudni? Esetleg áráról?
Az első tenyész bikám

Válasz Sötét Paraszt #8473. hozzászólásáraTudsz valami jobbat javasolni?
Válasz kis jani #8472. hozzászólásáraA gatyád is rámegy hehe. Amiko utoljára vettem 5000 bruttó körő vót egy zsák (25 kg) kis tételbe (1 mázsa per hét).
Válasz 80-as gólyás #8471. hozzászólásáraÚgy gondoltam,hogy 25% konci,15% árpa 60% kukoricából állna az abrak és plusz lucerna és fű széna.Te milyen árban veszed a koncit?Nekem jövő hétre ígértek árat.
Válasz kis jani #8470. hozzászólásáraszia. én használok, tudom ajánlani .
Sziasztok!
Használ közületek valaki san bull koncentrátumot?
Válasz Diesel Tibor #8450. hozzászólásáraEzt tudom,ezért nem is tudok majd szerezni,meg nem is kell ezt erőltetni.Az a baj 660 kilós bikáért se sokkal több jár,mint egy 300kilós bikáért nincs értelme felhizlalni.
Szarvasmarha Inszeminálást vállalok , 06305252671
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-11-21 05:59:19
Válasz ppal #8465. hozzászólásárakoszonom valaszod,milyen araba sikerult eladni,jonnek erte vagy te szallitod el?viszonteladonak vagy direkt a kulfoldi felvassarlonak adod?telen mennyi szenat etetsz? 1,5 ha/1 anyaállat + 1 db 200 kg-ig tartott borjú ez az egesz evben eleg?van 20ha legelom egy daraban mit javasolsz ha elkezdenem anyaallatot vegyek vagy vemhes uszot esetleg borjut(uszo)mennyibe kerul egy tehen vagy elos uszo?
Válasz kezdo #8464. hozzászólásáraKötetlenül vannak tartva szabad ki- és bejárással egy mélyalmos istálló és a körbekerített legelő között. Nem hizlalom őket. A takarmányigény kb. 1,5 ha/1 anyaállat + 1 db 200 kg-ig tartott borjú. Táp nincs. A piac változó, de eddig még mindig sikerült a szaporulatot 300 kg alattiban eladni
Válasz ppal #8463. hozzászólásáraszia.nekem is a red angus tetszik jobban,tudnal valamit mondani rola,hogy tartod a teheneket?ha hizlalod oket mit adsz nekik?mennyi ideig?mennyi a takarmanyigenye?tapozod oket?van piaca a husmarhanak?
nem leszek konkurenciad mert en a hatar masik oldalan vagyok.koszi a valaszod
Válasz kezdo #8462. hozzászólásáraÉn pl. igen, Red Angust.
sziasztok angus tenyeszt valaki?
Válasz broll79 #8452. hozzászólására1260-at is adott volna a török csak ez nem szállít rendszeresen,így én elálltam a biznisztől.
de volt aki adott neki,úgy,hogy ez nem kamu.
Üdv!
Meséljetek nekem erről valamit: Csőves?https://www.youtube.com/watch?v=YLiZHFx_nJQ
Válasz heves1980 #8453. hozzászólásáraszia. tegnap adtam el 2db-ot 600-640kg volt 430ft bihar.
sziasztok.
erdeklodnek hogy valaki foglalkozik a blonde d’Aquitaine husmarha tenyesztesevel es esetleg tapasztalat?koszonom
Válasz heves1980 #8453. hozzászólásáraTieid milyen idősek?
Válasz heves1980 #8453. hozzászólásáraNekem is vannak kb ekkorák vagy egy kicsit nagyobbak de sajnos az áruk nem a legjobb 400-440 ft/kg között van felvásárlótól függően.
Válasz rozsa95viktor95 #8454. hozzászólásáraÜdv!
Én lehet tudok valakit ajánlani az egyik falubelitől két hete vitte el a Magyar tarkákat. Anyi hogy én Győr Moson Sopron megyei vagyok de egy próbát megér, előfordulhat hogy ez a kereskedő arra is jár.
A felvásárló telefonszáma: Fixli József 30 9463614
Magyar tarka 6-7 mázsás bikákat ( 5 db) már két hónapja nem tudok eladni, mindig csak hitegetnek, valaki tud ajánlani felvásárlót Békés megyében előre is megköszönöm.
Helló Mindenki!Hf bika 5q körüliek,hozzávetőlegesen árat tudnátok mondani?Köszönöm!
Válasz Diesel Tibor #8450. hozzászólásáraNekem csak 1060at igértek nettóba, török exportra, csak a vérvételezést nem tudtuk már megcsinálni, mert letiltották a megyéből a szállitást
Az 500 kg feletti hústípusú(Limusin,Charolais,Magyartarka) bika árakkal mi a helyzet?
Hallott valaki valamit mostanság?
Válasz fecee #8449. hozzászólásáraAki most elad neked 20db húsjellegű bikát 150-200kg-osat az egy nagy ökör
,,,1200ft/kg most és kereslet van nem túl kínálat.
15-20Db 150-200kg körüli egységes állományból ,hús típusú bikát vennék Csemő-Lajosmizse 100km-es körzetében. Akinek van vagy tud keressen egy két darab nem érdekel lehetőleg egy helyről.
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-11-12 13:22:56
Sziasztok!
Nem hallott valaki árat 3-3.5q hf-es 1 évalatti bikákra,mi körül mozoghat?
Sörtörkölyt etet valaki? Mennyit szoktatok adni nekik fejenként? Sajnos csak nedveset kapok, érdemes betaposni, vagy hogyan tartható el tovább?
Válasz Pinga #8443. hozzászólásáraKöszönöm!
Már találtunk Enyingen 10-ért. Már csak el kell döcögni érte traktorral.
Válasz Cs.Tomi #8441. hozzászólásáraszia. a barátomék hordják át vele kell beszélni. meg mondják az árat km-ft és ha jó szám csere és megbeszélitek.
Válasz ..MZ/X.. #8434. hozzászólásáraRépaszeletet nem tudok csak egybe cukorrépa, 15Ft, Cegléd.
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy 10 hónapos tiszta hf-es bikákra nem -e hallottatok valami árat?
Válasz 80-as gólyás #8436. hozzászólásáraTőlem csak 120 km korul van... Kontaktot tudsz adni? Lehetoleg kamionost aki hordja be
Válasz szelindi sándor #8439. hozzászólásáraha ez nálad a premierje volt az illetőnek ne válts bérletet.
Válasz Jago #8428. hozzászólásárapicinek igaza van.vemhesnek vette majd túladott rajta mikor rájött hogy nem az vagy még rosszabb.a kor nem számít attól nem rendesebb egy ember hogy megélt 70 évet sőt.
Válasz 80-as gólyás #8436. hozzászólásáraKöszi!
Sajnos Várad nem a szomszédban van, fuvarral együtt már sokban van.
Válasz Bán Zsolt #8435. hozzászólására

Ilyen kellene nekem, de sajnos felénk nem cukorrépázik már senki.
Ahol meg elfekvő készlet van ott a helyiek elkapkodják mire odaérnék.
Válasz ..MZ/X.. #8434. hozzászólásáraszia. Nagyvárad cukor gyár 400ft q-ja a szeletnek,de a fuvar a tied.
Válasz ..MZ/X.. #8434. hozzászólásáraitt a mangalicás most vett 200q cukorrépát 10Ft-ért mert nem bírják eladni aztán a prizmát meg le kell takarítani a földekről
Urak!

Melaszhoz, répaszelethez hozzá lehet még valahol jutni?
Milyen áron mozognak mostanság?
Válasz endypapa #8431. hozzászólásáraLegroszabb esetben kimérem, ami megmarad ahoz meg vágok 1 hizot aztán lesz szalámi! De a jo viszonyt nem akarom elrontani, nem ismerheti a volt tulaj sem, mert agusztus végén vette. Ez igazábol az az eset amikor az ember elgondolkodik hogy melyik ujját harapja meg. De egy idősebb embert nem fogok megbántani, főlleg ugy nem hogy hajlamosságot mutat a kártéritésre, ez volt az életem első kétes üzlete! De az utolsó is, mert én nem fogok tőbbet ilyen helyzetbe kerülni, sajnálom őt is mert ugy érzi mintha a becsületét vesztette volna! De nem nyelhetem csak ugy be! Igy valami járható utat keresek!
Válasz Jago #8430. hozzászólásáraÍgy is jo lehet vegulis a borjuert vetted volna meg ....
Válasz Jago #8430. hozzászólásáraPicinek van igaza. Ezek szerint a volt tulaj sem ismeri az állatot. Vagy igen ismeri, ehet nem is fog el, azért adott túl rajta.
Válasz Pici #8429. hozzászólásáraIgazad van! Csak sajnos egy halom költség az ut, vérvétel, stb! Meg ő inkább kárpotolna valahogyan de nem akarja a tehenet vissza. Arra gondoltam hogy hoznék tőlle gy borjut ugy h kifizetem a rakatást, fülszámot, meg max 15000ft. Szerinted ez igy reális? Persze kicsiről beszélek, mert nekem a jo viszony sokat számit! Ugy gondolom hogy ebben az esetben a kecske is jol lakik, meg a káposzta is megmarad. Persze egyikőnk sem lehet elégedett de sajna ilyen a sors!