Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.69 FtUSD395.41 FtCHF442.09 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tata36 #12245. hozzászólására850-950-et mondott a kereskedő a frízbire 1 hete. Mondtam hogy 1100-nál lennék ott mint az árrobanás előtt úgyhogy mèg várok hogy emelkedjen…
Válasz csontii #12235. hozzászólásáraPontosabban arra lennék kíváncsi, hogy ha csak lucerna szénával illetve kukorica szárral etetem akkor 12 hónapon belül képesek e elérni a 500-550 súlyt?
Válasz istenes98 #12234. hozzászólásáraTe szeretnél csak mindig húst enni? A tehénnek szüksége van jó minőségű szénára is. Ha meg van az elhivatottságod és van elég legelőd is, akkor megéri.
Válasz jani_55030 #12232. hozzászólásáraKicsit tudsz várni sztem jöhet rá még 50 ft.
3 hete még nekem is 1050 ft-ot mondtak,múlt héten már 1100 meg a szöveg hogy "majd megbeszéljük még van benne plusz 10-20 ft mert hiány van belőle".
Sokan abbahagyták a kis tételesek közül plusz a koszovói felénk rakott be mindig pár tehenet meg hf bikát is ami jobban nézett ki.Ennek lassan úgy néz ki vége lesz a kis tehenesek meg a hf bikások felénk rengetegen abbahagyták ilyen termény és széna árak mellett hiába emelkedett az áruk nem annyival hogy megérje nekik tovább csinálni.
Hf-re 780ft-ot hallottam a héten, van különbség a húsbocihoz képest...
Válasz keszler.szabolcs #12226. hozzászólásáraPakolás:tolatott be a kb 1éves fh volvóval a pilóta kb 3an navigálták a 2kisdobos is.közbe mindegyik telefon,stb...a kamion meg rátolt egy aknára,na akkor aztán beizzottak a vonalak....
.....meg a fejem is meg a nagydobosé is.az50tonnás katoberger emelte ki.
Jóvanazúgy...odarendelte a nagydobos a rangidős sofőrjét(kb becsukott szemmel betolatott)az ugy lebaszta a pilotát ott mindenki előtt,hogy rendesen megsajnáltam(pedig majdnem agyonütöttem)
A rangidős sofőr pakoláskor elorditotta magát,a 9mázsás t-rexek meg megindultak libasorba a kamionba.
Egy rutinos sofőr,aki nem beszari,stb.nemkeveset számit.
Itt jön az,hogy reggel 10re itt a kamion,aztáneste6ra berobog....
Ohh, kár. Valahogy mondjuk számítottam ezekre a válaszokra sajnos:)
De akkor lehet nem is agyalok többet rajta.. Max majd marad 1-2-3 magyar szürke hobbiból ha úgy alakul:)
Válasz Gábor #12218. hozzászólásárabikát hízlalni nem kell legelő egy m2 sem. legelőn nem hízik semmit. ráadásul sztem kisbikát venni sem tudsz olyan áron, hogy azt megérje felhízlalni. ha van legelőd, azn tehenet kell tartani. ha van szántód, azon meg repcét kell termelni, nem gyepesíteni, és tehenet tartani.
Sziasztok
Felmerült bennem a húsmarhatartás. Gondoltam megkérdezlek titeket, mennyire lehetne szerintetek kivitelezhető és jövedelmező. Nem tenyészetet szeretnék, tehát bikák vásárlása, hízlalása majd értékesítése. Legelőn lennének tartva, de beetetés is lenne mivel első nekifutásra 4-5 ha legelő lenne, de nem 4-5 állattal gondoltam. Ezt később valószínűleg tudnánk bővíteni plusz rétekkel és ha kell gyepesíteni is lehetne. Fajtát is olyat amit a piac igényel, tehát Charolais vagy Limousin. Ezeket olvastam, hogy a legkeresettebbek.
Nem részletezem jobban csak ha kérdeztek, de tippeket, ötleteket szívesen fogadok a tapasztalt rókáktól
Válasz majorferi33 #12212. hozzászólásáraNem tudom az ország melyik táján vagy,de itt délkeleten a húsbocsi 900ft az MT és társai 800-820 a fríz meg 700 ft.Ez természetesen külföldi szállításra.
Ilyen 25 hónapos idősem még nem volt,de 24 hónapos kor felett nem nagyon viszik legalábbis felénk a koszovói és horvát. Az osztrák veszi 30 hónaposig meg az olasz szokott rugalmas lenni. Rafináltabb felvásárlók még kicserélték a fülest fiatalabbra, de az inkább akkor volt mikor belföldre vették és hazavitte a saját telepre kicserélték a fülest majd eladta külföldre.50-70 ft extra profit de most már persze nincs ilyen....
A másik probléma az hogy kis tételes vagy.Ott szoktak érdekes felvásárlási árak lenni..
12653 hozzászólás
Válasz Mln #12251. hozzászólásáraElkuldtem privatban!
Megint megállt a szállítás...Valakinek info a helyzettel kapcsolatban?
Válasz k-roy90 #12250. hozzászólásáraKüld el a telefon számod!
Válasz Mln #12249. hozzászólására9db hushasznu bika (atlag suly 400kg) lenne elado.
Felvasarlot keresek.
Válasz k-roy90 #12247. hozzászólásáraÉn tudok, miről lenne szó?
Válasz glajos1990 #12246. hozzászólásáraKöszönöm!!
Húshasznú bikakra tud valaki felvásárlót Hajdú-Biharban?
Előre is köszönöm!
Válasz Tata36 #12245. hozzászólására850-950-et mondott a kereskedő a frízbire 1 hete. Mondtam hogy 1100-nál lennék ott mint az árrobanás előtt úgyhogy mèg várok hogy emelkedjen…
Sziasztok.
Nagysúlyú feketére tud valaki árat mondani? Köszönöm
Válasz vipe3 #12243. hozzászólásáraHol tudnám megnézni őket?
06703241111 számon tudsz elérni.
Válasz Mln #12242. hozzászólásáraCharolais, átlag 650 kg, Észak Békés
Válasz vipe3 #12241. hozzászólásáraFajta? Súly? Helyileg merre volnának?
Válasz Mln #12240. hozzászólásáraLenne 15 bikám, akik eladóvá válnának.
Válasz vipe3 #12239. hozzászólásáraMásik céget tudok , ha az érdekes lehet.
Miről lenne szó?
Sziasztok!
Hunland vágómarha felvásárló elérhetőséget tudtok Békés megyében?
Köszi!
Válasz istenes98 #12237. hozzászólásáraNem.
Válasz csontii #12235. hozzászólásáraPontosabban arra lennék kíváncsi, hogy ha csak lucerna szénával illetve kukorica szárral etetem akkor 12 hónapon belül képesek e elérni a 500-550 súlyt?
tömegoltót ki mit használ? igen gyorsan kéne egyet keresnem, melyik vált be?
Válasz istenes98 #12234. hozzászólásáraTe szeretnél csak mindig húst enni? A tehénnek szüksége van jó minőségű szénára is. Ha meg van az elhivatottságod és van elég legelőd is, akkor megéri.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy meg éri e belekezdeni hús marha tartásba? illetve hogy elég lenne e csak lucerna bálával etetni?
Válasz jani_55030 #12232. hozzászólásáraKicsit tudsz várni sztem jöhet rá még 50 ft.
3 hete még nekem is 1050 ft-ot mondtak,múlt héten már 1100 meg a szöveg hogy "majd megbeszéljük még van benne plusz 10-20 ft mert hiány van belőle".
Sokan abbahagyták a kis tételesek közül plusz a koszovói felénk rakott be mindig pár tehenet meg hf bikát is ami jobban nézett ki.Ennek lassan úgy néz ki vége lesz a kis tehenesek meg a hf bikások felénk rengetegen abbahagyták ilyen termény és széna árak mellett hiába emelkedett az áruk nem annyival hogy megérje nekik tovább csinálni.
Hf-re 780ft-ot hallottam a héten, van különbség a húsbocihoz képest...
Válasz Nagy Péter 40 #12230. hozzászólásáraKöszönöm a választ.Ma nekem is az egyik felvásárló 1100 mondott.
Válasz csontii #12228. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz jani_55030 #12227. hozzászólásáraKamiontételre 1100 ft körül mondtak múlt héten.Dél kelet.
Válasz keszler.szabolcs #12226. hozzászólásáraPakolás:tolatott be a kb 1éves fh volvóval a pilóta kb 3an navigálták a 2kisdobos is.közbe mindegyik telefon,stb...a kamion meg rátolt egy aknára,na akkor aztán beizzottak a vonalak....
.....meg a fejem is meg a nagydobosé is.az50tonnás katoberger emelte ki.
Jóvanazúgy...odarendelte a nagydobos a rangidős sofőrjét(kb becsukott szemmel betolatott)az ugy lebaszta a pilotát ott mindenki előtt,hogy rendesen megsajnáltam(pedig majdnem agyonütöttem)
A rangidős sofőr pakoláskor elorditotta magát,a 9mázsás t-rexek meg megindultak libasorba a kamionba.
Egy rutinos sofőr,aki nem beszari,stb.nemkeveset számit.
Itt jön az,hogy reggel 10re itt a kamion,aztáneste6ra berobog....
Válasz jani_55030 #12227. hozzászólására1000 forintott hallottam
500 kiló feletti limousin bikára friss árakat tud valaki?
Válasz antalagro1966 #12225. hozzászólásáraHello. Tõlem tavaj vittek NAGYBIKÀT kèsõ estèbe csuszott a pakolàs ..de korrekten azonnal utaltak a màzsànàl..????????
Ismeri e itt valaki a Hidason található Delacar-feed KFT , Dobos úr a tulajdonos mik a tapsztalatok.
Akkor egyenlőre ezeket a verziókat lehet jegelem kicsit:)
Válasz csontii #12222. hozzászólásárameg jobban kezelhető, meg nincs méteres szarva...
Válasz Gábor #12221. hozzászólásáraÉn abban sem gondolkodnék. Ha megunod hová teszed? Akkor már inkább magyartarka. Jobban eladható.
Ohh, kár. Valahogy mondjuk számítottam ezekre a válaszokra sajnos:)
De akkor lehet nem is agyalok többet rajta.. Max majd marad 1-2-3 magyar szürke hobbiból ha úgy alakul:)
Válasz Gábor #12218. hozzászólásáraFelejtsd el.
Válasz Gábor #12218. hozzászólásárabikát hízlalni nem kell legelő egy m2 sem. legelőn nem hízik semmit. ráadásul sztem kisbikát venni sem tudsz olyan áron, hogy azt megérje felhízlalni. ha van legelőd, azn tehenet kell tartani. ha van szántód, azon meg repcét kell termelni, nem gyepesíteni, és tehenet tartani.
Sziasztok
Felmerült bennem a húsmarhatartás. Gondoltam megkérdezlek titeket, mennyire lehetne szerintetek kivitelezhető és jövedelmező. Nem tenyészetet szeretnék, tehát bikák vásárlása, hízlalása majd értékesítése. Legelőn lennének tartva, de beetetés is lenne mivel első nekifutásra 4-5 ha legelő lenne, de nem 4-5 állattal gondoltam. Ezt később valószínűleg tudnánk bővíteni plusz rétekkel és ha kell gyepesíteni is lehetne. Fajtát is olyat amit a piac igényel, tehát Charolais vagy Limousin. Ezeket olvastam, hogy a legkeresettebbek.
Nem részletezem jobban csak ha kérdeztek, de tippeket, ötleteket szívesen fogadok a tapasztalt rókáktól
Üdv. Mindenkinek.!
"Hurkázott" CGF-et, sörtörkölyt etet valaki?
Tapasztalatok érdekelnének!
Sziasztok. Húsmarha egy ép tőggyel fel tudja nevelni a borját?
Válasz majorferi33 #12214. hozzászólására500+-
Válasz Nagy Péter 40 #12213. hozzászólására
Köszi ár érdekelt vevőm van rá csak hogy mitt kérjek értük az nem tudtam
Válasz majorferi33 #12212. hozzászólásáraNem tudom az ország melyik táján vagy,de itt délkeleten a húsbocsi 900ft az MT és társai 800-820 a fríz meg 700 ft.Ez természetesen külföldi szállításra.
Ilyen 25 hónapos idősem még nem volt,de 24 hónapos kor felett nem nagyon viszik legalábbis felénk a koszovói és horvát. Az osztrák veszi 30 hónaposig meg az olasz szokott rugalmas lenni. Rafináltabb felvásárlók még kicserélték a fülest fiatalabbra, de az inkább akkor volt mikor belföldre vették és hazavitte a saját telepre kicserélték a fülest majd eladta külföldre.50-70 ft extra profit de most már persze nincs ilyen....
A másik probléma az hogy kis tételes vagy.Ott szoktak érdekes felvásárlási árak lenni..
Sok sikert
Válasz Mln #12211. hozzászólására2 db 25 hónapos vörös tarka kb:750 kg
Válasz majorferi33 #12210. hozzászólásáraMilyen fajta? Hány db?
Sziasztok nagysúlyú bika árat tudtok mondani ?
Válasz csontii #12208. hozzászólásáraOlvastam, köszi! Holnap kereslek
Válasz Selvin #12207. hozzászólásáraÍrtam.
Válasz csontii #12206. hozzászólásáraTudnánk telefonon beszélni? Fontos lenne és sos. Köszi!
Válasz Selvin #12203. hozzászólásáraIgen.
Válasz colizoli #12204. hozzászólásáraA franc tudja pont ki hozza a konténert. De nagyon drága az biztos.
Válasz Bán Zsolt #12202. hozzászólásáraKi viszi és mennyiért?