Hirdetés
Fórum
HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi
Létrehozta: Traktoros Jani , 2009-06-28 20:42:38
Kedvencekhez
Segítség
- MachineryGuide sorvezető, robotkormány új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Körbálázót, de milyet? új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- MTZ 1221 traktor új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Kukorica vetőmagok új
- Búza gyomirtása új
1337 hozzászólás
Válasz #383. hozzászólásra
Tegyél Pl. 1-1 raklap műtrágyát, vagy 1-1 kanál homokot vagy bár mit a kocsi elejébe és a hátuljába, csak megközelítőleg egyforma súlyú legyen.Ezt megemeled és megfogod látni hogy a nagyobb átmérőjű munkahenger fog előbb megindulni.
Nekem, egyik kocsi alatt nem egyformák a mhengerek, így biztosra tudom mondani. Kb 20q van nekem az elején akkor emel egyformán.
Csak én azt akarom kihozni az egészből hogy a 6011-s munkahengert lényegében lassítom 3mm-s csőkeresztmetszettel a szűkítéssel hogy a 8011-s munkahenger ne maradjon le tőle!
Ezen ne csodálkozz próbálj meg 1-1liter vizet bele őnteni egy egyliteres majd egy másfélliteres edénybe, ahol az edény magasság egyforma.Szerinted melyikbe lessz magasabban a vízszint A víz szint jelképesen az emelési magaság.
Úgy ahogy javasolták cseréld le, egyforma legyen az a lényeg.Mindegy melyik van benne.
A felesleget meg itt a netten eltudod paszolni és még az alvásod is nyugodtabb lesz.
mi lenne,ha eladnád valamelyiket?
utána 2 egyformád lehetne és nem kínlódnál ilyen baromságokkal?
Válasz #380. hozzászólásra
De nekem éppen a kisebbik átmérőjű munkahengert kezdi emelni az olaj hamarabb a nagyobbik meg lemarad tőle!
Válasz #381. hozzászólásra
Remélem,nem csak ennyi különbséget tudsz a kettő között.
Válasz #379. hozzászólásra
csak a kombájnba kell 2deci olaj a billentőhengerbe meg 2 liter
Válasz #376. hozzászólásra
Kár vele kísérletezni, mert nem lesz jó. Az olaj mindig a nagyobb átmérőjű munkahengert emeli hamarabb, vagy amelyiknek kisebb súlyt kell emelni, (nem 1-2 kilóra gondolok). Még ha el is találod a szűkítéssel üresen, rakottan nem biztos hogy jó lesz.
Válasz #378. hozzászólásra
A kombájnban úgy van, h. mindkét munkahenger bemeneténél van egy 0,6-os szükítő.Te is tegyél mindkettőbe egy 1 mm-est.
Válasz #377. hozzászólásra
De a hátsóba nem kell szűkítő mert így is levan maradva az elsőhöz képest! Nem értem hogy mondod hogy csak max 1mm szűkítő kellene! Mindegy nem akar össze jönni!
Válasz #376. hozzászólásra
Az a baj,h. nagy a szükítő.A 3-as szükítő nem csinál semmit.Szerintem max 1 mm-es kellene mind a kettőbe
Válasz #375. hozzászólásra
De nekem se egyforma a két munkahenger! Mint írtam az elsőre 3mm lyukon a hátsón meg 8-9mm lyukon megy az olaj és mégis az első emel még mindig hamarabb pedig a hátsó már több olajat kap! Létezne hogy ennyivel több olaj kell a hátsónak! Vagy most az olaj is hidegebb és azért nem jó még így se!
Válasz #374. hozzászólásra
A kombájnon mind a kettőnek egyforma van
Válasz #373. hozzászólásra
Hogy érted akkor az első a 6011-s munkahengernél csak 1mm-s lyukon menjen az olaj a munkahengerre? A hátsót a 8011-s meg hagyjam 8-9mm és akkor hátha jó lesz?
Válasz #372. hozzászólásra
A 3 mm-eres szükítés nem jó,mert túl nagy.A kombájnnál, a motolla emelő munkahengerek is egyszerre emelnek,pedig azok sem egyformák.Csakhogy ott egy igen kicsi szükítő van,mert az olaj, ha melegszik, akkor hígabb lesz,és könnyebben átcsúszik a nagy lyukon.A kombájnnál kb 0,6-os szükítő van.A pótkocsi munkahenger kicsit nagyobb, de szerintem oda se kellene 0,8 - 1 mm től nagyobb.
Válasz #355. hozzászólásra
Hali!
Akkor a 6011-s és a 8011-s munkahengert hogy lehet összehozni hogy egyszerre emeljen? A 6011-s csövét már leszűkítettem 3mm keresztmetszetre a 8011-s meg olyan 8-9mm a keresztmetszete!
Válasz #370. hozzászólásra
Kösz a választ, vettem gumi javítókészletet megpróbálom hátha jó lesz.
Válasz #369. hozzászólásra
Bocs a pontos nevük Mágfék Kft
Válasz #367. hozzászólásra
felújítják Fékgép Mágocs,és újat is gyártanak
Válasz #367. hozzászólásra
1 dl olaj kazánonként az enyém is így megy műszakira.
Üdv!
6011-es pótkocsi fékszelepét gumizta már valaki vagy inkább vegyek újat?
Válasz #359. hozzászólásra
Üdv!
235cm x 450cm a plató belső mérete, és 75cm az oldal magassága magasítóval együtt. Én most csináltattam az enyémet most ez így 90cm magas lett, de a többi méret maradt.
Válasz #364. hozzászólásra
Igy van kettö párban nem akarom szétválasztani,lehet 514-re is jó,de 516-ra biztos azon volt...
Válasz #363. hozzászólásra
Gumi lenne rá, csak felni kellene üresen...
Válasz #362. hozzászólásra
Kettö van 40 ropi mindenestül...
Hali!
Valakinél nem hentereg egy garnitúra Weimar felni?
Aprópénzért?
Elvileg HW60-ra is jó?
Válasz #360. hozzászólásra
Köszi
Válasz #359. hozzászólásra Itt minden le van írva http://mezogeparchivum.hu/tema_potk.html
a 6011-esnek valaki megtudná mondani a platóméretét??
Válasz #357. hozzászólásra
http://hwpotkocsi.hu/site/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=7&Itemid=24&lang=hu
valakinek nincs alkatrész katalógusa hw 60.11 és 80.11-es kocsihoz?
és a hoszuságuk megegyezik
Válasz #354. hozzászólásra
Az egymásbacsúszó tagoknak kisebb az átméröje.
Vagy is literben azonos olajszállítás melett gyorsabban emel.Így a felújító gumigyűrű készlet sem azonos méretű .
Sziasztok! Miben különbözik a 6011es és a 8011es munkahenger?
HELLO NEKEM VAN nAGY BENEDEK VAGYOK HIVJ FEL 06 20 3 688 023
Válasz #350. hozzászólásra
oldalt le kell hogy érjen az alsó nyíló oldalra legalább 10 centit,mert ahol az alja találkozik a magasítóval ott tud befolyni
Válasz #350. hozzászólásra
olyanra nem gondoltál hogy valakit beküldesz a ponyva alá amásik meg slaggal locsolja?? elvileg akkor így is be kellene folynia...
Hát nézd, a ponyva 30 centire lóg le elöl,hátul,oldalt...szóval igazság szerint a víznek esélye se lenne bejutni,de valahol mégis becsurog...és nem tudom hogy hol...
Válasz #348. hozzászólásra
merre felé látod,mert ha a ponyva nem ér le a magasító alá ott beszivároghat
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék hogy nem-e tudtok olyan problémáról hogy a HW-8011es kocsi miért ázik be a ponyva alatt???
A felépítmény 3 éves,a ponyva rajta kettő,és nem lyukas,de valamiért beszivárog a víz rajta,és nem tudok rájönni hogy hol...
előre is is köszönöm a segítséget!
Sárba nehéz húzni :D:D:D
BSS -6-MÉTERES VÉLEMÉNYETEK?
Üdv!
Nem tud valaki hw 8011 vagy kbp 8 pótkocsit eladót a keleti régióba? donornak kéne, minél rosszabb állapot(fő szerkezeti elemek: kerékagy,híd, rugóköteg,váz,billenő alváz jó állapotú legyen), úgy is teljes felújításon esne át mi igényeink alapján
Üdv.!Nem tud valaki véletlen egy eladó 6011-es potkocsi bill.munkahengerét.Javítható is érdekel.Mindenhol csak Ifáét találok az meg hosszabb.
Válasz #335. hozzászólásra
Ezért a pénzért megcsinálod oda-vissza. Ebbe a pénzbe már az üres visszaút is benne van.
Válasz #341. hozzászólásra
Ezt 2éve adtam el 1.3-ért..És ezt vettem 1.6-ért.
Köszi...ez a kisebb ami neked volt...A kettő egyben eladó kedvezményesen 2,3 milliós alsó áron,magánszemélytől...áfa mentes
Válasz #336. hozzászólásra
Igen mi 1,7 ért vettünk tőle 2 éve...
Három hete adtam el 1milka csoki plusz fa.Csak hogy tudjál kalkulálni.
Na mi legyenaz áruk?Nekem tandem vagy légrúgós kamion pót kell,három tengellyel...Az elöbi olyan 3 a kamion meg kb 1,5-2 körül lehet...150 le alatti traktor nem lesz itt és igy lenne me az összhang......A szürkére kell egy új vonórúd...kissé megtekerték