Hirdetés
Fórum
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Napraforgó ára új
- Lucerna telepítése, termesztése új
Cikkajánló
Hirdetés
633 hozzászólás
További jó éjt mindenkinek
Válasz #181. hozzászólásra
Mondj nekem is pár tippet a gyenge pontjairól .
Válasz #174. hozzászólásra
ha érdekel majd leírom h.hol vannak a gyengéi amire rá kell nézni.Ha venni akarsz érdemes megnézni néhányat,abból is tanulsz.Nagyon sok van belőle hírdetve.A nagyobb rendszereknél (IKR stb)év végén akcióznak és komolyan lehet alkudozni is.A 82-es Mtz nehezen viszi,legalább is a régi fajta ami 26q
Válasz #179. hozzászólásra
Még nem végeztem a nagyjavítással , eddig szurdum nem használtam a gépet . Ugyan olyan adagoló elemei vannak mint a nagy tartálynak úgy is működik és úgy is állítható szerintem . A télen az enyémet is feljavítom mert eddig szerszámos ládának használták . Csinálok képeket a napokban és akkor majd meglátod hol a helye és hogy van felrakva .
Válasz #178. hozzászólásra
Én is kerítettem hozzá és aprómagot akarok vele vetni de szerintem eredetileg talajfertőtlenítő szóró volt.Még nem néztem az elemeket h.hogy működik és hogy lehet állítani.Te vetettél már vele?
Válasz #177. hozzászólásra
Kint a tartály elején egy külön kis tartály
Válasz #175. hozzászólásra
hol van rajta?
Válasz #174. hozzászólásra
Felsőbereczkin hirdetnek eggyet 800-ért azon már a képen látszik hogy egy gumit lehet már cserélni .
Válasz #169. hozzászólásra
Apróagot lehet vele vetni van is ilyen topik . Az enyémen van külön aprómag vető egység is .
Hát ezek ilyen 4-5-6 ezer körül vannak és 90-es évjárat általában.Tudom nagyobb trakival is húzni mert van az NH is az már csak el húzza csak az meg már lehet sokat tapos :)
Repcét azt elveti mert azt nem láttam hogy írtad volna hogy igen vagy nem?
Melyiki nap tették fel ahirdetéseket akkor ránézek én is .
Válasz #170. hozzászólásra
Azt azért te is tudod hogy amit te magad meg csinálsz az biztos hogy jó . Nekem KB 450-be volt agép meg 160 körül járok alkatrészben de azt mondom hogy megéri feljavítani
Bocs de az én gépem nem mutatja a linkeket . Az MTZ elviszi bár kéri tőle a kenyeret rendesen , én a Krisztussal húzom majd .
Azt elfelejtettem hogy az első vázat nagyon meg kell nézni mert az tartja az összaes csoroszját meg a tömörítő kereket és hát a nagy gépekkel igencsak szét tépkedték már a vázakat . Az nem baj ha volt már javízva csak a javítás jó legyen . Én beleszaladtam ebbe rendesen , ha nem esik szét egy pár évig akkor majd szétkapom megint és akkor kijavítom a váz hibákat is .
Válasz #166. hozzászólásra
elég nehéz megítélni a fotóról de talán el vannak kopva a tárcsák.Egy új garnitúra több mint 200000 ft.Ha már ennyire kopott biztos sok csapágyas is.A másik képen talán meg van rokkanva a hátsó váz.Ne vegyél rosszat mert sokba kerül és a végén ugyanott leszel mintha jót vettél volna + sok munka(persze ha van rá pénzed)
Válasz #168. hozzászólásra
Apró magot elveti?
Hát a jövő évihez akarom persze.Egy MTZ elveteget ezzel gondolom nem?vagy egy 90-100 lóerős traki.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-15896471/
Ez is jónak tűnik.
De ha a jövő évi vetéshez akarod a gépet akkor nyugodtan vehetsz lepukkantat is elég egyszerű gép csak a tömörítő kerekek gumijai legyenek jók mert azoknak 5000 darabja felszerelve ha viszel felnit .
Bocs de nem látom a hirdetést
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-16543733/
ez pl jónak számít így első ránézésre?
Nem sokára jövök
Válasz #163. hozzászólásra
A tömörítő kerekek gumija nelegyen sérült , magvezetők ne legyenek kitöredezve , meg lehetőleg a vetőtárcsák csapágyai is jók legyenek és akis műanyag tartók se legyenek elkopva amik a csorozslyákat tartják a helyükön
Válasz #161. hozzászólásra
Sziasztok.
Tomi egy ilyen IH6200 nál ha használtba nézek mik azok amire oda kell figyelni hogy ne szart vegyek?
Válasz #161. hozzászólásra
De, de ugyan az a gyártmányú cső van, meg ha csak ih-t kapok éppen, akkor azt teszek rá.
Válasz #160. hozzászólásra
Ha szar lessz nagyon akkor lehet gyártatok hzzá mert nem messte van egy gumi öntős cég de ott legalább 100 darabos tételnél .
Neked nem Lajtád van ?
Válasz #159. hozzászólásra
Nagyon fos gumicsöveket gyártanak, szinte büntetni kéne az ilyen anyagminőséget!!!!!
Válasz #158. hozzászólásra
Milyen keserű tapasztalat
Válasz #155. hozzászólásra
Hát sajna a keserű tapasztalat majd felhomájosít :((
Válasz #156. hozzászólásra
Még tavaly vettük 180 ezer +60 mázsa kukoricáért de fel kellett javítani amit a héten fejezek még be
Válasz #154. hozzászólásra
A vetőgépet mennyiért?
Válasz #153. hozzászólásra
Mindog csak ezek a negatív energiák .
Válasz #152. hozzászólásra
Nem emlékszem pontosan 500 forint/darab körül voltak . Ha kell holnap lefényképezem
Válasz #151. hozzászólásra
Azért fogod
Válasz #151. hozzászólásra
Mennyiért vetted? kép van róla?
Válasz #150. hozzászólásra
Remélem nem mert mindet cseréltem rajta
Válasz #149. hozzászólásra
Akkor jövőre veszel megint
Válasz #148. hozzászólásra
Nem tudom mert most vettem még
Válasz #147. hozzászólásra
És mennyit bírt?
Válasz #145. hozzászólásra
Éb baján vettem az Agromotív99 Kft-nál
Válasz #145. hozzászólásra
Ha "kerül, amibe kerül" akkor vettethetsz mással is
Válasz #144. hozzászólásra
Már azon gondolkodom,mogy rendelek amerikából, kerül amibe kerül,de utálom az állandó cserélgetést!
Válasz #143. hozzászólásra
Ha kapsz jobbat írd meg, én 10 éve nem tudok :(((
Ki hol veszi a magvezetőcsövet?
Én tavaly az axiálnál vettem,le is rohadt róla egy év alatt.Cserélhetem újra,pedig a gépem 8 éves és van rajta még 20db gyári is.
Válasz #141. hozzászólásra
Pénz kidobás.
Válasz #140. hozzászólásra
Felénk az bevet szokás!! De a talaj csak ritkán korekt.. Ezért felénk sosem az a kérdés hogy menyit vetsz hanem hogy menyi jön ki!!
Válasz #139. hozzászólásra
És olyan sokat is vetsz?
Válasz #136. hozzászólásra
ez igaz. Az enyém 4-es szorzóval 22-es állásnál vet 3q-át
Válasz #137. hozzászólásra
Az kb. annyi lesz.
Válasz #136. hozzászólásra
Én olyan 260-280 kiló közötti mennxiséget szeretnék kivetni vele , mert a becsávázott mennyiség 280 kiloval lett számolva .
Válasz #135. hozzászólásra
Méterenkén kb 100 mag legyen,és kész.
Az lenne a kérdésem hogy ki milyen beállítással és mennyit vet búzából és árpából a 6200-assal ?
Válasz #131. hozzászólásra
prima mert a gumishoz képest sokkal strapabiró és a durva brutális görönygyös talajt is letömöriti
csak ajánlani tudom neked !
természetesen NAGY sárban ragad ..de a gumis is :DD