Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Tárolók, színek.. egyéb géptárolók.. új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Lamborghini traktorok új
- Minőségi alma termesztés új
- Kalászosok műtrágyázása új
Cikkajánló
![Ki lehet dobni az adóigazolásokat a bevallás után? Ki lehet dobni az adóigazolásokat a bevallás után?](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9240/cikk_79240/adozas-2025_fill_540x300_0.jpg)
Ki lehet dobni az adóigazolásokat a bevallás után?
Bárki hozzáférhet saját bevallási tervezetéhez az eSZJA-oldalon.![Nagy Márton: Jöhetnek újra az árstopok? Nagy Márton: Jöhetnek újra az árstopok?](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9238/cikk_79238/nagy-marton-fb_fill_540x300_0.jpg)
633 hozzászólás
IH 6200 átalakítás, extra nagy csoroszlya nyomás, nincsenek kopó alkatrészek.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191004092805_vg1.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191004092841_vg22.jpg)
Válasz vasvarikriszta #581. hozzászólásáraMiért nem kérdezted mikor beszéltünk ?![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Nem sokan ismerhetik...
üdv olyan kérdésem volna kinek mi a véleménye az acél tömörítő kerékről?
Válasz Saf #571. hozzászólásáraTudnàl
Rola képet küldeni ?
Meg esetleg hogy honnan lehetne hozzà keríteni ?
Válasz pittike1 #576. hozzászólásáraBetonon szép lassan meghúzód, majd meg olvasol néhány sorból egy egy métert, szorzol és meglesz... így tuti vetett csíkra számot kapsz...
Válasz laci92627 #577. hozzászólásáraRendkívül egyszerű a leforgatás, 11,1/3 szor fordítod a tömörítő kereket és megkapod hogy mennyit vet.
Válasz pittike1 #576. hozzászólásáraA szorzószám 4 minden beállításnál! Tehát 4x23=92kg
Sziasztok szeretnék segítséget kérni ih 6200 vetőgépet hogyan kell beállítani pl rozs vetéshez 200 kg /ha akarok vetni? a vetési táblázatban csak 23 kg 8 as karbeállításnál.. Nem lehet hogy meg kell szorozni 10 el?
olyan kérdésem volna a guminak nevezett csöveket nem lehet kiváltani valamivel,illetve a videós lengéscsillapító is érdekel ha ír a tulaj
Válasz KLiFF #572. hozzászólásáraEzek milyen rugós tagok? Valami motoré? Hol vetted őket?
Egy IH-nak,mennyi lehet a csoroszlya nyomása?
Válasz szoszizotya94 #569. hozzászólásáravan
Sziasztok.
Most vettem egy használhatós, de átnézést igénylő IH 6200 vetőgépet. Robbantott rajzokat/ábrákat és kezelési utasítást keresek a géphez.
Tudna nekem segíteni valaki?
Köszönöm előre is.
Forgás érzèkelőhöz van valakinek monitorja ? (Khüne 6200 as vetőgép )
Válasz Dave #566. hozzászólásáraMenj el egy multihoz melózni....soha többet nem felejtesz el ilyet![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz John Deere Power Shift #565. hozzászólásáraKöszönöm a segítségeket, ha eszembe van, hogy ma is munkanap van már vittem volna a gumishoz, csak megfelejtkeztem róla.
Válasz Dave #560. hozzászólásáraAz eredeti szériák a régiek ,azokból nem sok lehet már és van a magyar mosonmagyaróvári.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Persze,gumis a megoldás,pick-pack rágorálják neked
Válasz Dave #563. hozzászólásáraKollégáéknak van valami házi készítésű célszerszám.
Valami fix helyre van lehegesztve egy kocka tengelycsonk, amire ráteszik a kereket.
És úgy pajszerolják rá.
Válasz apuci #562. hozzászólásáraKöszi, erre jutottam én is, 10 perc nézegetés után.
Csak találjak olyat aki elvállalja.
Válasz Dave #560. hozzászólásáraGumissal rakasd fel!
Válasz Dave #560. hozzászólásáraGumissal rakasd fel!
Ih 6200 tömöritő kerekeket több méretben is gyártották? Az istenért sem tudom fel tenni az új gumit, de mintha kisebb is lenne az átmérője.![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Hali!![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Ha van bontott duplakereketek újabb fajta/a kerékagyban van a csapágy/ akkor ne tartsátok magatoknál engem érdekelne.
Válasz szanberg #557. hozzászólásárahe Szandokán ! van még a csarnokba vagy 10 t búza abból se leszünk már gazdagok... de tudod hogy van megkaptuk a támogatást és mmost vissza kell fizetni adóba... különben meg nem lehet csak úgy reklámozni még nincs levédve a prototípus...
Válasz force450 #556. hozzászólásáraMivan APA!?!?!
Megint viszket a tenyered ollyanok vagytok mint a vasas kokerók mindent pirítotok el izibe hehe
Tegyél már fel képet az átalakított IH-ról hagy leskelődjünk cseppet
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/veto-ulteto-palantazo-gep-alkatreszek/ih-vetogep-tomorito-kerek/h_6823922![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz vasvarikriszta #554. hozzászólásáraAnnyit rugózol ezen a sorvezetőn,kb 10 ih vetőgépből kettőn van és azt sem használják.![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Ha igazán supert akarsz fogj kettő darab csövet fogast fel a traki elejére és a végére rakj egy láncot ami majdnem leér a földre és az majd megvezet tökéletesebben mint ha a nyomjelző vonalán csalinkáznál.
Válasz Szeni #553. hozzászólásárameggpróbálok mindent lefényképezni
Válasz vasvarikriszta #551. hozzászólásáraKörbe kellene fényképezni azt a nyomjelzőt, h. lássunk is valamit, mert ez a minden támpont nélküli tippelgetés nem vezet sehová.
Válasz vasvarikriszta #551. hozzászólásáraEsetleg még annyit kellene megnézni, hogy átvàlt-e rendesen. Lehet hogy ott szűkül le a keresztmetszet, mert nem nyit teljesen. Lehet beállítás, vagy kopàs (a V alakú alkatrésznál)
Válasz atisgyulai #550. hozzászólásáraakkor megpróbálom majd a csatlakozó cseréjével
Válasz vasvarikriszta #549. hozzászólásáraNem vagyok nagy "szakértője" a gépnek, még csak idén vetettem vele először, de nem túl bonyolult gép.
Mivel kézi megindításra lejön, így nem gondolnàm hogy a váltószelep a hibás. Inkább valahol nagyon leszűkűl az olaj útja, és azért nem tud lenyílni.
Egyébként nem kell visszatenni a rögzítő csapját a helyére, nekünk úgy is működik, és szépen lejön mindkettő.
Válasz atisgyulai #547. hozzászólásáramegnéztem a rugó megvan milyen hiba lehet még?mi lehet még a gond ?váltószelep?
Válasz vasvarikriszta #546. hozzászólásáraÉn pár ezer ha elvetettem IH-val eleinte én is cseréltem a rugót ha eltört de utána rá jöttem hogy nincs rá szükség lehet azért mert ki koptak a csapok de ha egyenesen állt a gép és a biztosító csapok vissza lettek rakva a helyére akkor mindig le ment ha mégse nem akkor egy ki olajozás segített![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz vasvarikriszta #546. hozzászólásáraEbben sajnos nem tudok segíteni.![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Végeztünk a vetéssel, letakarítottuk, és másik telepre vittük, egy régi tsz-es műhelybe téli álmot aludni.
Válasz atisgyulai #545. hozzászólásáraholnap megnézem de ha nincs meg tudnál egy képet készíteni róla köszönöm segítséget előre is
Válasz vasvarikriszta #544. hozzászólásáraÜdv!
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
A nyomjelző munkahengerének az alsó részénél megvannak a rugók?
Válasz John Deere Power Shift #543. hozzászólásárade a vonórésznél lévő munkahenger amin a kapák vannak az jól működik
Válasz vasvarikriszta #542. hozzászólásáraA hiba akár teljesen banális is lehet!
cseréld le egy újra a gyorscsatlakozó apa részét.
Nekünk volt már ilyen hiba más eszközön.
Válasz Saf #539. hozzászólásáratudsz még segíteni mik lehetnek még az egyéb
hibák?
Válasz Saf #539. hozzászólásárarögzítő csapot mindig visszarakom
Válasz Saf #539. hozzászólásáraEz így van,ha valaki először dolgozik a géppel akkor sokszor ebbe a hibába esik![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz vasvarikriszta #537. hozzászólásáratedd vissza a rögzitő csapot hogy ne tujon teljesen bemenni a helyére nálunk anno müködött ugyan ez volt a baj na meg sok minden más is
Válasz vasvarikriszta #537. hozzászólásáraNem szorul?
sziasztok olyan kérdésem van a nyomjelző munkahenger a hidraulika karral nem akar megmozdulni de ha meghúzom akkor elindul és lemegy vissza működik a dolog a váltószeleppel lehet a gond?
Válasz .Norbert #534. hozzászólásáraNorbert köszönöm a felajánlott segítséget de közben megoldottam az össze összeszerelést új alkatrészekkel.
Válasz CNHS #533. hozzászólásáraItt valami hasonlóról folyt a diskurzus ha jól látom. (#35 környékén)
Válasz CNHS #533. hozzászólásáraÍrj egy e-mailt és küldöm a képeket. Ide nem engedi feltölteni![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)