Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
633 hozzászólás
IH 6200 átalakítás, extra nagy csoroszlya nyomás, nincsenek kopó alkatrészek.
Válasz vasvarikriszta #581. hozzászólásáraMiért nem kérdezted mikor beszéltünk ?
Nem sokan ismerhetik...
üdv olyan kérdésem volna kinek mi a véleménye az acél tömörítő kerékről?
Válasz Saf #571. hozzászólásáraTudnàl
Rola képet küldeni ?
Meg esetleg hogy honnan lehetne hozzà keríteni ?
Válasz pittike1 #576. hozzászólásáraBetonon szép lassan meghúzód, majd meg olvasol néhány sorból egy egy métert, szorzol és meglesz... így tuti vetett csíkra számot kapsz...
Válasz laci92627 #577. hozzászólásáraRendkívül egyszerű a leforgatás, 11,1/3 szor fordítod a tömörítő kereket és megkapod hogy mennyit vet.
Válasz pittike1 #576. hozzászólásáraA szorzószám 4 minden beállításnál! Tehát 4x23=92kg
Sziasztok szeretnék segítséget kérni ih 6200 vetőgépet hogyan kell beállítani pl rozs vetéshez 200 kg /ha akarok vetni? a vetési táblázatban csak 23 kg 8 as karbeállításnál.. Nem lehet hogy meg kell szorozni 10 el?
olyan kérdésem volna a guminak nevezett csöveket nem lehet kiváltani valamivel,illetve a videós lengéscsillapító is érdekel ha ír a tulaj
Válasz KLiFF #572. hozzászólásáraEzek milyen rugós tagok? Valami motoré? Hol vetted őket?
Egy IH-nak,mennyi lehet a csoroszlya nyomása?
Válasz szoszizotya94 #569. hozzászólásáravan
Sziasztok.
Most vettem egy használhatós, de átnézést igénylő IH 6200 vetőgépet. Robbantott rajzokat/ábrákat és kezelési utasítást keresek a géphez.
Tudna nekem segíteni valaki?
Köszönöm előre is.
Forgás érzèkelőhöz van valakinek monitorja ? (Khüne 6200 as vetőgép )
Válasz csoppika #567. hozzászólására
Válasz Dave #566. hozzászólásáraMenj el egy multihoz melózni....soha többet nem felejtesz el ilyet
Válasz John Deere Power Shift #565. hozzászólásáraKöszönöm a segítségeket, ha eszembe van, hogy ma is munkanap van már vittem volna a gumishoz, csak megfelejtkeztem róla.
Válasz Dave #560. hozzászólásáraAz eredeti szériák a régiek ,azokból nem sok lehet már és van a magyar mosonmagyaróvári.
Persze,gumis a megoldás,pick-pack rágorálják neked
Válasz Dave #563. hozzászólásáraKollégáéknak van valami házi készítésű célszerszám.
Valami fix helyre van lehegesztve egy kocka tengelycsonk, amire ráteszik a kereket.
És úgy pajszerolják rá.
Válasz apuci #562. hozzászólásáraKöszi, erre jutottam én is, 10 perc nézegetés után.
Csak találjak olyat aki elvállalja.
Válasz Dave #560. hozzászólásáraGumissal rakasd fel!
Válasz Dave #560. hozzászólásáraGumissal rakasd fel!
Ih 6200 tömöritő kerekeket több méretben is gyártották? Az istenért sem tudom fel tenni az új gumit, de mintha kisebb is lenne az átmérője.
Hali!
Ha van bontott duplakereketek újabb fajta/a kerékagyban van a csapágy/ akkor ne tartsátok magatoknál engem érdekelne.
Válasz szanberg #557. hozzászólásárahe Szandokán ! van még a csarnokba vagy 10 t búza abból se leszünk már gazdagok... de tudod hogy van megkaptuk a támogatást és mmost vissza kell fizetni adóba... különben meg nem lehet csak úgy reklámozni még nincs levédve a prototípus...
Válasz force450 #556. hozzászólásáraMivan APA!?!?!
Megint viszket a tenyered ollyanok vagytok mint a vasas kokerók mindent pirítotok el izibe hehe
Tegyél már fel képet az átalakított IH-ról hagy leskelődjünk cseppet
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/veto-ulteto-palantazo-gep-alkatreszek/ih-vetogep-tomorito-kerek/h_6823922
Válasz vasvarikriszta #554. hozzászólásáraAnnyit rugózol ezen a sorvezetőn,kb 10 ih vetőgépből kettőn van és azt sem használják.
Ha igazán supert akarsz fogj kettő darab csövet fogast fel a traki elejére és a végére rakj egy láncot ami majdnem leér a földre és az majd megvezet tökéletesebben mint ha a nyomjelző vonalán csalinkáznál.
Válasz Szeni #553. hozzászólásárameggpróbálok mindent lefényképezni
Válasz vasvarikriszta #551. hozzászólásáraKörbe kellene fényképezni azt a nyomjelzőt, h. lássunk is valamit, mert ez a minden támpont nélküli tippelgetés nem vezet sehová.
Válasz vasvarikriszta #551. hozzászólásáraEsetleg még annyit kellene megnézni, hogy átvàlt-e rendesen. Lehet hogy ott szűkül le a keresztmetszet, mert nem nyit teljesen. Lehet beállítás, vagy kopàs (a V alakú alkatrésznál)
Válasz atisgyulai #550. hozzászólásáraakkor megpróbálom majd a csatlakozó cseréjével
Válasz vasvarikriszta #549. hozzászólásáraNem vagyok nagy "szakértője" a gépnek, még csak idén vetettem vele először, de nem túl bonyolult gép.
Mivel kézi megindításra lejön, így nem gondolnàm hogy a váltószelep a hibás. Inkább valahol nagyon leszűkűl az olaj útja, és azért nem tud lenyílni.
Egyébként nem kell visszatenni a rögzítő csapját a helyére, nekünk úgy is működik, és szépen lejön mindkettő.
Válasz atisgyulai #547. hozzászólásáramegnéztem a rugó megvan milyen hiba lehet még?mi lehet még a gond ?váltószelep?
Válasz vasvarikriszta #546. hozzászólásáraÉn pár ezer ha elvetettem IH-val eleinte én is cseréltem a rugót ha eltört de utána rá jöttem hogy nincs rá szükség lehet azért mert ki koptak a csapok de ha egyenesen állt a gép és a biztosító csapok vissza lettek rakva a helyére akkor mindig le ment ha mégse nem akkor egy ki olajozás segített
Válasz vasvarikriszta #546. hozzászólásáraEbben sajnos nem tudok segíteni.
Végeztünk a vetéssel, letakarítottuk, és másik telepre vittük, egy régi tsz-es műhelybe téli álmot aludni.
Válasz atisgyulai #545. hozzászólásáraholnap megnézem de ha nincs meg tudnál egy képet készíteni róla köszönöm segítséget előre is
Válasz vasvarikriszta #544. hozzászólásáraÜdv!
A nyomjelző munkahengerének az alsó részénél megvannak a rugók?
Válasz John Deere Power Shift #543. hozzászólásárade a vonórésznél lévő munkahenger amin a kapák vannak az jól működik
Válasz vasvarikriszta #542. hozzászólásáraA hiba akár teljesen banális is lehet!
cseréld le egy újra a gyorscsatlakozó apa részét.
Nekünk volt már ilyen hiba más eszközön.
Válasz Saf #539. hozzászólásáratudsz még segíteni mik lehetnek még az egyéb
hibák?
Válasz Saf #539. hozzászólásárarögzítő csapot mindig visszarakom
Válasz Saf #539. hozzászólásáraEz így van,ha valaki először dolgozik a géppel akkor sokszor ebbe a hibába esik
Válasz vasvarikriszta #537. hozzászólásáratedd vissza a rögzitő csapot hogy ne tujon teljesen bemenni a helyére nálunk anno müködött ugyan ez volt a baj na meg sok minden más is
Válasz vasvarikriszta #537. hozzászólásáraNem szorul?
sziasztok olyan kérdésem van a nyomjelző munkahenger a hidraulika karral nem akar megmozdulni de ha meghúzom akkor elindul és lemegy vissza működik a dolog a váltószeleppel lehet a gond?
Válasz .Norbert #534. hozzászólásáraNorbert köszönöm a felajánlott segítséget de közben megoldottam az össze összeszerelést új alkatrészekkel.
Válasz CNHS #533. hozzászólásáraItt valami hasonlóról folyt a diskurzus ha jól látom. (#35 környékén)
Válasz CNHS #533. hozzászólásáraÍrj egy e-mailt és küldöm a képeket. Ide nem engedi feltölteni