Hirdetés
Fórum
- Akkumulátorok új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Poénok új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Co2 hegesztő vagy Dinamó-hegesztő melyik jobb mezőgazdasági gép javításához? új
- Direktvetés, no-till. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Massey Ferguson traktorok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Napraforgó ára új
Cikkajánló
Hirdetés
Mik azok a merevszárnyú drónok, és milyen feladatokra kiválóak?
Multispektrális drónadatok a mezőgazdaságban.
Sajtóközlemény
886 hozzászólás
Válasz #185. hozzászólásra
kell , h legyen, majd szétnézek a könyvtárban
Válasz #184. hozzászólásra
Nincs valami anyagod rába dugattyú előállásról?
Válasz #183. hozzászólásra
szívesen
Konrad! Köszönöm a motor olajról az ismertetöt
Válasz #180. hozzászólásra
A sűrűség, amit biztos, hogy nem jelöl, viszkozitás, és egyebet is igen.
Válasz #180. hozzászólásra
ITT olvashatsz róla
Aki röviden leírná,hogy mit kell érteni azon,ha egy motorolaj 5w40 vagy 10w50 stb. Azt gondolom,hogy a sürűséget jelöli! Melyiket ,mikor használjuk traktorainkba? Köszönöm!
Válasz #178. hozzászólásra
Tuti, mert az eleje nélkül kevés lenne a 4 fejnek!
Gondolod,hogy müködik még rajta az automata első kerék bekapcsolás?
Válasz #176. hozzászólásra
lehet, hogy azért nem kellett bekapcsolnod, mert bekapcsol magától!
Egy éve vettem egy Zt303 traktort.Meghoszabított gerendelyes négyes Lajta ekét húzok(33cm fogás/eke)vele.Ezidáig nem kellett bekapcsolni az első hajtást.Elégedett vagyok a traktorral, csak ne lenne olyan zajos.Elötte Mtz 80 -al szántottam 3 ekefejjel.A kettő traktort nem lehet egy napon emliteni. Mig az Mtz majd megszakad a három ekefejjel addig a Zt vidáman húzza a négy ekefejet.A +2tonna sokat tesz!A Zt-vel csak az a bajjom,hogy nagy körön fordul.
Válasz #174. hozzászólásra
Köszönöm nekem jó a bontott is
Válasz #173. hozzászólásra
Ha bontott kell.Laczko Berci Szécsény 06203846683.
S.O.S valaki tudna segíteni zt sebváltó alkatrészt hol tudnák beszerezni
Egyébként valószínű, h a probléma forrása a lefújó szelep mert ha jó a komresszor de mégsincs levegő akk a következő van: A lefújó szelepen van 1 kis másik szelep amiről fújtatni lehet és ha az túlságosan benyomódik és beragad akk a lefújószelep egyfolytában elereszti a levegőt ezért nincs levegő rásegítés.
Ez is 1 lehetőség.
Válasz #170. hozzászólásra
Recseg, mikor próbálod?
Sziasztok új tag vagyok, nekünk is van 1 303-asunk és volt h nem tudtam sebességbe tenni, ennek oka vagy az h az 1-ik kiemelővilla állító csavarja elszakadt és a 3-ból csak kettő működig vagy egyszerüen csak nincs elég levegő!
Válasz #168. hozzászólásra
Aztán mNt volna a szR-LLés, meg a szR-LLés, meg a szR-LLés ...............
A végén meg jütt volna az LLés....
MegLLettél volna az állandó szR-LLéstől............
Válasz #167. hozzászólásra
az egyik ismerosomnek (falubeli) vtt egy zt303-t, es nem tudja sebessegbe tenni. Azt mondta nem megy a kuplung.
En is "neztem" egy zt-t de mire felebredtem elkelt 280000ft-ert. (azt megvettem volna):(
Válasz #163. hozzászólásra
Akkor is lehet, de akkor nagyon brutálisan kell nyomni a pedált.
Néztél 1et? mennyiért?
Ha csak kompresszor baja van, az nem nagy ügy.
Válasz #165. hozzászólásra
azt hiszem a levego rasegitessel van a baj....
azt hogyan lehet megjavitani?
Akkor elöször nézd meg mozdul e a nyomcsapágy a pedál lenyomásakor a 303-as kuplungja levegőrásegitéses de az nem tudom hogy müködik mármint a rásegitő mert nekem 323-as van az meg hidraulikus
2 db kuplungtárcsa van benne az egyikkel a váltót hajtja a másik a kardántengelyt /a jumzé ugyan ilyen/a 323 as zt-n gondolom a 303-asom is A kuplungház bal oldalán felül van egy dekni 2db 8-as csavar fogja ha leveszed ott tudod állitani van 3 db 8-as csavar 120 fokra eltolva ezek le vannak kontrázva a csavar feje és a nyomlap közötti hézag határozza meg mikor nyisson a kardánkuplung /mert elöször a váltot nyitja /ezeket állitsd egyformára 0.8 miliméter meg persze a kiemelö villákat is
Válasz #162. hozzászólásra
marmint arra lennek kivancsi, hogy mi okbol nem lehet sebessegbe tenni. azt mondta a tulaj, hogy nem mukodik a ''kompresszor''
Magyarazza el nekem valaki, legyen szives, hogy hogyan mukodik a zt kuplung-rendszere.
Elore is koszonom.
Válasz #160. hozzászólásra
jah! 2200ig kipörög, nem tom hogy állította be az adagolós.
Válasz #159. hozzászólásra
Alapból 7el bírta húzni azt a nehéz tárcsát, amit láttál, ha nem ragadt túlzottan.
Most 10el, de mivel ki van tekerve az adagoló 1800ról 2100ra, így, (legalább is száraz talajon) úgy pörög ki 12re, mint ha csak néhány tábla könnyű fogast húzna.
Válasz #158. hozzászólásra
Mennyi kmhval szoktad húzni előtte?
Most mennyivel menne ha menne?
Pontos számokat kérek......
Válasz #157. hozzászólásra
Há eztet nem gondoltam, h. ilyen állatra sikeredik.
Válasz #156. hozzászólásra
Mit gondótá majd 15eeeee FOX repíszteni??????
Válasz #154. hozzászólásra
deeeeeeeaaaaahhhhoooozzzznnnnneeeeemmmmmkkkkkeeeellllTÚRBÓÓÓÓ
Válasz #153. hozzászólásra
há előbb csinálni kéne!
Válasz #152. hozzászólásra
Menj lassabban.
Nyugalooooooom.........
Válasz #152. hozzászólásra
nem teszel fel kepeket a zt-rol?
Válasz #150. hozzászólásra
Meg a tárcsának is rettenetesen pattog.
Válasz #150. hozzászólásra
Nincs elég súlya hozzá.
Kombinátorozáskor ok, de a szántásba megkapar.
A kevés plusszot hogy érted? Azt irtad sokkal jobban megy, vagy nem lehet kihasználni mert melegszik? Vagy a többi alkatrésze nem birja kuplung? válto?
Válasz #148. hozzászólásra
Mi az, hogy "kipróbálta a turbót"?
Ne röhögtess már!
Jó a 6 hengeres motor.
Mi az E 524-es kombájnunkba is azt tettünk az L 60-as motor helyett.
A turbóval kapcsolatban csak annyit, hogy egy ismerősöm kipróbálta a turbót, de szántás közben egy hetet bírt ki.
Szerintem nem érdemes bele 6hengeres motort tenni, sőt a turbózást is csak kevés +al lehet kihasználni.
Ismerösnek volt egy 6 hengeres motorral.A motortartók ugyanazok csak a vázba kellett beletoldani mert az a motor hosszabb.Az tényleg vitte a 4-es ekét mint koldus fa...a az aludt tejet.
Figyeljetek, ha jó erős gépet akartok, akkor cseréljétek ki a motort az E 280-as silózó 6 hengeres motorjára.
Az már rögtön 150Le az pedig nem semmi.
Válasz #143. hozzászólásra
az önsúlya akar lenni.
Válasz #142. hozzászólásra
Az micsoda? kombinátor? Én 5.6-ost 180le-vel húzok,de ez se nornális állapot.
Válasz #141. hozzászólásra
Bírja, csak az olajra kell nagyon figyelni, csak most már az a gond hogy könnyű a motorhoz a 5.6T
Válasz #140. hozzászólásra
Akkor elméletileg bírnia kell.Mondjuk az ifa motorban akkorák a hajtókarok meg a főtengely mint agy 500le-s mai motorban...Ez mondjuk sokat nem jelent mert azért ki tud feküdni mint tudjuk :)
Válasz #139. hozzászólásra
150 kb.
lehet több is.
Válasz #138. hozzászólásra
Mennyi üzemórát toltál bele mióta megturbóztad?
Válasz #137. hozzászólásra
az olaj baki volt sztem, mert azóta, h megcsináltam semmi baja.
Válasz #134. hozzászólásra
Azért azt a már-már idilli képet picit beárnyékolja az a csúnya hajtókarcsapágy baleset.
Megcsapágyaztad már? Hogy bírja azóta?