Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az én Yanim is powershift váltós.A véleményem meg annyi hogy fasza.Mivel a váltáshoz nem kell kuplungolni,így a munkafolyamat nem szakad meg talajmarózáskor,szárzúzáskor.Gondolom van még más munka is,ahol hasznos lehet ez,a funkció.Amúgy meg sima közlekedéskor is jó,mert csak tologatni kell a váltót.
AF-es Yanim még nem volt,de még lehet.
Érdeklődnék, hogy kinek van Yanmar Af típusú traktora!
Mi a véleményetek róluk,a tapasztaltok vele, esetleges hibáik?
Illetve érdekelne még, hogy japán powershift(félautomata) váltós gépekkel mik a tapasztalatotok?
Válasz Kioti #29792. hozzászólásáraÉrtem, na pont ezért kezdtem itt tájékozódni még a tényleges nézelődés előtt, hogy az időt meg a km-eket ne vesztegessem fölöslegesen rossz opciókra.
Válasz laikus87 #29790. hozzászólásáraSziasztok!
A derék csuklós traktor meg éppen nem a legjobb választás kultizáshoz, mert ha megmozdítod a kormányt, hátul nagyon dobja a hardvert oldalra és letarolod a sort.
Válasz vrxlaci #29789. hozzászólására Pár honapja meglett bontva mert meg melegedett és fellett ujitva a hengerfeje és össze lett rakva és nagyon elkezdett fogyni belöle az olaj és a 4 db szelepszár simeringböl 3db lejött a szelep vezetöröl és ha már megbonttotuk megnéztem a gyürük és a hajtokar csapágy állapotát és amin kopást találok cserélem.
Esetleg még afelől érdeklődnék, hogy létezik-e ápolókerék ezekre a kistraktorokra? Valamint amelyeknél állítható a nyomtáv az csak a hátsó kerekre értendő?
Nézelődtem, böngésztem, és a rába 15 is elég jó opciónak tűnik, mert állítható a nyomtáv elől, hátul, szóval erőteljesen agyalok, tájékozódom, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Bár a kultivátor gyártását jó fél évre vállalja a gyártó, szóval a gép beszerzése sem olyan sürgős, mert csak a következő szezonban lesz aktuális a dolog.
Válasz JAGI #29763. hozzászólásáraJagi te nagyon bátor vagy , burkolat nélkül kaszálsz? Én még egy plexit is akarok a traki hátuljára rakni mert néha lőtéren érzem magam. Attól fosok, hogy Egyszer tarkón lő egy kő és leesek a trakiról az meg kimegy szlovákiába egyedül.Ha máritt tartunk nincs valakinek kubota gl hez bukócsöve?
Válasz sermangabor84 #29770. hozzászólásáraAzért mielőtt elindulsz kérdezd meg mekkorák az ekefejek,az én váltva forgatósomon 55/2 tehát 27cm-esek,a te géped laza talajban elviheti a 30-as fejeket,de a 35 már biztosan sok lesz.Mondjuk ha mellé nyúlnál, el is lehet adni az ekét.
Sok sikert a vásárláshoz.
Nekem szükség van a nagy forgó eke mellé, egy Bagodi ekére is,mert az sokkal rövidebb,alacsonyabb,persze nálad majd kialakul mi a szitu.
Válasz Kismumus74 #29759. hozzászólásáraSzia. Engem kiváncsiság képpen érdekelne hogy milyen a homlokrakód. Nekem egy 28 lovas van és valamikor ezen is volt, de az országba már nélküle érkezett. Csak az alapjai voltak voltak a traktoron. Privátban tudnál küldeni képeket és egy árat? A címem: gazsi074@gmail.com Előre is köszönöm.
Válasz sermangabor84 #29758. hozzászólásáraSzeva gondolom ekére gondoltál.
A te géped egy kicsit nagyobb mint az enyém,ezért már egy Bagodi 25/25 -ös ekét szépen elvinne.Nekem egy Bagodi 21/25 van,és egy Niemeyer Volly-Mat ami 55cm-es fogásszélességű,mondjuk egy ilyet is elbírna a géped.
amire gondolok:
Válasz JAGI #29763. hozzászólásáraSzép munka! A burkolata nincs meg a kaszának? Nem fo..l hogy egy követ elkap és leüt a trakirol? A tehénlepényröl már nem is beszélek...
Most ebben a munkában próbáltam ki. Ezt is remekül csinálja. Elég nagy a fű és egy kicsit megfogta a gépet. Nem azt néztem, hogy mikor fejezhetem már be, hanem hogy nemsokára abba kell hagynom!!!
Az enyémen is gyári Yanmár homirakó van. Nagyon szeretem! remekül működik. Pipec szerkezet! leteszi - felveszi saját magának. csak a csatlakozókat kell összedugni. Egy perc sincs az egész! 24 lovas az enyém is és semmi gondja vele.
Válasz sp1740 #29756. hozzászólásáraSzia. Mekkora a trakid? Van nálam egy gyári yanmar homlokrakodo, csak nekünk nagy lett. 24-26 lovas körüli trakira jo. Igaz csak kanál van hozzá, de saját vezérmü tömbös.
35452 hozzászólás
Válasz Elitjocko #29797. hozzászólásáraNekem volt Yanmar Af 22-es, és van AF 24 és Af 26-os.
Válasz 74 Misi #29798. hozzászólásáraÜdv.! Én még nem tudom a pontos létszámot, de max. 2 hét és hivatalosan is jelentkezem!
Válasz Elitjocko #29797. hozzászólásáraSzia!
Az enyém is Powershift váltós,nagyon jó.
Válasz Elitjocko #29797. hozzászólásáraSzia
Az én Yanim is powershift váltós.A véleményem meg annyi hogy fasza.Mivel a váltáshoz nem kell kuplungolni,így a munkafolyamat nem szakad meg talajmarózáskor,szárzúzáskor.Gondolom van még más munka is,ahol hasznos lehet ez,a funkció.Amúgy meg sima közlekedéskor is jó,mert csak tologatni kell a váltót.
AF-es Yanim még nem volt,de még lehet.
Válasz Kioti #29796. hozzászólásáraHa már a témánál vagyunk van még hely bőven lehet jelentkezni. Ez idáig nem sok lelkes fórumozó jelentkezett.
Érdeklődnék, hogy kinek van Yanmar Af típusú traktora!
Mi a véleményetek róluk,a tapasztaltok vele, esetleges hibáik?
Illetve érdekelne még, hogy japán powershift(félautomata) váltós gépekkel mik a tapasztalatotok?
Válasz krizol #29795. hozzászólásáraOtt a pont nálad.
Válasz laikus87 #29794. hozzászólásáraÜdv!Attól van sokkal nagyobb szakmai fórum!Gyere el a találkozóra!
Lehet, hogy hanyagolom egyelőre a témát, aztán a következő agromash-on jobban beleásom magam a dologba, és szétnézek a témában.
Köszönöm a válaszaitokat!
Válasz Kioti #29792. hozzászólásáraÉrtem, na pont ezért kezdtem itt tájékozódni még a tényleges nézelődés előtt, hogy az időt meg a km-eket ne vesztegessem fölöslegesen rossz opciókra.
Válasz laikus87 #29790. hozzászólásáraSziasztok!
A derék csuklós traktor meg éppen nem a legjobb választás kultizáshoz, mert ha megmozdítod a kormányt, hátul nagyon dobja a hardvert oldalra és letarolod a sort.
Válasz vrxlaci #29789. hozzászólására Pár honapja meglett bontva mert meg melegedett és fellett ujitva a hengerfeje és össze lett rakva és nagyon elkezdett fogyni belöle az olaj és a 4 db szelepszár simeringböl 3db lejött a szelep vezetöröl és ha már megbonttotuk megnéztem a gyürük és a hajtokar csapágy állapotát és amin kopást találok cserélem.
Válasz Agronomus #29751. hozzászólásáraKöszi a választ!
Esetleg még afelől érdeklődnék, hogy létezik-e ápolókerék ezekre a kistraktorokra? Valamint amelyeknél állítható a nyomtáv az csak a hátsó kerekre értendő?
Nézelődtem, böngésztem, és a rába 15 is elég jó opciónak tűnik, mert állítható a nyomtáv elől, hátul, szóval erőteljesen agyalok, tájékozódom, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Bár a kultivátor gyártását jó fél évre vállalja a gyártó, szóval a gép beszerzése sem olyan sürgős, mert csak a következő szezonban lesz aktuális a dolog.
Válasz Balázs1994 #29788. hozzászólásáraSzia!
Miért kellett megbontani,mi volt a tünet?
Yanmar nagy javításon :)
Szántás uborka alá!A közmunkások nem birták ásóval.
Válasz Kismumus74 #29761. hozzászólásáraSzia, doman@dunaweb.hu
várom a képeket. :)
köszi
Válasz kormos24 #29782. hozzászólásáraÜdv.
A velencei Füri ker.kft.hirdet vékony kerekeket ,de csak 19"-tól.Próbáld meg megnézni,rákérdezni.
Sziasztok! tudna nekem valaki segíteni yanmar f230 gépkönyvben? Műszaki vizsgához kellene. Bármilyen nyelvű érdekel. Köszönöm!
Válasz Laci0723 #29631. hozzászólásáraszia én az oraker kft-töl szoktam rendelni cuccokat ez a gumi kb 10-15 náluk
sziasztok kubota xb-1 deluxe kistrakit keresek vagy sorművelő küllős felnigarnitúrát hozzá. tel: 30/33-84-105
Válasz AGROKID #29780. hozzászólására Ez egy tgx 23as komunális traki 4800 üzem órával.
Válasz Balázs1994 #29778. hozzászólásáraMilyen tipusú Iseki?
Válasz JAGI #29763. hozzászólásáraJagi te nagyon bátor vagy , burkolat nélkül kaszálsz? Én még egy plexit is akarok a traki hátuljára rakni mert néha lőtéren érzem magam. Attól fosok, hogy Egyszer tarkón lő egy kő és leesek a trakiról az meg kimegy szlovákiába egyedül.Ha máritt tartunk nincs valakinek kubota gl hez bukócsöve?
Válasz Balázs1994 #29777. hozzászólására
10 éves iseki motortartó gumi bakja így nézett ki
Válasz sermangabor84 #29773. hozzászólásáraSzia!
Szerintem ez túl nagy lesz!
Válasz hspityu #29774. hozzászólásáraKöszönöm a tanácsokat!
Válasz sermangabor84 #29773. hozzászólásáraSzerintem beszélj az eladóval így képről,én nem tudom megítélni.Ne legyen túl nagy,mert nem bírja a géped ha az.
NA EZ?http://www.agroinform.com/galleria/view.php?id=6562277&nr=1
Válasz sermangabor84 #29770. hozzászólásáraAzért mielőtt elindulsz kérdezd meg mekkorák az ekefejek,az én váltva forgatósomon 55/2 tehát 27cm-esek,a te géped laza talajban elviheti a 30-as fejeket,de a 35 már biztosan sok lesz.Mondjuk ha mellé nyúlnál, el is lehet adni az ekét.
Sok sikert a vásárláshoz.
Nekem szükség van a nagy forgó eke mellé, egy Bagodi ekére is,mert az sokkal rövidebb,alacsonyabb,persze nálad majd kialakul mi a szitu.
Válasz Kismumus74 #29759. hozzászólásáraSzia. Engem kiváncsiság képpen érdekelne hogy milyen a homlokrakód. Nekem egy 28 lovas van és valamikor ezen is volt, de az országba már nélküle érkezett. Csak az alapjai voltak voltak a traktoron. Privátban tudnál küldeni képeket és egy árat? A címem: gazsi074@gmail.com Előre is köszönöm.
http://www.jofogas.hu/vas/2_es_Regent_Eke_47655423.htm?first=1
Na ez?
Válasz hspityu #29766. hozzászólásáraAz a váltvaforgató az jónak tűnik valami olyat keresek!
Válasz hspityu #29766. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/bagodi-2525-os-2-es-eke-elado/h_6529656
Ilyen van kb nekem is:
http://www.jofogas.hu/bekes/Valtva_forgatos_eke_44089706.htm
Válasz sermangabor84 #29758. hozzászólásáraSzeva gondolom ekére gondoltál.
A te géped egy kicsit nagyobb mint az enyém,ezért már egy Bagodi 25/25 -ös ekét szépen elvinne.Nekem egy Bagodi 21/25 van,és egy Niemeyer Volly-Mat ami 55cm-es fogásszélességű,mondjuk egy ilyet is elbírna a géped.
amire gondolok:
Válasz Kismumus74 #29764. hozzászólásáraDe meg van, csak levettem, mert semmit nem lehet látni tőle, meg nehéz is. Kockázatos egy kicsit az biztos!
Válasz JAGI #29763. hozzászólásáraSzép munka! A burkolata nincs meg a kaszának? Nem fo..l hogy egy követ elkap és leüt a trakirol? A tehénlepényröl már nem is beszélek...
Most ebben a munkában próbáltam ki. Ezt is remekül csinálja. Elég nagy a fű és egy kicsit megfogta a gépet. Nem azt néztem, hogy mikor fejezhetem már be, hanem hogy nemsokára abba kell hagynom!!!
Az enyémen is gyári Yanmár homirakó van. Nagyon szeretem! remekül működik. Pipec szerkezet! leteszi - felveszi saját magának. csak a csatlakozókat kell összedugni. Egy perc sincs az egész! 24 lovas az enyém is és semmi gondja vele.
Válasz sp1740 #29760. hozzászólásáraHa érdekel készitek rola pár képet ha irsz 1 email cimet, elküldöm. Nekünk az ym 1601-re lett volna.
Válasz Kismumus74 #29759. hozzászólásáraSzia, 17Le.
Válasz sp1740 #29756. hozzászólásáraSzia. Mekkora a trakid? Van nálam egy gyári yanmar homlokrakodo, csak nekünk nagy lett. 24-26 lovas körüli trakira jo. Igaz csak kanál van hozzá, de saját vezérmü tömbös.
Sziasztok tudnátok tanácsod adni hogy a yanmarfx255 höz milyen elét vegyek?
Válasz Agronomus #29755. hozzászólásáraÍrtalak.
Jó estét Urak! Trágya kihordásra lenne szükségem homlokrakodóra a "kicsikére". Van valami ötlet, javaslat? A segítségetek előre is köszönöm.
Válasz 74 Misi #29754. hozzászólásáraSzia Misi.Én is jövök.Egyenlőre ami biztos hogy 1 emner 1 traki meg 1 ebéd....
Válasz 76béci #29753. hozzászólásáraNem nyaralni lesztek? Úgy szoktátok
Írtalak a listára
Válasz 74 Misi #29746. hozzászólásáraMisi ez nagyon jól néz ki 2 felnőtt 2 gyerek 1 traki plusz ebéd.