Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Csaby68 #29690. hozzászólására Szia én 5000ft vettem darabját de a tz4k csak elöl van suly ebelö 30kg a külsök 25kg de csak a külsö sulyt keres mert a formályuk miatt csak az paszol a traki felnijébe.
Válasz yanmarf15d #29682. hozzászólásáraSzia.
Olyan szép nem lesz, mint egy fűnyíróval. Kerítés mellet, sarkokban, növények és tereptárgyak közelében pedig el fog maradni valamennyi.
A kardán mindenképpen racsnis legyen, hogy ne rángassa a trakesz motorját.
Tuskó ellen pedig védekezz ahogy tudsz (nyírócsap, kulpungos kardán, stb). Én nem használok semmi ilyesmit. Racsnis kardán, odafigyelés és jó szem.
Válasz yanmarf15d #29682. hozzászólásáraNem csinál olyan szép egyenletes munkát,mint a fűnyíró. Ha kicsit is egyenetlen a terület akkor meg még csúnyább munkát hagy maga után.
Válasz yanmarf15d #29683. hozzászólásáraAz az adapter nem erős hajtóművel van szerelve,tehát szárzúzásra nem lesz sokáig alkalmas,fűre viszont még jó lehet.Persze ezzel, nem a méteres füvet kéne vágni.
Vagy rendelsz egy hajtóművet, és csináltatsz magadnak egyet.Én is így szereztem be az enyémet.Munkadíjjal együtt sem értem el a 100eft-ot
Válasz JAGI #29681. hozzászólásáraHa nem megy másképp a csapszeggel szembe,mindkét oldalra fúrjál egy szerelő furatot.Olyan méretüt, hogy egyik oldalt a kiütő, másikon a csapszeg ki és beférjen.Később egy dugóval lefedheted.Vagy, ha ugy van hely akkor a kiütött csapszegből mindig levágol, hogy tud tovább ütni!
http://www.jofogas.hu/veszprem/Rz_tipusu_funyiro_adapter_seged_kerekkel__fukasza_kis_traktor_utan_27316037.htm?account_list_id=f9d908ee4ed30d261be55c81e3266317&ca=18_a&w=3
Valami ilyesmire gondolok!
Mi a véleményetek ezekről a traktor után köthető kardán meghajtású fűnyirókrol kérdésem.azlenne hogy ha pl szép munkát akarok végezni vele van ez olyan joo mindt egy fűnyiró udvaromba szeretném használni csak. Myen kardán tengelyt joo hozzá gondolok itt a vakontúrásokra illetve esetleges fatiskok okozta sérülések elkerűlésére vagy jobbak a szíj meghajtásúak? Esetleg kuplungos kardán ?
Ehhez nem lehet hozzáférni a mindent megoldó flexel! Feszíteni sem lehet rajta, mert a lemezrugó már a másik oldalhoz is hozzányomja. Csak a csere jöhet szóba, de nem tudom hogy kiütni a csapszeget sem! A nem szabvány láncal ne is idegesíts!!
Válasz JAGI #29677. hozzászólásáraÜdv!Ha megvan a csere lánc akkor mehet a drasztikus megoldás!Flex,vagy kiütő és flex.Azért nézd meg okával a láncot, mert anno mikor én cseréltem, az enyém nem szabvánxos volt.Nekem lánckereket is kellett cserélnem
Válasz JAGI #29677. hozzászólásáraA láncfeszítőnél kellene csalni szerintem, hogy ne lógjon annyira, bár ez nem olyan mint az enyém. Ezt a típust nem ismerem, de az elv ugyan az lehet.
Sziasztok!
Most már tuti, hogy a lánc hosszú a hajtásnál. Egy fél láncszempárral legalább. Ekkora kopásból való nyúlás lehetetlen. Egyelőre lövésem sincs, hogy hogyan lehetne kicserélni, mivel nincs rajta patentszem! Fogadókész vagyok a megoldásra!
Köszönöm!
Válasz wernerj #29644. hozzászólásáraSzia a jófogáson van egy motor
http:/jasz_nagykun_szolnok/Szlavia_kethengeres_diesel_motor_48047573.htm
Remélem egy kis segítség ez így
Válasz wernerj #29667. hozzászólásáraÜdv! Én 4-5 Lada blokkot csináltattam Kacsóékkal, abból 2 versenymotor volt, komoly átalakításokkal. Ott csináltattam a kubotám repedt hengerfejét is. Az én tapasztalataim jók velük kapcsolatban.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Taszáron a Kacsó-gép kft-t ismerem, nem vált be sajnos. A felújítás annyiban lenne, mint egy másik blokk(200 körül), és még a szezon végét meg tudná csípni ha össze lenne rakva. A kuncsaftjait nekem adja át, korrekt srác. Ha hétfőig nem találunk motort, marad a felújítás.
Sziasztok. figyelemmel szoktam kísérni a fórumot, mert nekem is van egy kinai kistraktorom. De most segítséget szeretnék kérni. Egy JUMZ 65höz keresek japán talajmarót, vagy 180 cmest, de csak 540es kardánfordulat jöhet szóba. Hiába nézem a netet nem találok. Hol találhatok, lehet valahol megrendelni, aki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm
Válasz wernerj #29644. hozzászólásáraFelújítani nem érdemes esetleg?
Taszáron van egy műhely mindent fel tudnak újítani a fűnyíró motortól a mozdony motorokig,törött hiányos blokkokat is. Garanciával.
Érdeklődnék hogy valaki tud-e segíteni nekem.Van egy Kubota B 1400 traktorom most rendezem a zöld rendszámot és kérnek valami típusbizonyítványt félét vagy adatlapot róla?
Válasz emcett #29646. hozzászólásáraErdőn dolgozunk,vannak Stihlek,Husqvarnak.
Fűrészek,bozótvágók egyaránt. (Oda azért nem lehet kimenni AL-KO val,Straussal)
Sajnos látjuk hogyan csökken a minőség évről-évre.
De ez mindennel így van,legyen autó,tv bármi.
Ezt a márkát ismered esetleg, HECHT . Cseh gyártmány. Tapasztalatom még nincs, most vettem egy ilyen márkájú egykezes láncfűrészt. Biztatóak az első jelek.
Válasz 76béci #29616. hozzászólásáraSzia, nekem is narancssárga Strausom van. tavaly is 2,5 hektárt vágtam le vele+ itthon damillal fűnyírás. Panaszra okom nem lehet nekem sem.
35444 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat!12E kértek értük.
Válasz Balázs1994 #29692. hozzászólására Bocsi belsöt akartam irni
Válasz Csaby68 #29690. hozzászólására Szia én 5000ft vettem darabját de a tz4k csak elöl van suly ebelö 30kg a külsök 25kg de csak a külsö sulyt keres mert a formályuk miatt csak az paszol a traki felnijébe.
Válasz Csaby68 #29690. hozzászólásáraSzi a! Max.5000Ft/db szerintem ez a plafon.
Szép estét mindenkinek!Szeretném megkérdezni,hogy T4k keréksulyért mennyit kérnek mostanában!2db első 2db hátsó.Ma kínálták rám.
Válasz yanmarf15d #29682. hozzászólásáraSzia.
Olyan szép nem lesz, mint egy fűnyíróval. Kerítés mellet, sarkokban, növények és tereptárgyak közelében pedig el fog maradni valamennyi.
A kardán mindenképpen racsnis legyen, hogy ne rángassa a trakesz motorját.
Tuskó ellen pedig védekezz ahogy tudsz (nyírócsap, kulpungos kardán, stb). Én nem használok semmi ilyesmit. Racsnis kardán, odafigyelés és jó szem.
Válasz yanmarf15d #29682. hozzászólásáraNem csinál olyan szép egyenletes munkát,mint a fűnyíró. Ha kicsit is egyenetlen a terület akkor meg még csúnyább munkát hagy maga után.
Válasz JAGI #29677. hozzászólásáraÜdv .
Szerintem amit krizol kolléga javasolt az jó megoldás,üsd szét vegyél ki egy szemet,állítsd vissza a feszítőt.
Válasz JAGI #29681. hozzászólásáraJagi nem értek hozzá igazán,de egy szemet ha kivennél belőle, akkor már a feszítő is tudna dolgozni.
Válasz yanmarf15d #29683. hozzászólásáraAz az adapter nem erős hajtóművel van szerelve,tehát szárzúzásra nem lesz sokáig alkalmas,fűre viszont még jó lehet.Persze ezzel, nem a méteres füvet kéne vágni.
Vagy rendelsz egy hajtóművet, és csináltatsz magadnak egyet.Én is így szereztem be az enyémet.Munkadíjjal együtt sem értem el a 100eft-ot
Válasz JAGI #29681. hozzászólásáraHa nem megy másképp a csapszeggel szembe,mindkét oldalra fúrjál egy szerelő furatot.Olyan méretüt, hogy egyik oldalt a kiütő, másikon a csapszeg ki és beférjen.Később egy dugóval lefedheted.Vagy, ha ugy van hely akkor a kiütött csapszegből mindig levágol, hogy tud tovább ütni!
http://www.jofogas.hu/veszprem/Rz_tipusu_funyiro_adapter_seged_kerekkel__fukasza_kis_traktor_utan_27316037.htm?account_list_id=f9d908ee4ed30d261be55c81e3266317&ca=18_a&w=3
Valami ilyesmire gondolok!
Mi a véleményetek ezekről a traktor után köthető kardán meghajtású fűnyirókrol kérdésem.azlenne hogy ha pl szép munkát akarok végezni vele van ez olyan joo mindt egy fűnyiró udvaromba szeretném használni csak. Myen kardán tengelyt joo hozzá gondolok itt a vakontúrásokra illetve esetleges fatiskok okozta sérülések elkerűlésére vagy jobbak a szíj meghajtásúak? Esetleg kuplungos kardán ?
Ehhez nem lehet hozzáférni a mindent megoldó flexel! Feszíteni sem lehet rajta, mert a lemezrugó már a másik oldalhoz is hozzányomja. Csak a csere jöhet szóba, de nem tudom hogy kiütni a csapszeget sem! A nem szabvány láncal ne is idegesíts!!
Válasz JAGI #29677. hozzászólásáraÜdv!Ha megvan a csere lánc akkor mehet a drasztikus megoldás!Flex,vagy kiütő és flex.Azért nézd meg okával a láncot, mert anno mikor én cseréltem, az enyém nem szabvánxos volt.Nekem lánckereket is kellett cserélnem
Válasz JAGI #29677. hozzászólásáraA láncfeszítőnél kellene csalni szerintem, hogy ne lógjon annyira, bár ez nem olyan mint az enyém. Ezt a típust nem ismerem, de az elv ugyan az lehet.
Sziasztok!
Most már tuti, hogy a lánc hosszú a hajtásnál. Egy fél láncszempárral legalább. Ekkora kopásból való nyúlás lehetetlen. Egyelőre lövésem sincs, hogy hogyan lehetne kicserélni, mivel nincs rajta patentszem! Fogadókész vagyok a megoldásra!
Köszönöm!
Válasz vrxlaci #29640. hozzászólásáraHP-t toltam le a nagy ijedtségre gyorsan
Válasz Balu2 #29635. hozzászólásáraSzia!
A talajmaródnál a hidraulika tartja szinten a megfelelő mélységet?
Válasz vszili #29663. hozzászólásáraA legnagyobb talajmaró készlet a paprika traktornál van nézz körül náluk.
Katt ide. Paprikataktor
Válasz wernerj #29672. hozzászólásáraItt van még két másik is.(Picit drágábbak)
http://www.jofogas.hu/csongrad/Slavia_motor_2_hengeres_44018391.htm?first=1
http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Diesel_motor_kethengeres_Raba_15_MT_8_Slavia_46919208.htm?first=1
Válasz patek75 #29669. hozzászólásáraKöszönöm, ez lesz a miénk.Nagy kösz mindenkinek, és bocs az -ért!
Válasz wernerj #29644. hozzászólásáraNézd meg az ORAKER kft-nél ott van motor.
Válasz patek75 #29669. hozzászólásárahttp://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Szlavia_kethengeres_diesel_motor_48047573.htm?first=1
Válasz wernerj #29644. hozzászólásáraSzia a jófogáson van egy motor
http:/jasz_nagykun_szolnok/Szlavia_kethengeres_diesel_motor_48047573.htm
Remélem egy kis segítség ez így
Válasz wernerj #29667. hozzászólásáraÜdv! Én 4-5 Lada blokkot csináltattam Kacsóékkal, abból 2 versenymotor volt, komoly átalakításokkal. Ott csináltattam a kubotám repedt hengerfejét is. Az én tapasztalataim jók velük kapcsolatban.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Taszáron a Kacsó-gép kft-t ismerem, nem vált be sajnos. A felújítás annyiban lenne, mint egy másik blokk(200 körül), és még a szezon végét meg tudná csípni ha össze lenne rakva. A kuncsaftjait nekem adja át, korrekt srác. Ha hétfőig nem találunk motort, marad a felújítás.
Válasz Mkrisz #29664. hozzászólására
Válasz vszili #29663. hozzászólásáraÜdv!
Kalitraktor.hu esetleg. Az oldalon megtalálod a telefonszámot amelyen elérhető.
Ott vannak külön marók is.
Válasz vrxlaci #29656. hozzászólásáraKöszönöm megpróbálom.
Sziasztok. figyelemmel szoktam kísérni a fórumot, mert nekem is van egy kinai kistraktorom. De most segítséget szeretnék kérni. Egy JUMZ 65höz keresek japán talajmarót, vagy 180 cmest, de csak 540es kardánfordulat jöhet szóba. Hiába nézem a netet nem találok. Hol találhatok, lehet valahol megrendelni, aki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm
Válasz bt66 #29651. hozzászólásáraKöszönöm a segítségeket!
Válasz bice #29660. hozzászólásáraSzia!
Megvette ahogy a Stihl a Vikinget
Válasz pepitamotors1984 #29636. hozzászólásáraÜdv.
Mondom én,hogy beszállító csak nem sthil,hanem husqvarna.
Válasz wernerj #29644. hozzászólásáraFelújítani nem érdemes esetleg?
Taszáron van egy műhely mindent fel tudnak újítani a fűnyíró motortól a mozdony motorokig,törött hiányos blokkokat is. Garanciával.
Válasz krizol #29657. hozzászólásáraEz megint nem jött össze!
Válasz wernerj #29644. hozzászólására <meta charset="iso-8859-2">
<title>Szlávia kéthengeres diesel motor - Martfű, Jász-Nagykun-Szolnok</title>@charset "UTF-8";[ng\:cloak],[ng-cloak],[data-ng-cloak],[x-ng-cloak],.ng-cloak,.x-ng-cloak,.ng-hide:not(.ng-hide-animate){display:none !important;}ng\:form{display:block;}.ng-animate-shim{visibility:hidden;}.ng-anchor{position:absolute;} Semperit 24"-os traktor gumi eladó - Felsőszentiván, Bács-Kiskun
Válasz Mkrisz #29653. hozzászólásáraKeletagronál talán tudnak ebben segíteni.
Válasz Gyurka1988 #29621. hozzászólásáraLehet hogy az olaj is kevés de levegős a rendszer azért fehér habos az olaj.
Válasz Laci0723 #29631. hozzászólásáraMARSO Kft
Érdeklődnék hogy valaki tud-e segíteni nekem.Van egy Kubota B 1400 traktorom most rendezem a zöld rendszámot és kérnek valami típusbizonyítványt félét vagy adatlapot róla?
Válasz emcett #29646. hozzászólásáraErdőn dolgozunk,vannak Stihlek,Husqvarnak.
Fűrészek,bozótvágók egyaránt. (Oda azért nem lehet kimenni AL-KO val,Straussal)
Sajnos látjuk hogyan csökken a minőség évről-évre.
De ez mindennel így van,legyen autó,tv bármi.
Válasz Laci0723 #29631. hozzászólásárahttp://www.zemplengumi.hu/mezogazdasagigumi.php?meret1=5.00&meret2=-&coll=15&marka=-&keszlet=all
Válasz Lali86 #29649. hozzászólásáraHopp, ezt benéztem, neked 5x15-ösöd van. Bocs
Válasz Laci0723 #29631. hozzászólásáraSziasztok!
Nem tudom milyen lehet, de nincs rossz áron:
5x12 bordás
Válasz Laci0723 #29631. hozzászólásáraSzia
Sajnos ilyen "összkerekes" gumit nem találtam csak a sima kivitelű van a keletagro-nál,ha nem kell ,hogy kapaszkodjon akkor az is jó lehet.
http://www.keletagro.hu/hu/japan-kistraktorok/japan-kistraktor-gumik/p-243/gumi-5-00-15
Válasz Bencsiki #29606. hozzászólásáraSziasztok!
Ezt a márkát ismered esetleg, HECHT . Cseh gyártmány. Tapasztalatom még nincs, most vettem egy ilyen márkájú egykezes láncfűrészt. Biztatóak az első jelek.
Válasz vrxlaci #29633. hozzászólásáraLátom Te legalább képben vagy...!
Válasz 76béci #29616. hozzászólásáraSzia, nekem is narancssárga Strausom van. tavaly is 2,5 hektárt vágtam le vele+ itthon damillal fűnyírás. Panaszra okom nem lehet nekem sem.