Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv! mindenkinek a fórumon . Egy kis tanács kellene .Mivel most szeretnék gépet venni és nem vagyok járatos a japán gépek világába.Bér munkára kellene kiskertekhez.nem tudom eldönteni,hogy kisebb Le-jű négykerekes vagy nagyobb 2Wd-s is jó lenne.Itt felénk akad némi 15-20%-os emelkedő.Ezen kívül a Márka tapasztalatokat is szívesen venném.Valamint az is jól jönne ,hogy vásárlásnál mit kell megnézni nehogy javítással kezdjem.A válaszokat előre is köszönöm!!
Üdv! mindenkinek a fórumon . Egy kis tanács kellene .Mivel most szeretnék gépet venni és nem vagyok járatos a japán gépek világába.Bér munkára kellene kiskertekhez.nem tudom eldönteni,hogy kisebb Le-jű négykerekes vagy nagyobb 2Wd-s is jó lenne.Itt felénk akad némi 15-20%-os emelkedő.Ezen kívül a Márka tapasztalatokat is szívesen venném.Valamint az is jól jönne ,hogy vásárlásnál mit kell megnézni nehogy javítással kezdjem.A válaszokat előre is köszönöm!!
Válasz vrxlaci #29423. hozzászólásáraSzia!
Nincs semmi hangja váltáskor. Még akkor is ugrik, ha minimális gázzal használom. Még ha kuplungal indítom is akkor sem mindíg indul simán, bár akkor jobban ki tudom játszani.
Válasz otkota #29403. hozzászólásáraSzia. Nekem 1 Iseki kc350 van Honda gx 200 motorral. 2 előre 1 hátra seb. Plussz ugyanennyi ha átrakom az ékszijat. Vonszolt talajmaroval, kultivátor van hozzá, tárcsás töltő krumplihoz. Hálás kis jószág. Ez hasonló mint a Honda F400-600.
Fogy. :0.5-0.9kb/óra benzin.
Válasz yanmarf15d #29425. hozzászólásáraEzek potméter csonkok ezeket szép síkba le kell reszelni majd egy furatot a közepébe és egy csavart bele valami fogantyúval és már lehet is tekergetni.
Válasz Balu2 #29426. hozzászólásáraSzia!
Ezek szerint csak belehetett állítani azt a vetőgépet,és nem kelet homokozni a magot!
Sok sikert a vetéshez
Üdv.:csuti
Sziasztok!
Meg lett a vetőgép beállítás,gondoltam megosztom.
Fűmagnál 20kg/ha,4-es állásba kell tenni a kanalat.
Ma meg is volt a főpróba,holnap még van fél ha.
üdv az uraknak amikor megvettem a trakit már akkor levoltak törve a gombok nemis tudon mire valók de szeretném potolni valahogy ha lehet van tippetek hogyan lehet orvosolni a problémát?
Válasz JAGI #29421. hozzászólásáraSzia!
Akkor is ha váltáskor visszaveszed a gázt?
Amúgy zajtalan a váltás?
Nekem is ilyen van,de váltásnál csak egy nagyon kicsi rántást érezni,semmi durvát,és teljesen hangtalanul átvált,terhelés alatt is
Üdv mindenkinek!
Kb egy hónapja van egy powershiftes yanmarom. Minden váltásnál, indulásnál megugrik, akár a földet is kirugja maga alól. Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ez így működik, vagy valami nincs rendben? Szerintem nem igazán használ a gépnek. Ha nem természetes így, akkor mit lehet tenni ellene? Valami állítási (egyszerű!!) lehetőség van ?
Válasz AGROKID #29408. hozzászólásáraDe a Robi már eladta !!!
Jó állapotú volt egyébként, az a Kubota K62. KÖSZÖNÖM szépen a segítséget !!! (most értem internet közelbe)
Válasz otkota #29403. hozzászólásáraNekem szlovén MUTA van 3 éve. 9 lovas Lombardini diesel motorral. 4 sebesség előre, 3 hátra, kardán kihajtás (TLT), differenciálzár, kerekenként is fékezhető. Van hozzá rota, váltvaforgató eke (1), kultivátor, kocsi, de sokminden egyéb is kapható lenne hozá.
Önindítóm mincs, madzaggal indítom. Lehetséges. Szabadföldi zöldségesben használom és gyümölcsösben.
Nagyon kis fogyasztás, jó vele dolgozni.
Válasz lakatosr66 #29405. hozzászólásáraUgya jól gondolom, hogy mindről le lehet szedni a rotát és mást is rakhatok rá?
az akksisakat azért kurblizni si lehet ha netán............? Békéscsabán vannak?
Válasz otkota #29403. hozzászólásáraNekem volt több is. Nagyon szuperek, könnyen indulnak és van akksiról induló változatuk is. Fólia alá tökéletes ! Csak javasolni tudom neked !
Javasolt típusok:
Kubota K62
Iseki KA851 (akksis)
Iseki KA700
Mitsubishi CT701 (akksis)
Sziasztok!
Egy yanmar ym2020d elégedett tulajdonosa vagyok már lassan másfél éve.
Nagyon foglalkoztat, hogy kellene nekem egy egytengelyes "kistraktor". Valakinek van valami tapasztalata ezekkel az egytengelyes csodákkal. Mennyire nehéz bekurblizni? Fólia alatt szeretném használni krumplitöltésre, meg rázásra, valamint egy kis fóliaköz marózás és hasonlók lennének vele az elképzeléseim.
udv az uraknak ma cseréltem motor olajat a yanmar f15 d be és nemtudom ti mennyi olajat tesztek bele nekem nemegészen 3 l ment bele és a nívo szerimt a felső csíkon állunk?
Válasz 74 Misi #29371. hozzászólásáraMegmutattam a feleségemnek a képeket, hogy ne szóljon semmit, az én kertem csak félig van munkaeszközzel,van még hova fejlődni. Azt mondta:" Ha válni akarsz...." Gratula, szép sor!
35441 hozzászólás
Válasz vrxlaci #29423. hozzászólásáraSzia!
Nincs semmi hangja váltáskor. Még akkor is ugrik, ha minimális gázzal használom. Még ha kuplungal indítom is akkor sem mindíg indul simán, bár akkor jobban ki tudom játszani.
Válasz Raphy #29437. hozzászólásáraBocsánat 1szer akartam csak küldeni
Válasz Raphy #29435. hozzászólására
Válasz Raphy #29435. hozzászólására
Válasz otkota #29403. hozzászólásáraSzia. Nekem 1 Iseki kc350 van Honda gx 200 motorral. 2 előre 1 hátra seb. Plussz ugyanennyi ha átrakom az ékszijat. Vonszolt talajmaroval, kultivátor van hozzá, tárcsás töltő krumplihoz. Hálás kis jószág. Ez hasonló mint a Honda F400-600.
Fogy. :0.5-0.9kb/óra benzin.
Válasz Balu2 #29428. hozzászólásárahttp://www.novaracoopkft.hu/#!product/prd12/4470376041/m%C5%B1tr%C3%A1gyasz%C3%B3r%C3%B3-adapter-4-soros
Válasz yanmarf15d #29425. hozzászólásáraEzek potméter csonkok ezeket szép síkba le kell reszelni majd egy furatot a közepébe és egy csavart bele valami fogantyúval és már lehet is tekergetni.
Válasz csuti0 #29431. hozzászólásáraPersze,kiszámoltam aztán kipörgettük és állitgatás aztán megint pörgetés meg méregetés.De végül sikerült belőni.
Válasz Balu2 #29426. hozzászólásáraSzia!
Ezek szerint csak belehetett állítani azt a vetőgépet,és nem kelet homokozni a magot!
Sok sikert a vetéshez
Üdv.:csuti
Válasz vrxlaci #29429. hozzászólásáraRemélem sikeres lesz a telepítés.
Válasz Balu2 #29426. hozzászólásáraAkkor lassan élezheted a fűnyíró kést.
Talán így
http://www.novaracoopkft.hu/#!product/prd12/4470376041/m%C5%B1tr%C3%A1gyasz%C3%B3r%C3%B3-adapter-4-soros
Van valakinek, vagy látott valaki ilyet?adapter
Sziasztok!
Meg lett a vetőgép beállítás,gondoltam megosztom.
Fűmagnál 20kg/ha,4-es állásba kell tenni a kanalat.
Ma meg is volt a főpróba,holnap még van fél ha.
üdv az uraknak amikor megvettem a trakit már akkor levoltak törve a gombok nemis tudon mire valók de szeretném potolni valahogy ha lehet van tippetek hogyan lehet orvosolni a problémát?
Válasz Tomi19921220 #29418. hozzászólásárahttp://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/elektromos-alkatreszek/japantraktor-fenyszoroizzo-12v-25w
Válasz JAGI #29421. hozzászólásáraSzia!
Akkor is ha váltáskor visszaveszed a gázt?
Amúgy zajtalan a váltás?
Nekem is ilyen van,de váltásnál csak egy nagyon kicsi rántást érezni,semmi durvát,és teljesen hangtalanul átvált,terhelés alatt is
Válasz lakatosr66 #29411. hozzászólásáraKöszönöm a válaszokat!
Üdv mindenkinek!
Kb egy hónapja van egy powershiftes yanmarom. Minden váltásnál, indulásnál megugrik, akár a földet is kirugja maga alól. Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ez így működik, vagy valami nincs rendben? Szerintem nem igazán használ a gépnek. Ha nem természetes így, akkor mit lehet tenni ellene? Valami állítási (egyszerű!!) lehetőség van ?
Válasz Tomi19921220 #29418. hozzászólásáraRobogókban van ilyen izzó , motoros boltokban érdeklődj.
Válasz Tomi19921220 #29418. hozzászólásáraSzia!
Traktor60, náluk van ilyen izzó.
Estét!
Ilyen égőre lenne szükségem, esetleg ötlet valakinek hogy hol tudom beszerezni?
(Yanmar FX 215)
Válasz lakatosr66 #29413. hozzászólásáraSzia !
De lehet tudni !
Küldök honlapcímet privátban !
Válasz lakatosr66 #29412. hozzászólásáraSzia, lehet tudni a mostaniban milyen traktorok lesznek?
Sziasztok
Véleményeket szertnék kérni Hinomoto E14D traktorról?
Alkatrész ellátás van hozzá?
Válasz lakatosr66 #29402. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz AGROKID #29408. hozzászólásáraDe a Robi már eladta !!!
Jó állapotú volt egyébként, az a Kubota K62. KÖSZÖNÖM szépen a segítséget !!! (most értem internet közelbe)
Válasz otkota #29407. hozzászólásáraA mostaniban nem, de a következőben tervezem !
Válasz otkota #29406. hozzászólásáraIgen le lehet szedni róluk a rotát !
Igen, ha rossz az akksi netán, akkor van kurbli is és azzal is lehet indítani.
Sajnos már ezeket mind eladtuk, de Nyíregyházán van egy db, még talán:
http://www.keletagro.hu/hu/japan-kistraktorok/hasznalt-japan-kistraktorok/t-2019/kubota-k1-6
(Isten ments, hogy magunkat reklámozzam, csak véleményt kérdeztél róluk, én meg csak válaszoltam)
Válasz otkota #29403. hozzászólásáraNekem szlovén MUTA van 3 éve. 9 lovas Lombardini diesel motorral. 4 sebesség előre, 3 hátra, kardán kihajtás (TLT), differenciálzár, kerekenként is fékezhető. Van hozzá rota, váltvaforgató eke (1), kultivátor, kocsi, de sokminden egyéb is kapható lenne hozá.
Önindítóm mincs, madzaggal indítom. Lehetséges. Szabadföldi zöldségesben használom és gyümölcsösben.
Nagyon kis fogyasztás, jó vele dolgozni.
eladó
Válasz otkota #29406. hozzászólásáraIgen ott van, ha még el nem adta a Robi!!
Válasz lakatosr66 #29405. hozzászólásáraJa, bocs látom, hogy voltak.......esetleg nem jön valakinek mostanában konténerben ilyesmi?
Válasz lakatosr66 #29405. hozzászólásáraUgya jól gondolom, hogy mindről le lehet szedni a rotát és mást is rakhatok rá?
az akksisakat azért kurblizni si lehet ha netán............? Békéscsabán vannak?
Válasz otkota #29403. hozzászólásáraNekem volt több is. Nagyon szuperek, könnyen indulnak és van akksiról induló változatuk is. Fólia alá tökéletes ! Csak javasolni tudom neked !
Javasolt típusok:
Kubota K62
Iseki KA851 (akksis)
Iseki KA700
Mitsubishi CT701 (akksis)
Esetleg valaki tudja fejből mekkora első kerék csapágy kell a hinomoto E15?
Sziasztok!
Egy yanmar ym2020d elégedett tulajdonosa vagyok már lassan másfél éve.
Nagyon foglalkoztat, hogy kellene nekem egy egytengelyes "kistraktor". Valakinek van valami tapasztalata ezekkel az egytengelyes csodákkal. Mennyire nehéz bekurblizni? Fólia alatt szeretném használni krumplitöltésre, meg rázásra, valamint egy kis fóliaköz marózás és hasonlók lennének vele az elképzeléseim.
Válasz Zolii18 #29401. hozzászólására
http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-szurok/iseki-traktor-hidraulkaszuro
Meg kell őket kérdezni, hogy a tiédbe milyen való ! Biztos tudnak segíteni !
Üdv mindenkinek , hol tudnék szerezni iskei tx1410 hidraulika olaj szűrőt? A segítségeket előre is köszönöm!
Sziasztok
Én is ma cseréltem olajat
Én ezt raktam bele.
Majdnem belemegy a 4 liter a gépbe.
Válasz vrxlaci #29398. hozzászólásáraköszönöm a választ nekem 2,8 l ment bele pontosan.
énis 10w 40 et tettem most bele
Válasz yanmarf15d #29397. hozzászólásáraSzia!
Épp ma cseréltem én is,az olajat. Yanmar YM1820
Nekem is 3 liter megy bele. 10W40 est használok.
udv az uraknak ma cseréltem motor olajat a yanmar f15 d be és nemtudom ti mennyi olajat tesztek bele nekem nemegészen 3 l ment bele és a nívo szerimt a felső csíkon állunk?
Válasz 74 Misi #29393. hozzászólására
Sziasztok
Véleményeket szertnék kérni Hinomoto E14D traktorról?
Alkatrész ellátás van hozzá?
Válasz 74 Misi #29393. hozzászólására
Válasz wernerj #29392. hozzászólásáraHa az én feleségem ilyet mondana akkor rögtön vennék valamit.
Válasz 74 Misi #29371. hozzászólásáraMegmutattam a feleségemnek a képeket, hogy ne szóljon semmit, az én kertem csak félig van munkaeszközzel,van még hova fejlődni. Azt mondta:" Ha válni akarsz...." Gratula, szép sor!