Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Balu2 #28354. hozzászólásáraÉn 3* néztem meg, hallható azért a turbó , bár ezt élőben jobban ki lehet venni, de mikor alapjáratra visszament akkor jól kivehető szerintem! Ez valami kisebb személyautó turbó? Az olajzást onnan kötötted le neki és hova folyik vissza?
Válasz danesz8881 #28358. hozzászólására
Üdv.
Elég sokat kap(15v felett mutat)Forralni fogja az aksidat.Nézesd meg a fesz.szabályzót szerelővel.Kb 14.2v-nál le kellene szabályoznia!
Válasz frutti01 #28349. hozzászólásáraÜdv.
Nekem 4x4-es van,én csak azt vennék.
El kell dönteni,hogy mire szeretnéd használni(itt a fórumon már ezerszer írtuk).
Sokan elégedettek a hátsó kerekessel is,de azt nagyobb le.-vel ajánlott venni.
Válasz Balu2 #28354. hozzászólásáraÜdv.
Nagyon szép hangja van,és hallani a turbó hangot is.Sok szerencsét hozzá.Kb.mennyivel emelte meg a motorteljesítményt a turbó?
Látom itt szinte mindenkinek van traktora. Olyanba tudnátok segíteni hogy találtam B.pesten egy tulajdonosnál két eladó japán kis traktort és elvileg mind a kettő hibátlan pénzbe nincs nagy különbség,és igy nem tudok dönteni mivel nem igazán értek hozzá hogy melyiket válasszam mennyire mérvadó 2-4 kerékhajtás. Egyik gépe yanmar 1300 4 kerék illetve van iseki két kerék.Szerintetek?
Engem érdekelne, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy a trakid nem tudta húzni. Vagy az egysoros szántás lassúsága volt a baj?
Hány lovas a géped? Nekem 14-16 lovas Kubotám van.
Engem érdekelne, de úgy veszem ki a szavaidból, hogy a trakid nem tudta húzni. Vagy az egysoros szántás lassúsága volt a baj?
Szia Mtom ,én AWI hegesztő vagyok ,elektrodáztam is elég sokat,az egyik szerintem igy ránézésre sima elektroda a másik a saválo azért fényes , nemtudom mijen géped van sima trafó nem birja a bázikus elektrodát a régi E 11 vagy E21 es elektrodákat szeretik.az inverter anak mindegy mijen elektroda ha fröcsköl nagyon akkor csak meg kel forditani a kábeleket , hegesztés elöt csiszold le a rozsdát egy kicsit mert job ivet fog az elektroda tartás ,hegesztés irányába döndzsd meg egy kicsit meg rutinost huzni a bázikusnak mindegy csak ara figyelj az ömledék az ivet ne elöze meg bert akkor a salak bent marad .
Válasz Mtom #28331. hozzászólásáraSzia Mtom!
Az elektróda tartásról csak annyit ahány féle annyi féle kép kell tartani.
Gyakorlás teszi a mestert
Az utóbbi időszakban volt szerencsém három félével dolgoznom és a régi fajta (olcsó) elektróda volt e király
Fajták:OK 46-16-os 2,5mm 5kg 9000Ft
Böhler 2,5mm 5kg 8300Ft
ER 23 2,5mm 5kg 48500Ft
Válasz krizol #28340. hozzászólásáraSzia.Nem hegesztő a szakmám, de lakatosként dolgozom. Én szoktam tolni-húzni függőlegesen-majdnem elfekve, ahogy kívánja
Válasz Mtom #28331. hozzászólásáraÜdv.
Szerintem azért próbáld szétválogatni,mert a szerkezeti acélhoz valóval könnyebb hegeszteni.A rozsdamentes anyag lehet keményebb,és elválhat az anyagtól(megreped).Még egy jótanács,ha lehet a pálcát merőlegesen tartsd a hegesztendő anyagra úgy szebb lesz a varrat.
Válasz Elitjocko #28313. hozzászólásáraSzia Joco!
"Nincs benne olaj"
Igazad van működés szempontból,de amit írtál azt rosszul fogalmaztad meg.Ha nem lenne benne olaj akkor nem tudnád felemelni a platót!
A gyári pótkocsiknál tartályba épített kézi pumpa és cső van.Abból igazad van,hogy nem marad benne olaj,mert a plató kinyomja a munkahengerből az olajat.Nem kekeckedni akartam,nem piszkálni szeretnélek.Ennél nagyobb problémánk sose legyen!
Még egyszer bocsi István.
Válasz krizol #28333. hozzászólásáraKöszi :) akkor nem kell hozzá nyúlnom ezek szerint . Össze vannak keverve a dobozban és nem néztem csak akkor vettem észre amikor használtam őket .
Válasz eke6572 #28334. hozzászólásáraJavaslom beiktatni a rendszerbe a müanyagházas átfolyó szürőt.A csap alatti pohár megmarad üresen ülepitőnek,utána kötöd be a szürőt.Nekem évek óta ugy van,időszakonként cserélem.
Válasz kovacsnorbi.2005 #28305. hozzászólására
Bocsánat de dolgoznom is kell. Nem beszélve a számítástechnikai tudásom sem valami csodás. képek feltöltése sem egyszerű számomra.( kell a gyerekek segítsége! )Telefonról-gépre stb. Nem vagyok nagyon öreg de amikor én jártam középsuliba HT számítógépek voltak és a commondor64 volt a csúcs. Mellébeszélés után a képek. Nem tudom milyen japán autóé én így vettem a gépet. Talán a negyedik képen lévő számsor rajta segíthet a típusában.
Köszönöm :) akkor így mindenképpen folytatom . Ma megcsináltam ezt is úgy , hogy belülről kelljen rátenni a csapokra . Még elég sok meló van rajt de mire kell remélem be tudom fejezni . Most ilyen . Ja még valami nem vagyok egy nagy hegesztő zseni olyan elektródákkal csinálom amit találok . De ezek már megvannak 10 éve legalább ha nem több . Szóval miért különböző a hegesztés színe ? Ha tudja valaki legyen szíves jelezzen mert ha nem megfelelő pl a fényesebb hegesztés akkor azt át kell hegesszem a másikkal nehogy nekem meló közben leszakadjon valami .
Megint én :) . Mivel nincs kombinátorom így arra gondoltam , hogy átalakítom a magtakarót amit még mtz - hez csináltunk . A keretet keskenyebbre vágtam és tettem alá 3 középnehéz fogast . A kérdésem az lenne , hogy elbírja e a 25 le a 3 fogast . Még az jutott eszembe , hogy a hátsó 2 fogassorra hegesztek kopott lándzsa hegyeket . Így hosszabbak lennének a fogak 3 - 4 cm el . Csak elöbb megvárom a véleményeket , hogy érdemes e folytatni és megcsinálom 2 fogasosra . Köszönöm .
Itt egy tényleg olcsó eke, 25 pénzért megszámolnám fórumtársnak, ha valaki lát benne fantáziát.
Kis hinomoto-hoz vettem, de nem jött be nekem ez a kistrakis szántás
Egyes eke, de nem olyan kicsi fej van rajta.
Amikor jobban leengedtem lemehetett olyan 30 centire kb.
Rozsdamentes fej meg az ekevas fel van edzve valami cuccal és állítolag nem is kopik.
Új rajta a kerék már az érhet egy tizest
Helyileg Kiskunfélegyháza.
Válasz bice #28314. hozzászólásáraIgen az egy turbó nyomásmérő.
Ahogy néztem az általam eddig javított japán traktor motorokat,és amibe ez a turbó is volt,ki kell bírnia!
Videót majd készítek,de még nincs meg a cooler hűtő!
35415 hozzászólás
Válasz Balu2 #28354. hozzászólására
Balu, ez hatalmas!
Sportkipu? Esetleg sport légszűrő?
Válasz Balu2 #28354. hozzászólásáraŰgyes vagy Balu!
Válasz danesz8881 #28358. hozzászólásáraÜdv!Az sajnos tultöltés!Nem működik a szabályzás.Hosszú távon nem megoldás.14V a maximum!
Válasz Feritz #28360. hozzászólásáraEz egy Mitsubishi rizskombájn turbó.
Olajozás az olajnyomás gombánál van levéve,és a karterba megy vissza.
Válasz bice #28356. hozzászólásáraMég nem tudom,majd ha mögé akasztom az ekét kiderül.
Válasz Balu2 #28354. hozzászólásáraÉn 3* néztem meg, hallható azért a turbó , bár ezt élőben jobban ki lehet venni, de mikor alapjáratra visszament akkor jól kivehető szerintem! Ez valami kisebb személyautó turbó? Az olajzást onnan kötötted le neki és hova folyik vissza?
Válasz danesz8881 #28358. hozzászólására
Üdv.
Elég sokat kap(15v felett mutat)Forralni fogja az aksidat.Nézesd meg a fesz.szabályzót szerelővel.Kb 14.2v-nál le kellene szabályoznia!
Nem kap túl sokat az akksi?
https://youtu.be/XeqwYuIgPvU
Válasz frutti01 #28349. hozzászólásáraÜdv.
Nekem 4x4-es van,én csak azt vennék.
El kell dönteni,hogy mire szeretnéd használni(itt a fórumon már ezerszer írtuk).
Sokan elégedettek a hátsó kerekessel is,de azt nagyobb le.-vel ajánlott venni.
Válasz Balu2 #28354. hozzászólásáraÜdv.
Nagyon szép hangja van,és hallani a turbó hangot is.Sok szerencsét hozzá.Kb.mennyivel emelte meg a motorteljesítményt a turbó?
sziasztok ha valakit érdekel van 1 használt yanmar kormányművem eladó (felújítandó)
A kért videó a hangról.Itt még félkész állapotban.yanmar f 175 TD
Válasz wernerj #28352. hozzászólására
Le van x@rva! A találkozón iszunk rá egyet!
Válasz Bencsiki #28351. hozzászólásáraJobbulást neked, bízzunk benne hogy semmi komolyat nem találnak.
Válasz krizol #28346. hozzászólásáraEsetleg utána. Vagy előtte.
Jobb lenne helyette.
Válasz frutti01 #28349. hozzászólásáraA pontos tipusát nem tudod?
A yanmar gondolom ym 1300
Látom itt szinte mindenkinek van traktora. Olyanba tudnátok segíteni hogy találtam B.pesten egy tulajdonosnál két eladó japán kis traktort és elvileg mind a kettő hibátlan pénzbe nincs nagy különbség,és igy nem tudok dönteni mivel nem igazán értek hozzá hogy melyiket válasszam mennyire mérvadó 2-4 kerékhajtás. Egyik gépe yanmar 1300 4 kerék illetve van iseki két kerék.Szerintetek?
Válasz Bencsiki #28345. hozzászólásáraA kontrasz anyag nem saját főzet lesz?
Válasz wernerj #28344. hozzászólásáraSzia!
Sajnos megállt a projekt! PET/CT vizsgálat lesz előbb!
Jó benézni ide,mindig tanul az ember valamit... Bencsiki: sikerült a szöghajtást megoldani?
Szia Mtom ,én AWI hegesztő vagyok ,elektrodáztam is elég sokat,az egyik szerintem igy ránézésre sima elektroda a másik a saválo azért fényes , nemtudom mijen géped van sima trafó nem birja a bázikus elektrodát a régi E 11 vagy E21 es elektrodákat szeretik.az inverter anak mindegy mijen elektroda ha fröcsköl nagyon akkor csak meg kel forditani a kábeleket , hegesztés elöt csiszold le a rozsdát egy kicsit mert job ivet fog az elektroda tartás ,hegesztés irányába döndzsd meg egy kicsit meg rutinost huzni a bázikusnak mindegy csak ara figyelj az ömledék az ivet ne elöze meg bert akkor a salak bent marad .
Válasz Mtom #28331. hozzászólásáraSzia Mtom!
Az elektróda tartásról csak annyit ahány féle annyi féle kép kell tartani.
Gyakorlás teszi a mestert
Az utóbbi időszakban volt szerencsém három félével dolgoznom és a régi fajta (olcsó) elektróda volt e király
Fajták:OK 46-16-os 2,5mm 5kg 9000Ft
Böhler 2,5mm 5kg 8300Ft
ER 23 2,5mm 5kg 48500Ft
Válasz krizol #28340. hozzászólásáraSzia.Nem hegesztő a szakmám, de lakatosként dolgozom. Én szoktam tolni-húzni függőlegesen-majdnem elfekve, ahogy kívánja
Válasz bice #28339. hozzászólásáraAzért a merőleges pálca tartáson elgondolkozom!
Válasz Mtom #28331. hozzászólásáraÜdv.
Szerintem azért próbáld szétválogatni,mert a szerkezeti acélhoz valóval könnyebb hegeszteni.A rozsdamentes anyag lehet keményebb,és elválhat az anyagtól(megreped).Még egy jótanács,ha lehet a pálcát merőlegesen tartsd a hegesztendő anyagra úgy szebb lesz a varrat.
Válasz Elitjocko #28313. hozzászólásáraSzia Joco!
"Nincs benne olaj"
Igazad van működés szempontból,de amit írtál azt rosszul fogalmaztad meg.Ha nem lenne benne olaj akkor nem tudnád felemelni a platót!
A gyári pótkocsiknál tartályba épített kézi pumpa és cső van.Abból igazad van,hogy nem marad benne olaj,mert a plató kinyomja a munkahengerből az olajat.Nem kekeckedni akartam,nem piszkálni szeretnélek.Ennél nagyobb problémánk sose legyen!
Még egyszer bocsi István.
Válasz krizol #28333. hozzászólásáraKöszi :) akkor nem kell hozzá nyúlnom ezek szerint . Össze vannak keverve a dobozban és nem néztem csak akkor vettem észre amikor használtam őket .
Válasz eke6572 #28334. hozzászólásáraJavaslom beiktatni a rendszerbe a müanyagházas átfolyó szürőt.A csap alatti pohár megmarad üresen ülepitőnek,utána kötöd be a szürőt.Nekem évek óta ugy van,időszakonként cserélem.
Válasz eke6572 #28334. hozzászólásáraÜdv!
traktor60.hu ott biztosan tudsz rendelni.
esetleg keletagro,de ott drágább.
Tisztelt hozzáértők !
Ilyen gázolajszűrőre volna szükségem. Hol lehet kapni? Esetleg rendelni interneten? Olyan 55mm magas,belső átmérő 13 külső átmérő 29mm.
Válasz Mtom #28331. hozzászólásáraAz egyik pálca lehetett Böhler, vagy v.milyen korózió álló/világos/a másik sima szerkezeti acélhoz való/R-23/
Válasz kovacsnorbi.2005 #28305. hozzászólására
Bocsánat de dolgoznom is kell. Nem beszélve a számítástechnikai tudásom sem valami csodás. képek feltöltése sem egyszerű számomra.( kell a gyerekek segítsége! )Telefonról-gépre stb. Nem vagyok nagyon öreg de amikor én jártam középsuliba HT számítógépek voltak és a commondor64 volt a csúcs. Mellébeszélés után a képek. Nem tudom milyen japán autóé én így vettem a gépet. Talán a negyedik képen lévő számsor rajta segíthet a típusában.
Köszönöm :) akkor így mindenképpen folytatom . Ma megcsináltam ezt is úgy , hogy belülről kelljen rátenni a csapokra . Még elég sok meló van rajt de mire kell remélem be tudom fejezni . Most ilyen . Ja még valami nem vagyok egy nagy hegesztő zseni olyan elektródákkal csinálom amit találok . De ezek már megvannak 10 éve legalább ha nem több . Szóval miért különböző a hegesztés színe ? Ha tudja valaki legyen szíves jelezzen mert ha nem megfelelő pl a fényesebb hegesztés akkor azt át kell hegesszem a másikkal nehogy nekem meló közben leszakadjon valami .
Válasz Mtom #28328. hozzászólásáraÜdv!
Ha kötöttebb, vizesebb a talaj, a hidraulikával segíthetsz!
Válasz Mtom #28328. hozzászólásáraSzia! Én két táblát huztam 14 lóval, szerintem birnia kell.
Megint én :) . Mivel nincs kombinátorom így arra gondoltam , hogy átalakítom a magtakarót amit még mtz - hez csináltunk . A keretet keskenyebbre vágtam és tettem alá 3 középnehéz fogast . A kérdésem az lenne , hogy elbírja e a 25 le a 3 fogast . Még az jutott eszembe , hogy a hátsó 2 fogassorra hegesztek kopott lándzsa hegyeket . Így hosszabbak lennének a fogak 3 - 4 cm el . Csak elöbb megvárom a véleményeket , hogy érdemes e folytatni és megcsinálom 2 fogasosra . Köszönöm .
Válasz Elitjocko #28312. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Sziasztok kicsit átalakítottam a kocsi húzót . Mert elérte a kereket amikor tolattam és nem tudtam annyira meghúzni a feszítőket mint kellet volna .
Így már barátibb, köszi
Válasz Balu2 #28322. hozzászólásáraAz látszik !
Válasz -salátás- #28320. hozzászólására
Válasz lakatosr66 #28317. hozzászólásáraKöszi,igyekszem.
Jól elforgatta a képeket Sorry
Hali japisok!
Itt egy tényleg olcsó eke, 25 pénzért megszámolnám fórumtársnak, ha valaki lát benne fantáziát.
Kis hinomoto-hoz vettem, de nem jött be nekem ez a kistrakis szántás
Egyes eke, de nem olyan kicsi fej van rajta.
Amikor jobban leengedtem lemehetett olyan 30 centire kb.
Rozsdamentes fej meg az ekevas fel van edzve valami cuccal és állítolag nem is kopik.
Új rajta a kerék már az érhet egy tizest
Helyileg Kiskunfélegyháza.
Válasz bice #28314. hozzászólásáraIgen az egy turbó nyomásmérő.
Ahogy néztem az általam eddig javított japán traktor motorokat,és amibe ez a turbó is volt,ki kell bírnia!
Videót majd készítek,de még nincs meg a cooler hűtő!
Válasz AGROKID #28307. hozzászólásáraÚgy látom nyalósó is van a hátulján !
Válasz Balu2 #28306. hozzászólásáraGratula szép munka ! Nagyon rendezett lett minden rajta.
Válasz bice #28314. hozzászólásáraMár csak Nitró nyomás mérő kellene rá neki a trakira !