Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz eke6572 #28212. hozzászólásáraÉn ugy oldottam meg hogy felszabályoztattam a tengelyt és vettem hozzá illö szimeringet.A külsö méretéhez és a ház méretéhez meg esztergáltattam egy peremes dolomit perselyt. 2x vékonyabb dupla ajkas szimi igy 4 ajkas lett belöle.
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraÜdv!
Írd be a googléba a szímeringen található nok c.számot,ha nincs rajt méret,meg fogod találni a helyettesítőjét.
Ha mégse akkor keresd ezen az oldalon http://www.yoyopart.com/
Nekem így sikerült sok szimeringet be azonosítani.Vagy menj be egy csapágy boltba ott is meg tudják ezt oldani.
Válasz Feritz #28204. hozzászólásáraSzia! Én egyik fajtából egy csapágyboltban kaptam teljesen egyformát melynek három éle volt.A képen lévőnél inkább azzal a peremmel van a gond.És mint Bég-nek is írtam a másik még cinkesebb.Majd megpróbálok róla képet fölrakni.Válaszod köszönöm.
Válasz Bég #28205. hozzászólásáraEz a képet 76Ati régi hozzászólásából (2013.03.27 ) vettem kölcsön.De az enyém is ilyen.Erről valami olyasmit olvastam a fórumon hogy dolomitból esztergáltak rá egy porvédőt a perem helyett. Mely megvédi a galyak karcolásától is a szimeringet. A másik még cifrább még ilyet nem is láttam.Hétvégén megpróbálom lefényképezni és felrakni róla a képet. Bár nagyon roncsolódott mire kivettük. Esetleg azt is hogy mivel tudtuk helyettesíteni.Ha van rá érdeklődés. Válaszod köszönöm.
Válasz ilokos #28209. hozzászólásáraAjjaj, ez High Speedes Yanmar, ráadásul 33 lovas !
Hol van Agrokid ?
Addig jó míg ő nem látja meg !
Egyébként super ötlet és megoldás !
Gratula videó megtalálójának is !
Helló valaki tud Fejér, Pest, vagy Komárom-Esztergom megyébe 130 cm dobkaszát vagy alternáló kaszát? De keresek még fűnyiró adaptert 120 cm vagy 120 as talajmarót! Köszi!
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraSzia, nem latom rajt a meret feliratot de ez szerintem szabvany meret es ha jol sejtem mar nem az eredeti (NOK szimeringet en is vettem mar, nem hiszem hogy ez a gyari japan). Ha igy van akkor leolvasod a meretet vagy lemered a kulso-belso atmerot es a magassagot. Szerintem igy van ha tevedtem akkor bocs...
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraSzia! Az enyémben én is nemrég cseréltem, az enyémnek volt vagy 4-5 éle, viszont ilyet nem kaptam, és igy én hagyományos szimeriget tettem be helyette! Kelet agrot kérdeztem ők is azt mondták hogy sima hagyományos szimeringet tesznek ilyenkor a régi helyére!
A Shibaura kis-traktorom jobb első kerék szimering cseréjébe kezdtem. Az lenne a kérdésem hol lehet kapni ilyen speciális szimeringeket ? Keresővel próbáltam visszakeresni a régi hozzászólások között,de nem találtam rá egyértelmű választ. Egy régi hozzászólásban találtam hasonló képet róla. Nekem is hasonló kellene,mint ott láttam 76Ati 2013.03.27 hozzászólásában.Esetleg hol lehet rendelni? Lehet-e valami mással helyettesíteni. Ha jól olvasom a sorok között esetleg két vékonyabbal helyettesíteni? Olvastam itt a fórumon valami porvédő esztergálásáról is dolomitból.
Válasz Balu2 #28177. hozzászólásáraHűha erre én is kiváncsi leszek! Olyan lesz mint utólag amit az mtz-re szerelnek? Plussz levegő meg egy kis kaja az adagolónak?
Válasz gabi.gabor #28179. hozzászólásáraNekem anno egy Nissan generátort ajánlottak,amiben benne van, a feszültség szabályzó,és a diódasor is.
Valami hasonló nem túl nagy,mivel hegeszteni nem akarsz vele, gondolom.
A gyári dolgokat azért nem árt megtartani,később még jól jöhet.
Válasz Lacika... #28173. hozzászólásáraSziasztok!
Szerintem az nettó ár, ha még hozzáteszel 30 papírt, akkor már nem is annyira occó. Az 1/3 árától kicsit többért, úgy 50-70 közötti áron már lehet jó használt ekét venni!
Válasz Balázs1994 #28171. hozzászólásáraMegköszönném a képeket nert lehwt akkor átalakítom énis . Milyen.generátort szerezzek?
Yanmar f15 D
Hát helyileg aztse mindom.hogy sok hely van aztsem.higy kevés .
JÓ regelett mindenkinek multhéten csütörtök hajnalban kinötük a traktorunkat mivel nagy apám örökre elaludt és pár hektár földet hagyott édesapámra igy nagyon elkell gondolkodni hogyan tovább ma lessz a temetés és a földet eladni nem akarjuk.
Válasz lackó42 #28155. hozzászólásáraKöszi!
Ezek szerint a gyors szebb, a lassabb jobb, be kell osztanom, van választék. :D
(Ez volt a leglassúbb tlt-fokozat, max. a fordulatszámot lehet csökkenteni.)
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólására HA ÉRDEKEL NEKEM IS VAN ITHON yANMAROM ÉN ISTETEM FEL AZ EGYIKRE GENERÁTORT MOST AKAROK A MÁSIKRA IS FELRAKNI HA ÉRDEKEL TESZEK FEL KÉPET AZ EGÉSZ ÉPITÉSRÖL .
Válasz 74 Misi #28168. hozzászólásáraMisi. Az a jobb felső sarok,sokat ittál? Abból a meggy léből.
Viccet félretéve az ott egy turbó. Kiváncsi leszek a hangjára. És menyire lessz érezhető. Remélem videó lessz róla.
Válasz Balu2 #28161. hozzászólásáraA lámpának meg van az áram és a test szála és mégse müködik. Végig követem az áram szálát és a végén van egy csatlakozó de az áram szál végéhez nincs kötve semmi! És ha a végégéhez kötök egy szálat és testhez rakom akkor világit!
35415 hozzászólás
Válasz lakatosr66 #28210. hozzászólására
Válasz eke6572 #28212. hozzászólásáraÉn ugy oldottam meg hogy felszabályoztattam a tengelyt és vettem hozzá illö szimeringet.A külsö méretéhez és a ház méretéhez meg esztergáltattam egy peremes dolomit perselyt. 2x vékonyabb dupla ajkas szimi igy 4 ajkas lett belöle.
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraÜdv!
Írd be a googléba a szímeringen található nok c.számot,ha nincs rajt méret,meg fogod találni a helyettesítőjét.
Ha mégse akkor keresd ezen az oldalon http://www.yoyopart.com/
Nekem így sikerült sok szimeringet be azonosítani.Vagy menj be egy csapágy boltba ott is meg tudják ezt oldani.
Válasz Feritz #28204. hozzászólásáraSzia! Én egyik fajtából egy csapágyboltban kaptam teljesen egyformát melynek három éle volt.A képen lévőnél inkább azzal a peremmel van a gond.És mint Bég-nek is írtam a másik még cinkesebb.Majd megpróbálok róla képet fölrakni.Válaszod köszönöm.
Válasz Bég #28205. hozzászólásáraEz a képet 76Ati régi hozzászólásából (2013.03.27 ) vettem kölcsön.De az enyém is ilyen.Erről valami olyasmit olvastam a fórumon hogy dolomitból esztergáltak rá egy porvédőt a perem helyett. Mely megvédi a galyak karcolásától is a szimeringet. A másik még cifrább még ilyet nem is láttam.Hétvégén megpróbálom lefényképezni és felrakni róla a képet. Bár nagyon roncsolódott mire kivettük. Esetleg azt is hogy mivel tudtuk helyettesíteni.Ha van rá érdeklődés. Válaszod köszönöm.
Válasz ilokos #28209. hozzászólásáraAjjaj, ez High Speedes Yanmar, ráadásul 33 lovas !
Hol van Agrokid ?
Addig jó míg ő nem látja meg !
Egyébként super ötlet és megoldás !
Gratula videó megtalálójának is !
Válasz Balu2 #28208. hozzászólásáraEgy ötlet.
Szárzúzó készítésén gondolkodom talajmaróból!
Van e valakinek tapasztalata,vagy ötlete?
KÖszönöm mindenkinek a részvét nyilvánitást.
Helló valaki tud Fejér, Pest, vagy Komárom-Esztergom megyébe 130 cm dobkaszát vagy alternáló kaszát? De keresek még fűnyiró adaptert 120 cm vagy 120 as talajmarót! Köszi!
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraSzia, nem latom rajt a meret feliratot de ez szerintem szabvany meret es ha jol sejtem mar nem az eredeti (NOK szimeringet en is vettem mar, nem hiszem hogy ez a gyari japan). Ha igy van akkor leolvasod a meretet vagy lemered a kulso-belso atmerot es a magassagot. Szerintem igy van ha tevedtem akkor bocs...
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraSzia! Az enyémben én is nemrég cseréltem, az enyémnek volt vagy 4-5 éle, viszont ilyet nem kaptam, és igy én hagyományos szimeriget tettem be helyette! Kelet agrot kérdeztem ők is azt mondták hogy sima hagyományos szimeringet tesznek ilyenkor a régi helyére!
Válasz Balu2 #28196. hozzászólására
Ja értem,akkor várom(juk)a fejleményeket!
Válasz Balázs1994 #28199. hozzászólásáraÜdv.Őszinte részvétem.
Válasz gabi.gabor #28179. hozzászólásáraÜdv.
Én trabant generátort tettem rá.Olcsó és beépitett feszszabályzóval rendelkezik.
Őszinte részvétem
Válasz vrxlaci #28188. hozzászólására Köszönöm szépen.
Válasz AGROKID #28197. hozzászólására Köszönöm szépen.
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraRészvétem!
Válasz Feritz #28194. hozzászólásáraBálázót nem akarok.
A váló 3x3 .
Tisztelt fórumozók !
A Shibaura kis-traktorom jobb első kerék szimering cseréjébe kezdtem. Az lenne a kérdésem hol lehet kapni ilyen speciális szimeringeket ? Keresővel próbáltam visszakeresni a régi hozzászólások között,de nem találtam rá egyértelmű választ. Egy régi hozzászólásban találtam hasonló képet róla. Nekem is hasonló kellene,mint ott láttam 76Ati 2013.03.27 hozzászólásában.Esetleg hol lehet rendelni? Lehet-e valami mással helyettesíteni. Ha jól olvasom a sorok között esetleg két vékonyabbal helyettesíteni? Olvastam itt a fórumon valami porvédő esztergálásáról is dolomitból.
Válasz Balu2 #28193. hozzászólásáraMi az amihez kell a plussz? Bálázó? A váltója ennek milyen? 3+1 meg egy terepvátó?
Válasz Feritz #28192. hozzászólásáraIgen erről van szó.
Nem tudok nagyobb gépet venni a méretek miatt de kell egy kis plusz erő.
Válasz Balu2 #28191. hozzászólásáraAzigen!
Mit akarsz dolgozni a kis géppel ezek után? Ugye erről ami a képeden is van f 175-ről van szó?
Válasz Feritz #28185. hozzászólásáraIgen valami ilyesmi,csak még plusz kap egy itercooler hűtőt is.
Válasz lakatosr66 #28189. hozzászólásárahogy valakije meghal, akit szeretett !
Válasz Balázs1994 #28187. hozzászólásáraEz a legnagyobb csapás az életben, ami történhet az emberrel, én tudom !
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraSzia!
Fogadd őszinte részvétem!
Válasz lakatosr66 #28186. hozzászólására Köszönöm szépen Robi.
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraCsatlakoznék HSpityuhoz: Részvétem !
Válasz Balu2 #28177. hozzászólásáraHűha erre én is kiváncsi leszek! Olyan lesz mint utólag amit az mtz-re szerelnek? Plussz levegő meg egy kis kaja az adagolónak?
Válasz hspityu #28182. hozzászólására Köszi Pityu.
Válasz gabi.gabor #28179. hozzászólásáraNekem anno egy Nissan generátort ajánlottak,amiben benne van, a feszültség szabályzó,és a diódasor is.
Valami hasonló nem túl nagy,mivel hegeszteni nem akarsz vele, gondolom.
A gyári dolgokat azért nem árt megtartani,később még jól jöhet.
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraRészvétem.
Válasz lakatosr66 #28174. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Lacika... #28173. hozzászólásáraSziasztok!
Szerintem az nettó ár, ha még hozzáteszel 30 papírt, akkor már nem is annyira occó. Az 1/3 árától kicsit többért, úgy 50-70 közötti áron már lehet jó használt ekét venni!
Válasz Balázs1994 #28171. hozzászólásáraMegköszönném a képeket nert lehwt akkor átalakítom énis . Milyen.generátort szerezzek?
Yanmar f15 D
Hát helyileg aztse mindom.hogy sok hely van aztsem.higy kevés .
JÓ regelett mindenkinek multhéten csütörtök hajnalban kinötük a traktorunkat mivel nagy apám örökre elaludt és pár hektár földet hagyott édesapámra igy nagyon elkell gondolkodni hogyan tovább ma lessz a temetés és a földet eladni nem akarjuk.
Válasz szamoca 1 #28170. hozzászólásáraMég nincsen kész,de be fogok számolni az eredményről :)
Válasz kovacsnorbi.2005 #28169. hozzászólására06302625124
Válasz lackó42 #28155. hozzászólásáraKöszi!
Ezek szerint a gyors szebb, a lassabb jobb, be kell osztanom, van választék. :D
(Ez volt a leglassúbb tlt-fokozat, max. a fordulatszámot lehet csökkenteni.)
Válasz Lacika... #28173. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/kettes-eke-15-25-le-traktorokhoz-elado/h_6508615
Ezt nézzétek meg!
Miért ennyi ennek az ára?
Ez eléggé rontja a .....kft piacát! http://http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/kettes-eke-15-25-le-traktorokhoz-elado/h_6508615
Válasz szamoca 1 #28170. hozzászólásáraIgazad van de én tükörből használom a képernyőt, hogy ne romoljon a szemem.
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólására HA ÉRDEKEL NEKEM IS VAN ITHON yANMAROM ÉN ISTETEM FEL AZ EGYIKRE GENERÁTORT MOST AKAROK A MÁSIKRA IS FELRAKNI HA ÉRDEKEL TESZEK FEL KÉPET AZ EGÉSZ ÉPITÉSRÖL .
Válasz 74 Misi #28168. hozzászólásáraMisi. Az a jobb felső sarok,sokat ittál? Abból a meggy léből.
Viccet félretéve az ott egy turbó. Kiváncsi leszek a hangjára. És menyire lessz érezhető. Remélem videó lessz róla.
Válasz Balu2 #28167. hozzászólásáraA számod nem látszik! Nem zavarlak ha most hivlak?
Válasz Balu2 #28162. hozzászólásáraÉrdekes alkatrész van a kép bal felső sarkán.
Válasz kovacsnorbi.2005 #28166. hozzászólásáraCsörgess mag ugy könyebb elmondani.
Válasz Balu2 #28161. hozzászólásáraA lámpának meg van az áram és a test szála és mégse müködik. Végig követem az áram szálát és a végén van egy csatlakozó de az áram szál végéhez nincs kötve semmi! És ha a végégéhez kötök egy szálat és testhez rakom akkor világit!