Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraSzia! Az enyémben én is nemrég cseréltem, az enyémnek volt vagy 4-5 éle, viszont ilyet nem kaptam, és igy én hagyományos szimeriget tettem be helyette! Kelet agrot kérdeztem ők is azt mondták hogy sima hagyományos szimeringet tesznek ilyenkor a régi helyére!
A Shibaura kis-traktorom jobb első kerék szimering cseréjébe kezdtem. Az lenne a kérdésem hol lehet kapni ilyen speciális szimeringeket ? Keresővel próbáltam visszakeresni a régi hozzászólások között,de nem találtam rá egyértelmű választ. Egy régi hozzászólásban találtam hasonló képet róla. Nekem is hasonló kellene,mint ott láttam 76Ati 2013.03.27 hozzászólásában.Esetleg hol lehet rendelni? Lehet-e valami mással helyettesíteni. Ha jól olvasom a sorok között esetleg két vékonyabbal helyettesíteni? Olvastam itt a fórumon valami porvédő esztergálásáról is dolomitból.
Válasz Balu2 #28177. hozzászólásáraHűha erre én is kiváncsi leszek! Olyan lesz mint utólag amit az mtz-re szerelnek? Plussz levegő meg egy kis kaja az adagolónak?
Válasz gabi.gabor #28179. hozzászólásáraNekem anno egy Nissan generátort ajánlottak,amiben benne van, a feszültség szabályzó,és a diódasor is.
Valami hasonló nem túl nagy,mivel hegeszteni nem akarsz vele, gondolom.
A gyári dolgokat azért nem árt megtartani,később még jól jöhet.
Válasz Lacika... #28173. hozzászólásáraSziasztok!
Szerintem az nettó ár, ha még hozzáteszel 30 papírt, akkor már nem is annyira occó. Az 1/3 árától kicsit többért, úgy 50-70 közötti áron már lehet jó használt ekét venni!
Válasz Balázs1994 #28171. hozzászólásáraMegköszönném a képeket nert lehwt akkor átalakítom énis . Milyen.generátort szerezzek?
Yanmar f15 D
Hát helyileg aztse mindom.hogy sok hely van aztsem.higy kevés .
JÓ regelett mindenkinek multhéten csütörtök hajnalban kinötük a traktorunkat mivel nagy apám örökre elaludt és pár hektár földet hagyott édesapámra igy nagyon elkell gondolkodni hogyan tovább ma lessz a temetés és a földet eladni nem akarjuk.
Válasz lackó42 #28155. hozzászólásáraKöszi!
Ezek szerint a gyors szebb, a lassabb jobb, be kell osztanom, van választék. :D
(Ez volt a leglassúbb tlt-fokozat, max. a fordulatszámot lehet csökkenteni.)
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólására HA ÉRDEKEL NEKEM IS VAN ITHON yANMAROM ÉN ISTETEM FEL AZ EGYIKRE GENERÁTORT MOST AKAROK A MÁSIKRA IS FELRAKNI HA ÉRDEKEL TESZEK FEL KÉPET AZ EGÉSZ ÉPITÉSRÖL .
Válasz 74 Misi #28168. hozzászólásáraMisi. Az a jobb felső sarok,sokat ittál? Abból a meggy léből.
Viccet félretéve az ott egy turbó. Kiváncsi leszek a hangjára. És menyire lessz érezhető. Remélem videó lessz róla.
Válasz Balu2 #28161. hozzászólásáraA lámpának meg van az áram és a test szála és mégse müködik. Végig követem az áram szálát és a végén van egy csatlakozó de az áram szál végéhez nincs kötve semmi! És ha a végégéhez kötök egy szálat és testhez rakom akkor világit!
Válasz Balu2 #28161. hozzászólásáraVan külső fesz szbályzó. A generátor rendesen tőlt mert azt kimértem és a vissza jelző lámpához is megy áram a bekőtés szerint,de csak úgy világit ha adok neki testet! De akkor inditás után nem alszik el hanem tovább világit.
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólásáraHa van hely fel kell rakni egy generátort,ha nincs akkor törekedni kell arra,hogy ledesek legyenek a lámpák.
Én is most raktam fel egy generátort.
Válasz kovacsnorbi.2005 #28157. hozzászólásáraA visszajelző (gerjesztő) lámpának egy pozitívot kell adni az egyik felére a másik fele megy a generátorra.
Lehet,hogy neked nincs is rendes töltésed.
Van külső fesz szabályzód?
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólásáraA dinamó kevesebbet termel mint egy generátor,a szerkezete viszont cserébe sokkal egyszerűbb mint a másik.
A több világításhoz kelleni fog egy generátor.
Hamár így a generítoroknál tartunk nekem.is lenne egy kérdésem.
Yanmaromon nekem.dinamoovan ha uténfutót húzok a lámpák nagyon halvanyan.vilagítanak az mitől van ?
Keveset termel a dinamo?
Átlehet szerelni generátorosra?
Válasz lackó42 #28155. hozzászólásáraNagyon jól mondod!
Annak idején suliban is azt tanították,hogy az apró morzsás talajszerkezet az optimális,nem a porított.
Válasz Zöldfül #28143. hozzászólásáraJópofa video :)
A helyedben én visszavennék a kardánsbességből, mert nem tesz jót a földnek ha ennyire porítva van. Jól mutat, de elcseszi a talajszerkezetet.
35454 hozzászólás
Válasz eke6572 #28195. hozzászólásáraSzia! Az enyémben én is nemrég cseréltem, az enyémnek volt vagy 4-5 éle, viszont ilyet nem kaptam, és igy én hagyományos szimeriget tettem be helyette! Kelet agrot kérdeztem ők is azt mondták hogy sima hagyományos szimeringet tesznek ilyenkor a régi helyére!
Válasz Balu2 #28196. hozzászólására![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Ja értem,akkor várom(juk)a fejleményeket!
Válasz Balázs1994 #28199. hozzászólásáraÜdv.Őszinte részvétem.
Válasz gabi.gabor #28179. hozzászólásáraÜdv.
Én trabant generátort tettem rá.Olcsó és beépitett feszszabályzóval rendelkezik.
Őszinte részvétem
Válasz vrxlaci #28188. hozzászólására Köszönöm szépen.
Válasz AGROKID #28197. hozzászólására Köszönöm szépen.
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraRészvétem!
Válasz Feritz #28194. hozzászólásáraBálázót nem akarok.
A váló 3x3 .
Tisztelt fórumozók !
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160204205810_tn_agroinform_20130327211109_fenykep_0014.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160204205810_tn_agroinform_20130327211109_fenykep_0014.jpg)
A Shibaura kis-traktorom jobb első kerék szimering cseréjébe kezdtem. Az lenne a kérdésem hol lehet kapni ilyen speciális szimeringeket ? Keresővel próbáltam visszakeresni a régi hozzászólások között,de nem találtam rá egyértelmű választ. Egy régi hozzászólásban találtam hasonló képet róla. Nekem is hasonló kellene,mint ott láttam 76Ati 2013.03.27 hozzászólásában.Esetleg hol lehet rendelni? Lehet-e valami mással helyettesíteni. Ha jól olvasom a sorok között esetleg két vékonyabbal helyettesíteni? Olvastam itt a fórumon valami porvédő esztergálásáról is dolomitból.
Válasz Balu2 #28193. hozzászólásáraMi az amihez kell a plussz? Bálázó? A váltója ennek milyen? 3+1 meg egy terepvátó?
Válasz Feritz #28192. hozzászólásáraIgen erről van szó.
Nem tudok nagyobb gépet venni a méretek miatt de kell egy kis plusz erő.
Válasz Balu2 #28191. hozzászólásáraAzigen!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Mit akarsz dolgozni a kis géppel ezek után? Ugye erről ami a képeden is van f 175-ről van szó?
Válasz Feritz #28185. hozzászólásáraIgen valami ilyesmi,csak még plusz kap egy itercooler hűtőt is.
Válasz lakatosr66 #28189. hozzászólásárahogy valakije meghal, akit szeretett !
Válasz Balázs1994 #28187. hozzászólásáraEz a legnagyobb csapás az életben, ami történhet az emberrel, én tudom !
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraSzia!
Fogadd őszinte részvétem!
Válasz lakatosr66 #28186. hozzászólására Köszönöm szépen Robi.
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraCsatlakoznék HSpityuhoz: Részvétem !
Válasz Balu2 #28177. hozzászólásáraHűha erre én is kiváncsi leszek! Olyan lesz mint utólag amit az mtz-re szerelnek? Plussz levegő meg egy kis kaja az adagolónak?![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz hspityu #28182. hozzászólására Köszi Pityu.
Válasz gabi.gabor #28179. hozzászólásáraNekem anno egy Nissan generátort ajánlottak,amiben benne van, a feszültség szabályzó,és a diódasor is.
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Valami hasonló nem túl nagy,mivel hegeszteni nem akarsz vele, gondolom.
A gyári dolgokat azért nem árt megtartani,később még jól jöhet.
Válasz Balázs1994 #28178. hozzászólásáraRészvétem.
Válasz lakatosr66 #28174. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Lacika... #28173. hozzászólásáraSziasztok!
Szerintem az nettó ár, ha még hozzáteszel 30 papírt, akkor már nem is annyira occó. Az 1/3 árától kicsit többért, úgy 50-70 közötti áron már lehet jó használt ekét venni!
Válasz Balázs1994 #28171. hozzászólásáraMegköszönném a képeket nert lehwt akkor átalakítom énis . Milyen.generátort szerezzek?
Yanmar f15 D
Hát helyileg aztse mindom.hogy sok hely van aztsem.higy kevés .
JÓ regelett mindenkinek multhéten csütörtök hajnalban kinötük a traktorunkat mivel nagy apám örökre elaludt és pár hektár földet hagyott édesapámra igy nagyon elkell gondolkodni hogyan tovább ma lessz a temetés és a földet eladni nem akarjuk.![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz szamoca 1 #28170. hozzászólásáraMég nincsen kész,de be fogok számolni az eredményről :)
Válasz kovacsnorbi.2005 #28169. hozzászólására06302625124
Válasz lackó42 #28155. hozzászólásáraKöszi!
Ezek szerint a gyors szebb, a lassabb jobb, be kell osztanom, van választék. :D
(Ez volt a leglassúbb tlt-fokozat, max. a fordulatszámot lehet csökkenteni.)
Válasz Lacika... #28173. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/kettes-eke-15-25-le-traktorokhoz-elado/h_6508615
Ezt nézzétek meg!
Miért ennyi ennek az ára?
Ez eléggé rontja a .....kft piacát! http://http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/kettes-eke-15-25-le-traktorokhoz-elado/h_6508615
Válasz szamoca 1 #28170. hozzászólásáraIgazad van de én tükörből használom a képernyőt, hogy ne romoljon a szemem.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólására HA ÉRDEKEL NEKEM IS VAN ITHON yANMAROM ÉN ISTETEM FEL AZ EGYIKRE GENERÁTORT MOST AKAROK A MÁSIKRA IS FELRAKNI HA ÉRDEKEL TESZEK FEL KÉPET AZ EGÉSZ ÉPITÉSRÖL .
Válasz 74 Misi #28168. hozzászólásáraMisi. Az a jobb felső sarok,sokat ittál? Abból a meggy léből.![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Viccet félretéve az ott egy turbó. Kiváncsi leszek a hangjára. És menyire lessz érezhető. Remélem videó lessz róla.
Válasz Balu2 #28167. hozzászólásáraA számod nem látszik! Nem zavarlak ha most hivlak?
Válasz Balu2 #28162. hozzászólásáraÉrdekes alkatrész van a kép bal felső sarkán.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz kovacsnorbi.2005 #28166. hozzászólásáraCsörgess mag ugy könyebb elmondani.
Válasz Balu2 #28161. hozzászólásáraA lámpának meg van az áram és a test szála és mégse müködik. Végig követem az áram szálát és a végén van egy csatlakozó de az áram szál végéhez nincs kötve semmi! És ha a végégéhez kötök egy szálat és testhez rakom akkor világit!
Válasz Balu2 #28161. hozzászólásáraVan külső fesz szbályzó. A generátor rendesen tőlt mert azt kimértem és a vissza jelző lámpához is megy áram a bekőtés szerint,de csak úgy világit ha adok neki testet! De akkor inditás után nem alszik el hanem tovább világit.
Válasz Kioti #28147. hozzászólásáraIgazad van :) majd figyelek , hogy elől legyen a súly
Válasz krizol #28142. hozzászólásáraOlyan nagy lett a probléma ? :D :D
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólásáraHa van hely fel kell rakni egy generátort,ha nincs akkor törekedni kell arra,hogy ledesek legyenek a lámpák.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160203190948_img_0430.jpg)
Én is most raktam fel egy generátort.
Válasz kovacsnorbi.2005 #28157. hozzászólásáraA visszajelző (gerjesztő) lámpának egy pozitívot kell adni az egyik felére a másik fele megy a generátorra.
Lehet,hogy neked nincs is rendes töltésed.
Van külső fesz szabályzód?
Válasz gabi.gabor #28159. hozzászólásáraA dinamó kevesebbet termel mint egy generátor,a szerkezete viszont cserébe sokkal egyszerűbb mint a másik.
A több világításhoz kelleni fog egy generátor.
Hamár így a generítoroknál tartunk nekem.is lenne egy kérdésem.
Yanmaromon nekem.dinamoovan ha uténfutót húzok a lámpák nagyon halvanyan.vilagítanak az mitől van ?
Keveset termel a dinamo?
Átlehet szerelni generátorosra?
Válasz lackó42 #28155. hozzászólásáraNagyon jól mondod!
Annak idején suliban is azt tanították,hogy az apró morzsás talajszerkezet az optimális,nem a porított.
Válasz Balu2 #28149. hozzászólására![Generátor](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160203153740_img_20160203_152143.jpg)
Válasz Balu2 #28149. hozzászólásáraSzia generátor van rajta,és ez egy shibaura sd1603 as traktor.
Válasz Zöldfül #28143. hozzászólásáraJópofa video :)
A helyedben én visszavennék a kardánsbességből, mert nem tesz jót a földnek ha ennyire porítva van. Jól mutat, de elcseszi a talajszerkezetet.