Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv a kérdésem a következő lenne nem lenne valakinek felesleges 2 db kereke ilyen robikocsihoz? Mert ma sikerült kapnom egyet csak kerék nincs hozzá! Ez a kis kocsi pont elfér a traki mögött és pont jó lesz a venyigét kihordani a sorközből a metszés idején.
Válasz Józsi074 #27075. hozzászólásáraHeló!
Nos, már nagyon fúrja az oldalam ez a téma, ezért kicsit bontottam nem rég.
az ülés alatt nekem is van egy kis hosszanti furat, viszont nekem nincs ott semmi, és az ülés kivétele után sem találtam semmi kapcsolót.
A 2 piros nyíllal jelzett (2. kép) csövek mennek le alulra abba a "tömbbe"(3. kép)
Zolikám: Megint az anyák meghúzásán jár az eszed?
de köszi a táblát hasznos.
Ma olvastam vmi nyomaték- sokszorozóról főleg kerékanyák leszedéséhez a totalcaron van asszem.
Csaby .
Nagyon klassz gép...bárcsak nekem is állna egy az udvaron ,ill inkább dolgozna.
Szép hétvégét!
Válasz Csaby68 #27068. hozzászólásáraA képen látható ekét 75E-ért árultam,de nem kellet senkinek sem,kellet volna 50E-ért.De annyiért nem adtam oda,sajnáltam.Meggondoltam magam és szét szedtem teljesen darabjaira.Érdekes mert csak 1 db csavar szakadt bele.A csúszó talpak a kovácsnál,jelenleg itt tart a felújítás.Szerintem csak jövőre lesz festve,és ki próbálva.Mondanom sem kell,hogy majd videó készül.
Válasz Tomi19921220 #27072. hozzászólásáraSzia Tamás.
Az enyémen ide volt kötve valamikor vezértömb. Az ülés alatt van egy pici kar amit egy íves pályán lehet elfordítani. ha az nekem a traktor orra felé áll, akkor ezeken a csöveken is van állandó olajnyomás, pontosabban az egyiken jön, másikon megy. Gyors csatlakozóval és gumitömlővel össze volt kötve a kettő(piros cső). Most azt leszedtem, és így a kis kart a hátsó állásba kellett fordítani, hogy errefelé ne nyomjon olajat. Mert így nem tud errefelé keringetni, és nyög a motor, sír a szivattyú. Külön volt még egy cső visszavezetésként a odavezetve. (a külön lévő cső az)
Válasz ilokos #27070. hozzászólásáraAha.
nos nekem van a fékpedál "alatt"
ilyen. én arra gondolok hogy lehet innen is olajat venni úgy hogy a 3 pont is külön működjön. vagy ez itt nem biztos hogy erre jó lenne?
Válasz Tomi19921220 #27064. hozzászólásáraA gyárilag kialakított két csőről,de az áteresz csavar helyett sima csavar volt és az áteresz csavar belső felén volt egy 12x1,125 menetű hernyócsavarnak hely ez a szelep
Pluszba még egy résolaj csövet kellett visszakötni a váltóházhoz.A vezértömbbe pedig sorosító közcsavar,így működik a hátsó hidraulika is igaz külön külön.
Szép estét mindenkinek.Az új embereknek Üdv a fórumon.Tudom mostanában csendben voltam,de olvasgatok.Közben javítgatom a munkaeszközeimet.Megosztom a képeket,hátha valaki tanul belőle
Köszönöm a tolólapos képeket! nagyon jók!
Ilokos, igen olyanra gondoltam, príma cucc.
kérdésem hozzád, az elosztónak honnan hoztál ki olajat? láttam a két képet hogy valahonnan az ülés alól, de nem tudtam kivenni hogy hol is lehet kb.
Nekem Yanmar FX 215 van, szóval hasonló lehet.
Nem pont idevaló, de azért a kapálógépem is japán (Honda) motoros!
Szentkirály KF-04 típusú (Dragon 55) rotációs kapához komplett hibátlan kiskuplungos (kiskúpos) új típusú hajtómüvet vennék, olyat mint a képen van! De akár a kúp nélkül is!
Ha volna valakinek elfekvőben egy fölösleges, és olcsón eladná akkor szóljon!
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólásáraSzia! Én tavaly csináltam tolólapot. Hàt az idén picit kell javitani a konstrukción. A videót látva, nem csak èn estem hibákba... Tapasztalat munka közben:a tolólap tartó karoknak munka közben közel vízszintesen kell àllniuk, különben ki fogja emelni az első tengelyt mivel maga alá akarja gyűrni a tolólapot.
Láttam egy traki hirdetést: eszközök között volt1 házi, egyszerű tolólap. Nem a legszebb, viszont jónak tünik! Megpróbálom belinkelni, meg az enyémről is keresek fotót, hogy tanuljatok a hibámból! Üdv!
Sziasztok!
Tolólapot szeretnék készíteni. már egy két dolog meg van hozzá.
Az lenne a kérésem hogy aki készített már magának az mutatna pár képet a sajátjáról?
Én egy Komondor tolólapot méreteztem le, az a kiindulási alapom.
köszi előre is :)
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy aki készített már magának az mutatna pár képet a sajátjáról?
35441 hozzászólás
Bocsi a link lemaradt! :)ilyhez kéne nekem kerék
Üdv a kérdésem a következő lenne nem lenne valakinek felesleges 2 db kereke ilyen robikocsihoz? Mert ma sikerült kapnom egyet csak kerék nincs hozzá! Ez a kis kocsi pont elfér a traki mögött és pont jó lesz a venyigét kihordani a sorközből a metszés idején.
Válasz Tomi19921220 #27088. hozzászólásáraŰdv!Videó nem készült?Hogy ment?
Meg volt a mai teszt :D
Válasz Geresz1 #27084. hozzászólásáranyomaték - sokszorozó
Válasz Józsi074 #27075. hozzászólásáraHeló!
Nos, már nagyon fúrja az oldalam ez a téma, ezért kicsit bontottam nem rég.
az ülés alatt nekem is van egy kis hosszanti furat, viszont nekem nincs ott semmi, és az ülés kivétele után sem találtam semmi kapcsolót.
A 2 piros nyíllal jelzett (2. kép) csövek mennek le alulra abba a "tömbbe"(3. kép)
Válasz Geresz1 #27084. hozzászólásáraKöszi szépen!
Hali Mindenkinek4
Hótolók vagy hóhányók? felénk hányják a havat...
Zolikám: Megint az anyák meghúzásán jár az eszed?
de köszi a táblát hasznos.
Ma olvastam vmi nyomaték- sokszorozóról főleg kerékanyák leszedéséhez a totalcaron van asszem.
Csaby .
Nagyon klassz gép...bárcsak nekem is állna egy az udvaron ,ill inkább dolgozna.
Szép hétvégét!
Válasz Csaby68 #27068. hozzászólásáraA képen látható ekét 75E-ért árultam,de nem kellet senkinek sem,kellet volna 50E-ért.De annyiért nem adtam oda,sajnáltam.Meggondoltam magam és szét szedtem teljesen darabjaira.Érdekes mert csak 1 db csavar szakadt bele.A csúszó talpak a kovácsnál,jelenleg itt tart a felújítás.Szerintem csak jövőre lesz festve,és ki próbálva.Mondanom sem kell,hogy majd videó készül.
Válasz EDE34 #27077. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Józsi074 #27076. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bencsiki #27074. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz 74 Misi #27073. hozzászólásáraKöszönöm Misi!Ezért szeretem bele
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraEz már nem is szép,ez gyönyörű!!!
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraSzép jószág!
Válasz Tomi19921220 #27072. hozzászólásáraSzia Tamás.
Az enyémen ide volt kötve valamikor vezértömb. Az ülés alatt van egy pici kar amit egy íves pályán lehet elfordítani. ha az nekem a traktor orra felé áll, akkor ezeken a csöveken is van állandó olajnyomás, pontosabban az egyiken jön, másikon megy. Gyors csatlakozóval és gumitömlővel össze volt kötve a kettő(piros cső). Most azt leszedtem, és így a kis kart a hátsó állásba kellett fordítani, hogy errefelé ne nyomjon olajat. Mert így nem tud errefelé keringetni, és nyög a motor, sír a szivattyú. Külön volt még egy cső visszavezetésként a odavezetve. (a külön lévő cső az)
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraAmi szép, az szép.
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraNem pici az biztos Sok hibamentes üzem órát
Válasz ilokos #27070. hozzászólásáraAha.
nos nekem van a fékpedál "alatt"
ilyen. én arra gondolok hogy lehet innen is olajat venni úgy hogy a 3 pont is külön működjön. vagy ez itt nem biztos hogy erre jó lenne?
Válasz csuti29 #27056. hozzászólására
Válasz Tomi19921220 #27064. hozzászólásáraA gyárilag kialakított két csőről,de az áteresz csavar helyett sima csavar volt és az áteresz csavar belső felén volt egy 12x1,125 menetű hernyócsavarnak hely ez a szelep
Pluszba még egy résolaj csövet kellett visszakötni a váltóházhoz.A vezértömbbe pedig sorosító közcsavar,így működik a hátsó hidraulika is igaz külön külön.
Válasz Csaby68 #27068. hozzászólásáraJa és Ő fogja húzgálni.MT-33D
Szép estét mindenkinek.Az új embereknek Üdv a fórumon.Tudom mostanában csendben voltam,de olvasgatok.Közben javítgatom a munkaeszközeimet.Megosztom a képeket,hátha valaki tanul belőle
Válasz Bencsiki #27066. hozzászólásáraBocs, lemaradt a link:
IV. A Portálon található fórumok használata (Moderálási Alapelvek)
Válasz .Man #27058. hozzászólására
Szia.
Ebben a topikban nem szokott ilyen jellegű gond lenni.
A honlapon pedig kb ennyit találhatsz róla:
Válasz Felvidéki67 #27060. hozzászólásáraBasszus, erre nem gondoltam. Viszont akkor már világos, hogy mitől dobták fel a talpukat a darazsak...
Köszönöm a tolólapos képeket! nagyon jók!
Ilokos, igen olyanra gondoltam, príma cucc.
kérdésem hozzád, az elosztónak honnan hoztál ki olajat? láttam a két képet hogy valahonnan az ülés alól, de nem tudtam kivenni hogy hol is lehet kb.
Nekem Yanmar FX 215 van, szóval hasonló lehet.
Nem pont idevaló, de azért a kapálógépem is japán (Honda) motoros!
Szentkirály KF-04 típusú (Dragon 55) rotációs kapához komplett hibátlan kiskuplungos (kiskúpos) új típusú hajtómüvet vennék, olyat mint a képen van! De akár a kúp nélkül is!
Ha volna valakinek elfekvőben egy fölösleges, és olcsón eladná akkor szóljon!
Hali. Érdeklődöm, hogy eladásra nem készítesz-e
Válasz .Man #27058. hozzászólásáraPassz.
Jelöljetek ki valakit.
Válasz Bencsiki #27053. hozzászólásáraMitsubishi hűtőből??? De hisz abban még ott maradt a "saké" a japik fagyálója
Válasz csuti29 #27055. hozzászólásáraGratulálok, ez profi munka!
Sziasztok!
Kérdésem, hogy az adminok közül ebben a topicban ki moderál jelenleg?
Válasz csuti29 #27056. hozzászólásáraSzia, nagyon szep a trakid es ugyes a csigas megoldas is! A bovdent hogyan mozgatod? Arrol is van kep esetleg?
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólására
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólásáraSajnos a hirdetésben szereplő képet nem tudom ide feltölteni. Viszont az enyém itt van festés előtt:
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólásáraSzia! Én tavaly csináltam tolólapot. Hàt az idén picit kell javitani a konstrukción. A videót látva, nem csak èn estem hibákba... Tapasztalat munka közben:a tolólap tartó karoknak munka közben közel vízszintesen kell àllniuk, különben ki fogja emelni az első tengelyt mivel maga alá akarja gyűrni a tolólapot.
Láttam egy traki hirdetést: eszközök között volt1 házi, egyszerű tolólap. Nem a legszebb, viszont jónak tünik! Megpróbálom belinkelni, meg az enyémről is keresek fotót, hogy tanuljatok a hibámból! Üdv!
Válasz 74 Misi #27047. hozzászólásáraTudom!
Mitsubishi hűtőből!
Válasz Tomi19921220 #27048. hozzászólásáraSzia!
Valami hasonlóra gondolsz?
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólására Szia én elkeztem annak idején egyet csinálni nézd meg 7523 mas hozzá szólásomat talán segít valamit.
Válasz Moderátor #27037. hozzászólásáraSzép estét. Na,miért is lettem megmoderálva?Ki tudja.MERT ÉN NEM.
Sziasztok!
Sziasztok!
Válasz Bencsiki #27038. hozzászólásáraSzerinted miből lesz neked mézes birsalma pálinkád?
Válasz Balázs1994 #27042. hozzászólására
Válasz Plútó #27043. hozzászólásáraMa tényleg főztem. De még a cefre fele sincs kész. Hol van még a finomítás?!
Az illat viszont csodás ....
Válasz Bencsiki #27038. hozzászólásáraEngem a tavasszal ért ilyen kellemes meglepetés, nem is akár hol, az ülés alatt volt egy nagyobb fészek :D
Válasz Bencsiki #27039. hozzászólásáraSzép jó estét!
Bencsiki,talán már főztél ki a bírsből,hogy így töröd a magyart?
Válasz Bencsiki #27039. hozzászólására Szerintem a páleszt a trakiba öncsed bé akor nem fog kopogni mint benzintöl meg tesem irsz hülyeséget.