Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.67 FtUSD389.26 FtCHF438.79 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv a kérdésem a következő lenne nem lenne valakinek felesleges 2 db kereke ilyen robikocsihoz? Mert ma sikerült kapnom egyet csak kerék nincs hozzá! Ez a kis kocsi pont elfér a traki mögött és pont jó lesz a venyigét kihordani a sorközből a metszés idején.
Válasz Józsi074 #27075. hozzászólásáraHeló!
Nos, már nagyon fúrja az oldalam ez a téma, ezért kicsit bontottam nem rég.
az ülés alatt nekem is van egy kis hosszanti furat, viszont nekem nincs ott semmi, és az ülés kivétele után sem találtam semmi kapcsolót.
A 2 piros nyíllal jelzett (2. kép) csövek mennek le alulra abba a "tömbbe"(3. kép)
Zolikám: Megint az anyák meghúzásán jár az eszed?
de köszi a táblát hasznos.
Ma olvastam vmi nyomaték- sokszorozóról főleg kerékanyák leszedéséhez a totalcaron van asszem.
Csaby .
Nagyon klassz gép...bárcsak nekem is állna egy az udvaron ,ill inkább dolgozna.
Szép hétvégét!
Válasz Csaby68 #27068. hozzászólásáraA képen látható ekét 75E-ért árultam,de nem kellet senkinek sem,kellet volna 50E-ért.De annyiért nem adtam oda,sajnáltam.Meggondoltam magam és szét szedtem teljesen darabjaira.Érdekes mert csak 1 db csavar szakadt bele.A csúszó talpak a kovácsnál,jelenleg itt tart a felújítás.Szerintem csak jövőre lesz festve,és ki próbálva.Mondanom sem kell,hogy majd videó készül.
Válasz Tomi19921220 #27072. hozzászólásáraSzia Tamás.
Az enyémen ide volt kötve valamikor vezértömb. Az ülés alatt van egy pici kar amit egy íves pályán lehet elfordítani. ha az nekem a traktor orra felé áll, akkor ezeken a csöveken is van állandó olajnyomás, pontosabban az egyiken jön, másikon megy. Gyors csatlakozóval és gumitömlővel össze volt kötve a kettő(piros cső). Most azt leszedtem, és így a kis kart a hátsó állásba kellett fordítani, hogy errefelé ne nyomjon olajat. Mert így nem tud errefelé keringetni, és nyög a motor, sír a szivattyú. Külön volt még egy cső visszavezetésként a odavezetve. (a külön lévő cső az)
Válasz ilokos #27070. hozzászólásáraAha.
nos nekem van a fékpedál "alatt"
ilyen. én arra gondolok hogy lehet innen is olajat venni úgy hogy a 3 pont is külön működjön. vagy ez itt nem biztos hogy erre jó lenne?
Válasz Tomi19921220 #27064. hozzászólásáraA gyárilag kialakított két csőről,de az áteresz csavar helyett sima csavar volt és az áteresz csavar belső felén volt egy 12x1,125 menetű hernyócsavarnak hely ez a szelep
Pluszba még egy résolaj csövet kellett visszakötni a váltóházhoz.A vezértömbbe pedig sorosító közcsavar,így működik a hátsó hidraulika is igaz külön külön.
Szép estét mindenkinek.Az új embereknek Üdv a fórumon.Tudom mostanában csendben voltam,de olvasgatok.Közben javítgatom a munkaeszközeimet.Megosztom a képeket,hátha valaki tanul belőle
Köszönöm a tolólapos képeket! nagyon jók!
Ilokos, igen olyanra gondoltam, príma cucc.
kérdésem hozzád, az elosztónak honnan hoztál ki olajat? láttam a két képet hogy valahonnan az ülés alól, de nem tudtam kivenni hogy hol is lehet kb.
Nekem Yanmar FX 215 van, szóval hasonló lehet.
Nem pont idevaló, de azért a kapálógépem is japán (Honda) motoros!
Szentkirály KF-04 típusú (Dragon 55) rotációs kapához komplett hibátlan kiskuplungos (kiskúpos) új típusú hajtómüvet vennék, olyat mint a képen van! De akár a kúp nélkül is!
Ha volna valakinek elfekvőben egy fölösleges, és olcsón eladná akkor szóljon!
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólásáraSzia! Én tavaly csináltam tolólapot. Hàt az idén picit kell javitani a konstrukción. A videót látva, nem csak èn estem hibákba... Tapasztalat munka közben:a tolólap tartó karoknak munka közben közel vízszintesen kell àllniuk, különben ki fogja emelni az első tengelyt mivel maga alá akarja gyűrni a tolólapot.
Láttam egy traki hirdetést: eszközök között volt1 házi, egyszerű tolólap. Nem a legszebb, viszont jónak tünik! Megpróbálom belinkelni, meg az enyémről is keresek fotót, hogy tanuljatok a hibámból! Üdv!
Sziasztok!
Tolólapot szeretnék készíteni. már egy két dolog meg van hozzá.
Az lenne a kérésem hogy aki készített már magának az mutatna pár képet a sajátjáról?
Én egy Komondor tolólapot méreteztem le, az a kiindulási alapom.
köszi előre is :)
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy aki készített már magának az mutatna pár képet a sajátjáról?
Válasz Zé! #27029. hozzászólásáraÜdv.Nekem is 15Le-s trakim van,1 méteres függőleges tengelyű szárzúzót vígan viszi (szerintem nem is érdemes ennél sokkal nagyobbat rátenni).Eredetileg 13 le volt akkor is vitte.Csináltam tárcsát is,de csak nem olyan acélos volt mint az eredeti.(egyébként szépen dolgozott)Eladtam és vettem 360mm gyári lapost.
35440 hozzászólás
Üdv a kérdésem a következő lenne nem lenne valakinek felesleges 2 db kereke ilyen robikocsihoz? Mert ma sikerült kapnom egyet csak kerék nincs hozzá! Ez a kis kocsi pont elfér a traki mögött és pont jó lesz a venyigét kihordani a sorközből a metszés idején.
Válasz Tomi19921220 #27088. hozzászólásáraŰdv!Videó nem készült?Hogy ment?
Meg volt a mai teszt :D
Válasz Geresz1 #27084. hozzászólásáranyomaték - sokszorozó
Válasz Józsi074 #27075. hozzászólásáraHeló!
Nos, már nagyon fúrja az oldalam ez a téma, ezért kicsit bontottam nem rég.
az ülés alatt nekem is van egy kis hosszanti furat, viszont nekem nincs ott semmi, és az ülés kivétele után sem találtam semmi kapcsolót.
A 2 piros nyíllal jelzett (2. kép) csövek mennek le alulra abba a "tömbbe"(3. kép)
Válasz Geresz1 #27084. hozzászólásáraKöszi szépen!
Hali Mindenkinek4
Hótolók vagy hóhányók? felénk hányják a havat...
Zolikám: Megint az anyák meghúzásán jár az eszed?
de köszi a táblát hasznos.
Ma olvastam vmi nyomaték- sokszorozóról főleg kerékanyák leszedéséhez a totalcaron van asszem.
Csaby .
Nagyon klassz gép...bárcsak nekem is állna egy az udvaron ,ill inkább dolgozna.
Szép hétvégét!
Válasz Csaby68 #27068. hozzászólásáraA képen látható ekét 75E-ért árultam,de nem kellet senkinek sem,kellet volna 50E-ért.De annyiért nem adtam oda,sajnáltam.Meggondoltam magam és szét szedtem teljesen darabjaira.Érdekes mert csak 1 db csavar szakadt bele.A csúszó talpak a kovácsnál,jelenleg itt tart a felújítás.Szerintem csak jövőre lesz festve,és ki próbálva.Mondanom sem kell,hogy majd videó készül.
Válasz EDE34 #27077. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Józsi074 #27076. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bencsiki #27074. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz 74 Misi #27073. hozzászólásáraKöszönöm Misi!Ezért szeretem bele
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraEz már nem is szép,ez gyönyörű!!!
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraSzép jószág!
Válasz Tomi19921220 #27072. hozzászólásáraSzia Tamás.
Az enyémen ide volt kötve valamikor vezértömb. Az ülés alatt van egy pici kar amit egy íves pályán lehet elfordítani. ha az nekem a traktor orra felé áll, akkor ezeken a csöveken is van állandó olajnyomás, pontosabban az egyiken jön, másikon megy. Gyors csatlakozóval és gumitömlővel össze volt kötve a kettő(piros cső). Most azt leszedtem, és így a kis kart a hátsó állásba kellett fordítani, hogy errefelé ne nyomjon olajat. Mert így nem tud errefelé keringetni, és nyög a motor, sír a szivattyú. Külön volt még egy cső visszavezetésként a odavezetve. (a külön lévő cső az)
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraAmi szép, az szép.
Válasz Csaby68 #27069. hozzászólásáraNem pici az biztos Sok hibamentes üzem órát
Válasz ilokos #27070. hozzászólásáraAha.
nos nekem van a fékpedál "alatt"
ilyen. én arra gondolok hogy lehet innen is olajat venni úgy hogy a 3 pont is külön működjön. vagy ez itt nem biztos hogy erre jó lenne?
Válasz csuti29 #27056. hozzászólására
Válasz Tomi19921220 #27064. hozzászólásáraA gyárilag kialakított két csőről,de az áteresz csavar helyett sima csavar volt és az áteresz csavar belső felén volt egy 12x1,125 menetű hernyócsavarnak hely ez a szelep
Pluszba még egy résolaj csövet kellett visszakötni a váltóházhoz.A vezértömbbe pedig sorosító közcsavar,így működik a hátsó hidraulika is igaz külön külön.
Válasz Csaby68 #27068. hozzászólásáraJa és Ő fogja húzgálni.MT-33D
Szép estét mindenkinek.Az új embereknek Üdv a fórumon.Tudom mostanában csendben voltam,de olvasgatok.Közben javítgatom a munkaeszközeimet.Megosztom a képeket,hátha valaki tanul belőle
Válasz Bencsiki #27066. hozzászólásáraBocs, lemaradt a link:
IV. A Portálon található fórumok használata (Moderálási Alapelvek)
Válasz .Man #27058. hozzászólására
Szia.
Ebben a topikban nem szokott ilyen jellegű gond lenni.
A honlapon pedig kb ennyit találhatsz róla:
Válasz Felvidéki67 #27060. hozzászólásáraBasszus, erre nem gondoltam. Viszont akkor már világos, hogy mitől dobták fel a talpukat a darazsak...
Köszönöm a tolólapos képeket! nagyon jók!
Ilokos, igen olyanra gondoltam, príma cucc.
kérdésem hozzád, az elosztónak honnan hoztál ki olajat? láttam a két képet hogy valahonnan az ülés alól, de nem tudtam kivenni hogy hol is lehet kb.
Nekem Yanmar FX 215 van, szóval hasonló lehet.
Nem pont idevaló, de azért a kapálógépem is japán (Honda) motoros!
Szentkirály KF-04 típusú (Dragon 55) rotációs kapához komplett hibátlan kiskuplungos (kiskúpos) új típusú hajtómüvet vennék, olyat mint a képen van! De akár a kúp nélkül is!
Ha volna valakinek elfekvőben egy fölösleges, és olcsón eladná akkor szóljon!
Hali. Érdeklődöm, hogy eladásra nem készítesz-e
Válasz .Man #27058. hozzászólásáraPassz.
Jelöljetek ki valakit.
Válasz Bencsiki #27053. hozzászólásáraMitsubishi hűtőből??? De hisz abban még ott maradt a "saké" a japik fagyálója
Válasz csuti29 #27055. hozzászólásáraGratulálok, ez profi munka!
Sziasztok!
Kérdésem, hogy az adminok közül ebben a topicban ki moderál jelenleg?
Válasz csuti29 #27056. hozzászólásáraSzia, nagyon szep a trakid es ugyes a csigas megoldas is! A bovdent hogyan mozgatod? Arrol is van kep esetleg?
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólására
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólásáraSajnos a hirdetésben szereplő képet nem tudom ide feltölteni. Viszont az enyém itt van festés előtt:
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólásáraSzia! Én tavaly csináltam tolólapot. Hàt az idén picit kell javitani a konstrukción. A videót látva, nem csak èn estem hibákba... Tapasztalat munka közben:a tolólap tartó karoknak munka közben közel vízszintesen kell àllniuk, különben ki fogja emelni az első tengelyt mivel maga alá akarja gyűrni a tolólapot.
Láttam egy traki hirdetést: eszközök között volt1 házi, egyszerű tolólap. Nem a legszebb, viszont jónak tünik! Megpróbálom belinkelni, meg az enyémről is keresek fotót, hogy tanuljatok a hibámból! Üdv!
Válasz 74 Misi #27047. hozzászólásáraTudom!
Mitsubishi hűtőből!
Válasz Tomi19921220 #27048. hozzászólásáraSzia!
Valami hasonlóra gondolsz?
Válasz Tomi19921220 #27049. hozzászólására Szia én elkeztem annak idején egyet csinálni nézd meg 7523 mas hozzá szólásomat talán segít valamit.
Válasz Moderátor #27037. hozzászólásáraSzép estét. Na,miért is lettem megmoderálva?Ki tudja.MERT ÉN NEM.
Sziasztok!
Sziasztok!
Válasz Bencsiki #27038. hozzászólásáraSzerinted miből lesz neked mézes birsalma pálinkád?
Válasz Balázs1994 #27042. hozzászólására
Válasz Plútó #27043. hozzászólásáraMa tényleg főztem. De még a cefre fele sincs kész. Hol van még a finomítás?!
Az illat viszont csodás ....
Válasz Bencsiki #27038. hozzászólásáraEngem a tavasszal ért ilyen kellemes meglepetés, nem is akár hol, az ülés alatt volt egy nagyobb fészek :D
Válasz Bencsiki #27039. hozzászólásáraSzép jó estét!
Bencsiki,talán már főztél ki a bírsből,hogy így töröd a magyart?
Válasz Bencsiki #27039. hozzászólására Szerintem a páleszt a trakiba öncsed bé akor nem fog kopogni mint benzintöl meg tesem irsz hülyeséget.
Válasz Zé! #27029. hozzászólásáraÜdv.Nekem is 15Le-s trakim van,1 méteres függőleges tengelyű szárzúzót vígan viszi (szerintem nem is érdemes ennél sokkal nagyobbat rátenni).Eredetileg 13 le volt akkor is vitte.Csináltam tárcsát is,de csak nem olyan acélos volt mint az eredeti.(egyébként szépen dolgozott)Eladtam és vettem 360mm gyári lapost.