Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.25 FtUSD395.1 FtCHF445.24 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szép estét mindenkinek.
Ma befogtam a trágyaszóró elé.Kellemes meglepetés ért mert szépen viszi a mitsu na meg gyönyörü a munkája. Marózott homok de semmi gond nem volt.
Válasz wernerj #24684. hozzászólásáraMég nem szedtem szét, hétvége felé ér rá szerelő,
gondoltam megvárom csak többet látott már ilyet.
Akkor rendelek egyet onnan, ha nem is ez a baj elfér tartalékba.
Válasz -salátás- #24683. hozzászólásáraÉn 6000-ért vettem, nem gyári, de még megy vele. Azt hiszem én is ott vettem, nem emlékszem pontosan, csak arra hogy pizzásdobozban küldték el.Gyárit nem fogsz kapni, maximum bontottat, de az meg zsákbamacska. Megy,ameddig megy. Igazából kopóalkatrész ez is, amit egy idő után újra cserélni kell. Megnézted, biztos ez a baj? Előbb húzd szét, és tölts fel róla fotót, hagy lássuk mi is.
Nagyon kreatívak vagytok
Mindenesetre érdekes koncepció.
wernerj: a kubotához hol vetted a kinyomócsapágyat?
órakernél találtam 4900-ért, de nem tudom ennyi pénzért mennyire lehet tartós?
Jó lenne gyárihoz közeli minőségűt beszerezni,vagy erre nem sok esély van?
Válasz -salátás- #24677. hozzászólásáraSzerintem jópofa. Igazi nagypapa-trakesz, a pótülésen lehet vinni az unokát. A kesztyűtartó zárható, tehát simán ott lehet hagyni a hipermarket parkolójában.
Válasz hspityu #24667. hozzászólásáraSzia!
Nincs semmi papírom hozzá nem tudom
..talán valami szlovák papír van és két rendszám is hátul minek még egy?
Nekem nem sürgős lehet meglesz még fórumosok kapnak kedvezményt!
Még nem lett készen, a lakatosmester elutazott nyaralni,nem felejtettem el azt,hogy érdekel téged a szedőm.
Még kb 1 hét mire hazaér,gondolom aztán hamar nekikezd,főleg ha a nyaraláskor kiürül a zsebe.
Üdv.
Kérdezném hogy valaki használ keletagrós ekét?
Az ekevas méretei érdekelnének.
Egy lovas kettes ekét újítanék fel,és hátha jó lenne hozzá.
A furat távolsága,stb. is érdekelne.
Köszönöm.
Nekem nagyon tetszik a pótkocsid,csak most nemrégen beújítottam valamit amiről később lesz fotó is.
Egyébként a piros rendszám megoldható a pótkocsira?
Válasz AGROKID #24650. hozzászólásáraJó kis hely ez! De jut eszembe pont erről, a találkozón is csináltál videókat a drónnal. Azok megtalálhatóak valahol? (vagy csak én nem vagyok figyelmes)
Válasz Tomi19921220 #24658. hozzászólására Engem meg tuti elnéztek volna valami migránsnak, ha nem a trakival közlekedek az utszákon (nekem se természetes volt a bőrszínem)
Válasz AGROKID #24652. hozzászólásáraTeljes mértékben igazad van! De nagyon kényszer szülte megoldás volt, annyi szerencsével hogy nem volt kemény. (csepegtető renszer lesz a sátorban,a palánták meg már jönnének, más öntözési lehetőség még nincs) És gépkímélő módban csináltam kardán 1, váltó 1, fordulat 1500. persze a tulajnak montam hogy ez így nem lesz .... (meg drága is) de azt monta mindegy hogy mennyi fizeti. Úgyhogy a kinti 2000nm-el együtt felváltva megcsináltam. És tetszett neki meg ki is fizette a felárat. (de ilyet még egyszer nem vállalok az tuti!!!)
Válasz BanDom #24651. hozzászólásáraÉn bele se állok ha nem locsolják be!
Kész öngyilkosság neked is meg a gépnek is meg arról nem is beszélve, hogy sokkal szebb munkát végez ha kicsit nedvesebb a talaj.
Válasz Zé! #24642. hozzászólásáraPontosan.
Minél távolabb van az ekefej a hátsó keréktől,annál könnyebben tekeri el a gépet.
Durva hasonlat: nem mindegy hogy 20 centis rúddal feszítesz vagy egy méteressel.
Én egy fejes ekével szántok,kötött talajban.
Nem vettem észre hogy tekerné a gépet.
De értelem szerűen jól be kell állítani az ekét.
35444 hozzászólás
Válasz erdohazi1980 #24691. hozzászólásáraSok örömöd legyen benne.
Válasz AGROKID #24690. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz erdohazi1980 #24691. hozzászólásáraSzia, gratulálok hozzá, majd kérünk videot a munkájáról!
Sziasztok! Végül is őt választottam.Fizetéskor a pénztárnál kicsit...
Válasz 76 Ati #24688. hozzászólásáraKafa!!
Válasz 76 Ati #24688. hozzászólására
Szép estét mindenkinek.
Ma befogtam a trágyaszóró elé.Kellemes meglepetés ért mert szépen viszi a mitsu na meg gyönyörü a munkája. Marózott homok de semmi gond nem volt.
Válasz hspityu #24675. hozzászólásáraSzia, oké akkor majd neki esik és csinálja, főleg ha elfogy a zsebpénze. köszi addig is.
Válasz wernerj #24684. hozzászólásáraMég nem szedtem szét, hétvége felé ér rá szerelő,
gondoltam megvárom csak többet látott már ilyet.
Akkor rendelek egyet onnan, ha nem is ez a baj elfér tartalékba.
Válasz -salátás- #24683. hozzászólásáraÉn 6000-ért vettem, nem gyári, de még megy vele. Azt hiszem én is ott vettem, nem emlékszem pontosan, csak arra hogy pizzásdobozban küldték el.Gyárit nem fogsz kapni, maximum bontottat, de az meg zsákbamacska. Megy,ameddig megy. Igazából kopóalkatrész ez is, amit egy idő után újra cserélni kell. Megnézted, biztos ez a baj? Előbb húzd szét, és tölts fel róla fotót, hagy lássuk mi is.
Nagyon kreatívak vagytok
Mindenesetre érdekes koncepció.
wernerj: a kubotához hol vetted a kinyomócsapágyat?
órakernél találtam 4900-ért, de nem tudom ennyi pénzért mennyire lehet tartós?
Jó lenne gyárihoz közeli minőségűt beszerezni,vagy erre nem sok esély van?
Válasz -salátás- #24677. hozzászólásáraTanuló jármű. Mint a kétüléses vadászgép. Csak alacsonyabban száll.
Válasz -salátás- #24677. hozzászólásáraA magassága miatt fóliába ideális lehet.
Válasz -salátás- #24677. hozzászólásáraLehet ezzel Dodgemeznek.
Válasz -salátás- #24677. hozzászólásáraSzerintem jópofa. Igazi nagypapa-trakesz, a pótülésen lehet vinni az unokát. A kesztyűtartó zárható, tehát simán ott lehet hagyni a hipermarket parkolójában.
Válasz -salátás- #24677. hozzászólásáraKétszemélyes terepes golf autó.
Halvány lila gőzöm sincs hogy mire lehet ez jó.
Tudja valaki hogy ez mi lehet?
Valami speckós munkához találták ki vagy csak be voltak nyomva mikor tervezték?
Válasz hspityu #24667. hozzászólásáraSzia!
Nincs semmi papírom hozzá nem tudom
..talán valami szlovák papír van és két rendszám is hátul minek még egy?
Nekem nem sürgős lehet meglesz még fórumosok kapnak kedvezményt!
Válasz bitt78 #24674. hozzászólásáraSzia
Még nem lett készen, a lakatosmester elutazott nyaralni,nem felejtettem el azt,hogy érdekel téged a szedőm.
Még kb 1 hét mire hazaér,gondolom aztán hamar nekikezd,főleg ha a nyaraláskor kiürül a zsebe.
Válasz hspityu #24667. hozzászólásáraJó esté, talán kész lett a szedőd?
Válasz Gábor Gábor #24672. hozzászólásáraNade nyakig járatják benne?
Válasz AGROKID #24671. hozzászólásáraGondolnád hogy a rizs földön víz is van))
Válasz hspityu #24666. hozzászólásáraSzerintem a tengerben tárolták!!
Ennek se volt rendes gazdája, így vegye meg az ember.
Válasz DIMITRIJ #24669. hozzászólásáraIgen el. :)
Köszi szépen.
Remélem eltudsz igazodni a képen.
Üdv.
Kérdezném hogy valaki használ keletagrós ekét?
Az ekevas méretei érdekelnének.
Egy lovas kettes ekét újítanék fel,és hátha jó lenne hozzá.
A furat távolsága,stb. is érdekelne.
Köszönöm.
Válasz Geresz1 #24664. hozzászólásáraSzeva
Nekem nagyon tetszik a pótkocsid,csak most nemrégen beújítottam valamit amiről később lesz fotó is.
Egyébként a piros rendszám megoldható a pótkocsira?
Válasz AGROKID #24663. hozzászólásáraSzia
Szerintem sokat állt az a maró.Meg gondolom használat után nem igen volt letakarítva.
Szombati bálahordás
Hahó!
Üdv mindenkinek !
Látom jó helyre került a Yanóm!
Majd cserélem az avatart kutyaszánra
Mi van mindenkinek van pótja?
Erdőházi:minden ok !
köszi!
geresz
Mi a nyavaját lehet csinálni egy rotával, hogy így nézzen ki?
Válasz BanDom #24661. hozzászólásáraA gazdánál van minden felvétel.
Válasz AGROKID #24650. hozzászólásáraJó kis hely ez! De jut eszembe pont erről, a találkozón is csináltál videókat a drónnal. Azok megtalálhatóak valahol? (vagy csak én nem vagyok figyelmes)
Válasz Tomi19921220 #24658. hozzászólására Engem meg tuti elnéztek volna valami migránsnak, ha nem a trakival közlekedek az utszákon (nekem se természetes volt a bőrszínem)
Válasz 74 Misi #24654. hozzászólására Hát ezeknek teljesen elmentek otthonról, de azért ma inkább itt maróztam volna!
Válasz BanDom #24651. hozzászólásáraÉn krumpli helyét maróztam, hála ég 2 db kis kertet kellett. de mire végeztem teljesen fekete voltam :D
Válasz AGROKID #24652. hozzászólásáraTeljes mértékben igazad van! De nagyon kényszer szülte megoldás volt, annyi szerencsével hogy nem volt kemény. (csepegtető renszer lesz a sátorban,a palánták meg már jönnének, más öntözési lehetőség még nincs) És gépkímélő módban csináltam kardán 1, váltó 1, fordulat 1500. persze a tulajnak montam hogy ez így nem lesz .... (meg drága is) de azt monta mindegy hogy mennyi fizeti. Úgyhogy a kinti 2000nm-el együtt felváltva megcsináltam. És tetszett neki meg ki is fizette a felárat. (de ilyet még egyszer nem vállalok az tuti!!!)
Moderátor által módosítva: 2015-07-27 14:51:01
Válasz 74 Misi #24654. hozzászólásáraTISZTA HÜLYE AKI NORMÁLIS!!!
Válasz 74 Misi #24653. hozzászólásáraNos igen, ez már a határeset kategória!
Válasz 74 Misi #24653. hozzászólásáraDe a jókedv megmaradt.
Válasz AGROKID #24652. hozzászólásáraItt már nedvesebb a talaj egy picit, ideális a marózáshoz.
Válasz BanDom #24651. hozzászólásáraÉn bele se állok ha nem locsolják be!
Kész öngyilkosság neked is meg a gépnek is meg arról nem is beszélve, hogy sokkal szebb munkát végez ha kicsit nedvesebb a talaj.
Válasz Tomi19921220 #24649. hozzászólásáraÜdv.! Nekem is ez volt ma! Ez után:
"sivatagi vihar hadművelet" (marózás fóliasátorban)
Egy kis OFF!!
Takarítás :)
A sajátomat,és amit eladásra kínálok az is lovas ekéből csináltam.
Hiába,régen is tudtak valamit.
Üdv! Mi lovas ekéből csinaltunk 2es ekét, szebben lehet vele szántani mint "gyári ekével"
Válasz Zé! #24642. hozzászólásáraPontosan.
Minél távolabb van az ekefej a hátsó keréktől,annál könnyebben tekeri el a gépet.
Durva hasonlat: nem mindegy hogy 20 centis rúddal feszítesz vagy egy méteressel.
Én egy fejes ekével szántok,kötött talajban.
Nem vettem észre hogy tekerné a gépet.
De értelem szerűen jól be kell állítani az ekét.
Sziasztok! Ezek szerint már egy 124 000 ft-os ekével sem lehet jól szántani? Akkor mivel?